Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi Susi, majd igyekszem összeszedni magam. Ma például megpróbálok tornázni. Első lépés. Aztán kevesebbet enni, illetve kevesebb kalóriát( bár olyan túl sokat nem eszem). Majd meglátjuk, lesz-e elég akaraterőm hozzá.

Enikő!
Szerintem is többet kéne tornáznom, mert leginkább a feszesség hiánya aggaszt, olyan vagyok bőrileg, combilag, mintha minimum anyám korabeli lennék, de lehet, hogy inkább nagyanyámé.
Igyekszem majd ma este altatás után foglalkozni egy kicsit a dologgal, remélem lesz rá energiám. Időnként nagyon be tudok lendülni, sajnos csak 3 napig tart a csoda.Kép Igaz, hogy régen is kellett fél év, mire a 8 kilóm lement, de legalább tartós volt(legalábbis 2 hónapig semmi nem jött vissza, utána meg terhes lettemKép), és a férjem kb. dupla annyiszor akart velem lenni(úgy)mint előtte. Már csak ezért megérnéKépKépKép

Sziasztok!
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok!

Napokig nem írtam mert még ahoz sem volt kedvem!

Boncsi!
Azt hiszem mi nagyon egy cipőben járunk. Nekem is hatalmas önkritikám van, én is sokszor elbukom a fogyókúrát a gyerekek is kiakasztanak stb....
Azt hiszem nagyon depis lettem már nyaralni sincs kedvem....
Mennem kell.
sziasztok

Kép


Kép
samchee
 
 


Szia Sam!

Ne keseredj el, biztos az idő teszi.
Az önkritika pedig húzóerő is lehet, ösztönözön arra, hogy megfordítsd a helyzetet és jól nézz ki! Csak te tudsz változtatni rajta, erre már én is rájöttem. Tornázz egy pár napig csak 10 percet és meglátod, kicsit feszesebb leszel és ez már visszaterelhet a jó irányba.Kép
A nyaralás pedig szupi lesz, a férjednek tetszel, szültél nemrég egy babát, megszólni senki nem fog, te pedig tudod, hogy mindent megteszel, hogy hamarosan már más-karcsúbb nő mosolyogjon rád vissza a tükörből! Jövőre pedig mi leszünk a nyaralóhelyek bombázói!KépKép

Fel a fejjel. Nekem már sikerült kijönnöm a gödörből, holnapra te is túl leszel a nehezén!
Próbáld ki a hungarocell-kefír(joghurt,párizsi,sajt) kombinációt, egyébként bármit ehetsz, csak nagyon keveset, és persze édesség és töltött káposzta kizárva(azért heti egy szelet kis csoki vagy fagyi jöhet)+torna(először kevesebb, aztán ahogy időd engedi, felnyomhatod egy órára is). Mint már írtam én ezt "dolgoztam ki" magamnak 5 éve és bejött, lassú, de tartós, fél év alatt adtam le 8 kilót.

A lényeg, hogy most ebből a szakadékból kimássz!
Menni fog, erős vagy, egy kis mozgás, és jobban érzed magad!
Fel a fejjel!
BoncsiKép
boncsi
 
 

 
 

Szia Boncsi!
Nagyon elkeseredtem az közelmúltban, de amit mondtál nagyon jól esett. Pedig már azon gondolkodtam hogy feladom ezt az egészet. Mondjuk soha nem bírtam az ilyesmit két hétnél tovább. Annyi baja van az embernek és még sanyargatja is magát. Biztos hogy ezt akarom?
Miért van az, hogy egy nő ha gyereket akar rengeteg mindenről le kell mondani és még fel kell neki adni, áldozni.
Akár a munkában elért eredmény vagy ha a súlyt leszámítjuk akkor a mell formája stb....
De megigérem hogy nem adom fel. Sajna én azt a fogyókúrát nem csinálhatom amit te mert szoptatok!
Köszi a biztatást!
Nagyon jól esett.

Sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Szia Sam!

Tényleg, bocsi, elfelejtettem, hogy szoptatsz. De a lényeg, hogy nem adod fel!Kép
Én sem, igaz nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, sajna egyik módszer sem vált be, amit újonnan próbáltam ki(mindnek megvan az oka).
Sajnos általában én sem szoktam 2-3 hétnél tovább bírni, de végre el kéne végezni a nagy alakítást, mert már tényleg nagyon unom(a melleim alakjáról ne is beszéljek,nagy de üres és szerintem csúnyán lóg, a férjem szerint semmi baj nincs velük,de neki szerintem a cici cici, mindegy milyen,csak legyenKép pénzem sajnos nincs rá, de szívesen felvarratnám a fogyókúra végénKép)
Erről ennyit.
Hajrá fogyókúra, majd lelkesítjük egymást, ha valamelyikünk kifogyna az energiából és megpróbálna rátérni a könnyebb útra(ami pechünkre olyan jó és csábítóKép)
Szóval mindent bele!

Többiekkel mi újság?
Susi, bocsi, most gratulálok a két kilódhoz, nagyon ügyes vagy, irigyellek, tényleg!Kép

Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok,
hat en is csak panaszkodok allandoan, tenni meg nem teszek semmit. A mellrol csak annyit, hogy gyerek nelkul is az ido es a gravitacio meghozna a hatasat, igen ritka es szerencses az akinek csak ugy magatol olyan marad, mint 16 evesen-szerintem nincs is olyan. En mondtam is a paromnak, ha mar egyszer nem akarok tobb gyereket, es negyven evesen meg mindig zavar, akkor en csinaltatok vele valamit...na meg ha lesz ra penzemKép. Nekem is azt mondja a ferjem, hogy semmi baj nincs veluk, hat szerintem melltartoban esetleg.
Egyebkent tanulok ket napja, atpasszoltam a gyereket apunak, ugyhogy elmentek valahova, igy minden energiamat a tanulasra forditom most.
Eniko
enikonyc
 
 


Sziasztok!
Nekem pl. bevált az a rendkívűl primitív módszer Kép, hogy a hűtő ajtajára tettem egy nászutas csini bikinis képet magamról, és amikor elcsábultam volna, ez mindig észhez térített. Aztán ha felesleges kalóriákra vágytam, csak beálltam csupaszon a tükör elé, és egyből elment a kedvem a nasizástól.
...akik kérték az updates recepteket, azoknak átküldtem..

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Szia Enikő!

Még mindig tanulsz? Mikor végzel?
Azért jó, hogy így le tudod apukának adni a gyereket, aki elviszi őt otthonról.
Akkor jó tanulást!(én már biztos nem lennék rá képesKép )

Sam, mi újság? Sikerült összeszedni magad?

Boncsi
boncsi
 
 


Én kiírtam magamnak a hűtőre, konyhába, hogy fogyókúra, de nem jött be, ugyanúgy megettem a nasimat, sajnos, ha rámjön a vágy, akkor nem érdekel semmi.Kép
De a fénykép jó ötlet!
boncsi
 
 


Sziasztok!

Ma reggel új erővel ébredtem.
Elhatároztam, hogy nem adom fel!!!
Ha már apa megvette a mérleget és a könyvet akkor nem hagyom cserben.
Meg persze azért is, hogy "jövőre nekem legyen a legcsinibb alakom a strandon".
Szóval továbbra is update.
Tegnap eljött hozzánk egy csajszi és egy gyereke van, de szerintem mázsa felett jár megláttam és elképzeltem magam így. Úgyhogy irány a fogyi....

Ma még jövök csak a lányom gépezni akar.

Sziasztok

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Szia Sam!

Az én lányom is állandóan gépezni akar(3 évesKép, a lányod mennyi?)

Én is mindig arra gondolok, hogyha így folytatom, hamarosan úgy nézek majd ki, mint a mázsás asszonyok(elég anyósom, ő kereken annyi), és akkor elborzadok, hogy ezt neeem...!
Én megvettem ma a hungarocellt, az lesz a vacsim egy szelet párizsival.Ebédre meg paradicsomleves.
kéne tornázni, azt hiszem majd most nemsokára, mialatt alszik a fiam.
Megyek, mert már nagyon nyűgös, lefektetem.

Este jövök, szétnézek, ha a férjemtől ide tudok ülni.Kép

Boncsi
boncsi
 
 


Szia Boncsi!

Az én lányom decemberben lesz öt éves és a neten imádja a disneys játékot.
www.disney.go.com
Én most megint elhatároztam hogy nem hagyom abba.
Lehet hogy lesznek olyan napok amikor elbotlok de nem érdekel.
A tornára nem tudom rávenni magam az utóbbi napokban, talán majd később.

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Szia Sam!

Nekem sem jött össze ma a torna, sőt botladozom, de én sem adom fel. Kicsit lassabban fog menni, de nem érdekel, le kell fogynom!

Boncsi
boncsi
 
 


Nyugi én is megfogadtam, hogy nem eszem már semmi olyat ami hízlal. Erre ma a lányom pizzát akart enni és nem tehettem hogy nem csinálok neki és apának. Persze ettem én is. Ja és utánna a fagyiosztásnál is részt vettem.
Na de nem baj nem adom fel!!!
Bűnözzünk együtt....:-))))

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Szia Sam!

Akkor megnyugodtam, hogy nem egyedül vagyok ilyen gyenge, nem egyedül bűnözök állandóan.Kép

Együtt könnyebb elviselni a tudatot...Kép

Boncsi
boncsi
 
 


"együtt könnyebb elviselni a tudatot" ....de attól még nem fogtok lefogyni, hogy egymást nyugtatgatjátok Kép ...bocsi, most direkt "kis gonosz" voltam...most lehet útálni Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Lányok adjatok tanácsot nekem.
Apa nemrég levelet kapott attól a csajtól akivel előttem szeretett volna összejönni.
A csaj egy érdeklődő levelet írt, hogy vagy , mi újság....
Írta neki hogy nem jól vannak a pasijával....
Apa a válaszlevelében meg ilyen van:pedig szivesen válaltam volna....
Ez arra vonatkozik hogy anno a csaj egy komolyabb pasit keresett. Ez a mondata a kedvesmnek nagyon ledöbbentett igy a szövegkörnyezetben.
Nem szoktam elolvasni a leveleit de ezt mosz nem tudtam megállni. Kár volt....
Ti mit csinálnátok????

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Jubi!

Nyilván a folyamatos bűnözgetéstől nem fogunk lefogyni. Nem is erre értettem, hogy akkor mostantól hajrá.Kép Hanem, ha esetleg nem úgy jön össze a napom, akkor nem utálom annyira magam, hogy csak én vagyok ilyen, hogy nme bírom megállni, hanem más is beleeshet ugyanabba a hibába. ha pedig teljesen megvonok mindent magamtól, ami esetleg nem fogyókúrás, akkor csak a kúra végén lesz rosszabb, mert akkor már jöhet és nem biztos, hogy jót fog tenni. Persze kivételek mindig vannak, akik a fogyókúra után sem falják kedvenc-addig tiltott-ételeiket.Kép

Sam!
Én nem tudom, ilyenkor mi a helyes lépés, nálunk ez fordítva volt, én voltam döntéskényszerben annak idején, de nem hiszem, hogy folytatnám, ha ilyen levelet kapnék, persze találkozni lehet, hogy elmennék, egy kicsit beszélgetni, de semmi több...
A párod válasza nem biztos, hogy arra vonatkozik, hogy most is belemenne, inkább a múlt. Nem tudom, te ismered őt. Olvastad a teljes válaszlevelet? Akarnak találkozni? Nem tudom... Fogalmam sincs, ilyen helyzetben mit lehet tenni. kiborulni és számonkérni biztos nem, azzal csak magad ellen fordítod. Ne haragudj, tényleg nem tudom, sajnos nincs sok tapasztalatom, nekem a férjem az első, mondjuk nálunk is volt előttem két héttel egy csaj, aki még a Balatonra is utánunk jött, hogy bekavarjon, meg két utcával mellénk költözött, hogy többször fussanak össze. azóta is gyűlölöm, mert persze engem mindig levegőnek nézett, a férjemnek meg billegette magát, persze az épp aktuális(vagy ex-nem tudom)pasija oldalán. Na mindegy, ez most nem ide tartozik.

Remélem, nem lesz ebből semmi baj, és a párod nem megy bele semmibe, ami neked fájna(bár már ez sem lehet kellemes).
Ne haragudj, de elmeséltem a férjemnek, Hogy szerinte mint férfi(hűséges típus, nem az a fajta, aki kapva kap az alkalmakon) neki is az a véleménye, hogy ez a múltra vonatkozik, hogy akkor komolyan vette a lányt, de most ott vagy neki te, most téged vesz komolyan, ő is szívesen vállalta volna a komoly kapcsolatot bármelyik barátnőjével, de attól most engem szeret és már nem gondolkozik a mással való kapcsolatokon, főleg nem a múlbélieken. Szóval szerinte semmi probléma nincs ezzel a levéllel, persze nem kellemes.
Hát remélem, hogy meg tudtalak valamennyire nyugtatni, mondjuk könnyű másnak tanácsot adni.
Kíváncsi vagyok, másnak mi a véleménye, de szerintem nem lesz gond.

Boncsi
boncsi
 
 


Boncsi!

köszönöm a gyors választmost csupa kicsivelírok mert a pici a kezemben van. időközben megjött a csajtól a válasz de bele se néztem nem idegesítem magam rajta.
tudtad hogy nagyon gyorsan meg tudod nyugtatni az embert?
mi a szakmád? csak nem lélekbúvár?
nem baj hogy elmondtad a párodnak legalább ő ffi szemmel látja a dolgokat.
nem foglalkozok tovább a dologgal mert ha szeret így is úgy is mellettem marad ha nem akkor meg már mindegy. nem?
a fogyit ma még be tudtam tartani de tegnap!
a család fagyit akart meg pizzát stb.

még jövök ma!

Kép


Kép
samchee
 
 


Hello Sam,
hat nekem se tetszene a dolog, de en pl. a mai napig valaszolok ha az ex barataim irnak egy emailt, (azert egy rendes levelre nem pazarolnam az energiam), sot neha talalkozok is a legutobbival, de mivel en szakitottam vele, a ferjem nagyon jol tudja, hogy eszem agaban sincs semmit elolrol kezdeni (es a jatszoterre megyunk a gyerekkel, nem tudom mit tudnank csinalni). Viszont ha koztuk soha nem is tortent semmi, szerintem az kicsit rosszabb, mert akkor megiscsak ott a kivancsisag, mi lett volna...egy biztos a csajnak egyertelmu szandekai vannak, ha megemlitette, hogy szakitott a pasijaval, ugyhogy ez csak a ferjeden mulik. Egyebkent en elolvasnam a leveleit, ha megmutatja, es kikerdeznem mindenrol, latszik az emberen mikor nincs titkolnivaloja. Az biztos, hogy ne gyanusitgasd, csak higgadtan kerdezgesd, nem kell semmi reakcio, csak kivancsi vagy.
Boncsi,
nem igazan tanulok, csak adiplomamunkam probalom befejezni, ezt nevezem tanulasnak. Egyebkent apa ugy elvitte a fiamat, hogy harom napig nem is lattamKép
Fogyisok,
hat nem nagyon irok ide...mert sajnos leallta a fogyokuram egyenlore. Gondolkodok, hogy is kellene ezt csinalni, hogy jo legyen.
Eniko
enikonyc
 
 


Sziasztok!

Enikő! Akkor jó diplomamunkaírást! Most jó, vagy rossz, hogy nem láttad a fiad három napig? Biztos jó egy kicsit kikapcsolódni, de nem hiányzott?(kis értelmezési gondom volt, bocs, ha hülye vagyok, mert a szavaid alapján nem volt olyan jó, de vigyorogtál a végén, na mindegy, ez már kukacoskodás...Kép)

Sam!
Érdekes, hogy azt írod, gyorsan meg tudtalak nyugtatni, mert általában fogalmam sincs, hogy lehetne valakit megvígasztalni. Ja és nem vagyok lélekbúvár, de néha tudok "okosakat" mondani, főleg levélben(ez spontán, illetve személyesen nem mindig van így sajnos). Érdekes, amit Enikő írt, valószínűleg én is kérdezgetnék kíváncsian, megölne a kíváncsiság(mindattól függetlenül, amit írtam) és hát tényleg a párodon múlik minden.
Még jövök, hátha jártál erre.

Sziasztok!
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok!

Boncsi!
Pillanatokkal kerültük el egymást. Mi újság a mai napoddal? Én ma sikeresen megálltam a nasit. És majdnem jól is esett.
Apára rákérdeztem csak arra az egy kijelentésre. Elmondtam hogy mit érzek, de ez még d.előtt volt amikor melózott azóta hallgat az egészről.
Annyit mondott arra az egy mondatra, hogy akkor még szerette volna de most már nem. Majd meglátom mi sül ki belőle.
Ma voltunk az ortopéd sebésznél, Hannának le van tapadva az egyik csípője. Torna terpesz dolgok sstb....
Ha van jó ötleted szivesen várom!
Veletek minden rendben?
Ma már bizti nem jövök de holnap reggel várom a válaszod!

Enikő!
Én is ettől a kiváncsiságtól tartok egy kicsit.
Az ismeretlen mindíg vonzza az embert. De talán apa van olyan józan gondolkodású hogy nem csinál hülyeséget. Pláne hogy ez a csaj Miskolci.
Most te miért is vagy külföldön?
még mindíg nem vagyok tisztában a dologgal.Persze csak akkor ha nem veszed tolakodásnak. Miért nem láttad a kisfiad három napig?
Szerintem ha nem akarsz fogyózni akkor ne erőltesd mert csak rosszabb lesz. Mi is bűnöztünk napokig és most új erővel kezdtük el.
A kicsiddel mindenioké?

Puszi mindenkinek!

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Szia Sam!

Mire érted a jó ötletet?
Egyébként a fiamnak is kellet terpeszgatyót hordania meg tornázni is, mondjuk nem a csípője miatt.
Nálunk minden rendben, igaz nekem ez most nem volt egy tökéletes fogyis nap...Kép

Jó éjt!
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok,
Igen ez igy van, ha eroltetem meg rosszabb, nem kellett volna a 90 naposba belevagnom, nekem sose mukodtek az ilyesmik, azota teljesen elment a kedvem az egesztol...na de az ugyis visszajon.
A gyerekkel az volt a helyzet, hogy apunak el kellett vinnie vasarnap, mert megeggyezes szerint egy nap el kell vinnie, hogy tudjam irni a diplomamunkat, aztan aznap este a huganal maradt, mert egy masik gyerek is ottmarad aludni, aztan hetfon jott a masik huga latogatni, aki mar reg volt itt, igy aztan hetfon is ottmaradt estere, igy jott haza kedden este. Egyebkent hetfon jo kis sutogetos buli volt, amibol ki kellett maradjak, mert nem haladtam eleget vasarnap, es meg egesz hetfo este irtam (mert kedden reggel talalkoztam a tanarommal, nem mehettem ures kezzel). Szoval jo, hogy ottmaradt, meg amugy is jo neha egy kis nyugalom, de azert foleg estenkent hianyzik, meg aggodom is miatta. Mindenesetre ez szerintem kifejezetten jo neki, mert mar kicsi koratol fogva hozza van szokva, hogy neha nem alszik itthon, igy nem is fel, meg azt hiszem nem is sir miatta, remelem ez igy lesz majd, ha oviba is megy.
Egyebkent pont egy eve kezdtem el irni a diplomamunkam, de annyira nagy sz...ba kezdtem bele, hogy nagyon nehez, es nagyon lassan megy
(meg a gyerek ordit a fulembe folyamatosan), de mar annyit dolgoztam rajta, hogy nem akarok ujat kezdeni, mondtam is a tanaromnak ha tiz evig tart akkor se adom mostmar felKép, hat remele nyar vegere befejezem, de elszurja az egesz nyaramatKép
Sam, a miert is vagyok itt jo kerdes, en sem tudomKép, ezert is akarok hazamenni. Egyenlore persze be kell fejeznem a sulit teljesen, aztan meg a gyereknek lesz szemmutetje a kozeljovoben. Utanna vegulis mehetunk, hacsak valami csoda folytan nem kapom meg almaim munkajat, de egyenlore meg csak nem is kerestem, ugyhogy ez nem valoszinuKép.
Eniko
enikonyc
 
 


Hali lányok!

Ma reggwl még minden oké.
Azt leszámítva hogy mostmár az msn címek közzé is felvette a csajt. Képeket küldött amikről tudtam de kértem hogy rólam ne írjon. Szerintetek betartotta? Nem.
Tele van az a bizonyos az egésszel.
Irta a csaj nak hogy boldog meg stb, de a csajszi nem lehet egy lángész a fősuli mellett.
Apa írta neki hogy tavaly aug. 7-dikén megtudta hogy apa lesz. Erre a csaj megkérdezte hogy megszületett már a pici?

Boncsi!
Ne aggaszon ha nem tudod betartani. Az élet elég rövid ahhoiz hogy sanyargassuk magunkat. És a cél az hogy a jövő nyáron mi legyünk a strandok bombázói:-)
Addig meg még sok idő van. Ne legyen lelki ismeret furdalásod meg ilyenek mert nem kell.
Nemsoká mentek nyaralni ugye?
Azért kértem az ötletet, mert Hannát aug elején vinni kell röntgenre a csípője miatt és nem akarom utána kezeléseknek kitenni. Most torna van és ötleteket várok hogyan lehet még a csípőficamot elkerülni.

Enikő!
A nyár vége már nemsoká itt van és vége a sulinak. Hodd el amikor végeztél és tudod, hogy megszenvedtél érte és megvan akkor nagyon elégedett leszel.
Kitartó vagy és sikerálni fog.
A fogyózás meg ha most nem megy akkor ne erőltesd. Lényeg hogy boldog légy és jól érezd magad.
mennem kell lányok!

Ma még jövök!

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Szia Sami!

Nagyon optimista és boldog levelet írtál(az elejét leszámítva), tök jó volt olvasni!Kép

Most nem sanyargatom magam, nem is habzsolok, azért visszafogottan táplálkozomKép Igazából én sem erre a nyárra "gyúrok", inkább a következőre és talán ez év végén sem ártana már pár kilóval könnyebben menni a karácsonyi buliba.

Hát, ötletet nem sokat tudok mondani, talán annyit, hogy hordja a terpesznadrágot és ne fektesd az oldalára(nekünk azt mondta a doki, hogy amíg ő nem fordul rá, addig nem szabad, mert megkopik a csípője, és helyre is jött a kis gond ettől-kicsit kerekebb volt a csípője, azt hiszem 1,5 v.2 hónapig hordta a gatyót). Szóval csak ennyit tudok mondani. Remélem, azért rendbe jön és nem lesz ficam belőle.Kép

Hát a csaj tényleg síkhülye, ez a megszületett már feltette a koronát a kis buta fejére. Azért ennyire nem lehetett zavarban...Kép

Most én is megyek,de még benézek ma.

Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok!

Délután voltunk benn a városban és vettünk terpesz pelenkát.
Nem igazán tetszik neki de nem sokat teszzük rá egyenlőre.
Te mennyi idősen kezdted el etetni a picidet?
A fogyókúráról csak annyit, hogy én rájöttem hogy kilenc hónap kellett hogy feljöjjön és két hét nem elég ahhoz hogy leadjam.
Legalább fél év kell neki addig pedig nem hiszem hogy be lehet tartani hogy ne bűnözzön az ember.

Megyek mert a pici sír de még ma jövök!!!
Nem menekültök!

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


SZia Sam!

Mire gondolsz, hogy mikor etettem először? Gyümölcsöt azt hiszem már 3 hónaposan adtam neki, és négy hónaposan már ette a krumplit, répát, sütőtököt. Sajnos Balázs nem szopott olyan sokáig, mint Tünde, és nagyon nem akartam, hogy sok tápszert kapjon, inkább a zöldség-gyümölcs, bár tudom, hogy most a csak anyatejet-tápszert 6 hónapig nézet tartja magát. Na mindegy, semmi baja nem lett a szilárdtól, ma is jó étvágya van, mindent megeszik, amit elé rakok(általában, hacsak nem fáradt és nyűgös, mert akkor aztán semmitKép ).

Terpeszpelenka akkor ér valamit, ha egész nap rajta van. nekünk az első hónapban még éjszaka is kellett, aztán még pár hétig csak napközben.

Még én is jövök később.

Boncsi
boncsi
 
 


Hello Sam,
hat nekem nagyon nem tetszene a dolog es mondanam is neki. Vegulis amig nem talalkoznak nem nagy dolog, dehat akkor mire jo az egesz, ha nem akarnanak talalkozni. Nem ertem miert nem akarod, hogy rolad irjon? Felteve, ha csak csupa jot irna. En is mondtam a ferjemnek a tortenetet, mert pont itt volt mellettem, hat neki sem tetszik, azt mondja kezd "komolyra" fordulni. Nem akarlak felidegesiteni ilyenekkel, de en csak annyit mondok beszelgess vele az erzeseidrol. Nekem a ferjem azt csinalta az ex-evel, hogyha o hivta beszelt vele normalisan, de soha nem hivta o, igy meg is unta a csaj hivogatni.
Eniko
enikonyc
 
 


Sziasztok csajok!

Boncsi! Enikő!

Már tegnap este mindent elolvastam de igazán levelet nem tudtam írni mert ha apa itthon van nem mindíg megy.
Már megint untatlak titeket a témával, lőjjetek le mostmár.
Tegnap alig beszélgettünk nem szólt hozzám és nem szóltam hozzá, de ez nem durca vagy ilyesmi hanem csak úgy.
Erre este hétkor elkezdtek msn-ezni. Este kilencig. Hát szépen mászott fel az a bizonyos pumpa. Kimentem rágyújtani mert nem bírtam tovább,jött utánam. Amikor jöttem be ilyet olvasok a gépen: egy pillanat és jövök csak megyek büfiztetni.
De valami tuti hogy nem stimmel mert sokat mondogatja hogy szeret és tegnap tűzőgép kapocsból csinált nekem szivet.
Jajj lányok kész vagyok.

Hát ez a terpesz pelenke elég gáz és nagyon kényelmetlen lehet.
Nem is tudom mi legyen.

Egyébként az a legjobb az egészben hogy fogyókúrás oldal és teljesen másról beszélgetünk. De én nem bánom nagyon jól esik ha leírhatom valakinek a bajom mert nekem ti vagytok a külvilág.
De ha uncsi már hallgatni mondjátok meg.!!!!!

Azért kérdeztem az etetést mert Hanna most három hónapos és nem igazán bővelkedek tej téren( vagy csak én érzem). Elkezdem a hozzátáplálást nem akarom tápszerezni. Igaz hat hónapig semmi más................stb
De nem érdekel.

Még ma tuti jövök bocs a pesszimista levél miatt.
Képek a csajokról!KépKép

Kép


Kép
samchee
 
 


Sam!

Nem jó ez a nembeszélünkegymássalcsakhúzzukaszánkat helyzet. Nem sokáig lehet bírni idegekkel, és csak elmérgesíti a viszonyt. Gyűlik a feszültség, aztán robban. És mit fog gondolni a párod? A balhézós feleségem helyett beszélgetek egy jót MSN-en (jobbik esetben) egy másik lánnyal, aki nem "problémás". Biztosan nem ezt akarod. Szerintem még mielőtt jobban elmérgesedik a helyzet (mert úgy tűnik e felé halad) üljetek le kettesben beszélgetni. Te tedd fel a kérdéseidet, és hagyd is hogy válaszoljon (mi nők hajlamosak vagyunk félbeszakítani a pasikat Kép) És ha már tudod a válaszait, akkor nem kell idegeskedned azon, hogy "vajon miért, vajon mit gondol??? stb.)...szerintem...
REmélem hamar megoldódik ez a feszült helyzet...

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Szia Sam!

Jubinak igaza van, én is csak azt tudom írni, hogy muszáj lenne beszélnetek.(egyébként mi az az MSN? még soha nem hallottam róla,bocs, ha hülye vagyokKép)

Aranyosak a lányok, és is mutatok az enyéimről képet.

Egyébként a terpeszpelus tényleg nem kényelmes, de hatásos(modjuk Balázs kisebb volt, csak két hónapos, amikor ráraktuk, de már nagyon untam a végén én is, de muszáj volt és tényleg megoldotta a problémát. Nem hülyeség.

Este még jövök.

Sziasztok.
BoncsiKépKép
boncsi
 
 


Hello Sam,
nyugodtan irjad, mert szerintem mindannyian kivancsiak vagyunk a fejlemenyekre. Sajnos az en ferjem is a nem beszelos tipusba tartozik, de ilyen teren azert muszaly lenne tiszta vizet ontenie a poharba. Ket ora....hat mostmar eszre kellene vennie magat, hogy tulzasba vitte. Szerintem erre nincs mentseg vagy magyarazat, ha igyse lehet semmi koztuk akkor mire jo? Az a baj, hogy o nem gondolta ezt meg vegig. Muszaly beszelnetek, ne szidjad a csajt vagy ot, csak sajat magadrol beszel, hogy neked mennyire rosszul esik, hatha felebred.
Aranyosak a gyerekek. En nem adtam mas a babanak, csak tapszert hat honapig, aztan a rizspurevel kezdtunk, utanna banan, es utanna zoldsegek egyesevel mident egy hetig magaban probaltam az elejen (allergia miatt), utanna a gyumolcsok. Viszont az en fiam nagyon rossz evo volt szuletesetol, meg a tejcsibol se sokat ivott, de ha nagy evo lett volna, akkor hamarabb kezdtem volna talan. A lenyeg, hogy ajanlom neked is, hogy zoldsegekkel kezdj, mert az en fiam mai napig imad mindenfele zoldseget (lehet nincs hozza koze, de szerintem van). Anyu egyebkent mindharmunkat harom honaposan kezdett el etetni, persze akkor a tapszerek nem olyanok voltak mint most.
Szia Boncsi,
A te gyerkoceid is aranyosak, mi az a terpeszpelenka? Latom fagyi, suti mindenhol bejonKép
Eniko
enikonyc
 
 


Nekem uj kep van a profilomban a babarol, ha erdekel valakit.
enikonyc
 
 


Sziasztok!

Enikő nagyon drága a picikéd!!!
Küldtem e-mailt remélem tetszik és egyáltalán megkaptad!

Boncsi! A te nagylányod és a picúrkád is enni való és nagyon hasonlitanak egymásra. Szeretnék neked is átküldeni egy e-mailt de nem találtam a címed. Ha gondolod add meg.

Holnap még jövök bővebben.

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Sziasztok!

Enikő! Nagyon szép a babócád! Egyébként a terpeszpelus egy merevítőlapot tartalmazó kisbugyi(legalábbis a miénk ilyen volt), ami nem engedi a lábait összezárulni, így a csípőjét is a kellő pozícióban tartja, megakadályozva a ficamot, ill.kopást.
Egyébként hogy lehet a profilban módosítást csinálni?

Sam!
Rosszul csináltam meg a profilt, mert csak gyorsan regisztráltam, hogy tudjak írni. Egyébként persze örülnék az e-mailnek, ide tudsz írni: hnemoni@freemail.hu

Ma elég szar napom volt, biztos az idő teszi,de olyan levert vagyok(ja, meg pár nap múlva meg kell jönnie). És izgulok, hogy jó időnk legyen a Balcsin, nem szeretnék ilyen szomorkás, esős, de még nagyon felhős időt se. Mondjuk van még 1,5 hét, talán kiderül addig.

Megyek, hoztunk ki egy horrort(80-as évekbeli klasszikus), kíváncsian várom, hogy milyen lesz, meg a férjem is piszkál már.Kép
Na jó éjt, reggel benézek!Kép

Puszi!
Boncsi
boncsi
 
 


Szia Jó reggelt nektek!

Tegnap este bűnöztem már megint. Nem tudtam ellen állni apa fini sütijének.
Egyébként tanácsot megfogadva, beszéltem vele.
Szerencsére nem vitáztunk és mindent meg tudtunk beszélni.
Megértette amit én érzek és annyira jól esett amikor mondta, hogy meg sem fordult a fejében ilyesmi.
Nem akar attól a csajtól semmit még akkor sem ha fordítva talán nem így van.
Szóval minden okés. Jó hogí hallgattam rátok és megbeszéltem vele.

Boncsi!
Elküldtem neked is az e-mailt, remélem tetszik.

Még ma jövök, tessék sokat írni:-)))
sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Szia Sam!
Válaszoltam az emailedre, abban is írtam, hogy valamiért nem nyitja meg a gép a képeket. Nem értem. Apuka meg nem ért rá most megnézni, hogy mi van, sürgősen le kellett szaladnia az autóhoz...(mániája)Kép

Örülök, hogy sikerült megbeszélnetek a dolgot, és remélem ezek után már nem lesz semmi gond. Egyébként te fenn vagy az msn-n(közben rájöttem, hogy én is fenn vagyok rajta, csak épp nem mindig vág az agyam)? Ha gondolod, dumcsizthatnánk úgy is, ott is samchee néven vagy? Mert akkor fel tudnálak venni a partnerlistára.

Én most nem foglalkozok a fogyitémával, illetve nem görcsölök rajta,már itt a nyaralás, csoda nem fog történni egy hét alatt, most tartom 2 hete elért eredményemet, nem jött még fel azóta semmi, pedig nem csináltam semmit, tornázni pedig nincs kedvem a 40 fokban, majd ősszel, és akkor szép lassan leadom azt a 8 kilót.

Majd még jövök, hogy megnézzem, mit írtatok.Kép

Boncsi
boncsi
 
 


Szia Boncsi!

Az emileket megkaptam majd msn-en megpróbálom átküldeni hátha akkor jobb lesz.
Nálunk is van rég óta sok mindenkivel szoktunk úgy beszélni.
A fogyókúrára visszatérve én sem görcsölök rajta sokat de azért nem adom fel még.
Nem vagyok annyira már elszánt de nem szidom le magam ha épp nasizok egy kicsit.
Nagyon irigyellek hogy már 1.5 hét és indultok. Nekünk még egy hónap.......
megpróbálom ide feltenni neked amit nem bírtál megnyitni.
Épp lecsót csinálok meg meggyeslepényt ha még meg nem égett. Szerencsére még nem.

Enikő!
Merre vagy???????,,KépKépKépKépA képek címe: Voltál már ennyire fáradt?
sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Hát nem jár erre senki?

Kép


Kép
samchee
 
 


Szia Sam,
en megkaptam, meg is tudtam oket nezniKép nagyon jok, koszi. En is orulok, hogy megbeszeltetek, hidd el sokkal jobb, amig mindenrol tudsz, es foleg, hogy o mit gondol az egeszrol. Neki se egyszeru azert, mert csak jolesik az embernek, amikor hirtelen valaki erdeklodik iranta es bunko se akar lenni, csak ugy elkuldeni a csajt....amig ez csak egojat nagyitja nincs is baj vele.
Mennem kell apa zavar, mert megyunk valahova.
szia
meg jovok vissza este...nektek hajnal.
enikonyc
 
 


Sziasztok!

Enikő!
nagyon örülök neki hogy megbeszéltük, sokkal jobban vagyunk az óta.
Vannak gondok mint minden párkapcsolatban, de szerencsére nem komolyak.
Tegnap amikor megbeszéltük nagyon megkönnyebbültem....
Na erről ennyit, nem untatlak .
Mi újság?
Én azért akkor is irigyellek hogy ott laksz.
Mesélsz egy kicsit róla?
Mármint hogy kerültél oda, Mennyi ideje....stb
Persze csak ha akarsz.
Majd ha haza jöttök később kellemesen fogsz vissza emlékezni erre ha még most nem is olyan jó.
Írj!

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Szia Boncsi,
en is kicsit szuneteltetem a fogyokura dolgot, es tornazni is nehez igy melegben...sajnos kifogas mindig vanKépTe mondjuk majd a vizben tudsz jo sokat mozogni.
A profilba van olyan, hogy valtozasok mentese, siman atirod amit akarsz es mented.

Szia Sam,
most negy eve vagyok itt folyamatosan, elotte voltam rovidebb ideig, de akkor meg otthon be kellett fejeznem a sulit, aztan persze ahogy befejeztem jottem is vissza, ugyhogy azert annyira nem lehetett rossz, ha mindig visszajottemKép. Lehet most csak a gyerek miatt vagyok igy elkedvtelenedve, otthon meg meg rosszabb lenne, nem tudom. Nehez latni a jovot, mikor barmit is csinalnal a gyerek az "utban" van. Hat igen ez mar nem olyan, mint mikor 5-10 evvel ezelott a baratnoimmel elmentunk szorakozni, dehat errol nem amerika tehet. Eloszor babysitternek jottem, de negyhonapos karrierem utan be is fejeztem, tobbek kozott, mert videken voltam, es az nem egy 18 eves lanynak valo, mert dog unalom, aztan jottem New Yorkba, itt azert mar volt valami elet, lett sok uj baratom, meg aztan mindig volt valami pasi is aki miatt sietnem kellett visszaKép. Persze dolgoztam is folyamatosan, mikor mit talaltam, jartam egy ket angol tanfolyamra, de nem tetszettek, ugy ereztem nem tanulok semmit, igy jott a nagy otlet, elmegyek egyetemre, akkor legalabb tanulok is valamit az angol meg ramragad, igy mentem el suliba itt, hat tanultam valamit az biztos, tobbet, mit otthon. Jo volt egyebkent. Vegulis minden jo volt eddig, csak nem latom a jovot. Egyebkent a legnagyobb bajom, hogy nem tudok hazamenni, mert en itt kaptam a tanulo papirjaim, tehat ha hazamegyek, akkor vagy vizumcsere, vagy talan visszajohetek turistakent...de sajnos semmi sem 100%, kockaztatni nem fogok, egy olyan orszagban meg minek maradjak, ahol ilyen gondjaim vannak, mikor europaban barhova mehetek ki-be gond nelkul. De azert ha nyerek a zoldkartya-lotton majd meg meggondolom mit tegyekKép
Eniko
enikonyc
 
 


Szia Enikő!

Hát azért én akkor irigyellek. Bár mindenhol megvannak a gondok, denekem nem lett volna merszem csak úgy belevágni egy iskolába és gyerekkel ott maradni.
A szüleid ott vannak?
A kisfiad apukája magyar?
Persze csak akkor válaszolj ha nem tolakodó a kérdésem.
Egyenlőre fel lett függesztve a fogyókúra mert a tejcsim kezdett kevesebb lenni.
Boncsi sem annyira elszánt már. Szoktunk msn-en beszélni és egyikőnk sem olyan elszánt mint először.
A melegtől nem megy a torna a család miatt nagy a kísértés az evésre.
Megértem hogy nem tudod mit tegyél, merre indulj el.
Pláne akkor ha fel kell adnod azt amit ott elértél.
Ha nem sok minden köt ide én bizti kinn maradnék mert itt a megélhetés elég bizonytalan. Mármint nehéz jól fizető állást találni.
Bár nem tudom ott mi a helyzet. Minden esetre ha nem tudsz csak simán vissza menni akkor nagyot kockáztatsz ha haza jössz.
Szóval nehéz dolog ez.
Egyébként jól vagytok? Mit szoktatok csinálni a kisfiaddal?
Írj ha van időd!

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Szia Enikő!
Én is Sam véleményén vagyok, hogy irigyellek, annál biztos jobb, ami itt van, létbizonytalanság, pártharcok, ált.csóróság, de az árak magasak.Én biztos kinn maradnék(főleg, hogy szar a család, mindenki tojik ránk, barátaink meg egyenlő a nullával, talán 2-3 van)

Mikor jöttetek össze a férjeddel?

Tényleg nehéz nyáron fogyózni, nagy akaraterő kell hozzá. Inkább majd ősszel, amikor már hűvösebb van és Tündi oviba fog járni, jobban ráérek majd tornázni, amikor Balu alszik.

Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok Lanyok,
elkezdtem irni, de annyira belementem a reszletekbe, hogy inkabb majd emailbe, vagy ha Yahoo messengert hasznaltok ott. Kozben gyorsan nyitottam egy MSN-t is, de azt eddig nem hasznaltam. Mindenhol a nevem/cimem Enikonyc@yahoo.com.
Eniko
enikonyc
 
 


Szia Enikő!
Felvettelek a partnerek közé, majd dumcsizunk!Kép
Boncsi
boncsi
 
 


Sziasztok!

Jöttem egy kicsit örömködni nektek!Kép És főleg bíztatni a fogyózókat!
Holnap lesz 6 hete, hogy elkezdtem a Norbit. 74,4 kg-ról indultam, ma reggel 68,3-at mutatott a mérleg. 6 kg!Kép És ami még sokkal fontosabb, hogy látványos. A legszigorúbb méréssel is a derekam 5 cm-rel, a csípőm 3 cm-rel lett vékonyabb. Beleférek a régi nacijaimba!
Még szeretnék fogyni, mert azért ez még mindig nem az ideális súlyom (162 cm vagyok), de haladok. És ráadásul úgy, hogy pl. tegnap a fiam szülinapján du. 3-kor megettem egy szelet tortát (de ugye ez érthetőKép).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

Enikő!
Én is felvettelek remélem találunk olyan időpontot amikor tudunk beszélni.
Egyébként ha csak le aklarod írni a bánatod nyugodtan küldhetsz e-mailt.
Szivesen olvasom és válaszolok is rá.
Vagy szimplán akkor ha egyedül vagy és unatkozol egy öürökmozgó gyerek mellett....:-)))

Beszti!
Szívből gratula hogy meg tudtad állni a fogyókúrát nekem nem sikerült. De én még nem nagyon merem mert a picim három hós én a tejcsim a fogyókúrával ingadozik. Figyelem hogy mit eszek, de azért nem sanyargathatom magam. Még egyszer gratula és csak így tovább

sam

Kép


Kép
samchee
 
 


Sziasztok!

Enikő!
Én is felvettelek remélem találunk olyan időpontot amikor tudunk beszélni.
Egyébként ha csak le aklarod írni a bánatod nyugodtan küldhetsz e-mailt.
Szivesen olvasom és válaszolok is rá.
Vagy szimplán akkor ha egyedül vagy és unatkozol egy öürökmozgó gyerek mellett....:-)))

Beszti!
Szívből gratula hogy meg tudtad állni a fogyókúrát nekem nem sikerült. De én még nem nagyon merem mert a picim három hós én a tejcsim a fogyókúrával ingadozik. Figyelem hogy mit eszek, de azért nem sanyargathatom magam. Még egyszer gratula és csak így tovább

sam

Kép


Kép
samchee
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?