Sziasztok!
No mi is hazaértünk a mininyaralásból-BP.-Magdolnavölgy Esztergom, Párkány, Kesztölc és Érd-ahol a Minikénket is jól megleptük
De megérte mert az ajándékoknak mindenki örült és a minitől mi is szépeket kaptunk, majd mutizom. Olyan jó volt, hogy még alig ismerték a többiek ezt a technikát és teljesen el voltak ragadtatva az alkotásoktól, sőt már előjegyeztük a következő munkákat
Nolo! Nagyon nagy gratula a legújabb családtaghoz, Isten éltesse sokáig erőben, egészségben, sok boldogságot neki és pesrsze Nektek is! nagyon édes, képzelem, hogy mennyire imádják a nagyobbak!
Stucim! Csak annyit mondanék, hogy úgy de úgy úúúútálllakkkkk
Hihetetlen jók lettek, majd a pontos elkészítésimódot megtárgyaljuk!
Jubi! Valamennyire hasonló az izlésünk, de ezek szerint mégsem, mert nekem a borosdobozok tetszettek a legjobban ezekkel semmi bajom nem volt!
Én a teásra gondoltam, de közben megbeszéltük Minivel, talán kevés a jó szali hozzá ezért nehezebb szépet alkotni belőle. stuci! A keretek valóban ilyen sötétek, de nem tudtam milyen színű szobákba kerülnek, viszont az izlésüket nagyjából ismerem és így maradt ez a régies-mondhatni antik-stílus de bejött mert tetszett nekik. Én is sötétnek tartottam, de nem volt más választásom, de ha jobban megnézed-bár a kép nem jól adja vissza a szineket-azért csempésztem a krétázásnál némi rózsaszínt és narancsosat is!
Jubi a házra én is nagyon kíváncsi vagyok már, szóval csak így tovább és kitartást! Hajrá!
Koda! Lassan már összehozzuk az anyagos bizniszt... a fürdő meg nagyon klassz! Gartula nagyon ügyi vagy! Ha nem bánod én is mennék a cuccért és akkor meg is tekinteném személyesen, a többiek meg had irigyeljenek miatta!
Anykó! Mivel eddig nem voltam nem láttam a levelet, de egyhamar nem is megyek az üzletbe, mert itthon van némi elmaradásom. De amint tudok beszélek vele! Gerit sajnálom, hogy ez történt, de biztos megoldódik a helyzet! Ha egy kis ötletet elfogadsz akkor annyit mondanék, hogy esetleg lehetne többet olvasni neki mesét vagy akár eljátszani és ha a tv-ben nézi akkor inkább az olyan mese legyen amiben beszélnek is. Mert sajnos bármilyen aranyos is a kis vakond éa a lolka sajna nem sok szöveg van benne... Illetve fogjatok a kezetekbe babákat, bábokat és esetleg a játék közben eljátsza Neked-veled, hogy mi is bántja őt t.képp! Remélem bejönnek ezek és segíteni tudtam
Zlotika! Köszönjük a tippet aranyos vagy, hogy próbálsz minket ösztökélni!
De stucinak is igaza van, hogy esetleg próbálkozz Te is egy darabbal aztán meglátod milyen örömöd lesz benne! Várom én is az első munkát és gyere majd itt kapsz segítséget és bátorítást is!
Jubi! Ki ne hagyjam a műveid megdicsérését... nagyon szépek ismét bár tőlem a fácán és a jhalacs kissé távol áll de szépek lettek. Viszont a borosat nagyon elfogadnám!
Remélem senkit nem hagytam ki...
Minden jót!
abby