Szia Lányok!
Tennap elment a netem és a telóm is kettő körül.
De látom nélkülem legalább felpezsdült egy kicsit az élet.
Mohácska, nagyon elegáns könyvek,főleg az első és a vendégkönyv tetszik.
* Kaktusztartót napraforgósra? Összeillik az? Mé nem nyomtatsz inkább valami kaktuszos képet vagy valami mexikói motívumot?
Mian, na végre! Azért mert nem alkotsz még nem köll eltünni.
A munkát meg nem szebed túlzásba vinni.
A dobozt meg tessék megmutatni!
Babi! remélem most már megy felétek az eső, mert itt nálunk Úp.-en most süt a nap.
A karomra , vállamra jó lenne a sportkrém, ha sportoltam volna. De ez munka volt és munkakrémem meg nincs.
A porckorong sérvre meg csak az ecetes szike lenne jó.
Valcsi, fotózd már le az udvart hadd lássák a csajok is azt a csodát amit nekem volt szerencsém.
Paat életem , a könnyeimen keresztül nem láttam tisztán.
Mert ollan szépek azok a könyvek, hogy elsírtam magam.
Na félre a tréfát! Tényleg olyan egyenletes , szép, hogy a fotón az nem jött vissza nekem, hogy igazi hímzés. Nagyon ügyes kis kacsód van!
Én gyerek koromban hímeztem utóljára a gyakorlati órán, nem elég, hogy varrónő lettem önhibámon kívül, még hímezzek is?
Jubikám, dehogy eszem róla!
Teszek rá majd akasztót és akkor jó lesz falra , vagy edényalátétnek is használhatja aki megveszi. /ha megveszi valaki/
Anyudoboz nagyon szép lett! Jól látom, hogy a minta alatt is pácoltál és utána kréta?
Jajj, nehogy úgy járjak ezzel a kérdéssel is mint Paatnál!
Andi! Ha kivágod a mintát a szalviból akkor mindegy, hogy milyen alapszíne. Szerintem ne a közepére tegyél 1 nagyot, hanem inkább csak a sarkokra, és hát nem tudom, de klótyóajtóra gyümölcs?????
Inkább olyan mintát találj ami a szobabelsőben is visszaköszön esetleg kaspókon. Feltéve, ha szoba felöli oldalát akarod megcsinálni az ajtónak.
Ha meg nem sikerül, ahogy Krimóca írta lemoshatod.
Krimuszka! Köszi a segítséget!!!
Na most már az ujjaim is fájnak a sok írástól!