Annamari!
Aranyos vagy
Lehet, hogy már írtam, de új lakásért irigy, irigy
A fiúk nőnek, mint a gomba. Gergő több, mint 4,5 kiló, Ádám egy kicsit kevesebb, de a héten már ő is lesz annyi.
Sétálni csak apjukkal szoktunk, de azt is nagyon ritkán, mert elég macerás a babakocsival lehurcolkodni. Apa nem tudja kinyitni a babakocsit, nekem is elég nehéz, a liftbe pedig nem nagyon fér be.
Az hogy külön szobában vannak-e nem elég egyértelmű, mert hol így hol úgy. Napközben sokat vannak velünk a nagyszobában, éjszaka mindenki a saját ágyában alszik. kivéve engem, mert van úgy hogy náluk alszuom, van úgy hogy a nagyszobában, de akkor az ajtó nyitva marad és bekapcsoljuk az ordibátort.
Az éjszakáink már egyre jobbak, most már egy hete úgy megy, hogy 8-9 körül elalszanak, és akkor 2-3-ig nem ébrednek fel. Akkor esznek, majd reggel 7-ig, fél 8-ig alszanak megint. A mai egy különösen jó nap volt. 5 órákat aludtak nappal is meg éjszaka is. Már nekem volt lelkiismeretfurdalásom, hogy csak 5-ször ettek. Mondjuk, ma pont mértem és írtam a fogyasztásukat, hát 30 grammal kevesebb volt, mint az előírt adagjuk. Na, majd holnap bepótolják. Remélem.
Járunk dévényezni is, mert Ádám egy kicsit hipotón, de nem kóros, csak egy kicsit masszíroztatjuk őket.
Tettem fel új képeket is az albumomba, ha van kedvetek, hát íme:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6074&page=1 Lau!
Hihetetlen erő lakozik benned! Igazán irigylésre méltó, ahogy veszed az akadályokat. Azért milyen ronda, igazságtalan ez a sors, hogy már 13 évesen műtöttek. És ugyanakkor meg milyen szerencsés is vagy, hogy két gyönyörű kismanót hozhattál a világra. Remélem, mielőbb teljesen meggyógyulsz, és teljes életet is élhetsz majd.
Most akkor teljesen be vagy zárva? Ne haragudj, de nem vagyok tisztában vele, milyen az élet ilyenkor. Nem nagyobb a fertőzésveszély?
Nyaralóknak szép időt kívánok. És hát irigy, irigy.
Most puszi mindenkinek,
Annamari (a másik
)