Sziasztok!
Mi megvagyunk, keszulunk az ovira. Eddig nagy a lelkesedes
Mivel a nyar iden egy keddi napra esett, ezert sokat nem nyaraltunk, Siofokon volt egy kis lablogatas, dagonyazas a Balatonban. Matenak is nagyon tetszett
Igaz, akkoriban még 6 elott kelt, igy szegeny Apja igencsak koran indult setalni vele, mert megsem ildomos az egesz hotelt felverni a gyerekuvoltessel...
Sportkocsi: nekunk Roan Symbaba van, azt is at lehet alakitani. De olyan nagy monstrum volt, hogy vettem egy Chicco Ponee-t, ez konnyu, igaz nem esernyokocsi, de egy kezzel osszecsukhato, csomagtartoba siman befert. Nagy a halo rajta, kulon vettem hozza 2e-ert esovedot /bar a nagyobbik kinotte anelkul is, de Mate cukorbol van
/. Fixalhatoak az elso kerekei. Ja es amiben makom volt, mert nem tudtam, hogy erdemes figyelni: en eddig azt hittem, a labuknal az a valami labtarto a kicsiknek. Nos, az jo testverfelallonak is, ha kellokepp ala van tamasztva, van alatta keresztrud. Szoval ha kis korkulonbseggel tervezel, akkor ezt is nezd, mert neha jol jon, hogy a "nagy" is fel tud ra ugrani.
Erdemes figyelembe venni, hogy a gyerek sokat alszik-e seta kozben. Erre majd akkor jossz ra,ha stabilan ul es a babakocsiban is nezegetni akar mindenaron.
Nekem mindegyik, mint covek ult a kocsiban,aludni csak vegkimeruleskor. Ebben egy kicsit lecsusznak, ami ugyan oket nem zavarja, csak idetlenul nez ki
De ha sokat alszanak, akkor olyasmi kell, aminel a labukat fel tudod polcolni esetleg.
Evszakfuggo is, mert emlekeim szerint Rekanal telen elovettem a Roant, mert a sportkocsi a kicsi kerekeivel allandoan elakadt a hoban.
Csajok, voltam egy regi babanetes /még elso gyermekeinket vartuk egyutt/ talalkan Veszpremben, nagyon jo volt
Lassan osszehozhatnank a gyorit is.
-Afonya