Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Unique Kép Először is Neked szeretnék gratulálni és minden jót kívánni! Tényleg fantasztikus, hogy majd 2 év után spontán sikerült a babó!!! KépKépKép Kérdezted, hogy tudunk-e esetleg dokit ajánlani, nekem 2 név jutott eszembe. Az egyikük dr. Boros Judit, neki most az István kh-zal van szerződése (van róla egy külön topik is a babaneten), a másik orvos pedig dr. Bálint Sándor, aki a Szt. Imre kh-ban praktizál és úgy tudom, ott ő hozta létre az alternatív szülőszobákat is.

Mea Kép Szerintem is gyönyörű kismama vagy Kép

Annácska Kép Annamarinak mikor fogjátok elmondani, hogy jön a kistesó?

Adriana Kép Sajnálom, hogy így döntöttetek Kép, de remélem hamarosan újra belefogtok a babaprojektbe! Kép

Juca Kép Ez a mikroszkópos dolog nagyon aranyos, jót mosolyogtam rajta! KépKépKép

Valér Kép Jó utat és pihenést kívánok nektek!

Jó éjt!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Jajj, majdnem elfelejtettem megírni, hogy tegnap sms-eztem Tündivel és megkért, hogy a nevében is gratuláljak Annácskának a zebrához! Kép

Unique Kép Remélem nem haragszol, de a te zebrádat is megírtam Tündinek, de még nem kapta meg az üzit Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Sajna ez lesz most az utolsó bejelentkezésem, hisz holnap megyünk. Férjem szeretné kihasználni a itthon nem létünket és beadja a monitort a szervízbe. Egy ideje ugrál a képernyő és szerencsére még garanciális. Így viszont holnap reggel az első utunk a számítógépes boltba vezet... Na nem baj.

Holnap este indulunk és majd valamikor 8-án érünk haza. Nem tudom viszont, hogy mikor lesz monitor, így lehet hogy csak utána tudok jelentkezni. 10-én viszont a húgommal és a lovagjával elmegyünk 5 napra a Bükkbe. Lehet tehát, hogy csak augusztus közepén tudok újra írni Nektek... KépKépKépKép De lélekben végig Veletek leszek, szorítok minden zebrátváró anyajelöltnek, hogy mire hzajövünk, bővüljön a tábla örömteli zebrácskákkal. Kép
Persze az élménybeszámoló is meglesz. Remélem minden OK lesz. Kép

Most gondolok csak bele, hogy közel 2-3 hétig nem tudlak Titeket olvasni... Kép Juj!!! Ez most nem esett jól! HIÁNYOZNI FOGTOK!!!! De tényleg... Na de utána újult erővel csatlakozok Hozzátok újra. Nem hiszem, hogy minden egyes levelet vissza tudok majd olvasni, így kérlek Unique, rögzíts minden fontos adatot továbbra is a táblában! Ha lehet, addigra még 2-3 zebrát kérnem... Kép

Nos akkor mindenkinek további szép hetet, kitartás ebben a nagy kánikulában... Kép Kép

HAJRÁ ZEBRÁK! TÁBLÁRA FEL!!!! Kép

Sok-sok puszit küldök.
Zsu

Zsu
valér

Unique Kép
Szerintem tud (vagy tudni fog) Tündi a zebrádról, mert Annácska zebráját is ő mesélte el még elöttem Stellának.
Szerintem beépített kéme van a topikban, aki tájékoztatja őt az eseményekről Kép

wish

Wish!
Annyira aranyos, kedves vagy! Koszonom neked!

Kepzeljetek, felhivtam a MEgatoys, es megkerdeztem mit tegyek, mert nem talalok sehol ujsagot. Mondtak, hogy nekik meg van. Ravettem apat, es elmentunk megvettuk a tornaztatot. Csak azert, mert elotte a jatszoszonyegen az Atti megprobalta elerni a jatekot. Nem is gondoltuk. Tegnap azt mondtak nekem, hogy a babak csak olyan 3honapos kor korul kepesek erre. Hat az en pici fiam meg nincs 6hetes es mar nyujtozik utanuk. Nem akaratlanul, latszott rajta, hogy probalkozik.

Babus!
millio koszonet neked!

Holnap teszek fel majd kepet, meg nem probaltuk ki

Wish!
Megegyszer koszi, hogy megtetted volna ezt nekunk!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szia Judit!

Szuper jófejek az üzletben,akkor megjegyezzük a nevüket.
És várjuk a fotót!

Szia Zsu!
Én biztosan nem várhatlak zebrával aug. közepén, hiszen még csak a 2. cn-on vagyok (és már alig van meg, tök fura), de megigézek néhányat, megígérem.
Még egyszer jó nyaralást mindenütt, ahova csak mész!

Ironram!
Akkor azért még van egy kis remény, nem?

Sysy!
Jó, hogy jelentkezel néha.
Sokat gondolok rád, mert nekem is elég rosszul megy a már "megintmegjött" kérdés. Nem tudom olyan lazán venni, mint a lányok, de igyekszem. És remélem, neked is menni fog. Minden hónapban kicsit jobban. Attán meg jöhet a zebrovics, mikor nem is várjuk. Szép forgatókönyv, nem?

réka
Vendég

Sziasztok!

Unique!
Ne is törődj velem, gondolom repdesel a pároddal együtt a boldogságtól. A babókat nagyon szívesen, máskor is. A cn-el ne is törődj, még az előtt írtam, hogy olvastam volna a pompás híreidet. Illetve most nagyon nyers leszek, de ez tűnt fel először, aztán jött a meglepi.
Felőlem szedhettek Elevitet, de nagyon nagyok tőle a babák, a barátnőm is csak 1 hónapot szedett, amikor kiderült, hogy pici a babája, mert Õ dohányzott.

Borsó!
Akkor majd itt maradok egyedül, és elszórakoztatom magamat.

Valér!
Várlak vissza szeretettel.

Ja és üdv az újaknak, bár én mostanában ezt nem nagyon tudom köbvetni. Csak most értem haza, és végig úton voltam.:9

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok Kép
Unique Kép
Hatalmas gratula neked Kép Annyira örülök, de komolyan Kép Nem mertem mondani neked, de éreztem, hogy babás vagy Kép Majd ki ugrom a bőrömből KépNagyon boldog pocakosodást Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Unique
Utolsó mensi első napjától számolják a terhességetKép

Judit
Nincs mitKép
A Baba magazinban pedig Brendon-os kuponok vannak minden hónapban, ha érdekelKép

Nekünk is nagyon bejön ez a tornáztató, mióta megvettük, Kristófka agyonra fárasztja vele magátKép
Hétfő óta már hátról hasra is fordul, így azóta már igazi nagyüzemben nyomatja. Hátról hasra, hasról hátra, kézzel fogja, lábbal rúgja a csörgőket rajta, közben kacarászik, borul jobbra, borul balra, fej bever a tornáztatóba, de mindegy, sikongat, "beszél" hozzáKép, 1-másfél óra múlva már liheg a fáradtságtól és végre könnyen bealszikKép Esténként már a cumisüvegből is félálomban eszik, utána pedig csak behelyezem az ágyába és már horkol isKép

Egyébként érdekes dolog ez a forgás. 5 és fél hónapig semmit se csinált, mégcsak nem is próbálkozott vele. Aztán egyik nap kitalálta és délutánra már meg is fordult hasról hátra. Ezt élvezte és gyakorolta 2 hétig, de mást semmit.
Tegnapelőtt viszont, hirtelen, minden előzmény nélkül befordult hátról hasra is, azóta pedig szó szerint pörög-forogKép, még a mi nagy ágyunk is kicsi nekiKép
Amilyen lusta volt 5 és fél hónapig, olyan gyorsan fejlődik az elmúlt 2 hétbenKépHa így halad, 1 hónap múlva mehet ovibaKépKép

Babus

Kép
babus2005

Zsebi és Unique!

Akkor cickafarkfű tea kipróbál.
A ginsenget említettem itthon, de a válasz kicsit szkeptikus volt, mert kerestünk leírást, s abban azt írja, hogy potenciazavarokra való (többek között) ezért azt hanyagoljuk egyenlőre...

Köszi a tippeket, most eltesszük magunkat holnapra.
Jó éjszakát!
réka
Vendég

Junkó, Csiba, Borsó, Reva Kép
Üdv köztünk Kép
Nagyon köszönöm, olyan jól esik, hogy ennyien gratuláltok és örültök velem Kép
Kívánom nektek is hogy mihamarabb átérezhessétek ezt ti is Kép

Wish Kép
Nem semmi ez a komunikációs csatorna Kép
Stellát puszilom és drukkolok nagyon-nagyon neki Kép

Zsu Kép
Nagyon szép utat neked és remélem hozol haza magaddal egy határsértőt Kép

Juca Kép
Nagyon klassz ez a kis rajz Kép

Timi Kép
Akkor most már tudjuk ki adta ki a híreket Kép Vagy Stellának nem te írtad meg? Kép
Annamarinak majd csak később mondjuk el, olyan 12-14 héten, mikor már tudjuk, hogy minden rendben Kép Igaz alig bírom magamban tartani. Ma is el akartam neki mondani mikor az utcán minden babát külön megmutatott, de nem tettem Kép
Pedig leszívesebben világgá kürtölném! Nem tudja senki, csak a párom és ti Kép

Nárcisz Kép
Nem vagyok egy nagy vitamin evő és nem is akarom végig szedni, csak az első néhány hónapban. Sajnos a dokimat nem kérdeztem meg, hogy mit szedjek, mivel a HSG-re készültünk Kép De örülök, hogy megírtad a véleményed és igazat adok Kép

Babus Kép
Nagyon édes a fiad Kép Már fél éve, hogy bent jártam nálatoka korházban? Hihetetlen!
Hogy mekkorára nőtt Kép
Kép

Unique drága Kép
Örülök, hogy jól vagytok Kép Hányingered meg van még? Remélem a dokid tud rá majd adni valamit Kép
Küldem levelet Kép

Puszi
Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Hali!

Kétszer ment el, ezért az elsőt töröltem.Kép

Kóbor
kóbor

Hali!

Unique,
szia, és éljen!Kép Hajrá rosszullétek és pisitúrák, ilyenkor úgy örül nekik az ember!Kép Úgy látszik, csak bejön a futószalagos babásodás a topikban!Kép
Egyébként a lányomnál sem látszott a pocakom hátulról, sőt, szerintem ugyanígy nézett ki, szóval ez alapján lehetett volna lány is. Az viszont tény, hogy majdnem minden járókelő kisfiút jósoltKép
Kórházak: én az István és az Imre között vacilláltam, mert mindkettőben a természetes szülés hívei a dokik. Ami nagyon nagy különbség: Imre: 1-2 ágyas szobák vannak, viszont látogatók nem mehetnek be, csak a folyosóra, ahová a babát nem lehet kivinni (nálam a látogatás kérdése nagyon fontos a lánykám miatt), István: 3-6 (vagy 3-5?, már mindkettőt többször hallottam) ágyas szobák, látogatók bemehetnek a szobába (ami egy 5 ágyas esetén elég durva is lehet, ha sokan jönnek, és a szobatársak nem veszik észre magukat), de végül én ezt választottam, mint már írtam, a lányom miatt. Itt is van 3db 1 ágyas szoba, de azok fizetősek (8-10e Ft/nap). Szerintem érdemes körülnézned az Imrés és Istvános topikokban, meg kérdezgetni a lányokat.Kép Ja, persze más kórházas topikot is megnézhetsz!Kép A barátnőm Boros dokinőhöz jár, és imádja, bár jó sok páciense van. Szerintem először válassz kórházat, utána ráérsz dokit keresni.

Elevitről: én szedtem a lányommal, aztán 2830-cal született a 38. héten, szóval ki tudja, tényleg túl nagy lesz-e tőle?Kép Egyébként Czeizel szerint csak a 12. hétig kell szedni, utána már nem. A lényeg tényleg a folsav, azt lehet külön is kapni, de pl. az én vérképem romlik folyamatosan a terhesség alatt, ha nem is vészes mértékben.

Vanda,
amikor megszületik, akkor biztosan rögtön imádni fogom majd a fiúcskát.Kép Csak most még azért furcsa, mert a lányos viselkedéshez már hozzászoktam, míg egy fiút ki kell majd tapasztalnom. De jó lesz, már várom ám!Kép Az én lánykám is nagyon korán igényelte a foglalkozást. Talán két hónaposan kezdett napi 2xfél órát ellenni magában, addig folyamatosan kellettem neki, aztán persze amikor idősebb lett, akkor is kellettem neki folyamatosan.Kép De most már megint el tud egyedül is játszadozni.Kép Szóval szerintem örülj neki, hogy ilyen kis érdeklődő, később is biztosan ilyen marad!Kép

Babus, Judit,
gratula a gyerkők fejlődéséhez, oly gyorsan szalad az idő, nemsoká már rohangálni és beszélni fognak!Kép

Bocsi lányok, hogy csak ilyen babás témákról írtam, de annyira nincsen időm nappal netezni, éjjel meg már jó fáradt vagyok, azért is nem szoktam írni, most is csak ennyire futotta. De most ez a sokadik zebra egymás után teljesen felvidított!Kép

Küldök még nektek babucit, hátha bejön:
Kép Kép Kép

Kóbor
kóbor

Sziasztok!

Annácska Kép Én Tündinek írtam meg, ő pedig Stellának szerintem Kép Ugye nem haragszol érte? Megértem, hogy várni akartok a bejelentéssel, nekem is csak a tesómék tudnak a babáról, egyébként senki más a családból, a szülőket is beleértve Kép Nekünk hétfőn lesz az első UH.

Kóbor Kép Gratulálok a kisfiadhoz! Nevet választottatok már?

Szép napot!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Babus!
Akkor bejött az új csörgős játék. Ahogy elkébteltem Kristófodat, hát tündéri lehet. Akkor nagy ötlet volt.Kép

Annácska!
A véleményemmel szeretek néha nyers lenni, mert utálom az álszent, mindenre hekyeslő embereket. remélem ezzel nem bántok meg semmit, és a vélemyénnyilvánításommal sem.

Kép
narco

Szia Unique!

Küldtem a mailt. Ha most sem kapod meg, akkor a hiba az én készülékemben van.

Juca

tjuca

Sziasztok!

Még ma reggel is jó a kedvem, de hogy ez így is maradjon kérem a napi adagomat KépKép Ki lesz a következő?

Unique!
Hogy vagy? Most jutott eszembe, hogy annak idején a MagneB6-ot is kellett szednem, és úgy tudom, hogy az jó a hányingerre is.

Nárcisz!
Köszi a választ, megnyugodtam, hogy ezek jót jelentenek.

Réka!
Rám számíthatsz, még ha nem is vagyok olyan eredményes mint Te, de mindenképpen szorítok Neked is.

Zsu!
Utólag is kellemes utazást, és jó pihenést kívánok.

Tegnap telhetetlenné váltam egy kicsit, és este elmentünk még zebrát nézni a moziba Kép megnéztük a Madagaskárt, aranyos kis rajzfil.
A jegyhez adtak kupont a WesEnd játékbox boltjába, 5000 ft felett 500 ft ajándékutalvány. Mindenesetre, én nem tudom sajna még felhasználni, de szívesen felajánlom az anyuciknak és a kismamáknak, na és persze a leendő kismamáknak is.

dido

dido
dido

Jó reggelt Kép

Ugye, hogy meglepődtetek, hogy mennyien vagyunk még itt veletek a háttérben ? Kép
Örülök, hogy Reva és Junkó is itt van ! Kép

Tényleg nagyon jó kis csapat kovácsolódott itt össze, irigylésre méltó.

Narco, Kép
Ha kiürül a topik, akkor előjönnek a "Csakolvasódebabásodásravárótopicosok" -
Duddutól kölcsönöztem, mert nagyon tetszik ( remélem nem neheztel majd érte :D ) !!! , és már nem is leszel egyedül. Aztán idővel lehet, hogy a sok sikerstory meghozza a "kedved" ...

Különben hogy vannak az újdonsült kismamák ? Kép

Cickafarkfű tea : Én is csak nagyon ajánlani tudom Nektek, nekem is sokat segített, szuperül beállította a ciklusomat. Most lehet, hogy megbotránkoztatlak titeket, de nekem még ízlik is :D
Ja, és még megspékeltem egy kis E vitamin kúrával is . Szerintem az is nagyon hatásos.

Puszi
Borsó
borsó

Szia Borsó!

Csak nyugodtan vedd ki a számból a szót, főleg hogy dudubetűs a mosolyos Kép Kép Kép

Ma veszek cicafarkat, s főzök belőle teát. Kép
Remélem nekem is ízleni fog... Kép

Kismama híradó??

Puszi:
réka
Vendég

Duddu Kép

Elrontottam, de akár mondhatom, hogy direk így akartam Kép Kép

Puszi
Borsó
borsó

Sziasztok Lányok!Kép

Gondoltam benézek hozzátok mert egyébként eléggé elvagyok foglalva,itt az óvi meg a kresz.

Duddu!Kép

Nagyon tetszik a forgatókönyv amit írtál nekem.
Most hogy elmúlt egy kicsit könnyebb pozitívnak venni a dolgokat,és azt hiszem nekem az is nagyon jó hogy itt a kresz és nem érek rá agyalni(elég azzal foglalkozni,hogy meghúznak-e vajon 10.én).
A párommal azért folyik az akciózás,és közben nem gondolok állandóan a babára,és ez így jó!!!!!KépKépKép
Én igazán szívből örülök annak hogy ennyi zebrásunk van mostanában! Remélem mi is beállunk a sorba hamarosan!!!!!!!!KépKépKép

Puszi!

Sysy
sysy77

Sziasztok!

A cickafark tea csak a ciklus beállítására jó, vagy van valami egyéb jótékony hatása is. Mert nekem az rendben van. Ám úgy szeretnék már valami egészséges-természetes, de a baba rásegítését ösztönző dolgot enni/inni. Eddig csak a joghurtig jutottam (ezt természetesen itt nálatok olvastam, hogy az jó), de azt eddig is ettem.
Köszi

Borsó, Reva!
Ti egyébként milyen babagyártási fázisában vagytok?
Egyébként én akkor döntöttem el először, hogy én is beírok ebbe a fórumba, amikor egyik reggel úgy jöttem be a munkahelyembe, hogy vajon Tündi tesztje pozitív lett? Na és otthon meg elmesélem a férjemnek, hogy itt mik történnek, kivel éppen mi van. Na mondom ez már súlyos.
Vendég

Sziasztok Kép
Timi Kép
Dehogy baj Kép Sőt örülök neki, hogy elmondtad Tündinek Kép
Akkor gondolom az uh után bejelentitek a családnak is. Hű de izgi Kép

Nárcisz Kép
Nem bántottál meg sem most sem máskor Kép A véleményem a vitaminnal kapcsolatban ugyan az. Sőt halkan megsúgom, hogy ebben a hónapban még Aktival-t sem szedtem, pedig azt már évek óta eszem Kép

Nálunk a helyzet változatlan Kép Egyenlőre semmi hányinger, rosszullét és remélem ez így is marad Kép
Megyek elintézek néhány dolgot, lehet, hogy csak este fogok tudni jönni Kép
Puszi

Annácska

annácska

Szia Junkó Kép

Én régebben írogattam már ide a Babanetre, aztán eldöntöttem, hogy nem foglalkozom a témával, hátha úgy könnyebb lesz, így aztán nem irogattam. Viszont az olvasásról nem tudtam leszokni Kép
Aztán volt úgy, hogy több napi termést olvastam végig, mert nem tudtam jönni, és olyan sokan lettünk, hogy már nehezen tudtam követni az eseményeket, és nem akartam senkit megbántani, vagy egy téves hozzászólással, vagy egy elsiklással egy fontos dolog felett.

Különben tavaly január óta próbálkozunk, szerintem túl vagyunk minden kivizsgáláson.

Olvastam, hogy Ti nem régóta próbálkoztok, úgyhogy remélem hamarosan sikerrel jártok. Kép

Puszi
Borsó
borsó

Lányok Kép
Egy kis vidámság, ebben a nagy melegben Kép
Kép

Annácska

annácska

Unique,
csak most látom a táblán!! :o)))))
egyszer nincs időm végigolvasni és pont lemaradok a lényegről !! ez annyira hihetetlen!!
Annyira örülök, hogy pityergek biztos a hormonok :o))
Úgy látom hogy mi kis petéink nagyon félősek Annácskái, a Tied, az enyém is megijedt a beavatkozástól (átjárhatósági, inszem) és rögtön megemberelték magukat!! Annyira jó csak így tovább!!!! Szuper ez a júliusi babaeső, remélem augusztusban zápor lesz!! :o))))

Most rohanok UHra kicsit izgulok hogy minden rendben legyen. Szorítsatok!
puszi
Kivi
kivi2

Szia Borsó!
Igen valahogy ismerős volt már a neved...
Én nagyon sokat tanultam az itt beírtakból. Nem bánom akár már babás, akár terhes akár csak próbálkozó, vagy éppen nem próbálkozó valaki (pl: Nárcisz)nagyon hasznos infókat szedtem itt össze.Én is azért nem akartam beírni, hogy ne legyek ennyire dikret, de tegnap nem bírtam tovább. Kép

Juca!
Mi még nem ismerjük egymást, de képzeld most kaptam egy Interreges hiánypótlást. Kép
j.
Vendég

Szisztok!

Valér!
Jó utat! Vigyázzatok magatokra!

Borsó, Junkó, Reva!
Tessék jönni és beszélgetni velünk! Nem ám itt valósáshowzni! Aktívkodni!
Hiszen ahogy így elnézem, szükség van az utánpótlásra! Még a végén több lesz a pocakos csík, mint a várakozóké, akkor pedig nem lesz jó a topikcím!
Kép

Annácska!
Legyen is tünetmentes első harmadod!Kép És boldog hátralévő 34heted!

Duddu!
Végre mehetek újra startvonalra! Engem nem az visel meg ha megjön, hanem ha feleslegesen kell várni. Igaz a türelmetlen én vagyok, hiszen Anyukaként ez a 4. mensi, ezért lehetnék toleránsabb "vele" szemben!Kép
Azonban nem vagyok türelmes típus. Szeretek bütykölni-szüttyögni, de ez nem azonos a türelemmel. Türelem a várakozást jelenti és azt rosszul viselem. Még sorban állni sem tudok nyugodtan, de szerencsére a Párom megszokta, ha meg túlságosan "elfoglalom" magam a sorban, szól, hogy tán leállhatnék pár percre!Kép

Unique!
Jó volt veled közösködni! hajrá kitartás! A wc-t pedig "szeresd" meg! Még sok együtt töltött pillanat vár rátok!Kép De megéri!
Itt bóklászik a fiam, felkéredzkedik az ölembe és beleszagolok a már ne is annyira babaszagú, mint kispasis nyakába.... kívánom NEKED is! Gyomorrángató gyönyör!Kép
Átteszel startvonalra?
Köszi!

Kóbor!
A kisfiú is nagyon tündér! Más, de ugyanolyan jó! Az egyéniség pedig egyéniség nemtől függetlenül, és sokszor az a nehezebb!Kép

Hirtelen ennyi!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sysy!
Én is most igyekszem belevetni magam a munkába, meg lassan mi is beleshetünk a paplany alá Apucival Kép, mert - ilyen még nem volt - két napig sem tartott a mensim. Kb. másfél nap volt az egész.
Szóval elfoglaltságokra fel, csak túlságosan le ne fárasszuk magunkat!

Dido!
Van egy jóhírem!
Úgy néz ki, hogy 18-án fel is lépünk a Várban a Mesterségek Ünnepén! Az ugyan egy csütörtök és még nem tudom, hogy hány órakor lesz, de valószínűleg az esti órákban inkább.
A részleteket hétfőn tudom meg, mert akkor lesz az első próbánk.
De érdekes lenne találkozni... Bár nem tudom, hogy ismerhetnélek fel!

Lányok!
Akit érdekel, jöjjön!

Szia Eszter!
Nekem is ez a gondom, hogy nem szeretek várni. De most próbáloK a hétköznapokba visszakavarodni, több-kevesebb sikerrel.
Egyébként szüttyögős dolgokhoz, pl. kézimunkához nekem is van türelmem.
Az a rossz, mikor minden itt áll készen, még a hétköznapokba sem lenne muszáj visszatérni, akkor mért muszáj mégis? Pedig most elmondom magamnak naponta, hogy nem tudhatom, hogy akár egy év múlva nem fogunk-e még mindig várni, ezért addig élni kell, sőt élvezni kell az életet, aztán úgyis egy pillanat alatt át lehet alakítani mindent, ha összejön. Remélem ez hamarosan belémépül, s nem kell mindig figyelmeztetnie valakinek.

réka
Vendég

SziasztoK
Azt szeretném kérni,hogy vegyetek ki a tábliból. Úgy döntöttünk,hogy még egy évet várunk a babával.De azért mindig olvasgatlak titeket!
sok-sok puszi,és mindenkinek küldök +++++++energiákat!!!!
zita
ebba

Sziasztok!

Ma teljesen kivagyok bocsKép
Reggel azzal keltem, hogy rosszat álmodtam, tegnap olyan fáradtak voltunk, hogy csak bambultunk, ez a hónap megint fuccs,
és ma végleg megszületett az elhatározás, hogy mindegy hová, csak el innen a munkahelyemrQl.

Off

JucaKép

tjuca

Juca!
Ez is haladás, hogy meghoztad a döntést, hogy váltasz. Egy munkahely sem ér ennyi szenvedést!
Az csak pénzkereset!
Kezd el szórni az önéletrajzod, ahová csak tudod.

Fel a fejjel! Mindenkinek vannak rossz periódusai! És miért lenne ez a hónap fuccs! Hiszen azt írtad, hogy "megjött a cica...", majd kiderül, de most ne ezzel törődj!

Biztos jó tenne egy kis pihenés, nem?

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Réka!
Ez nagyszerű, akor majd aznap megyek fel a várba. Az nem baj, hogy hétköznap, legalább nem lesz olyan tömeg, mint hétvégén v. 20-án, ami idén ua. Megpróbálok a profilomba feltenni egy fényképet, hátha így majd jobban megtaláljuk egymást, de ha majd megtudod írni, hogy a várban hol és hány órától léptek fel akkor majd akkora oda megyek.
Egyébként a 2 napos mensivel kapcsolatban, ha nem szokott ilyen rövid lenni lehet, hogy érdemes lenne csinálnod egy tesztet, mert a barátnőmnek is az első hónapban még megjöt és utána lévő hónapban és UH-on volt nagy csodálkozásKép Persze ne éld bele magad, de sose lehet tudni.

Juca!
Sajnálom, hogy ilyen rossz a munkahelyed, remélem hamar találsz valami jobbat, én sajna nem vagyok a szakmádban jártas, és így nem is tudok ebben segíteni.

Kivi!
Meséljél majd mi volt az UH-on, mekkora a csöpség?

dido

dido
dido

Juca!
Ez is haladás, hogy meghoztad a döntést, hogy váltasz. Egy munkahely sem ér ennyi szenvedést!
Az csak pénzkereset!
Kezd el szórni az önéletrajzod, ahová csak tudod.

Fel a fejjel! Mindenkinek vannak rossz periódusai! És miért lenne ez a hónap fuccs! Hiszen azt írtad, hogy "megjött a cica...", majd kiderül, de most ne ezzel törődj!

Biztos jó tenne egy kis pihenés, nem?

Puszi:
réka
Vendég

...ezt hogy csináltam, hogy kétszer ment fel...
Fogalmam sincs.

Dido!
Köszi a tanácsot, de csináltam tesztet, s csak aztán jött meg, így még mindenképpen várok. Bevallom, nekem is eszembe jutott ez a megoldás, de mintha csak szünetet tartott volna olyan, mert most ismét... szóval nem élem bele magam egyátalán.

Akkor találkozunk, majd megírom a részleteket, ha megtudom.

réka
Vendég

Sziasztok!
Itthon vagyok egy kis időre így gondoltam meglátogatlak benneteket.

Borsó!
Nagyon sok a sikerstory a környeztemben, sajnos ez is közrejátszott abban, hogy meggondoltam magamat. Úgyhogy, szerintem erre nem érdemes játszani. De majd jönnek az úlak, és én majd itt leszek, amikor már mindenkinek zebrája lesz, de majd én akkor is tartom a frontot, amikor az újdonsült kismamáknak már nem lesz idejük, és affinitásuk ránk nézni. Mint egy őskövület, én még akkor is itt leszek.

Annácska!
Legalább Micimackóék élvezik a meleget, mert én fulladok tőle, és állandóan hányingerem van. Na persze vedelek, attól meg pisilnem kell. Közben járom a várost.

Ebba!
Mi történt? Mos tmár nagyon kíváncsi vagyok. Mesélj légyszi!

Juca!
Mi a foglalkozásod? Tudok valamit segíteni?

Kép
narco

Kép
Kép

KépKép
unique

Sziasztok Lányok!

JucaKép
Írtam mail-t. Lesz valami, nyugi. Kép
Nem ismerek Rád... Mi az, hogy "off Juca"? Ilyet még leírni is... Kéretik felkelni a padlóról, de azonnal! Kép

AnnácskaKép
Válaszoltam. Kép

EszterKép
Már alig várom azokat a gyomorrángató öröm-hullámokat! Kép
Áttettelek, sajna. Kép Én sem vagyok aza kifejezett türelmes típus alapban, de most furcsát vettem észre magamon: az lettem. Vezetés közben is lesz...rom, hogy sietnek én megyek a saját, nem túl gyors tempóban (nem ismerek magamra). Az idő nem számít, odaérek, amikorra. Érdekes. Kép

RékámKép
Vedd úgy, ahogy én: take it easy. Lehet, hogy nekem ez segített. Nem görcsöltem rajta, nem is gondoltam bele, mi lenne, ha... Na jó, az a babymark teszt ilyen szepontból csalás volt Kép
De az kellett a lelki üdvösségemhez Kép
A ginseng nemcsak arra jó. Több (és esetleg mozgékonyabb) katonácska lesz tőle, páromnak volt 25Mio először, ginseng után volt 60Mio. van különbség. Kép De párod tudja. Az enyém is csak természetest volt hajlandó, azt is többszöri traktálással, de megérte. Most már ő is belátja. Meséld el a párodnak ezt. Kép

EbbaKép
Sajnálom, de kérlek, ez ne jelentse azt, hogy minket is itthagysz! Kérlek! Kép
Eddig is hiányoztál!

KiviKép
Drukkolok! Mi volt UH-n? Minden OK?
Hát igen, jól beindítottuk a zebra-esőt az szent. Kép
Augusztusra több kell, én olyan telhetetlen típus vagyok Kép

KóborKép
Nagyon köszönöm az infókat. Én most 80%-ban hajlok a Szent Imrére, igaziból ott kéne kikapni egy jó dokit. A régi dokimat azon gondolkodtam, fel sem kéne hívni már...
Annyi jó dokit ajánlottatok, hogy most kezdhetek utánajárni a másik topicocban, ki a legjobb Kép

Na lányok, helyzet:

reggel voltam vérvételen a kaaliban. BHSG és progi szint tökéletes. Beszéltem egy másik dokival (az enyém szabin van) a Bromo-ról, azt mondta, hogy nyugodtan abbahagyhatom.
A hőm elég magas, 37,8 körül napközban, azt mondta, csak 38,0 fölé ne menjen állandóra. (nekem az alaphőm is elég magas volt, 37,3-37,5 körüli)
Õ Elevit-párti, mert abban más is van mint folsav. Úgyhogy csak elkezdem az elevitet.
Pisi van, köszöni, jól. Sokat is iszom, mondjuk, de járok is rendesen. Kép
És marha melegem van, alapjáratban is, nemhogy ez a dög meleg! Kép Izzadok... Kép De ezt most élvezem... Kép
Ami viszont kevésbé jó hír: jövő hét végére kellett időpontot kérnem UHra (6. heti) sajna mivel most jön vissza a dokim szabiról, már csak utáéna hét szerdára kaptam (aug. 10) 10-re. Ez még nem nagy gáz ugye? Akkor leszek 6+6. Vagy menjek másik dokihoz? Ha gáz, akkor még megpróbálom magam besírni a dokimhoz a mobilján... Végülis egy ilyen UH nem tart sokáig.. Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Ja, kérdeztétek:
hányinger jobban, szédelgés rosszul van, köszönik. Válogatós lettem: natúr sült husik jöhetnek (kizárólag szárnyas, haltól már a szó hallatán is rosszul vagyok Kép ), meg panírozott csirkemell filé (nyamiKép) sok-sok zöldség + gyümi bármilyen formában. Édességből nem sokminden. Joghurt is jöhet, ha nem túl édes.
Többitől új erőre kap a hányinger. Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Narco!
Ne legyél ennyire negatívKép és (bocsi de...) magasajnáltató!
Hiszen a döntés a tiéd, így tessék örülni neki, hiszen az van amit akartál!
ha pedig úgy érzed rosszul döntöttél... lásd be!
Szerintem.
Amióta meghoztad a döntésed kicsit úgy érzem magad felé fordúltál, befelé, holott ha olyan biztos vagy a dolgodban, azt hiszem ki kellett volna virulnod!
Esetedben végülis minden rajtad állt! Sehol a kényszer vagy körülmény!
Persze nem látok bele az életedbe, csak nekem most ilyennek tűnsz.Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Narco!
Szerintem.
Amióta meghoztad a döntésed kicsit úgy érzem magad felé fordúltál, befelé, holott ha olyan biztos vagy a dolgodban, azt hiszem ki kellett volna virulnod!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Narco!
Szerintem.
Ha kicsit keményre sikerült, csak azért, mert úgy érzem nem a pátyolgatós vígaszra lenne szükséged, főleg, ha az őszinte szavakat szereted.

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Jaj, de nehéz így írni, hogy vissza kell lapozni Kép

TimikaKép
Nagyon köszönöm a jókívánságokat és a nevet is! Te mikoris mész UHra(lehet, már mondtad is) Kép
Drukkolok Értetek! Kép Nálad van vmi tünet? Kép

NárciszKép
Igen, kérlek, ne legyél negatív. Olyan klassz hangulatod volt eddig, mindig vidám jelekkel írtad tele a leveleidet, most én sem ezt érzem. Köszönöm a gratulációt. Fantasztikus érzés. Kismama vagyok. Mire leírtam, libabőrös lett a hátam Kép

SysyKép
Nagyon köszönöm azt a gyönyörű idézetet! Kép Annyira de annyira kedves vagy! És olyan nagyon jól esett, hogy így látod! Majd megismerjük egymást szept-ben, már alig várom. Olyan sokat tanultam Tőletek ez alatt a 2 hónap alatt, amióta látogatlak Benneteket, hogy csak na... Kép

Lányok, kérdés:
hallottam, hogy lehet kapni kocsiba kismama-biztonsági övet. Hol és mennyiért? Van vmi tapasztalat? Nagyon kéne, borzasztóan nyom alul az öv... Kép
Köszi! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

És akkor térjünk vissza a témára egy picit:
Kép
Kép

Várom az észrevételeket.. Kép

KépKép
unique

SziasztokKép

Unique
Én bababoltokban láttam ilyen övterelőt, de nem tudom mennyibe kerülKép

És Elevittel kapcsolatban: én már a babaprojekt elejétől fogva szedtem, végig a babavárás alatt, és még most is szedem(ha eszembe jut) és Kristóf mégiscsak 2700gr lettKép
És munkahelyi tapasztalataim szerint sincs semmi összefüggés az Eleveit és a baba súlya között. Ez szerintem alkati dolog. Én is 2500gr-mal születtem, túlhordva, várható volt, hogy Kristóf sem lesz egy óriásbébi.
Egyébként pedig láttam én már 5300gr-os újszülöttet is, Elevit nélkül, és 2300gr-osat is, Elevittel.
Szerintem szedd nyugodtan, csak használhat!Kép

Na megyek, mert Kristófmaci nagyon nyűgi, borzasztóan izzad, pedig csak egy szál pelusban van, de folyik róla a víz.
Éjszaka pedig 11-kor képes volt feléredni egy gyors szopira(már amennyi belőlem még jön), gondolom nagyon szomjas volt a nagy melegtől.
Pedig már vagy 4 hónapja nem ébredt fel éjszaka.

Babus

Kép
babus2005

Unique, Ironram!
Csak leírtam azt amit gondolok. Azt hiszem, hogyha így érzitek, márpedig így van, egy darabig nem jövök. Nagyon be vagyok borulva. Fogalmam sincs mi a jó döntés.
Azért mindenkinek sok zebrát kívánok az elkövetkezendő időre.
Majd néha elolvaslak benneteket.

Kép
narco

NárciszKép
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KÉRLEK!!!
Ha jössz, neked is jobb lesz a kedved. Hidd el. Mi így szeretünk, amilyen vagy. Nagyon kérlek, ne hagyj itt minket, még kicsi időre sem. A döntéseiddel pedig idővel úgyis egyenesbe kerülsz, ez a sorsuk.
PLEASE!

Puszi

Unique

KépKép
unique

BabusKép
Nagyon köszönöm megnézem, mert nagyon köll.Kép
Azt hiszem izzadás terén egy cipóben járhatok a fiaddal. Kép Bár én eddig sosem izzadtam. Kép
Igen, el is kezdem az elevitet. ártani nem árthat.

Köszi!

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!
Ma én is vettem cickafark teát, meg cseppet, most főztem meg Unique utasítása alapján, de még hűl, úgyhogy nem tudom milyen az íze!Kép
Unique!Ginsengből Ti milyet vettetek? Amikor kértem, kirakott a nő elém vagy 5-6 félét!melyiket válasszam?Vagy mindegy?
Köszi
CsibeKép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Na, akkor én is előbújok egy kicsit megint a háttérből. Újság sok nincsen, még egy hét, és kiderül, hogy sikeres volt-e ez a hónap. Remélem igen, mert ha nem, akkor leállunk egy időre. Tünetem egyelőre semmi.

Unique, Annácska!
Nagyon-nagyon gratulálok, és nagyon boldog kismamaságot és jó egészséget kívánok.Kép Nagyon örülök nektek!

Annácska!
A lányodról jutott eszembe: képzeld, valamelyik nap Peti azt mondja valami apróságra: ilyet szerzek a tesómnak is. Mondom, milyen tesódnak? Válasz: hát, aki nemsokára meg fog születni!Kép Remélem jóstehetség a gyermekem.Kép

Réka!
A múltkor voltam egy gyógynövény boltban, apunak kellett vennem valamit, és a párom is kért, hogy ajánljanak már neki valamit, ami egy kicsit felturbózza, hogy ne legyen reggelenként annyira fáradt és jobban bírja a strapát. És a nő a ginzenget ajánlotta, vettem is, a párom szó nélkül eszi. Persze azóta kiderítette, hogy mire is való, de nevetve újságolta nekem. Szóval nem pusztán potenciazavarokra jó, hanem áltlában jobb közérzetet biztosít.

Unique!
Én is szedtem Elevitet, amikor Petivel terhes voltam, mondjuk az én méreteimhez képest elég nagy lett, 3,65 kg. De ha újra terhes lennék, újra szedném, legfeljebb a 12. héttől már nem mindennap.
Övet én úgy tudom, bababoltokban lehet kapni, Megatoys és társai.
Szerintem bőven ráérsz majdnem 7 hetesen az ultrahangra.

Na, mindenkinek minden jót, igyatok sokat, különösen a kismamák! És vigyázzatok a napon!

Timi
szabotimi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?