Myra
Nem mondasz újdonságot bukival kapcsolatban. Jómúltkor Hmmc (holnap jönnek haza) jól megrémísztett, mondta, hogy sokat bukik Kori (pedig épp akkor tök kevés volt), aztán megkérdeztem a dokit és kérdezte büfizni szokott? Nem,hát akkor ezért jön vele a cucc is, de amíg hízik megfelelően nem kell vele foglalkozni. Szóval az öltözködés napjában 2-3-szor min. megvolt eddig is.
Hozzánk se jár a védőnő! Sőt még fel sem hív.
JOBBULÁST!
Boglárka
Mi is azt a fürdetőt használjuk, átnyomjuk téglybe és a gyerekre kenjük. De ha nem lenne az a műanyag gyerektartó a kádba, akkor nehéz lenne, mert még lehet, hogy ki is csúszna Kori a férjem kezéből.
Szilvi
Szerdán megyünk oltásra.
Nem lehetne másik nap? Végülis mindegy, azt hiszem akkor nem megyünk, mert másnap lehet, hogy belázasodik, mint múltkor is.
Húú mit olvasok? Nekem szerintem nem csökkent a tejem (eddig), de megjött, akkor majd most fog csökkeni? Már le akartam állni a tejfagyasztásról, mert megint tele van a fagyó, de akkor ez most jól fog jönni lehet?!
Laga
Igen elég sokat bukik, sőt egyszer még a falat is leokádta, felavatja az "új" lakást. De gyarapszik, szóval nincs gond!
Jogsi: hétfőn voltam csináltatni, azt mondták 1-1,5 hét előtt biztos nem lesz meg. Inkább a kipostázást kértem, de a nő mondta, hogy nem hozza ki a postás. Ehhez képest, csütörtökön azaz a 3. napon !!! kihozta a postás, erről ennyit!