Új privát üzeneted érkezett!

Hűű meg haa!
Stuci ez a kacsás mesésen szép!

Anykó!
Csak egy kis 3 asztalos búcsú a dédinélKép
Sajnos nálunk minden bölcsis és óvónéni dekupál, ezért a "gipszkeretre felnyalok egy szalvit" nem lenne biznisz, nem is csinálomKép
Mi van Afrikával?
paat

Ja! akkor most Mininél már nincs semmi, ami Miskolc felé menne? Szóval ráér a párom hazafelé bemenni a köcsögeimért?
paat

Helló Csajszik!

Kata! Nekem a hóvirágos, meg a levendulás jön be, de persze a többit is szívesen kipaklásznám a lakásban, a szívecskésért meg külön elismerés a gyermeknek, hiszen neki még nincs akkora gyakorlata, mint anyának :-)))) De majd lesz :-)))

Jubi!

A cidrizős macik most meint aktuálisak lesznek, mert bár itt most még jó idő van, de állítólag nem sokáig :-(

Mian!

A Tálca szerintem baromi jó :-) Nekem tisztítási aggályaim vannak kicsit vele, de az ötlet nagyon tecc, pl. dobozon, vagy valami más tárgyon lehet, hogy viszontlátnád, ha tudnám hogy csináltad :-)))
Mail ment tegnap este remélem megkaptad a portálodról küldtem.

Stuci néni:-)!

Az a kis csatos üvegecske mininek nagyon bejön, kár hogy se szülinap se névnap egyse a közelbe, mert már igénybejelentenék is :-))))

A köcsögök meg fantörpikusak, egy kisebb kozmetikai gyár tutin belőled él ezekkel a szemfesték és arcpir dekorációkkal:-)))

Paat!
Kérdésedre telon már elment a válasz.

Na szép napot mindenkinek
cupp
minimaxi
minimaxi

Stuci!
Csini a csatosüveg!

Megyek a dunára, jól benéztem ezt! Kép
KépHelyett:Kép

Kép
krimo

Paat!

gipszképeket én sem csinálok már. Több oka is van..ekcémás a kezem a gipsztől, és az egész város gipszkpezik. Eddig az is jó volt, de mióta fára dekupálok, a gipsz ne elégíti ki vágyamat! Kép És köszi a pénzt itt van aszámlámon. Szalvéták is odaértek?

Lányok!
Hamarosan nagy dolog fog velem történni! Kép Nem kell megilyedni, nem Afrikába megyek!
Az egyik haverunk, mondhatni, hogy a férjem legjobb barátja filmrendező, operatőr! Nos és itt jön a lényeg!!!!!!!!!
tatatataaaaaaam...Oscar díjat nyert!!!!! Legjobb film kategóriában!!! Nagy buli lesz ám!!! Kép) És kezemben tarthatom majd a közel 5 kg-os aranyozott szobrocskát! Kép
Annyira örülök ennek az egésznek! mos tmár nem is olyan misztikus ez az egész oscar mizéria!

majd megpróbálok képet feltenni képet a szoborról. A férjem már látta!

na megyek, mert fő holnapra több kg husiból a csirkepöri. Holnap a munkás emberekéknek. Betonozás, vakolás....

Szép estét mindenkinek!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Hali Csajok!
Köszönöm, köszöm!! Kép
Nagyikám! Már a megrendelőnél van a csatos üveg.Ne is ábrándozz róla, különben is Te nem kultiválod a mádárokat. Kép

Anikó, gratula a havernak! Én akkor tatatáznék, ha a szobron lévő arany nálam lenne,Kép egyébként meg teljesen hidegen hagy az Oszkár körüli hercehurca.De neked biztos negy élmény lesz, ha kis időre a magadévá teheted a szobrot. Kép

Na és akkor, nehogy azt mondjátok, hogy henyélek, itt van ez:http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74429&index=36
variációk egy témára. Kép
szép estét!
szorgosstuci

Mini!
Koda!
Andris kedden megy! Trallala szerdától felköthetem..., annyit dolgozhatokKép

Anyko! Tegnap megjöttek a szalik, köszi, drága vagy nagyonKép
paat

Paat, akkor ez azt jelenti, hogy Koda megkapja az anyagokat amit a molyok meghagytak? Kép
szorgosstuci

A molymaradék már Jubi kezében, én csak varródoboz-könyvecske témában leszek Kodánál érdekeltKép
paat

...már nem...most Miskolcon jár, a sógórnőméknél...már szóltam Kodának, hogy mehet érte! Kép

Stucc!

A kacsás palack nagyon tuti!!!

Lett egy bortartó:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/duplabortarto1.JPG
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/duplabortarto2.JPG

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Hali!
Jubika, már akartam kérdezni, hogy a vizes krétásnál is kell-e fixszálni, vagy ott rálehet menni rögtön a lakkal?
Szép lett a bd.! Ezeket a szőlős szalvikat igen macerás kivágni.Kép
szorgosstuci

Köszi, Szomszédasszony! Kép Én azt is le szoktam fújni hajlakkal lakkozás előtt, bár ha jobban belegondolok nem sok értelme van Kép

Mian!
Most látom, hogy neked meg nem válaszoltam...bocsi...szóval, van ahol lefestem krétázás előtt, mint pl. ennél a bortartónál - itt term.sziéna volt az alap -, de van ahol nem, pl. ennél az óránál nem ( http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/citromkoszor_s__ra.JPG )

Paat!
Neked direkt nem válaszoltam az építkezéssel kapcs.kérdésedre Kép Akkor éppen állt a dolog, és egy picit el voltam keseredve...de ma végre érkezik a kamion a szerkezettel! Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Akkor aszondod, hogy a fába kellő képpen beleeszi magát és nem fog mázolódni? Persze inkább kipróbálom egy hulladékon, nehogy aztán téged szidjalak. Kép igaz? Kép
Menek alkotni.

Ja! és már megint volt az én turigyurim és hozott holmikat. Majd fotózok, csak tölteni kell a baterkát. Kép
szorgosstuci

Sziasztok!

Stucek!

A variációid varázslatosak mán megint:-))) Én örülök, ha egy képpel kapcsolatban egy ötletem van :-(
ugyan nem engem kérdeztél, de miért ne kotyogjak mán kicsit bele:-)
Én a vizes krétát is fixálom fán is mert az ecsettel kent vizes lakk szétmázolja nekem a vizes krétát is:-(

Jubi!
nagyon tuti a boros doboz.:-)))
Építkezés ügyben meg szorítok:-))) Remélem nálatok jobb az idő, mert itt szószerint percenként változik a: napsütés ezerrel, majd nagy sötétség, és eső ahogy a csövön kifér :-( aztán kezdődik előlről ugyanez. Közben időnként hatalmas dörgések:-(
Na de szerdától állítólag hamisítatlan nyár lesz.

Krimóca!

Hogy sikerült a hétvégi napozás? Szombaton azért lehetett:-))

Lányok új facumók kerültek fel a g-portálomra,:-) bár ezzel együtt egyes régebbiek eltűntek, mert azokat most éppen nem lehet kapni.
minimaxi

SziasztokKép

Jövök később, csak, nemrég értünk haza a Dunakanyarból...Most Patnak üzenem, hogy oké, vettem az adást, Andrist várjuk. Csak jó lenne, ha mondana egy kb. időpontot az érkezésére, mert mi is mennénk ezer feléKép

JubiKép
Neked pedig már visszaírtamKép

Jövök még nézelődni, mert semmit sem lattam még.....

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Elfelejtettem írni, hogy tegnap miközben a borosdobozt krétáztam, az jutott eszembe, hogy kakaóport is lehetne esetleg használni a sötétbarna porpasztell kréta helyett...nagyon durva?? Kép

Most egy dobozzal készültem el. Anyu kért meg, hogy díszítsem egy kicsit fel. A különlegessége az, hogy 30 évvel ezelőtt készült. Nem egy mai darab, bár tőlem fiatalabb Kép Ilyen lett:

http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/magnodoboz.JPG

off: ha valaki kíváncsi rá, akkor nyomon követheti az építkezős kalandunkat a www.judit-lak.gportal.hu oldalon, a menüben ÉPÍTKEZÜNK címszó alatt...

Kép
Kép
Kép
juborka

SziaszokKép

Nem vesztem el söt még el se utaztunk, csak repülönk ment el tegnap.
Nézegetem ám amiket csináltok és gyönyörködöm, kollektive nagy gratula!Kép

Jubi!
Van egy linkem Neked: (Na most imádni fogsz, ha eddig nem ismerted a linketKép )
http://www.konyhaweb.hu/konyha/index.html
Csuklottál? Ezért: http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=131232&index=83
Ez elött van még néhány uj is. Nem volt idöm alkotgatni, aztán ugy elkapott a migren, hogy lejjebb kellett vennem a pörgést.

Mian!
Ez meg passzolna a polcocskádhoz, de mivel Anyunak csináltam nem adom NekedKép
http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=436792&index=22

Ez lányos anyukák figyelmébe:
http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=436792&index=23

Ez pedig barátnömnek készült, imádja a pattogatott kukoricát és a kaspoimat igy összehoztam, (ez nem turis, igy feliratosan vettem) s hogy ne legyek hütlen magamhoz felragacsoztam.
Ide teszem, mert Ö Bp lakik, portálra járkálni szokott-ide nem és meglepi lesz: KépKép
lingonbabi

Sziasztok!

Jubi!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ez az építkezés fennakadások nélküli befejezéséhez .-)))
A mamád doboza megint hamisítatlanul "Jubis":-)))

Babi!

Ha ilyen amit migrénnel alkotsz, az nem semmi, anyukád is és a barátnőd is biztosan nagyon fog örülni:-))) és a képek is nagyon szuperek:-))))
Bölcs döntés volt hogy nem jöttetek, itt nálunk Noé már ácsolja a bárkát :-(
Lányok tényleg már sajnálom, hogy nincs kint mérőedény, hogy megmérjem mennyi eső esett, illetve nem esett, hanem szakadt ránk. Kb. a 10-ik hullámon vagyunk túl és ha elindul akkor a csatorna teljes átmérője kevés levezetni a tetőről a vizet, mindenhol folyik. Én még ennyi esőt egy nap alatt nem éltem át. Szerencsére jég csak kétszer volt benne, és bár sok volt de apró és esővel kaptuk így kárt nem igazán okozott, legalábbis nálunk.
na ennyit offoltam, bocsi, de meg kellett osztanom veletek:-(
minimaxi

Mini!

Gondoltam rád, mikor reggel mondta a híreket a rádió. Azért evezővel még ki tudsz menni a házból? Végül nekem nem mosta el a hétvégémet. De miután fürdeni, hideg volt a Duna, maradt a sütögetés a tűznél Kép Szerintem plussz 3 kilóval jöttem el vasárnap Kép
Na meg egy halom rendeléssel, úgyhogy kénytelen leszek már kupácsolni kicsit Kép

Kép
krimo

Hali!
Jubi, nem hülyeség a kakaó, én sáfránnyal sárgítottam már festéket. Kép
Jubiboboz=szupidoboz!*****
Jó, jó kész az alap, de hol az én házam?Kép((

Mini én már majdnem tudok kopoltyúval lélegezni és az ujjaim közt nődögél a békauszony! Kép Itt is volt olyan vihar, hogy a gép alig volt bekapcsolva, mert féltem, hogy belevág a villám. Most már csak szakad kitartóan órák óta.Kép Jájj! mán megint dörög is. Kép
Jók a facuccosok, most akartam minidobozt kérni.

Babi Te meg méé nem gyütté haza? Gumicsónbakot hozzál magadra mindenesetre. Kép

Na és itt vannak az új szerzemények. Kép

Kép
szorgosstuci

hát ennyi hibát régen vétettem. Kép
Babi! így hangzik helyesen: gumicsónakot hozzál magaddal....
Aszem iszom még egyet és ráfogom a nyuszira. Kép

Most mondja a Mami, hogy "igazán mehetne már ez az eső Afrikába! " Kép
szorgosstuci

Jujj Stucc kiraboltak minket? Ugyanilyen zöldje és szögletes dobozza van Anyunak, nekem meg kerek, de más szinnel, üveg nincs ilyenKép

Nálunk 30 fok és döglödünk, mindjárt bekapcs légkondit (nem a hoszu meleg nyár miatt van, csak kiegészitöje a fütés funkcionak, hogy hüteni is tud) páratartalom kb 95 fokos, félvödör vizet kiszivott tegnap este a kondi.
Vagy 50 helyen égnek az erdök, akkora a szárazság, küldjetek esöt!
(kondit azért most mert tégla estére melegszik fel, ilyenkor van bent legmelegebb)
Bocs offoltam én isKép
lingonbabi

Aszem ki kell kapcsolnom a gépet, mert akkorákat csattan az ég, hogy már az összes autóriasztó is hisztizik. Félek, hogy belevág a gépbe a villámlás. Kép

Babi akkor nem Afrikába, hanem felétek irányítom az újpesti esőt. Kép
szorgosstuci

SziasztokKép

Húúúú..képzeljétek! Most volt itt Paat Andrisa! Elhozta a gyünyörűséges könyvecskétKép

PaatKép
Nagyon szép, tökéletes lett! Pont ilyenre gondoltamKép Remélem te is hasznád veszed a doboznak majdKép Az nem olyan tökéletes, de fejlődünkKép
És az anyagok!!!! hmmmm....szuperek!!!!! Nem is számítottam rá, nagyon kedves vagy!
Szegény Andris pont egy hagymafelhőbe futott be, pont azt reggeliztünk:o Elnézést érte.....

StuciKép
Szuper szerzemények! irigy-irigy.....

JubiKép
Dobozodtól behaltamKép Te nagyon jól kitaláltad ezt a stílust és már tökélyre is fejlesztettedKép
Épp most nyitottam meg a Judit-lakot. Nézelődni akarok, csak olyan rossz a netünk.....

BabiKép
A cukortartód szó szerint cukiKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szia Kodám, akkor csak így utólag tudom már írni, hogy a két anyag az Stucitól van (feleztünk), én csak a könyvecske anyagából csomiztam Neked, hátha ráugrik egy dobozkáraKép
Irigyellek a reggeliidőpont miatt. Mi 6-kor kelünkKép
paat

Paat!

András úton van a köcsögszállítmánnyal haza :-)))
Jó munkát :-)))
Lesz mit csinálnod :-)))
minimaxi

hALI!
Kodácska muticcsad má azt a könyvet léccike!!! Kép
szorgosstuci

Azért ezt a szervezést, megírigyelhetné egy pár logisztikus! Kép
Stuci fent volt a szép könyvecske előrébb.
Jó kis szerzeményeid vannak!
menek hunyni, csak bekukk voltam.

Kép
krimo

Ja persze! Csak leragadtam akkor tájt az esküvői ajándéknál. Kép)

Paat, hogy csináltad a feliratot? Nyomtattad a textilre?
szorgosstuci

Kodácska! Ne irígykedj! Már napi redszerességge megy a balhé itthon, hogy nem lehet elférni a konyhában a sok lomtól. Kép

Tegnap kifestettem a fürdőt, most meg megvagyok halva. Leszakadt a derekem és a vállam. Kép Alig bírok mozogni. Nem szokta a .....a szántást! Kép

De mutizok egy hétvégi gyártmányt.

pizzatányér fából.Kép

Mian, Valcsi hol vagytok? Csak nem ekkoa az alkotási láz, hogy be sem köszöntök?? Kép
szorgosstuci

Sziasztok!

Nah, előkerültem végre Kép.

Először is: nem tudom kiről, miről maradtam le 1 hónap alatt, de [color=#ff0000]

Másodszor is: Még mindíg csakámulok és bámulok, olyan gyönyörűségeset alkottok! Azért én is alkottam egy-két cuccot, bár nem tudom, melyiket láttátok:http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3985&page=4&image=140236, innentől 3 könyv. Bár lehet, hogy a két elsőt már mutiztam.
A harmadiknak lefotóztam a belsejét is:KépKépKépKépKép.
A kaktusztartóm is készen van de csak félig Kép. Még ezernyi dolgot kellene csinálni, de nincs ihlet KépKépKép. Na menek, nézelődni, ihletet meríteni KépKépKép.

Puszi Kriszta

mohácska

Hahó Csajszikáim! Kép

Nem tüntem el, csak dógoztam ezerrel! (nem kupáltam!!!!)

Stucek,
örömmel konstatáltam, hogy valakinek legalább hiányzom! Kép
Az üvegedtöl dobtam egy hátast!!!! Fantasztikus!

Jubci,
most mit mongyak megest a dobozodra??? Kép

Babi!
de irígy vagy!!! Kép Pedig teccccene! Kép
Nem kéne már otthon lennetek?

Ma is voltam turciban; szupi kis falidobozzal érkeztem haza! Kép

Minike!
majd`elfelejtettelek! Bocsi, hogy eddig nem reagáltam!!! Megkaptam az emilt, s ne izgulj, valahogy megoldjuk!!!
mian

MianKép

De, csak nem ugy alakult, napokban indulunk hozzátok (az az felétek, hisz nemtom pont hol laktok, nem tudlak meglátogatniKép )

Stucc! Hol van az esö???? Tegnap 31 fok volt árnyékban, este 1 orát locsoltam a kertet.
Kend(kenesd) be magad sportkrémmel, az segit izomfájdalmon.

Jövök késöbb nézelödni, Zuram piszkál menjek....
lingonbabi

Sziasztok, sziasztok!

Nem tüntem el, csak én is lebénultam. Az a helyzet gyerekek, hogy a Stucekhoz hasonlóan nekem is beállt a derekamba a frász, na dehát a mi korunkban......, csakhogy én nem fürdőt festettem, hanem virágokat ültettem. Úgy látszik, hogy mán csak egy cseréppel szabad ültetni, utána pihizni, mint a mámóknak.

Mian! Jákáltam többször a portálodon, aminek az lett az eredménye, hogy egy csomó dolgot elmentettem magamnak szebb napokra.

Halomba áll a kupálni való, de a fene egye meg, mindig mást kell csinálni, pedig szívesebben kupálnék.

Na kipanaszkodtam magam, most menek dógozni.

Pusszantás: Vali
váradi_vali

Hát Stucek Drága, hol a varrónői szeme magának? Kép
Azt bizony hímeztem kicsi kacsómmalKép

Koda! Egész reggel az új dobozomat, (mit doboz láda!Kép) rendezgettem, mint a gyerek a babaszobátKép Nagyon köszönöm!Kép szép nagy, pont belefér, aminek kellKép

Mohácska! Szépek a könyvek! Milyen kaktusztartó? Valami összetelepítést tervezek én is nekik...

Krimo! Az is vónék!!!KépKépKép-mármint logisztikus mérnőkKépKöszi...

Minike! A délelőtt nagy része rá is ment az impregnálásra. Maradt néhány kisebb, amire nem lett elég a lötyim, de majd sikítok, ha hirtelen elfogy az a több széz másikKép Riasztó mennyiség egyben, aztán készen meg csak pár készlet, meg ez meg azKép Köszi!
(csak egy csigafül törött le, de sztem ragasztható - jó lesz nekemKép)
paat

Paat!
Köszike... Igazából semmi extra, csak volt egy Rafaello-s piramisom és sajnáltam kidobni, jó lesz még valamire Kép... Kitaláltam, hogy kaktusztartó... Megkupáltam... napraforgósraKép. Majd mutizom.

Kriszta

mohácska

STucc!
Képes vagy enni is egy ilyen tányérról? Kép...vagy csak dísz? Csak mert én félteném...

Kriszta!
Ügyes vagy! Nekem a vendégkönyv tetszik legjobban! Kép

Ez is az Anyu kérésére készült, de nagyon gondolkozom rajta, hogy odaadjam-e neki? Kép

http://gportal.hu/portal/jub-art/image/gallery/kedvencrozsasdoboz.JPG

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Hú, de ügyes itt mindenki!
Én teljesen béna vagyok. Életemben egyszer kupáltam egy cserepet, nem lett nagyon gáz. Szóval van sikerélményem! Kép
Megmaradt a ragasztó is.
Most arra gondoltam, anyukámnál van egy fehér ajtó, matt fehér. Most festettük át, de nem lett valami szép. Szerintetek lehet rá kupálni? Gongolom fehér alapszínű szalvi jó csak. Valami nagyobb mintákra gondoltam, mint pl. szív, vagy napraforgó, vagy barack. (A szoba barackszínű)
Amúgy klotyesz ajtó. Kép
Szerintetek jó ötlet, vagy csak elrontom.
Gondoltam, így a ragasztó is elfogyna, mert továbbra is béna vagyok.
Üdv.
Andi
andi68

Hali lányok!

Stucimnak megint sz@raxik a upc-je. Mentőakció indult, de bizonytalan mikor tud előkerülni.

Andi! Hajrá adj annak a klotyó ajtónak! Kép Max lefested megint, de le is lehet mosni, ha nem sikerül, szerintem.

rohanok . jóccakát néktek!

Kép
krimo

Szia Lányok!
Tennap elment a netem és a telóm is kettő körül.
De látom nélkülem legalább felpezsdült egy kicsit az élet. Kép
Mohácska, nagyon elegáns könyvek,főleg az első és a vendégkönyv tetszik. * Kép
Kaktusztartót napraforgósra? Összeillik az? Mé nem nyomtatsz inkább valami kaktuszos képet vagy valami mexikói motívumot? Kép

Mian, na végre! Azért mert nem alkotsz még nem köll eltünni. KépA munkát meg nem szebed túlzásba vinni. Kép A dobozt meg tessék megmutatni!

Babi! remélem most már megy felétek az eső, mert itt nálunk Úp.-en most süt a nap. Kép
A karomra , vállamra jó lenne a sportkrém, ha sportoltam volna. De ez munka volt és munkakrémem meg nincs. Kép A porckorong sérvre meg csak az ecetes szike lenne jó. Kép

Valcsi, fotózd már le az udvart hadd lássák a csajok is azt a csodát amit nekem volt szerencsém. Kép

Paat életem , a könnyeimen keresztül nem láttam tisztán.Kép Mert ollan szépek azok a könyvek, hogy elsírtam magam. Kép Na félre a tréfát! Tényleg olyan egyenletes , szép, hogy a fotón az nem jött vissza nekem, hogy igazi hímzés. Nagyon ügyes kis kacsód van!Kép
Én gyerek koromban hímeztem utóljára a gyakorlati órán, nem elég, hogy varrónő lettem önhibámon kívül, még hímezzek is? Kép

Jubikám, dehogy eszem róla! Kép Teszek rá majd akasztót és akkor jó lesz falra , vagy edényalátétnek is használhatja aki megveszi. /ha megveszi valaki/

Anyudoboz nagyon szép lett! Jól látom, hogy a minta alatt is pácoltál és utána kréta?
Jajj, nehogy úgy járjak ezzel a kérdéssel is mint Paatnál! Kép

Andi! Ha kivágod a mintát a szalviból akkor mindegy, hogy milyen alapszíne. Szerintem ne a közepére tegyél 1 nagyot, hanem inkább csak a sarkokra, és hát nem tudom, de klótyóajtóra gyümölcs????? Kép Inkább olyan mintát találj ami a szobabelsőben is visszaköszön esetleg kaspókon. Feltéve, ha szoba felöli oldalát akarod megcsinálni az ajtónak.
Ha meg nem sikerül, ahogy Krimóca írta lemoshatod. Kép

Krimuszka! Köszi a segítséget!!!

Na most már az ujjaim is fájnak a sok írástól! Kép Kép
szorgosstuci

Szomszédasszony!
Hát, nem jól látod Kép Nincs ezen semmi alapozás, csak a doboz alapszíne (30 év alatt jól besárgult fa), rá a minta, aztán meg vizeskréta, végül lakk. A párom meg azt mondta rá, hogy olyan, mintha lazúrozva lenne...de hát nincsenek nekem ilyen úri dolgaim Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Kép) most akkor azért még tovább mehetek a húsz forintos kérdésért? Kép

Na de akkor nem a látásommal van a gond, csak ugyebár nem tudhattam, hogy ez nem vadi új dobozka. Az idő megkönnyítette a munkád! Kép
szorgosstuci

szorgosstuci

Paat!
Most látom csak, hogy beletrafáltam Kép

Jubi!
Csudiszép a dobozkád, bár én is azthittem hogy mostani darab Kép

Stucim!
Eztet má megint te találtad ki magadtó? Tök jó megoldás, hogy a szalitartón van a fogpiszkatartó. És micsoda formák! Kép

Kép
krimo

Lányok!
Köszi a bíztatás! Majd lefotózom, ha valaha rászánom magam! Kép
ÜDv.
Andi
andi68

Szép jó reggelt!
Krimuszkám, azok a formák még a múltkori faragásom idejéből maradt. Kép Nem dobtam ki a leeső "hulladékot" , jó lesz az még valamire címén és látod most jött el az ideje. Csak azt bánom, hogy megálmodtam, hogy a kék rózsásra Kálát fogok tenni , mert van egy ilyen fazonú szalimintám, de aztán meg kiment a fejemből és rózsás lett. Kép Most már nincs kedvem levakarni, marad a rózsa. Kép)
szorgosstuci

SziasztokKép

Most ment el az UPC....... kaptunk új modemet, most már talán tudok netezni.

Stuci, PaatKép
Akkor mind a kettőtöknek nagyon-nagyon köszönöm az anyagokat! nagyon szépek és hasznosak! még Gáborom is megdícsérgette őketKép Puszi-puszi!

StucikámKép
Akkor milyen dobozkát is beszéltünk meg? Milyet csináljak? Mélben megbeszélhetjükKép Jelentkezz!

Most megyek végignézem a képeket, mert a rossz net miatt napok óta semmit sem tudtam megnézi....Utána jövök dícsérgetniKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Stuci!
Nem akarlak ugráltatni, de nem csinálnál egy fotót az extrém-szalvétatartódról Kép úgy, hogy szalvéta is van benne? Nekem nagyon teccc!! Kíváncsi lennék, hogy néz ki "megtöltve" Kép

Koda!
Ma reggel telefonált a sógórnőm, hogy még nem jelentkezett senki a csomagért...Kép...bár úgy látom, ez már nem aktuális...ha jól értettem az előző hozzászólásodat.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!

Voltam vásárolni és megláttam egy szép zebrás szalvétát. vettem neked. majd este felteszem. ha kell, elküldöm!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?