Sziasztok Lányok!
Juca
Írtam mail-t. Lesz valami, nyugi.
Nem ismerek Rád... Mi az, hogy "off Juca"? Ilyet még leírni is... Kéretik felkelni a padlóról, de azonnal!
Annácska
Válaszoltam.
Eszter
Már alig várom azokat a gyomorrángató öröm-hullámokat!
Áttettelek, sajna.
Én sem vagyok aza kifejezett türelmes típus alapban, de most furcsát vettem észre magamon: az lettem. Vezetés közben is lesz...rom, hogy sietnek én megyek a saját, nem túl gyors tempóban (nem ismerek magamra). Az idő nem számít, odaérek, amikorra. Érdekes.
Rékám
Vedd úgy, ahogy én: take it easy. Lehet, hogy nekem ez segített. Nem görcsöltem rajta, nem is gondoltam bele, mi lenne, ha... Na jó, az a babymark teszt ilyen szepontból csalás volt
De az kellett a lelki üdvösségemhez
A ginseng nemcsak arra jó. Több (és esetleg mozgékonyabb) katonácska lesz tőle, páromnak volt 25Mio először, ginseng után volt 60Mio. van különbség.
De párod tudja. Az enyém is csak természetest volt hajlandó, azt is többszöri traktálással, de megérte. Most már ő is belátja. Meséld el a párodnak ezt.
Ebba
Sajnálom, de kérlek, ez ne jelentse azt, hogy minket is itthagysz! Kérlek!
Eddig is hiányoztál!
Kivi
Drukkolok! Mi volt UH-n? Minden OK?
Hát igen, jól beindítottuk a zebra-esőt az szent.
Augusztusra több kell, én olyan telhetetlen típus vagyok
Kóbor
Nagyon köszönöm az infókat. Én most 80%-ban hajlok a Szent Imrére, igaziból ott kéne kikapni egy jó dokit. A régi dokimat azon gondolkodtam, fel sem kéne hívni már...
Annyi jó dokit ajánlottatok, hogy most kezdhetek utánajárni a másik topicocban, ki a legjobb
Na lányok, helyzet:
reggel voltam vérvételen a kaaliban. BHSG és progi szint tökéletes. Beszéltem egy másik dokival (az enyém szabin van) a Bromo-ról, azt mondta, hogy nyugodtan abbahagyhatom.
A hőm elég magas, 37,8 körül napközban, azt mondta, csak 38,0 fölé ne menjen állandóra. (nekem az alaphőm is elég magas volt, 37,3-37,5 körüli)
Õ Elevit-párti, mert abban más is van mint folsav. Úgyhogy csak elkezdem az elevitet.
Pisi van, köszöni, jól. Sokat is iszom, mondjuk, de járok is rendesen.
És marha melegem van, alapjáratban is, nemhogy ez a dög meleg!
Izzadok...
De ezt most élvezem...
Ami viszont kevésbé jó hír: jövő hét végére kellett időpontot kérnem UHra (6. heti) sajna mivel most jön vissza a dokim szabiról, már csak utáéna hét szerdára kaptam (aug. 10) 10-re. Ez még nem nagy gáz ugye? Akkor leszek 6+6. Vagy menjek másik dokihoz? Ha gáz, akkor még megpróbálom magam besírni a dokimhoz a mobilján... Végülis egy ilyen UH nem tart sokáig..
Pusza
Unique