Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Cas,
a "mind the gap" figyelmeztetést a metróban mondják be szinte folyamatosan, amikor a szerelvény beérkezik. Arra figyelmeztet, hogy ne lépj be a peron és a kocsi közé. Valahogy így fordítanám viccesen: figyelj a résre.
Az utcai árusok tele vannak ilyen feliratú cuccokkal. Én is gondolkodtam, hogy veszek egyet.
Egyébként állati jópofa!

Teus akkorát termelt, hogy csak na! Megoldódott ez a "nagydolog".

Képzeljétek, a kis mu˝vésznô ugyanolyan szószátyár mint a tesója. Állandóan beszél: hôôôô, háôô, ôôô. Kedvence a napraforgó mu˝virág, egy mexikói mintás párna, na és az apja. Meglátja ôket, beizgul és löki a szöveget. Annyira helyes!

Tali: arra gondoltam, hogy ha lesz köv. tali, akkor valahogy úgy kellene szervezni, hogy azonos idôben lehetôleg minél többen legyünk ott. Tudom ez nagyon nehéz a babákkal, de olyan jó lenne élôben látni az összes manót.

Boglárka,
tudsz ajánlani egy olyan olasz nyelvkönyvet, amibôl egyedül is tudok tanulni itthon? Könyv megoldókulccsal, kazetta, stb. Te milyen körülmények között tanultál? Csoport, egyéni, egyedül?

Kérdés: jár valamelyikôtök tornázni?

Laga
laga

Laga
Én járok tornázni, hetente háromszor, de van, hogy 4*. Muszáj vigyázni az alakomra. Kép Kép

Zsófi
nmzsx

Cas!

bocsi, teljesen kiment a fejemből
szóval 250 g mascarpone + 3tojás sárgája + kis cukor, van.cukor kikeverni, majd hozzá a 3 habbá vert fehérjét, ez a krém
a babapiskótákat erős kávéba mártani-áztatni (felnőtt és nem szoptatós korosztálynak lehet egy kis rum is benne Kép )
ezeket rétegezni, némi igazi kakaópor közbeszórásával
nem nagy munka, de kell egy éjszaka míg kicsit összeérik

jó étvágyat
szilvamag

Laga!

Teusnak elismerésem a terméshez Kép

mikor és hol találkozzunk?
a végén kénytelen leszek megint meghívni az egész társaságot Kép Kép Kép

Cas!

csúcs ez a body
de hol van itt a "rés"? én csak hurkácskákat látok Kép
szilvamag

Laga
Aha! Hát úgy se rossz... Kép
(Nekem úgy rémlett, hogy a furi ferde tetejű ajtók miatt mondták be / írták ki...)
Ja, és Sebi is ilyen dumaláda volt, aztán 1-2 hete rákapott a sikítozásra, és abba se akarja hagyni...

Tali
Most jutott eszembe, hogy csütörtökön elutazunk. De előtte kinek melyik nap jó? Ha jól látom az előrejelzéseket, nem lesz kánikula jövő hét elején, szóval palacsintázhatunk...

Szilvi
Köszi a receptet! Kép
Tegnap a csípőszűrésen is megkérdezte a dokinéni, hogy éheztetjük-e ezt a gyereket? Kép
(Olyan ciki volt, Sebi nem hagyta magát megvizsgálni. Van ereje, befeszítette a lábait, a dokinéni is csak mosolygott, meg próbálkozott, de egy darabig küzdöttek egymással. Aztán végül csak sikerült elbolondítani egy csörgővel...)

Kép
Kép
Kép
cas

részemről bármelyik nap jöhet a palacsinta
szilvamag

Cas,
nagyon jóóóóóó ez a body!

Tali,
mi is meg próbálunk elmenni, de ez még mindig tőlem függ. De készüljetek, mert gyerekem (4 éves) kioktat mindenkit hogyan kell bánni egy manócskával:-)

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Zseppy
Hát nem akarlak elijeszteni, de a 3. emeleten lakunk, és nincs lift. És az emeletek se túl alacsonyak, bár nem vészes... Szóval remélem azért be mered vállalni, és el tudtok jönni! Kép

Többiek?!
(Mindenki úgy eltűnt... Nyaraltok?)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas,
Szép lassan, komótosan. Tegnap anyósomhoz is felmásztam a 3.-ra. Gyerekem már majdnem meg is vacsorázott mire felértem, de sikerült. :-)))) Kezdek az életben ilyen aprságoknak is örülni.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Na alakul a jövő hét... Kedd vagy szerda lehetne a tali!
(Nekem kicsit jobb lenne a kedd, mert szerdán csomagolnom kéne, mivel csütörtökön indulunk, de ha Nektek a szerda jobb lenne, akkor meghajolok a nép akarata előtt... Kép)

Na szóval, az eddigi névsor igen nyúlfarknyi:
Szilvi+Kinga
Zseppy (?)
Laga (?)
Cas+Sebi (bár ő még nem számít, mert úgyse pusztítja még a palcsikat... Kép)

Hahó, többiek! Ki ér még rá? Mindenkit szeretettel várunk!

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok,

tali kedden? Elméletileg oké, de mikor?

Valaki kérdezte, hogy mi van Teus bôrével. Sajna már nem tudom ki.
Teus bôre szép, mondhatni rendbe jött. A gyerekorvos "megfenyegetett" minket egy szteroidos krémmel, de nem volt rá szükség, mivel kezelésbe vettem az ügyet. Tudjátok, homeopatika. Ja és nem iszom tejet. Viszont visszaálltam a napi 8 Túró Rudira. Juhéééé!

Laga
laga

Cas!
kedd OK
hova, hányra, mivel (hozzávalók és egyebek)????
azóta palacsintára vágyok

Szilvi
szilvamag

Sziasztok!

Először is, eltűnésem oka: júli 9 vagy 10-én nálunk voltak Zsófiék. Mondta, hogy Bence fél éves koráig mennyi pénzt kapott, és most mennyit. 20.000,-Ft-tal kevesebbet. Én is majdnem annyit kapok, ezért aztán utána itthon kiborult a bili. Így is alig jövünk ki a pénzből, nem hogy ha még 20-szal kevesebb is lesz. Persze én vagyok érzékeny, de teljesen az jött ki a dologból, hogy ne telefonálgassak, ne netezzek, ne menjek el sehova, mert nincs rá keret. Én meg mondom még jó, hogy a levegőt szívhatom. És lehet, hogy a börtönbe jobb dolguk van az embereknek? Most már nem látom ennyire kisarkítottan a dolgot, de valahogy pénzt kellene csinálni.
Aztán az is nagyon rossz volt, hogy szerdán nem mehettem a babapartyra (ráadásul még a padlizsán krémes dologról is lemaradtam), pedig ez mindig nagyon nagy töltést ad! Aznap ehelyett a jó program helyett oltásra mentünk, szegény Kori megint kettőt kapott, ami a legrosszabb, ahogy ilyenkor rám néz: anya te hagyod ezt, hogy így döfködjenek, jaj és a másik lábam is, szégyeld magad. Cserbe hagyom szegénykém. Aztán jött a péntek, apu aznap lett volna 50 éves, aznap volt 5 hónapja, hogy nincs közöttünk. Úgy volt, hogy kimegyünk a temetőbe, de képzeljétek nem bírtam, már indulni készültünk, de tisztára gyenge lettem, remegett a kezem, és aztán lefújtam a dolgot. Miért nem bírok kimenni apuhoz?
Szóval a MÚLT HÉT SZÁMOMRA egy FEKETE HÉT VOLT!

Felhívtam a kórházat a vérszegénységből kifolyólag, ők is azt mondták, hogy a maltofer jó és felesleges lenne szegényt megszúrni.
Gyümölcs adás: látom jól felcsigáztam a hangulatot. Úgy döntöttem nem adok még Korinak, kivéve pl.: amikor anyu saját termésű sárgabarackot hoz/küld jó éretten. Egyet leturmixoltam és Kori úgy benyomta, szinte még keveselte is. Olyan szépen eszik már a kanállal, meg is lepődtem.
Orvos: popó vastagon kenés, szerintem azokból a zsíros krémekből teljesen mindegy, hogy vékonyan vagy vastagon kenjük. A pólusokat ígyis-úgyis elzárja, szóval nem igazán tudnak levegőzni. Szerintem azért nem rossz ez a doki, mi Eszty és Hmmc-k sem hozzá tartoznánk területileg. Eszty és Hmmc-nél persze a második gyereknél adott volt, hogy megint ő lesz.
Csípőszűrés: ha ide az sztkba mentek (Vörösvári út), akkor először a betegirányítóba kell menni. Ahol közlik, hogy előre kell időpontot kérni. Én persze nem hagytam magam, mivel kedd volt és pénteken vezették be ezt a marhaságot, másrészt előző 2 hétben beteg volt a doki és persze kétszer is voltunk ott feleslegesen. Aztán az orvos mondta, hogy ilyen kis babákat soron kívül behívnak, de előtte (kicsit veszekedni kell) a betegirányítóba.

Szerdán ezt az üzit kaptam Hmmc-től: "Üdv a tengerpartról. Az idő szuper, Sára nagyokat alszik. Először megijedt a hullámtól."

Cas
Fürdetés: Korinak van az a fekvős-ülős műanyag a kádba, na azt már nem tudjuk használni. Kori kizárólag ülni akar a kádba!

Zsófi
E-mailcímed küld el légyszi a profilomba levőre és akkor küldöm a többi képet is!
Bence hány csepp maltofert kap? Korinak 20-at írt a doki, először kevesebbet, de 20-ig kell felmennünk.

Hmmc
Hol sikerült fürdőrucit venned?
Tényleg lányok szülés után mertek kétrészest venni? Már egyre halványabban, de azért látszanak a csíkok a hasamon.
Sára már sikít? Hát Kori ilyen dolgokban eléggé le van maradva, végre tegnap kacagott először. Sikítani még nem tud, de gagyarászik rendesen. Egy hétig csak a magas hangok feküdtek neki, persze apja is rákezdett, akinek azt hittem először a farkára léptek, de Korival nagyon jól megtalálta a hangot. Kép

Aranyhold
Folsavat nem kap, sőt Cebiont se, amit Cory írt. Bár ez utóbbi van itthon.

Boglárka
Honnan tudod, hogy Fanni hányt és nem bukizott?

Laga
Kaki: végre! Kép
Teusról kép: nagyon komoly babának néz ki.
Homeo: na erről beszéljünk majd!

Taliba természetesen benne vagyok! Ráadásul nem is vagytok messze!
nikcsi

Tali
Na azért csak alakul végre!
Szóval akkor legyen KEDD.
Tésztát csinálok, hozzatok belevalókat.
Kakaó, fahéj, mák, cukor, porcukor van itthon, sőt a korábbi talikról maradt sárgabarack- és narancslekvár is.
Ja, és vki hozhatna egy sütőt is, kettővel olyan vagyok, mint a villám! Kép

Nikcsi
Sajnálom, hogy ilyen szörnyű heted volt... Kép
Szar dolog a pénz miatt veszekedni... Nekünk is az a szerencsénk, hogy anyuék (meg egy kicsit anyósék is) segítenek anyagilag. Zavar mindkettőnket, hogy nem tudjuk magunkat eltartani, de sajnos nem tudunk megélni a kettőnk pénzéből mi sem.
Ráadásul most, hogy bedöglött az autónk, vhonnan azt is kell szerezni, amire elmegy a féltve őrzött (lakásvásárláshoz félretett) nászajándék-pénzünk is, és persze ezzel is még csak egy 10 éves autóra vagyunk jók... Kocsi nélkül viszont meg lennénk lőve, tehát muszáj rá költenünk, bármennyire is nem akartunk hozzányúlni a lekötött pénzhez.
Fürdőruci: nekem még elég rendesen látszanak a csíkjaim (a csípőmön is), úgyhogy én nagyon zárt fürdőrucit vettem, nehogy Nap érje és leégjen. Jövőre remélem teljesen kifehérednek és megerősödik ott a bőr...

Kép
Kép
Kép
cas

Ezt olvastátok? A Velveten jelent meg, asszem ma:

"Hirtelen csecsemőhalálnak, vagy bölcsőhalálnak azt a megmagyarázhatatlan jelenséget nevezik, amikor a tökéletesen egészséges csecsemőt lefektetik aludni, és az nem ébred fel többé. Amerikában a statisztikák szerint tízezerből hat 2-6 hónapos csecsemővel történik meg ez a szerencsétlenség. Jim Filiano és Hannah Kinney, a Harvard Medical School gyermekkórházában próbálta megtalálni a rejtélyes jelenség hagyományos boncolással nem kimutatható okát.

Kockázati tényező a szerotoninszint

Először a csecsemőt a kritikus fejlődési szakaszokban érő káros hatásokat vizsgálták, például hogy terhessége alatt dohányzott-e, vagy ivott-e alkoholt az anya. Felmerült, hogy a jelenségnek genetikai oka lehet, és vizsgáltak egyéb stresszhatásokat is, például hogy hason, vagy háton fekve aludt-e a csecsemő, mivel a hason fekvőkkel gyakrabban fordult elő az eset. A tényleges magyarázathoz a szövettani vizsgálat vezetett: Kinney úgy találta, hogy az áldozatok agyában szokatlanul kevés szerotonin receptor található, tehát a kifejletlen szerotoninrendszer a legnagyobb kockázati tényező.
Fulladás

Az is kiderült, hogy a szerotoninreceptorok a lélegzéshez hasonló életfunkciókért felelős agyterületen nem a szokásos helyekre kötődnek. Leegyszerűsítve arról van szó, hogy hiába érzékeli az agy, hogy nő a vér széndioxid tartalma, nem jut el a tüdőhöz az a vészjelzés, hogy szaporábban kell lélegezni.

Állatkísérletekkel igazolták, hogy a széndioxid mennyiségének a növekedése ingerli a szerotonint tartalmazó agysejteket. Azt is sikerült kimutatni, hogy a szerotonin szintet növelő antidepresszáns gyógyszerek hatására a patkányok érzékenyebben reagálnak a széndioxidra, és hogy a genetikailag szerotoninhiányos patkányoknál gyakoribbak a légzési rendellenességek, illetve többen közülük kiskorukban elpusztulnak."

Kép
Kép
Kép
cas

Jól elvagyok itt magamban... Kép De azért elmesélem:
Sebi elkezdett fordulni, egyelőre csak a hasáról a hátára. A technikája elég vicces, gyakorlatilag "nekifutásból" csinálja! Feltápászkodik négykézlábra, aztán vetődik egyet előre, de mivel a keze beljebb van a kelleténél, átgurul a vállán, és már hanyatt is van. Most is teljesen döbbenten fekszik a hátán, hogy akkor ezt hogy is csinálta... Kép
Csak az a "baj", hogy éjjel is elkezdi, ha felébred, és ha sikerül, akkor elkezd balhézni, mert így nem tud visszaaludni. Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Hurrrrrááááááááááááá!

Cas! küld el a címedetet kérlek.
viszek még egy őskori sütőt, de azért más is hozzon, hátha . . .

Szilvi
szilvamag

hát akkor már csak egy megoldás van, meg kell tanulnia visszafordulni Kép
én drukkolok nektek
szilvamag

Sziasztok!

Cas, jól ráhibáztál, mi nyaralni voltunk, meg vidéken anyuéknál, de már itthon újra, és kedden ráérünk, és persze viszem a sütőt is, meg amit találok még itthon tölteléknek. :-) Ja, és gratula Sebinek.

Nikcsi, nagyon sajnállak, kicsit magad alatt lehettél, remélem kedden fel tudunk vidítani. Azért a folsavra kérdezz rá, mert anyu azt mesélte, hogy nekem babakoromban elfelejtettek adni a vas mellé, és elment az étvágyam.
aranyhold

Laga
Én Fanni bőrét kamillateával mosogattam és az vált be a kiütések ellen.
8 túró rudi?? Én is oda vagyok ezekért meg joghurtért stb. amiket nass helyett is ettem régebben, de a védőnéni szerint az több mint a megengedett fél liternyi tejtermék. Kép

Nikcsi
épp hiányoltalak, te olyan sűrűn jelentkezel, de így már értem, együttérzek veled. Kép
Hányás volt szerintem, mert túrós volt és a szaga is olyan volt, és nem étkezés után, hanem már a következő szopi előtt volt. És egész nap olyan kis bágyadt volt, meg egyébként Fanni szinte sose bukik.

Cas
Sebi akkor most bukfencezik?? Na majd élőben.
Jövő hét kedden 3 órára megyünk az 1. oltásunkra, úgyhogy ha előtte lenne a sütkérezés mi is tudnánk menni. Bár még ilyen nagy útra (10 perc) még nem mozdultunk ki a férjem nélkül. Tegnsp elmentünk az első kaja-bevásásrlásra, persze nem sokkal szopi előtt, és a cumit is otthon felejtettük, egyből rá is zendített a boltban Fanni, és a mi idegállapotunk még nem bírja a nyilvános szereplést, így siettünk haza, remélem nem így fogok járni hozzátok menet.Kép

Lányok nekem alig van időm, valamit biztos rosszul csinálok.

Mi nekünk a K és D vitaminon túl nem kell adni se folsavat,se vasat, se mást?? Majd csak később kellenek ezek??
boglarka

Sziasztok!

Nekem nyáron érezhetően nem megy a netezés, gyermekeim javára teljesen leszakadok a virtuális köldökzsinórról:-))))

Csak végigfutni volt időm az elmúlt napok hsz-ait és látom leginkább talihegyek emelkednek:-)
Kellemes babázást-mamázást (és csak kevéske "anyázást" hozzájuk:-))
Még tartogatom a pár hete idehozott party-alapanyagokat az "enyém" villámtaliról és szeretném majd bedobni a közösbe valahol. Úgy éreztem, talán B.kalász már túl mesze van mindenkinek, de rá lehet cáfolni, meghívás továbbra is áll későbbikre.

Na, most elbúcsúzom kb. 2 hétre nyaralás miatt.

Ja, és ma eléggé megrendült anyai lelkem, sajnos Olivér balesetekben is bátyja nyomdokaiba lépett, délután kiszaltózott a babakocsiból:-(( Marcival lassan 5 éve szinte pont ennyi idősen történt ugyanez:-( Szerencsére többnyire a fűbe huppant, talán nyomok és utóhatások nélkül. Hihetetlen, de az ösztöneim előre jelezték, mert nagyon mocorgott. De hiába figyeltem, nem voltam elég óvatos, egy pillanatra kikerült a látóteremből és már a lábát láttam csak kalimpálni, időm sem volt elkapni. Baromi szar érzés...Mindenesetre a ma éjjel még nyomasztó lesz számomra...

Na, jó éjt és szép nyarat még!

Viki
ccviki

Viki!

emiatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod.
ha sosem hagynánk őket elesni, mi lenne velük egyszer anya nélkül?
én úgy gondolom, tanulják meg most, amíg még nem esnek akkorákat, nem törnek, hogy mit is jelent az, hogy lehet elkerülni őket, hogy később magabiztosak lehessenek (és persze mi is nyugodtak Kép ) és anyához bármikor hozzá lehet bújni egy gyógyító pusziért
az összes balesetet úgysem tudod megelőzni, nem fogod tudni mindig elkapni őket, nekik kell a négy végtaggal és egyéb alkatrésszel megtanulni összehangoltan bánni.

jó nyaralást és nyugodt éjszakát kívánok

Szilvi
szilvamag

DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Tök jó sokan leszünk! Na már várlak benneteket nagyon! Kép Mi kb. 10-re rendezzük a sorainkat, és Sebi 8 körül szokott fürdeni. A kettő között szeretettel várok bármikor mindenkit!
Ja, és köszönöm ha hoztok sütőt, 3-mal még a villámnál is gyorsabb leszek... KépKépKép
Ki az, aki még nem talál ide? (Szilvi! Mail ment!)

Boglárka
Hát tényleg majdnem bukfencezik... Kép
Mostmár kezd áttérni a hagyományos technikára, de így meg folyton elakad félúton, az oldalán, és akkor se előre se hátra. Kép
Ja, és nem hiszem hogy gond lenne az úton, 10 perc alatt csak nem fog éhenhalni a leányzó, amíg ideértek, legfeljebb a tüdejét edzi picit... Kép Szóval gyertek mindenképp!
Az pedig ne aggasszon, hogy semmire sincs időd... Sebi is csak mostanában kezd 1/4 óránál többet ellenni magában, így már nem csak pisilni és fogat mosni van időm mellette... És megbízhatóan hosszabbakat aludni is 1-2 hete, amikor már neki merek vágni pl. vasalni.
Szóval csak türelem. Kép

Viki
Veled érzek!!! (Ha Sebivel szerencsére egyelőre nem is, de öcsikémmel átéltem én is hasonlót - hát ultra szar volt, az biztos!) De igaza van Szilvinek, én is ezzel vigasztalom magam!

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Szilvi, Cas,
Köszi az együttérzést meg a lélekerősítőt, ilyen helyzetben ráfér az emberre bőven. És igazatok van, hogy nem lehet állandóan megvédeni a kisebb balesetektől a gyerekeket, de ezt úgy érzem még ma is, hogy a felelőtlenségem miatt történt. Tényleg borzalmas érzés, de már múlik a "szorítás" bennem.
Az nagy igazság, hogy nem tarthatjuk folyton szem előtt őket, nem párnázhatjuk ki alattuk a Földgolyót, nem szabad állandóan parázni, aggódni, mert az állandósuló idegbajunktól a gyerek sosem lesz boldog.
Szerencsére 1-2 ilyen esetünk volt, amit karcolás nélkül úsztak meg a kölkök, utána egy ideig eltartott, míg lazábbra vettem a "pórázt", lett néhány felesleges túlaggódás. De általában gyorsan elmúlt és visszarázódott az egészséges lazaságom:-)
Na, erről ennyit.

Nektek jó palacsintázást és szép időt jövő hétre! A jó idő nekünk is kell majd a nyaraláshoz:-)

Viki
ccviki

Viki
Jó nyaralást, jó pihenést!
Aztán várunk vissza, és a köv. talin végre személyesen is szeretnélek megismerni! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Na íme a legújabb sikerek!
Fordulás közben elakadva:
Kép

Micsoda "fogsor"! Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!
Itthon vagyunk. Nagyon jót nyaraltunk csak gyorsan.

Kép
hmmc

Igyekszem, majd visszaolvasni, hogy mit írtatok, de nem ígérhetek előre semmit. Kép

Felcsillant a szemünk! Tali lesz? Kép
hmmc

Hmmc
Tali kedden nálunk! Várunk!!!
(Dorinára amúgy is komoly szükségem van, mert most egy Sebivel nehezítve kell kevernem a tésztát és sütnöm a palikat! Kép)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
Megbeszéltük. Annyi programunk van, hogy 14,30-ra megyünk az ortopédiára 4 hónapos ellenőrzésre. Mikor kezdődik a buli? Mit vigyünk?
hmmc

Hmmc
10-től várok mindenkit, aztán ahogy tudtok, jöttök.
Tölteléknek valót kértem mindenkitől... (tényleg, kell még diétáznod?)
Az ortopédiára hogyhogy olyan későn? Utána még ti is visszajöhettek! Kép
Merre voltatok Horvátországban? (Jajjj, azt a pálmafát látva belefacsarodott szívem... Kép Na nem irigykedem, csütörtökön indulunk Sárvárra, és kánikulát ígérnek!)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas,
Mi is megyünk, feltéve hogy nem baj csak egy gyors látogatás lesz. Kedden 1-re kell mennem doki bácsihoz, aztán kardiológus. Szóval előtte még leadom gyerkőcöt, de akkor 10-re megyünk és maradunk kb: 1,5 órát. Szóval kérném a Manócskákat sorba rakni egy gyors gyömöszölésre. Ja, és elküldenéd a címedet?

Nem tudom szeretitek-e az epres meg vaníliás előre kevert (bolti) túrókrémet? Meg viszünk sárgabarack levet. Már alig várom!!!!

Viki,
Nálunk akkor voltak eddig balesetes időszakok, amikor Õmaga ütközött abba a problémába, hogy nőtt. Ilyenkor aztán fej beszorulása, rózsabokor minden. Persze az általad is leírt szorítás nálunk mindig azért az ügyeleten végződtek. (azért ez nem volt olyan sok).

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Cas, küld nekem is egy címet, meg egy telószámot mailben, nehogy eltévedjünk. :-)
aranyhold

---. jiujjm,h ... énéá n

Ezt a szép sort Sára üzeni mindenkinek Kép
hmmc

Cas, Aranyhold, Boglárka
KösziKép, tényleg nagyon magam alatt voltam. Talán már nem annyira, de a tali az mindent feledtet! Kép

Maltofer: hogy adjátok? Tájékoztatóban az van, hogy ne egyszerre. Doki 20 cseppet írt elő. Szerencsére Korinak nincs baj az étvágyával, sőt: nem bírom megállni, hogy ne adjak neki barackot. Iszonyatosan habzsolja, élvezi.Kép Már 4 óránként eszik, közötte szoktam adni, ráadásul már két egészet benyom egyszerre, és 4 óra elteltével UGYAN ÚGY cicihammázik is! KépKép

Turó rudi: úgy veszem észre ez kismamák csemegéje, nem akarok árulkodni, de Hmmc-jéknél is nagyon nagy sláger.
Tejtermék: én rákérdeztem dokinál erre a napi fél liter össztejtermékre, és azt mondta egyik-igyak amennyi jól esik. Korinak csak ritkán van néhány pöttyöcske, de az lehet a melegtől is.

Boglárka
Ne izgulj, úgyis most mentek a dokihoz, ő majd mondja, ha valami kell még a K és D-n kívül!

Viki
Nálunk még nincsenek ilyenek, de nem is várom. Mennyivel egyszerűbb ezeket olvasni és fel nem fogni. Az egyik könyv is írja, hogy ne hagyjuk már sehol ott a gyereket, mert lefordul, leesik. Aztán kicsit később írja megnyugtatásként, hogy ha leesne nem én lennék az első anyuka, akinek gyereke közelebbről megismerkedett a földel, repülés következtében. (Jaj, de szépen leírtam és összefoglaltam! Kép)
Jó nyaralást, és persze szép időt! Kép

Cas
Az a takaró sebi ágyának a szélén (zöldes) azt most vettétek, vagy neked is tesód után maradt? Nekünk ugyan olyan van, csak ahol a tiétek zöld, miénk narancssárga.
Csak a házszámot megírnád, kb. tudom, de jobb lenne pontosan! Kép

Zseppy
Nem akarok beleszólni, de ha 10-re mész Casékhoz, akkor 1,5 óra múlva, vagyis 11.30-kor teljesen felesleges elindulnod a kórházba, ha csak 1-re mész. Már bocsánat, de szinte át lehet köpni a kórházig, olyan közel laknak. Kép

Kik jönnek akkor?
Hmmc+Dorina+Sára, Szilvi+Kinga, Aranyhold+Matyi, Boglárka+Fanni, Zseppy (2in1), és mi? Laga, Zsófi, Cory, többiek???

Jaj már majdnem elfelejtettem dicsekedni is. Szombaton elmentünk anyósékat meglátogatni nyaralásuk alatt Galyatetőn. Egész család (apa, após, nagybácsi) az élményfürdőben lubickolt, Korit a szélére raktam és belelógatta így a lábát a vízbe. Majdnem megállt a szívem, mert majd' kiugrott a kezemből örömében. Járt keze-lába, és azok a hangok?! Amúgy is a terv az volt, hogy vasárnap visszük babaúszásra, de ezek után?! El is mentünk budafoki úton egy panzió aljába van az úszi. Oktató mondta, hogy elsőre csak ismerkedjen a környezettel, ha vízbe tesszük, akkor csak max. 10 (20) percig. A nézelődést nem igazán élvezte, meg is értem, aztán bele a vízbe, ami 28-30 fokos. Nőci mondta, hogy elsőre nagyon hideg szokott nekik lenni a víz. Ó Korinak dehogy volt hideg, itthon se szereti a 37-38 fokosat. Szóval NAGYON-NAGYON élvezte! KépKépKép Nagyon sok kép készült majd teszek fel!

Hideg front jön? Kori egész de. alszik, vagy szegényt ennyire kiszívta az előző két nap (bár annyit nem is aludt napközbe, mint szokott, sőt...).
nikcsi

Niki
Miért árultál el rudi ügyben? Kép
Pedig én nem is eszek meg egy nap sokat, kb. 5-6 darab csúszik le észrevétlenül.
hmmc

Zseppy, Nikcsi, Aranyhold
Mail ment!

Nikcsi
A takaró még az enyém volt. Kép Van még pár hasonló korú cuccunk, de tényleg öcsikémtől is örökölt ezt-azt. Kép
Ami nagy bánat, hogy apjával elhagyták azt a kis kötött kocsitakarót, ami szintén az enyém volt, és öcsikémet is kiszolgálta... Kép Nagyon szomorú voltam miatta...

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok,

szóval holnap tali.

Cas,
már nemtom mi a címed. Holnap reggel megcsörgetlek. Sajna mi csak egy villmámlátogatásra tudunk elmenni, mert valszeg Vilmosért kell mennem fél egy körül. De azért igyekszük a kis mu˝vésznôvel.

Nikcsi,
remélem azért holnap fel tudunk vidítani.

Hmmc,
te melyik T. Rudit szereted? Én most az óriás pöttyösért vagyok oda!

Képzeljétek, ma van a szülinapom. Krisztusi korba léptem. (33)

Laga
laga

Sziasztok!

Laga
Boldog születésnapot:-) Szép szám, de én még várok addig négy évet...:-)
Asszem hamar eljön:-(

A "tudi" (túró rudi) nálunk is nagy kedvenc mindenki részéről. Persze főleg a fiaméról, így nincs szívem el enni előle, csak ha sok van itthon.

Jó palacsintázást Nektek holnapra:-)

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Laga
Boldog szülinapot!
Nekem a kicsi pöttyös jön be. A nagy annyira nem, mert én úgy eszem, hogy lerágom először a csokit körbe és a nagyról nem jön le olyan könnyen.
hmmc

Laga! Boldog szülinapot!

Lányok, mindenki ott lesz már 10 körül? De ugye lesz aki marad délután is? Mert én úgy terveztem, hogy Matyi délelőtti alvása után indulunk, szóval kb dél körül fogunk érkezni. Jó ez így, vagy menjünk inkább mi is 10-re, és ha már Matyi nagyon nyűgös, eljövünk ?
aranyhold

Hmmc
A rudi-evészetet én is szeretem hasonlóan előadni Kép... de kb. száz éve nem ettem... Kép
Nagyon durva szegény Sebi, megettem pár szelet vékonyan túrós sütit, és az a pici szopi, ami még van, így is teljesen kicsapta... Kép

Aranyhold
Úgyse engedek el senkit túl korán, szóval nyugodtan gyertek úgy, ahogy Matyinak a legjobb! Kép

Laga
Sok boldog szülinapot!!! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Laga!

boldog szülinapot!!!
szilvamag

Laga,
Boldog szülinapot!

Tali,
Elmondtam egy pár káromkodást magamban. Gyerkőcnek este 10 óta hasmenése van (volt?). Most szegénykém már egy órája alszik, de nagyon nyüglődik. Szóval így nem tudjuk vállalni a mai talit. Megyek, mellé bújok, és simogatom a hasát tovább, mert megint nyöszörög. A francba, pedig mostmár ráérünk és végre jobban érzem magam. Azért jó szórakozást!!!!

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Laga
Boldog szülinapot! Kép

Zseppy
Nagyon sajnáljuk! KépKépKépKép

Aranyhold
Cas még nem tudja, de mi egész napra terveztük. Úgy néz ki, hogy pont 10-kor van kaja és akkor csak 11 körül tudunk indulni. De 16-ig tervezzük az ott tanyázást, a továbbiakat meglátjuk. De ha jó a buli, akkor simán tart ennyi ideig! Kép
nikcsi

Nikcsi, Cas ok, akkor dél körül megyünk. :-)

Zseppy: :-(((( Szegény manócska.
aranyhold

Na akkor végül csak dél körül jön mindenki?

Zseppy
KépKépKép Jobbulást neki!!!
Fel a fejjel, beszéltem Myrával, ők se tudnak jönni, mert messze az a telek, de hamarosan összehozzuk a hajógyáris pikniket, arra biztosan tudtok majd jönni!!!

Kép
Kép
Kép
cas

ZSeppy
szegény pindurka remélem mára már jobban van.

Laga
Boldog szülinapot.Kép

Cas
NEm jön össze most se a tali részemről, tegnap néztem meg a naptárt és gázt jönnek ellenőrizni a nap folyamán. Esetleg ha belefér még utánna és a szuri előtt elmegyünk.

Hmmc
nem ér az embert ilyen pálmafás képpel hergelni.Kép
boglarka

Boglárka
Kép Remélem korán jönnek a gázosok, és még fel tudtok ugrani picit legalább! Fannit még nem is láttuk!

Sebi kidőlt. Megyek tésztát keverni... Kép
Ha túl későn jöttök, meg is eszem mindet... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
köszi a bulit!
Kinga a kocsiban el is aludt, fél ötkor ébredt csak. Itthon aztán mesélte, hogy bababuliban volt és kicsi lába volt a babának. Kép

Szilvi
szilvamag

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?