Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Enikő, nálam is felkerültél!

Beszti, én is gratulálok, nem semmi!Remélem nekem is fog majd sikerülni, de most nem bírom magam rávenni a fogyóra(túlságosan finomakat esznek a többiek).Õszre toltam a kérdést.

Sam!
Tudunk dumálni? Vagy mindig én szólítsalak meg?Kép

Boncsi
boncsi
 
 


Sam, Boncsi!

Hát épp ezért írtam, mert egyáltalán nem sanyargattam magamat!!KépKép Úgy Norbi miben különbözne a többitől? Nekem nem lenne elég akaraterőm ebben...
Csudajókat eszek. Azt is, amit a többiek, csak pl. kimarad a köret. (Mondjuk így a család nem eszik az egyik kedvecükből: a lasagne-ból, mert ha én csinálom, tuti megeszemKépKép.) Az édességet érdekes módon nem is kívánom, pedig amúgy nagyon szeretem.
És én is szoptatok, igaz Hanna már 10 hónapos, de sokat szopizik még mindig.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Szia Beszti!

Gratula a kitartáshoz de nekem nem lenne még akaraterőm ehez.
Az én Hannám még csak három hónapos és neki a fő kaja a szopi.
Meglehetősen megcsappant a tejem a fogyi második hetében és ezért nem veszem olyan komolyan.
Ha már nem fogom szoptatni( ami sajna sztem nemsoká itt lesz) akkor én is ezerrel belevágok.
De most még nekem nagyon korai. A nagylányomat is csak öt hónapos koráig tudta, szopiztatni mert egyszerűen elapadt a tej egyre kevesebb lett és egyszer csak nem volt. Pedig nagyon figyeltem a táplálkozásra.
Kitartás neked továbbra is.

sam

Kép


Kép
samchee
 
 

 
 

Szia Beszti!

Én pont ezért buktam meg a Norbissal, mert mindent ehettem, és nem tudtam betartani a napszakokat. Ebből a szempontból jobb volt a 90 napos, de attól meg marhára fájt a fejem, mert bizonyos napokon meg koplaltam.
Úgyhogy majd jön az én régi fogyókúrám ősszel, tornával, amíg Tündi oviban lesz.


Neked további sok sikert és kitartást!

Boncsi
boncsi
 
 


Boncsi, Sam,
akkor majd beszelunk valamikor, bar az idot tenyleg nehez osszeegyeztetni, vagy majd kuldok mailt, csak most valahogy nincs idom.
Eniko
enikonyc
 
 


Szia Enikő!

Várom majd a jelentkezésed, én is megpróbálok majd írni e-mailt

jól vagytok?
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok!
Régen jártam felétek. Én most a 3 kiló minuszt mondhatok. Nagyon jó, hogy alakulok. Jobb a kedvem, nehezebben jövök ki a sodromból. Egyszóval megérte . Ez az 5 hét 5 kilós diéta nekem nagyon bejön. Ráadásul jó kis kajákat kell enni, amiket majd később is szívesen megcsinálok majd. Hétfönként mindig jönnek a barátaink. ( hétfőzünk) Ez azt jelenti, hogy eszünk -iszunk , beszélgetünk, szauna stb. Ilyenkor nehéz megállni. Nem is sikerül mindig. Pl most hétfőn a kemencénkben sült pizzát ettünk. Utána pedig tiramisu torta volt. Úgy látom, hogy ha szigorúan veszem a hét többi napját, akkor , ha nem is olyan nagy ütemben, de még sikerül fogyogatni.
Kata babámnak múlt héten szereltek fel kengyelt a csípője miatt. Egy hét kellett , hogy megszokja.A sok sírástól berekedt. Nagyon rossz volt nézni, hogy rosszul érzi magát.De most már minden rendben és már nem zavarja a cucc.
Sam! Olvastam a férjedről , amit írtál. Olvastam a tanácsokat is , amit a többiek írtak. Remélem minden megoldódott és kézben tudod tartani a dolgot. Neked most nyugalomra van szükséged és nem bizonytalanságra.Esetleg ez is erőt adhat neked arra, hogy visszanyerd a régi alakod és ne legyen esetleg kisebbrendűségi érzésed. Nem?
Susi
ssusi
 
 


Na mi lett veletek lanyok? Mindenki elvezi a nyarat, csak en ulok a gep elott?
E.
enikonyc
 
 


Susi neked pedig gratulalok a 3 kilohoz, es remelem kitartassz a vegeig!
enikonyc
 
 


Szia Enikő!

Még sajna nem élvezzük a nyarat, majd csak keddtől.
Az a helyzet, hogy ma Balukám hagyott aludni, hn.9-kor kelt, Samihez meg vendég jött, azért nem elérhető ma.
Egyébként meg ált.f8-nál előbb nem kelünk.Ritkán előbb is fent vagyok, de ált.f8-8.
Most fogom anyuékhoz vinni a gyerekeket, vasárnapig ott lesznek(2 éjszaka, 2 nap kettesbenKép)
Majd írok!
Hétfőn megpróbálok elérhető lenni reggel msn-en.

Sziasztok
Boncsi
boncsi
 
 


Hali!
Boncsi!
Elérhető vagyok merta vendégek már elmentek.
Apának meg be kellett menni dolizni!

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Sziasztok!
(Vas) Ildikó! Merre vagy? És hol vagytok fogyózók?

Susi
ssusi
 
 


Szia Ssusi!

Hát azt hiszem nagyon sok fogyózó már nincsen.
Legalább is én tuti nem egyenlőre és Boncsi sem.
Enikő sem hiszem hogy csinálja bár vele pár napja nem dumáltam.
De neked nagyon gratula a minusz kilókhoz. Nekem miért nincs ekkora kitartásom?Te hogy csinálod?

Enikő!
Merre vagy mostanság?
Ha gondolod nyugodtan mehet az msn bármikor.
Én általában reggel 8-este 11-ig vagyok.
akkor ált be is vagyok jelentkezve. Igaz néha elmegy a net.
Remélem jól vagy és mindenoké veled is.

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Sziasztok!

Szia Sam!
Én is könnyen megingok, nem vagyok annyira kitartó, mint gondolnád. De sajnos már olyan nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben, hogy ha erre gondolok sikerül túllendülnöm. Most, hogy rámjönnek a szülés előtti cuccaim új erőt ad. Igaz, hogy még nem lötyög, de legalább hordani tudom .Kedvem van kimozdulni, és ha ismerőssel találkozom, nem kezdek rögtön mentegetőzni, mhogy hát igen egy kicsit elhíztam. Napozgatni is kimegyek a kertbe, mert eddig még ehhez sem volt kedvem.És tervezgetek. Persze a bűnözés is benne van a kalapban. Pl. Tegnap egy buliban voltunk a kaják közt találtam olyat , amit ehettem. de aztán jött a torta. ilyen csokitortát még nem ettem!!! 80 dkg csokiból készült! A tetején pedig gyertyák helyett (50 ! ) csokiból levelek voltak. A csaj úgy csinálta, hogy igazi faleveleket bekent csokival (fehér, ét, tej), majd amikor megszáradt a csoki, a faleveleket lehúzta óvatosan. Nem hagyhattam ki! f2 kor feküdtem le. És reggel hiába voltam nagyon nagyon álmos 6 kor keltem és mentem tornázni. Itthon viszont többnyire megállom. Délután nagyon kívánom az édességet. Ilyenkor általában gyümijoghurtot csinálok édesítővel. Vagy egy pici light fagyi. Amúgy tartom a menetrendet, sőt sokszor azon veszem észre magam, hogy elfelejtettem tízóraizni. És az adagok is már szépen lecsökkentek.Szóval (persze neked a szoptatás miatt nem) szerintem megéri a kezdeti sanyargatás . Hamarosan aztán észreveszik az ismerősök, a család, a párod! Az utcán ( szerintem ez is új erőt ad) az idegenek megnéznek esetleg. A tükör előtt sem mindegy , hogyan áll az ember. De a halogatásnak csak az az ára, hogy újabb kilók kúszhatnak fel alattomosan, így még nehezebb .
De abba is hagyom a lelkifröccsöt, nem akarlak bosszantani ezzel. Inkább buzdítani, hogy amint lehet kezd előlről.
A házasságom megromlásának oka , az volt ( ez már régen volt!kb 10 éve) , hogy itthon voltam 2 gyerekkel és jól elhíztam. Ócska pólókban, szakadtan, smink nélkül. Naná , hogy a férjem körülnézett egy kicsit. Aztán lefogytam 15 kilót és rögtön ismét " válogathattam" igaz akkorra már elváltam. De akkor megfogadtam , hogy ez mégegyszer nem fordulhat elő. Most született a kis Kata és a párom egy rossz szót nem szól, ha özlöm vele, hogy vigyázni kellene a babára, mert fodrászhoz mennék vagy tornázni . Sőt úgylátom , hogy örül a sikereimnek .Ne hagyd magad! Sikerülni fog!
Rendbe jött a helyzet otthon a beszélgetés után?
Eldugulok. Bocs , hogy ennyit írtam. Remélem nem bántottam meg senkit sem.

Susi
ssusi
 
 


Szia Susi!

Abszolut nem volt bántó, amit mondtál, én is tudom, hogy ez így nem vezet sehová, és nem halogathatok a végtelenségig, ha szeretnék elérni valamit. Valószínűleg nekem is inkább reggel kéne tornázni, de nincs elég erőm felkelni, mert még sokat éjszakázom, gyakran ébred a kisfiam.
Valószínűleg majd nyaralás után elkezdem újra8az egy hét műlva lesz), de biztos nem fogok olyan diétába kezdeni, ami előírja, hogy mit ehetek és mit nem, mert nekem az nemigazán megy. Nem azért, mert nem tudnám megállni, hanem mert ingerültté tett a kúra(Norbis is és a 90 napos is), folytonéhes voltam.
Annak idején, amikor sikerült fogynom elég sokat, nem éheztem, nem ettem sokat, mert eléggé beszűkült a gyomrom a végére, de olyat ettem, amire vágytam(vagy legalábbis nem lettem rosszul tőle), ezt úgy kell elképzelni, hogy reggeli-vacsi hungarocell joghurttal vagy kefirrel, ebédre pedig bármi. És mindennapi torna(1 óra-ebben aerobik és alakformálás volt benne).
Most erre kéne ráállnom, akkor fél évig tartott(igaz, ez elég hosszúnak tűnik), de nem is vágyom sokkal gyorsabb sikerre. Úgy gondolom, a lassú fogyás tartósabb.

Na de én sem akarok senkit untatni, hamarosan ráállok a fogyira, de még ezt a hetet ki szeretném használni abból a szempontból, hogy nyaralás alatt ne kelljen lemondanom bármiről is.

Most így gondolom, remélem aztán tényleg el is kezdem majd.Kép

Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok !

Ssusi!
Nagyon örülök neki hogy ekkora önbizalmad lett és nem hagytad el magad.
És persze irigyellek hogy válás után te jóban maradtál az ex férjeddel.
Sajnos ez nekem nem jött be mert egy b.....
Inkább nem jellemzem.
A fogyókúrát nem kezdem még most de megpróbálok gyomrot szűkíteni és édességeket nem enni. Talán ez is haladás és akkor könnyebb lesz majd szopi után elkzdeni.
Ti könnyen elváltatok?
Jó a kapcsolat?

Boncsi!
Teljesen egyet kell értenem veled. Neked nem is tudom mit írjak de nem is írok majd beszélünk.

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Szia Sam!
A válás az nem könnyű dolog. Nekem főleg a döntés meghozatala volt nehéz. Hogy mi lesz velünk? Az tény , hogy a válás után padlón voltam (anyagilag és lelkileg is). Szerencsére a volt férjem nem bosszúálló típus(én sem) , így mind a kettőnknek az volt az érdeke, hogy amennyire lehet normálisak maradjunk egymással. Ezt sikerült is. Ha vannak is olykor vitáink , néha jól kiosztjuk egymást , de ez nem tart sokáig.Bármiben számíthatok rá. És én is szívesen segítek neki. Ma már rendszeresen megbeszéli a nőügyeit velem. Vicces volt a helyzet a minap, mert elhozta bemutatni a nőjét, akibe fúl szerelmes lett. Ott ültünk a nappaliban , mint egy nagy család. Eléggé morbid nem? Ehhez viszont kellett egy pár év.
A leveledből az derült ki, hogy nem minden úgy alakult , ahogyan szeretted volna. Ebben a helyzetben és persze a szoptatás miatt is szerintem is jó , ha visszafogottan , de odafigyelve eszel. Boncsinak igaza van, a lassúbb fogyás tartósabb. Biztos nem könnyű, de erőt adhat,hogy nem vagy egyedül , hiszen ott van a babád, aki teljes embert ígényel. És tudod hepe után jön a hupa! Majd meglátod!

Boncsi!
Nagyon örülök, hogy nem hagyod abba. Ne is hagyd abba! na jó egy hét! Ennyi jár. Nekem tetszik az amit írtál. Ha nálad ez vált be , akkor ezt kell csinálnod. Jó időt, sok élményt! Töltődj fel. Aztán mesélj nekünk!
Pussz, Susi
ssusi
 
 


őő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:14-kor.
vas
 
 


Sziasztok!

Susi!
Nagyon jó dolog hogy ekkora kitartásod van akkor is. Sajnos nekünk a kapcsolatunk nagyon rossz. Nem foglalkozik a lánnyal és gyerektartást sem fizet már egy éve.
Most még Kecskemétről is elköltözött úgyhogy kész téboly.Szerintem mi arra a szintre soha nem fogunk eljutni mint ti.

Vas!
Üdv neked is. Igen ráfér a csapatra egy kis bátorítás, bár nem tudom hatása lesz e.
Te is fogyózol?

Nem tudom megálni hogy ne tegyek fel képet a lányokról.KépKép

Kép


Kép
samchee
 
 


Sziasztok!

Sam, nagyon gyönyörű Bogi ezen a képen, és Hanna is csoda aranyos! Még beszélünk este.

Szia Susi!
Köszi, jól esett amit írtál. Holnap reggel indulunk!Kép Majd beszámolok, szorítsatok, hogy jó idő legyen! Előre köszi.

Szia Vas!
Jót nyaraltatok?
Tényleg elkel a bíztatás, kicsit ellustultunk. Aztán remélem sikerül végre erőt venni magamon-magunkon.Kép

Majd jövök!
Sziasztok!

Boncsi
boncsi
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:14-kor.
vas
 
 


Sziasztok!
Ildikó! Remélem Oli hamarosan jobban lesz.
Elolvastam a Nobri könyveket és nagyon örülök neki, mert a Norbi diétát úgy elkezdeni, hogy nem olvasod el a könyvet ,szerintem nem sokat ér. Sokat tanultam belőle. Most kezdtem a 4. hetet a kúrámban. Jól érzem magam. Optimista vagyok. Egy szó, mint száz vissza adnám valamikor. Van ötleted?

Megismerkedtem itt a netem egy nagyon jófej lánnyal, aki szintén fogyózik. Õ minden nap megcsinál 400 felülést. Ez az egész napra elosztva csinálja 4x100-at. Én is kipróbálom. Ártani nem fog a hasamnak.
Susi
ssusi
 
 


Sziasztok,
kicsit eltuntem, de hetvege az ilyen nalunk altalaban. Csak a szokasos, elmenunk grillezni meg a tengerpart, de most egy tok jo helyre, mert kozvetlenul a part mellett van fuves resz is ahol lehet fozni. Megyunk jovohet vegen is! Nekem ez a nyaralas, egy nap hetente, de legalabb gyakran a nyaronKép Raadasul most bementem a vizbe is, nem sokat voltam bent, de az a kicsi uszas amit veghezvittem teljesen lefarasztott, aztan a ferjemmel egyutt izomlazunk volt masnap...sajnalatos mennyire nem vagyunk formaban.
Susi,
en csinaltam hasonlot egy honapig, minden nap kb. 200 haspres, 20 fekvotamasz, meg meg par dolog, de nem tobb 15 percnel, es nagyon jo volt. Tervezem ujrakezdeni minden nap...de altalaban elfelejtem.
Boncsi,
Nektek jo nyaralast, remelem az ido is jo lesz!!!
Eniko
enikonyc
 
 


Szia Enikő!

Most beszéltem Samivel, és mondta, hogy beszéltetek ma nemrég. Sajnálom, hogy én nem tudtam. Én sem értelek egyébként, ha nem haragszol, mondta, hogy szeretnél hazajönni, merthogy itt jobb. Tévedsz!!! Alig tudunk megélni, még ha munkánk van is. De nem akarok most erről írni. Bocs, hogy belekontárkodtam, és ne haragudj Samre, hogy elmondta.Kép

Reggel indulunk, bár nem jó időt mondanak, mégis azért reménykedem.

Ha hazajöttünk írok emilt, és majd mesélek benne, de most mennem kell, apa hiányol.Kép

Sziasztok, legyetek jók és jó fogyit mindenkinek!

Puszi
Boncsi
boncsi
 
 


Szia Boncsi,
nem haragszom, de nem azt mondom, hogy otthon jobb, de szerintem konnyebb...csakhat a mocskos anyagiak, meghat itt se jobb szerintem, de majd biztos megbanom ha hazamegyunkKép. Meg egy evet ugyis gondolkodhatok rajta, vegulis tenyleg nem tudom mi lenne a legjobb, lehet jovore valtoznak a dolgok, de most nem akarok maradni.
En ugy hallottam julius masodik felere jo ido lesz, ugyhogy ne aggodj, biztos jo lesz! Jo utat!
Majd tenyel fel kepeket.
Eniko
enikonyc
 
 


Hali!

Megint eltünt mindenki.

Enikő merre vagy?
Megbántottalak azzal hogy Boncsival beszéltem erről az anyagi témáról?
Ha igen akkor ne haragudj.
Írjál!!

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Hello Sam,
mar irtam, hogy nem haragszom, es ha haragudnek ne felj nem tartanam meg magamnakKép csak nem jarok erre mindig, es foleg az msn-t nagyon ritkan hasznalom, de most vagyok.
Kerdes mindenkihez? Mit vegyek a ferjemnek szulinapjara, akinek semmi se kell? Valami aprosagon gondolkozzatok, mert egyreszt ugyis az o penzet koltom, masreszt mindent megvesz maganak ami kell neki. Valami jo otlet kellene, nem feltetlenul vennem kell valamit, csinalhatok is valamit.
Eniko
enikonyc
 
 


úőp
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 11:15-kor.
vas
 
 


Ildikó!

Most , hogy elérted a célod, változott az életviteled? Tartod az időpontokat? Vagy csak akkor Norbizol, ha felszalad egy kis plussz és fékezni szeretnél? A bűnözések persze kívétel én a hétköznapokra gondolok elsősorban.

Susi
ssusi
 
 


Sziasztok!
Velem nem tudom mi van.
Norbit csináltam de a szopi miatt abba kellett hagyni.
Azóta mindent eszek és egyáltalán nem figyelek hogy mit és mikor.
Mégis fogyok. Na nem sokat mert egy kilóval vagyok kevesebb pedig a napokban volt szilvásgombóc meg somlói meg minden.
Most akkor ez hogy van?

Susi!
Épp most voltam a végrehajtónál a gyerektartás miatt.
Hát nem lesz egy sétagalopp.

Írjatok sokat.

Kép


Kép
samchee
 
 


Szia Ildi,
hat en is a vacsoraig jutottam, de most ezt is keresztbe huzta apa, mert ma este lett volna a vacsi (szulinap holnap van), de nem fogunk itthon aludni, ugyhogy amint haza er egybol mennunk is kell, holnap pedig vegig nem leszunk itthon (sot szerintem egesz hetvegen). Feladom azt hiszem, kap egy tortat es egy lufit (majd rohog egyet, hogy vettem egy tortat magamnak, mert o nem sokat eszik belole). Holnap egyebkent azert is megyunk mert szulinapja van, igy en csinalom a sutest, de nem lesz kimondottan szulinapi party, mert nem akarta (de lehet csak feldiszitem a kornyeket, csak az ajandekoktol fel, de az ugyse lesz).

Sam,
en is le fel ingok 63-65 kozott, ugyhogy ezek szerint a 90 naposnak nem sok koze volt a multkori 63-hoz. Tobbek kozott viszont a heten nem nagyon vacsiztam, es rengeteget kellett maszkalnom, viszont nappal meg az atlagosnal is tobb edeseget ettem (vegulis majdnem Norbi). En ket-harom kiloig semmi tanulsagot nem vonok le, nalam semmit nem jelent, majd ha egyszer meglatom a 60-at a merlegen orulok.
Eniko
enikonyc
 
 


Szia Enikő!
Örülök neki hogy megoldódott a szülinapi meglepi.
Érezd jól magad hétvégén és remélem beszélünk ha majd vissza jöttök.
Igazad van a fogyival kapcsolatban, hogy inog az ember súlya csak én meglepődtem.
Egyébként kíváncsiságból megnéztük a repjegyek árát.Iszonyat különbségek vannak a társaságok árai között.

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Sam!
Szerintem hozzájön ,hogy gondjaid vannak.Nem csoda , hogy fogysz. Ez tipikus, amikor a pasik azt hiszik, hogy a feleségüknek fizetik a gyerektartást és nem a gyereknek. Ezt velem is eljátszotta a volt férjem. de nézd mindig a jó oldalát a dolgoknak. Fogysz és ez jó. De azért vigyázz , mert észre sem veszed és már vissza is híztad. Próbáld megtartani ezt a könnyen leugrott kilót.
A többihez viszont kitartást , mert mindent be fog vetni , hogy keresztbe tegyen. De azzal okozod neki a legnagyobb örömöt, ha látja hogy összetörtél. Ezt a szivességet pedig ne hozd meg neki.Van ügyvéded?
ssusi
 
 


Nincs ügyvédem.
Előzetes nyomozgatás után megvan hol lakik, hol dolgozik minden róla.
Ezeket vittem be a végrehajtóhoz.
Ez az egész ügy a végrehajtó és köztünk már húzódik február óta csak az a fizetésletiltás nem lesz egy sétagalopp.
Mert ha levonják tőle a pénz akkor előbb utóbb fel fog mondani és akkor kezdhetem az egészet előlről.
Pedig mostmár nagyon unom, nem lehet vele megbeszélni semmit mert nem veszi fel a telefont és letagadtatja magát stb.........
Még jó hogy a váláskor ő ugrált hogy gyerektartást akar fizetni pedig én lemondtam arról is.
Köszi a biztatást remélem nem fogom vissza hízni hamar. A nyaralásig már úgysem fogyokm le de most nem is idegesít.

Ti jól vagytok?

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Sziasztok!

Hazaérkeztünk.
Nagyon jól éreztük magunkat, szerencsére sikerült egy kis színt magunkra szedni, és még fürödni is tudtunk. Hajókáztunk, vonatoztunk, finomakat ettünk.
A ház is szép volt, kedvesek voltak a szomszédok, egyik este késő estig beszélgettünk velük. Strand után úgy aludt a Balázs, mint még soha, egyszer nem ébredt fel elalvás után egész reggelig.Kép

Sam, majd beszélünk este, mindenesetre nagyon sajnállak a volt férjed miatt. Hihetetlen egy alak!

Hát, lassan itt az ideje, hogy elkezdjek fogyózni, tornázni elsősorban, mert most még biztos jött egy-két plusz kiló rám az amúgy is feleslegre. Hétfőtől elkezdem.

Kértetek képeket. Küldök egy párat, lekicsinyítettem őket, remélem nem lesznek túl rosszak(minőségileg).
KépKépKépKépKépKépKép

Meg hát még egy csomó van...
Szóval minden szép volt, jó volt, csak rövid volt... még maradtam volna...Kép

Majd jövőre!

Sziasztok, még este benézek...
Boncsi
boncsi
 
 


Hali!
Hát nem igazán zajlik az élet erre mostanság.
Mindenki elveszett?
Vagy mindenki lefogyott már hogy nem irogat ideKép

Tegnap óta nincs szerencsém.
Meg akartam nézni egy filmet erre a csajok szerintem megérezték, mert egyik sem akart aludni és felváltva ébredtek fel.

Ma meg bele ültem egy darázsbaKép
Persze allergiás vagyok a csípésre és duplára dagadt a combom.
Most már lappad.........
Ez aztán az igazi gyors fogyásKép

írjatok!

Kép


Kép
samchee
 
 


Szegény Sam!
Remélem jobban vagy már.
Részemről túlzás, hogy lefogytam . Sajnos nem ez a helyzet. Lelassult a folyamat, de azért nem szomorkodom emiatt. Az én hallgatásom oka az volt, hogy a párom egy kicsit berágott, hogy esténként a neten ülök és nem mellette fekszem. Így csak lopva ülök a gép mellé és erősen érzékeltetem is , hogy nekem milyen rossz dolgom van, mert nekem semmit sem szabad csinálnom és blabla bla... :o) Ez csak valami szeretet hiány nála, majd elmúlik, nem ilyen ő általában.
A fogyásod még tart?Nem a csípéses fogyásodra gondolok. Pedig tényleg jó lenne , ha így menne a dolog . :o) Vigyázol ugye , a kajálással?
Susi
ssusi
 
 


Susi!

Bocsi hogy nem írtam de már néha azt sem tudom hol vagyok.
Kiakaszt ez az idő, a lányok tiszta nyűgik és szenvednek.
A fogyizás ott tart hogy megmaradtam ott ahol eddig nem híztam vissza szerencsére.
A kajálásra megpróbálok oda figyelni, nem mindíg sikerül.
De jövő nyárra mi leszünk a bombázók Boncsival a tengerparton...................

Írj valami jó vidítót ha tudsz.

ENIKÕ!!! MERRRE VAGY?????

Kép


Kép
samchee
 
 


Sziasztok,
nalunk 35 C van a lakasban, ugyhogy nem nagyon ulok ide, mert leragadok a szekhezKép, sajnos csak a szobaban van legkondi, itt nem (nappaliban van a szamitogep), de legalabb aludni tudunk. Csak itt ulok, es patakokban folyik a viz rolam, raadasul egy szal fehernemuben vagyok, es meg csak izzados tipus sem vagyok. Rendes szauna a 100%-os paratartalommal ami itt van (a para egyebkent sokkal rosszabb, mint a meleg).
Jo hir: nagy melegtol nehez enni, ugyhogy en is tartom a 63-64 korulit, remelem az ido segit egy kicsit lejebb vinni.
na megyek, mert nem birom itt tovabb.
sziasztok
Eniko
enikonyc
 
 


Sziasztok!

Hát Enikő, itt is jó meleg van, 34 fok árnyékban, de mondanak még melegebbet is. Ma strandon voltunk, így könnyű volt kibírni.
Én is tartom most a 64-et, de tornázni még mindig nem sikerült, pedig ma akartam amikor Balu alszik, de mivel strandra mentünk megint elmaradt.
Majd holnap.Kép

Most mennem kell.

Sziasztok!
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok!

Nem igazán tudok mit mondani Kecskeméten is meleg van.
De gondoljatok arra hogy amikor télen volt minusz 20 és megkapjátok a borsos kis fűtés számlát akkor hogy vágyakoztok a meleg nyári napok után.
Hát most itt van.

Egyébként tényleg az a jó ebben hogy az ember nem éhezik meg.

Kép


Kép
samchee
 
 


Sziasztok!
Mi ma voltunk ellenőrzésen (a kengyel miatt)Katával a Budai Gyerekkórházban. Semmi különös , csak húztak a szíjjakon és mehettünk is. Visszafelé benéztünk a nagymamihoz és a Brendonba. Kata fél-fél órákat tudott csak aludni. Szakadt róla a víz ,de nem volt nyűgös. Amikor hazaértünk a jó hűvös lakásba evett és már aludt is. 4 órán keresztül!!!
Lö pá!
Susi
ssusi
 
 


Sziasztok,
itt vegre lehult a levego, kint tegnap 40 volt, napon meg tobb, a lakasban, pedig mire hazajottem 36 lett, hat eddig ez a legtobb amit itt lattam, eleg durva volt, de szerencsere vege. Olvastam otthon meg nem tetozott, de legalabb otthon nincs para, mert azert otthon hiaba van meleg az valahogy sokkal elviselhetobb, mint az itteni.
Boncsi,
nekem is gondok vannak azzal, hogy ravegyem magam a tornara, nem tudom mit csinaljak, lehet csak a meleg a gond....de nem hiszem.
Eniko
enikonyc
 
 


Sziasztok!
Tényleg nagyon elviselhetetlen. Sajnálom a kutyinkat is, úgyhogy beengedtem a folyosóra. El is dobta magát a hideg kövön. Én is iszom és csak iszom. Gondolom emiatt úgy tűnik minha híznék, pedig csak a folyadék (remélem!)
Dóri (14 éves lányom) tegnap rábeszélt , hogy menjünk el futni. Én és a futás. Legutoljára talán gimiben futottam. De most rábeszélt. kb 20 percet futottunk. Szakadt rólam a víz. Jól esett. Ma is akartunk menni, de reggel 8kor itt már 26 fok volt és lefújtuk. Soha nem gondoltam volna , hogy egyszer még a lányommal futok. Jó mi? Lehet , hogy megérem azt a napot , amikor együtt fogyózunk? ;o)
Úgy látom, hogy a cica is bedugta a képét a folyosóra. Neki is tetszik a hüvös. Szerencsére ez egy nagyon rendes kutyi és nem írigy. Gyere pajtás!!! - gondolja, azt hiszem.
Susi
ssusi
 
 


Sziasztok!
jo hir (legalabbis nekem), ma sikerult tornaznom vegre, na nem vittem tulzasba, csak a kis tiz perces, amit ket honapja tervezek (oooo), de ha minden nap csak ezt a kicsit megcsinalnam, mar nagyon elegedett lennek...legalabbis egy par hetig vele. Tanacsom mindenkinek, amikor eszedbe jut a torna azonnal allj neki, en eddig azzal a kifogassal jottem magamnak, hogy a gyerek nem hagy, es hat tenyleg a hasaman ullt a feluleseknel, de eleg jol szorakozott, es en se haltam bele...ugyhogy sajnos nincs jo kifogas, csak csinalni kell es kesz.
Boncsi,
a kepeken Te vagy a babaval? Mert ha igen akkor nagyon fiatalnak nezel ki (18Kép) en valahogy gyorsan oregszem az elmult ket evben, bar szerintem en se nezek ki 29-nek.
Eniko
enikonyc
 
 


Sziasztok!

Borzalom ez az idő.
A csajok a szobában, a picike tisztára kivan. Alig tud aludni csak szenved.
A torna nekem sem megy ebben a hőségben enni sem tud az ember és ez valahol jó is.

Enikő!
Reggel nagyon megörültem a jelentkezésednek.
Akkor láttam hogy még éjszaka írtál.
Ment a gép mert filmet töltünk le ezért voltam elérhető.
Ha tudsz jelentkezni akkor írj.

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Sziasztok!

Mi is szenvedünk az időtől.
Ma már kéne tornáznomKép
Bár egyelőre örülök, hogy élek, elég szarul vagyok ebben a melegben, folyamatosan hányingerem van és el akarok ájulni.

Enikő! Én vagyok a képeken(25), sok öreg néni sajnált már:szegény kislány, biztos úgymaradt, voltak, akik általános iskolás 8-osnak néztek, amikor le voltam fogyva 4 éve(fodrász:és anyukád mit fog szólni a melírhoz).Ez van, jó is meg rossz is, legalább később öregszem meg. Te is küldj már magadról, mert még nem láttalak.
Emilben elfelejtettem írni, hogy Tündi most lesz kicsoportos szeptemberben.

Sam!Neked nem írok semmit, úgyis egész nap beszélünkKép

Sziasztok
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok!

Ildi! Áááá, nem izgulok, hogy nem vagyok idevaló, és most különben is újra figyelek arra, hogy semmi kenyér, semmi krumpli, szigorúan párolt vagy sült zöldség a husikhoz. Csak amikor benéztem a távollét után, akkor nem láttam ismerős nevetKép Egyébként pedig Miksa összvissz 1-1-5 órát alszik mostanában nappal, este meg 10 előtt ritkán alszik el, úgyhogy hulla vagyok. Nappal egy percre nem lehet egyedül hagyni, mert folyamatosan jön-megy, fölmászik mindenre, kizárólag a veszélyes dolgokat szereti. És a füle botját nem mozgatja arra, amit mondok neki. Ha láttad, mit írtam az újpesti topikban, akkor azt is láttad, hogy nemrég hanyattesett a lépcsőn, brrrr... Nem értem utol. Szerencsére megúsztuk gond nélkül, de nem kívánom senkinek. Azt nem tudom, ezektől mért nem fogyok...

Többiek! Ismeretlenül is drukkolokKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szia Szirom,
hat en is kicsit megszeppentem, hogy semmi ismeröst nem talaltam itt, miutan ujra beneztem...
Jo hallani legalabb Rolad! Abel dito ugyanaz, mint Miksa, kezet foghatnanak! Ö sem alszik, csak keveset, este is nehezen alszik el es ejjel is folyamatosan kelnem kell hozza, ugyhogy hulla vagyok. Most voltunk otthon 3 hetre, jol elrontottak a nagyik meg a többi rokonok, mindig kezben volt, en meg most szivok miatta. Na de majd csak helyreall a dolog.
Fogyival sajna en sem allok sehogy, mar mindent kiprobaltam es nem megy. Ma megyek dokihoz, hatha valamit kiszür, hohy mi lehet a gond es akkor talan megindul a fogyas. Egyebkent ujra olvasom a Norbi könyveket, hogy eröt gyüjtsek es rahangolodjak, na meg ez a 3 het otthon nekem sem tett tul jot... nagy zabalasok meg minden. De ez van.
Epp most vettem a neten egy hati hordozot Abelnek, szerintem ezzel fogjuk jarni itt a környezö hegyeket, hogy egy kicsit megizzadjak. Hatha ez is segit. Es akkor nem kell mindig arra varnom, hogy apa hazajöjjön es vigyazzon Abelre, mig en futok.
Többieknek ismeretlenül is drukkolok, remelem Ti több sikerrel jartok, mint en.
Ildiko, Gabi, Jubi hol vagytok?? Hianyoztok!!

Pussz mindenkinek
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Bocsi,
Zsofit kihagytam, ö is hianyzik!
motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?