Jubi!
Nyilván a folyamatos bűnözgetéstől nem fogunk lefogyni. Nem is erre értettem, hogy akkor mostantól hajrá.
Hanem, ha esetleg nem úgy jön össze a napom, akkor nem utálom annyira magam, hogy csak én vagyok ilyen, hogy nme bírom megállni, hanem más is beleeshet ugyanabba a hibába. ha pedig teljesen megvonok mindent magamtól, ami esetleg nem fogyókúrás, akkor csak a kúra végén lesz rosszabb, mert akkor már jöhet és nem biztos, hogy jót fog tenni. Persze kivételek mindig vannak, akik a fogyókúra után sem falják kedvenc-addig tiltott-ételeiket.
Sam!
Én nem tudom, ilyenkor mi a helyes lépés, nálunk ez fordítva volt, én voltam döntéskényszerben annak idején, de nem hiszem, hogy folytatnám, ha ilyen levelet kapnék, persze találkozni lehet, hogy elmennék, egy kicsit beszélgetni, de semmi több...
A párod válasza nem biztos, hogy arra vonatkozik, hogy most is belemenne, inkább a múlt. Nem tudom, te ismered őt. Olvastad a teljes válaszlevelet? Akarnak találkozni? Nem tudom... Fogalmam sincs, ilyen helyzetben mit lehet tenni. kiborulni és számonkérni biztos nem, azzal csak magad ellen fordítod. Ne haragudj, tényleg nem tudom, sajnos nincs sok tapasztalatom, nekem a férjem az első, mondjuk nálunk is volt előttem két héttel egy csaj, aki még a Balatonra is utánunk jött, hogy bekavarjon, meg két utcával mellénk költözött, hogy többször fussanak össze. azóta is gyűlölöm, mert persze engem mindig levegőnek nézett, a férjemnek meg billegette magát, persze az épp aktuális(vagy ex-nem tudom)pasija oldalán. Na mindegy, ez most nem ide tartozik.
Remélem, nem lesz ebből semmi baj, és a párod nem megy bele semmibe, ami neked fájna(bár már ez sem lehet kellemes).
Ne haragudj, de elmeséltem a férjemnek, Hogy szerinte mint férfi(hűséges típus, nem az a fajta, aki kapva kap az alkalmakon) neki is az a véleménye, hogy ez a múltra vonatkozik, hogy akkor komolyan vette a lányt, de most ott vagy neki te, most téged vesz komolyan, ő is szívesen vállalta volna a komoly kapcsolatot bármelyik barátnőjével, de attól most engem szeret és már nem gondolkozik a mással való kapcsolatokon, főleg nem a múlbélieken. Szóval szerinte semmi probléma nincs ezzel a levéllel, persze nem kellemes.
Hát remélem, hogy meg tudtalak valamennyire nyugtatni, mondjuk könnyű másnak tanácsot adni.
Kíváncsi vagyok, másnak mi a véleménye, de szerintem nem lesz gond.
Boncsi