Sziasztok!
Először is, eltűnésem oka: júli 9 vagy 10-én nálunk voltak Zsófiék. Mondta, hogy Bence fél éves koráig mennyi pénzt kapott, és most mennyit. 20.000,-Ft-tal kevesebbet. Én is majdnem annyit kapok, ezért aztán utána itthon kiborult a bili. Így is alig jövünk ki a pénzből, nem hogy ha még 20-szal kevesebb is lesz. Persze én vagyok érzékeny, de teljesen az jött ki a dologból, hogy ne telefonálgassak, ne netezzek, ne menjek el sehova, mert nincs rá keret. Én meg mondom még jó, hogy a levegőt szívhatom. És lehet, hogy a börtönbe jobb dolguk van az embereknek? Most már nem látom ennyire kisarkítottan a dolgot, de valahogy pénzt kellene csinálni.
Aztán az is nagyon rossz volt, hogy szerdán nem mehettem a babapartyra (ráadásul még a padlizsán krémes dologról is lemaradtam), pedig ez mindig nagyon nagy töltést ad! Aznap ehelyett a jó program helyett oltásra mentünk, szegény Kori megint kettőt kapott, ami a legrosszabb, ahogy ilyenkor rám néz: anya te hagyod ezt, hogy így döfködjenek, jaj és a másik lábam is, szégyeld magad. Cserbe hagyom szegénykém. Aztán jött a péntek, apu aznap lett volna 50 éves, aznap volt 5 hónapja, hogy nincs közöttünk. Úgy volt, hogy kimegyünk a temetőbe, de képzeljétek nem bírtam, már indulni készültünk, de tisztára gyenge lettem, remegett a kezem, és aztán lefújtam a dolgot. Miért nem bírok kimenni apuhoz?
Szóval a MÚLT HÉT SZÁMOMRA egy FEKETE HÉT VOLT!
Felhívtam a kórházat a vérszegénységből kifolyólag, ők is azt mondták, hogy a maltofer jó és felesleges lenne szegényt megszúrni.
Gyümölcs adás: látom jól felcsigáztam a hangulatot. Úgy döntöttem nem adok még Korinak, kivéve pl.: amikor anyu saját termésű sárgabarackot hoz/küld jó éretten. Egyet leturmixoltam és Kori úgy benyomta, szinte még keveselte is. Olyan szépen eszik már a kanállal, meg is lepődtem.
Orvos: popó vastagon kenés, szerintem azokból a zsíros krémekből teljesen mindegy, hogy vékonyan vagy vastagon kenjük. A pólusokat ígyis-úgyis elzárja, szóval nem igazán tudnak levegőzni. Szerintem azért nem rossz ez a doki, mi Eszty és Hmmc-k sem hozzá tartoznánk területileg. Eszty és Hmmc-nél persze a második gyereknél adott volt, hogy megint ő lesz.
Csípőszűrés: ha ide az sztkba mentek (Vörösvári út), akkor először a betegirányítóba kell menni. Ahol közlik, hogy előre kell időpontot kérni. Én persze nem hagytam magam, mivel kedd volt és pénteken vezették be ezt a marhaságot, másrészt előző 2 hétben beteg volt a doki és persze kétszer is voltunk ott feleslegesen. Aztán az orvos mondta, hogy ilyen kis babákat soron kívül behívnak, de előtte (kicsit veszekedni kell) a betegirányítóba.
Szerdán ezt az üzit kaptam Hmmc-től: "Üdv a tengerpartról. Az idő szuper, Sára nagyokat alszik. Először megijedt a hullámtól."
Cas
Fürdetés: Korinak van az a fekvős-ülős műanyag a kádba, na azt már nem tudjuk használni. Kori kizárólag ülni akar a kádba!
Zsófi
E-mailcímed küld el légyszi a profilomba levőre és akkor küldöm a többi képet is!
Bence hány csepp maltofert kap? Korinak 20-at írt a doki, először kevesebbet, de 20-ig kell felmennünk.
Hmmc
Hol sikerült fürdőrucit venned?
Tényleg lányok szülés után mertek kétrészest venni? Már egyre halványabban, de azért látszanak a csíkok a hasamon.
Sára már sikít? Hát Kori ilyen dolgokban eléggé le van maradva, végre tegnap kacagott először. Sikítani még nem tud, de gagyarászik rendesen. Egy hétig csak a magas hangok feküdtek neki, persze apja is rákezdett, akinek azt hittem először a farkára léptek, de Korival nagyon jól megtalálta a hangot.
Aranyhold
Folsavat nem kap, sőt Cebiont se, amit Cory írt. Bár ez utóbbi van itthon.
Boglárka
Honnan tudod, hogy Fanni hányt és nem bukizott?
Laga
Kaki: végre!
Teusról kép: nagyon komoly babának néz ki.
Homeo: na erről beszéljünk majd!
Taliba természetesen benne vagyok! Ráadásul nem is vagytok messze!