Sziasztok!
Megszapodorodtunk a fórumon, hurrá!
Uran!
Nagyon örülök a jó hírnek, kívánok Ancsa babának és neked sok pihenést, nyugalmat, jó kis szopizásokat!
Zsizsik, és akit még érdekel!
Én már 2 szülésen vagyok túl, ebből 1 a Péterfyben. Fájdalomcsillapítás nélkül. Szerencsére gyors, komplikációmentes szüléseim voltak, dw az tény, hogy mindkétszer a szülés utáni varrás-stoppolás volt a legkellemetlenebb élmény. Viszont ebből nem a méhtisztítás volt a legrosszab, hanem inlább az öltögetés, mert azt a körbeszurik ellenére is eléggé megéreztem. A méh kitisztítása alig 1 perc volt, nem volt éppen kellems, de azért nem fogható egy 1 perces fájáshoz pl. És én most is azt mondom, amit mindig hangoztatok: ha az embernek ott van a kisbabája, akit épen, egészségesen megszült, az ami a szülés után jön, bármennyire is fájdalmas, kellemetlen érzés, eltompul az örömtől, a boldogságtól.
Nem akarok itt a hős szerepében tetszelegni, de én azt mondom, ki lehet simán bírni a szülés utáni "műveleteket". Én azért nem kértem EDA-t, mert tudtam, hogy könnyen fogok szülni, valamint jól bírom a fájdalmat, és jobban féltem az EDA által okozott elérzéstelenedéstől, mint magától a fájásoktól.
Hoxa!
Üdvözlégy!
Abkarovics dokinál jó kezekben leszel, ebben biztos lehetsz! Csak semmi pánik. Minél többet tudsz meg a terhességről, és a szülésről, annál kevésbé fogsz tőle félni. Vagy nem? Én így voltam vele.
Tjuca!
Össze fog az jönni, biztosan! nekem sem jött könnyen az első, vártunk rá több, mint 1 évet, kerestem hozzáértő doktort, és sikerült. Azóta már van egy második is...
Mail megy valamikor a napokban Abkarovics doktor úrról, remélem, még aktuális.
Vildi!
nekem több ismerősöm is szült már császárral, és azt mondják, hogy hivatalosan van esély a természetes szülésre egy császár után is, de az orvosok nem szeretik bevállalni a repedés kockázatát, ezért az esetek döntő többségében császár után császár szokott jönni. De pont amikor szültem, volt ott egy friss mama, aki a másodikat már természetes úton szülte. Biztos sok mindentől is függ, és lehet, hogy csak az adott pillanatban, a szülés alatt derül ki, hogy végig lehet-e vinni természetes módon.
Üdv.
Vacak