Szia Susi!
Abszolut nem volt bántó, amit mondtál, én is tudom, hogy ez így nem vezet sehová, és nem halogathatok a végtelenségig, ha szeretnék elérni valamit. Valószínűleg nekem is inkább reggel kéne tornázni, de nincs elég erőm felkelni, mert még sokat éjszakázom, gyakran ébred a kisfiam.
Valószínűleg majd nyaralás után elkezdem újra8az egy hét műlva lesz), de biztos nem fogok olyan diétába kezdeni, ami előírja, hogy mit ehetek és mit nem, mert nekem az nemigazán megy. Nem azért, mert nem tudnám megállni, hanem mert ingerültté tett a kúra(Norbis is és a 90 napos is), folytonéhes voltam.
Annak idején, amikor sikerült fogynom elég sokat, nem éheztem, nem ettem sokat, mert eléggé beszűkült a gyomrom a végére, de olyat ettem, amire vágytam(vagy legalábbis nem lettem rosszul tőle), ezt úgy kell elképzelni, hogy reggeli-vacsi hungarocell joghurttal vagy kefirrel, ebédre pedig bármi. És mindennapi torna(1 óra-ebben aerobik és alakformálás volt benne).
Most erre kéne ráállnom, akkor fél évig tartott(igaz, ez elég hosszúnak tűnik), de nem is vágyom sokkal gyorsabb sikerre. Úgy gondolom, a lassú fogyás tartósabb.
Na de én sem akarok senkit untatni, hamarosan ráállok a fogyira, de még ezt a hetet ki szeretném használni abból a szempontból, hogy nyaralás alatt ne kelljen lemondanom bármiről is.
Most így gondolom, remélem aztán tényleg el is kezdem majd.
Boncsi