Sziasztok Lányok,
Megvolt az ünneplés, kismama és kispapa jól vannak.
Babó úgyszintén.
Megpróbálok mindenkinek válaszolni, de annyian írtatok, előre is bocsánat, ha kihagyok valakit.
Először is nagyon-nagyon-nagyon köszönöm azt a rengeteg szeretetet és jókívánségot, amit küldtetek nekem ma!
Bevallom őszintén, nekem is új reményt adott a mai nap (na meg a tegnapi
).
Teljesen lemondtam arról, hogy nekünk spontán lehessen babónk.
Móni
Igen, gondolom, hogy ez reményt jelent. Férjednek nagy jópont, hogy szedi a ginsenget, sztem használ (eddig még mindenkinél használt).
A teáról: hát maga a főzet nem túl jó, ez tény. Picit csaltam.
Én a filterest ittam, kb. 10-15 percig áztatva 1l vízben 2 filtert, majd (és itt jön a trükk!) vettem ugyanis cickafark tinktúrát (900 FT volt a gyógynövényboltban a Tescoban, Börs) és abból cseppentettem bele 30 cseppet az 1l-hez. Majd 8 db édesítőszer az egészhez.
Hát, sztem iható sőt finom is. A tinktúra ugyanis tartalmazza a kivonatot töményben, az alkoholtartalma (ami van neki) a forró vízben elpárolog, mire kihűl (ez a tapasztalatom, amúgy nem bírom az alkoholt én sem, soha nem is iszom és nem is érzem rajta). Ennyi a trükk. Annyira jó lenne, ha Neked is segítene!
Ja, még valami. Nekem elég nehezen ért a petesejtem be. 32-34 napos ciklusok. Vérvételen megmondta a doki, hogy amiatt van, mert az LH/FSH arányom pont fordított a kelleténél, így nehezebb megérlelni őket. Viszont talán annál szebbek lesznek, ha beérnek. Szóval nem biztos, hogy ilyen esetben nekem annyira szerencsés lett volna egy 14 napos repesztőszuri (még ha előtte hormonkezelnek is), mert a szervezetem nagyon ellenállt volna, szerintem.
De a lényeg a lényeg. Remény van, csoda pedig annál inkább. És most végre hiszek is benne.
Bár a párom szerint ez mind placebo, de én éreztem pl. hogy előző hónapban, amikor már a végén elkezdtem inni a cickafarkot (Stellának hála!) nem volt barnázásom! (nekem eddig mindig volt) Szépen jött meg, egyből piri és csak 6 napig tartott (addig 10). Efy próbát megér.