Sziasztok!
Remélem, nem hagytam ki semmit. Tegnap du. óta nem láttam változást.
Szóljatok, ha nem így van!
Nárcisz
Képzeld, hiába rakom kisebbre a tábla méreteit, akkor sem engedi 4 file-ben feltenni
Nem baj, mert tényleg jól olvasható így!
Még mindig pörögsz a munkában? Merre jársz a nagyvilágban?
Kezded érezni a "felnőtté válás" érzését?
Szisszka
Nagyon szépen kérlek, NE takarítsd magad agyon!!! Főleg így ne, hogy ilyen biztató jeleid vannak! Tedd meg ezt a kedvemért, jó?
Na, reggel felhívtam az István kórházat és képzeld, adtak időpontot jövő héten csütörtökre! El sem hittem!
Úgyhogy ma tűzök du. a nődokihoz, aki beutal oda és jövő héten mehetek hozzá.
Holnap lesz a vérvétel, annak elvileg talán gyorsan meglesz az eredménye, majd jövő héten az MRI, annak is elég hamar meg kell lennie az eredménynek, és aztán mehet augusztusban az inszem (ha minden rendben lesz). Annyira örülnék neki!
De hogy lásd, ma milyen jó napom van: hívtak a kocsi szervízből, hogy a biztosító elfogadta a kár bejelentésemet, úh jövő héten megcsinálják az autót is.
Ma kellene tesztelnem, az tuti ++ lenne!
Jó vicc, 13 cn..
Azon gondolkodom, még mit intézzek el ma, mert ma minden sikerül
Tündi
Ne mondd már, nekem is nagyon hiányzol!!! Folyamatosan gondolok Rád, főleg, amikor csinálom a táblát, amikor oplvasgatom az üziket és anap többi részében
Komolyan. Nagyon drukkolok Érte(te)k!!!!
Stella
Csak én nem láttam a beszámolódat a tegnapi napról, vagy nem is volt?
Mesélj!!!
JÓFI-ról tud vki vmit??????
Évi79
NEM SZABAD ELKENÕDNI!!!! Én csak azt tudom mondani, hogy nekem is vannak mély pontjaim, amikor potyognak a könnyeim, van, amikor nehezen viselem a körülöttem levő világot. De aludni kell rá egyet. Hidd el, holnapra jobb lesz. Gondolj arra, hogy ha megjön, az egy újabb hónapot jelent, tele reményekkel. És a szabi alatt feltöltődsz energiával, stb-stb!
De ameddig nem jön meg, addig tessék arra koncentrálni, hogy igenis van remény. És csak józanul (én beszélek). Az a helyzet, hogy pont ilyenkor nem tudok okosat mondani.
Fel a fejjel!!!!
Móni
Szerintem is jól döntöttél. Bár a baba-dolgot én személy szerint kihagynám, először is mert még semmi sem biztos, másodszor is, mert a munkáltatónak igazából ehhez akkor lesz köze, ha majd bejelented.
Ez az én véleményem. Sajna néha muszáj a m.vállalónak önzőnek lennie... A munkáltatók is önzőek épp eléggé....
Duddu
Nagyon szépen írtad, hogy hogy felvidítunk
Én is így érzem!
Wish
Hogy vagy? Még mindig fexel, remélem!
Virág
Mi az, hogy "nem is hiányoztam senkinek"???? Kikérjük magunknak!!!
Igenis, számon tartunk mindenkit, ettől (is) olyan jó ez az egész!
Grat a sikeres vizsgához! Jaj, nem merek elindulni az utakon....
Unique