Új privát üzeneted érkezett!

Megsem veszett el amit nektek írtam!
Hurrá!!!!!!!!!!

Sysy
sysy77

Hogy lehet egy képet átméretezni?
Virag2

Adriana Kép
A nővéredék is szépek voltak és nagyon tetszettek a koszorúslány ruhák. Csak valamiért azt hittem, hogy az volt korábban Kép

Móni Kép
Jó döntés Kép
Nálunk három hét múlva kell visszamenni a dokihoz UH-ra és aznap reggel kell csinálni egy tesztet.
Persze lehet elöbb is és szerintem én fogok is Kép

Wish

wish

Sziasztok!

Kismamik, és mamik, de most nagyon komolyan!
Ti éreztetek valamit teszt elQtt, vagy csak teszt után tudtátok, hogy biztos éreztetek elQtte valamitKép
Csak mert most közvéleményt kutatok, hogy valójában lehet-e teszt elQtt valamit érezni, és ha igen mikortól?

Juca

tjuca

Stella
Igen, értelmes a helyettesítőm, meg szorgalmas, érdeklődő, csak egyenlőre iszonyat lassú, de jövő hét végére majd belejön, addig sokat gyakorolunk Kép
Már azt hittem egyébként, hoyg el is vagyok felejtve Kép

Móni
Köszi, jól van a ciklusom Kép Hétfő óta hőmérőzök, eddig 37-37,1, de 32-35. nap előtt nem nagyon várok semmilyen eredményt, mivel most kicsit hosszabbak a cikluosaim. Nagyon hiszek a sikerben, nagyon bízok benne, egyszerűen most nincs olyan hogy jajj mikor jön meg, nem fog megjönni és kész! Kép Ennyire talán még nem is hittem benne Kép
Drukkolok a melóhoz! Kép
Sajnálom hoyg nem sikerült az inszem, de én nem halogatnám a többit, nyomnám minden hónapban, hogy minél előbb eredmény legyen vagy minél előbb továbbléphessünk...

Tündi
Vendég

Tündi!
Nagyon szurkolok!
A végén még midenki zebrás lesz, s nem lesz kivel leveleznem itt!
Bár így lenne
Réka
Vendég

Wish!
Mi van veled? Érzel már valami különlegeset?
Remélem ez mostmár sikerülni fog Kép
Bízom benne!

Tündi!
Nagyon szurkolok neked, hogy tökmaggal gyere haza a nyaralásból. Ez biztosan mindennyiótok lelkének jót fog majd tenni Kép

Nárcisz

Kép
narco

Juca!

Én a teszt előtt egy héttel már sejtettem , utána két nappal biztos voltam benne, hogy babát várok. Azért nem mondom, hogy nem bizonytalanodtam el, amikor a tipikus menzis jeleket megéreztem (a hasam ugyanúgy fájt, mint amikor meg akar jönni, és a derekam is hasogatott), de a lelkem mélyén akkor is éreztem, hogy most sikerülnie kellett! Úgyhogy igen, szerintem lehet érezni!Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Réka,Nárcisz
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok Kép

Nárcisz
Én már nyaralni is úgy szeretnék menni, hoyg babás vagyok Kép Mert igaziból a héten ennek ki kellene derülnie Kép

Évi77
Olyan jó hogy ezt leírtad, mert pillanatnyilag fizikailag én sem érzek semmit, idézlek: "a lelkem mélyén érzem, hogy ennek most sikerülnie kellett!" Kép

Tündi
Vendég

Szia Évi79!Kép

Ne legyél elkeseredve! Még nincs veszve semmi,még nem jött meg! Én nagyon szurkolok hogy ne is jöjjön meg,hátha mégis sikerül! Ne add fel! Tudod a remény hal meg utoljára!!!!!!!
Én nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Sysy
sysy77

Tündi!

Ti is úgy fogtok nyaralni menni mint mi: hárman kettő áráértKépKépKép

Évi!

Amíg nem jön meg, addig van remény!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi79!
A nyaralástól ne menjen el a kedved. Attól még nem áll meg az élet. Tudom, hoyg most nagyon el vagy keseredve, de hátha a holnap hoz valami jót is. Ha nem ez a holnap, akkor egy másik.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Évi 79!

Én azért vetettem meg a lábamat itt köztetek, mert még nem léptem be ide rossz kedvvel úgy, hogy ne vidámabban lépjek ki!
Megértem, hogy el vagy keseredve, de új nap új remény! S ha feladod, a remény is elvész! S még tényleg nem tudhatod biztosan!

Szurkolunk és veled vagyunk!
Réka
Vendég

Kép
Kép

KépKép
unique

Kép
Kép

KépKép
unique

Sziasztok!

Remélem, nem hagytam ki semmit. Tegnap du. óta nem láttam változást.
Szóljatok, ha nem így van!

NárciszKép
Képzeld, hiába rakom kisebbre a tábla méreteit, akkor sem engedi 4 file-ben feltenniKép Nem baj, mert tényleg jól olvasható így! Kép
Még mindig pörögsz a munkában? Merre jársz a nagyvilágban?
Kezded érezni a "felnőtté válás" érzését? Kép

SzisszkaKép
Nagyon szépen kérlek, NE takarítsd magad agyon!!! Főleg így ne, hogy ilyen biztató jeleid vannak! Tedd meg ezt a kedvemért, jó? Kép
Na, reggel felhívtam az István kórházat és képzeld, adtak időpontot jövő héten csütörtökre! El sem hittem! Kép Úgyhogy ma tűzök du. a nődokihoz, aki beutal oda és jövő héten mehetek hozzá.
Holnap lesz a vérvétel, annak elvileg talán gyorsan meglesz az eredménye, majd jövő héten az MRI, annak is elég hamar meg kell lennie az eredménynek, és aztán mehet augusztusban az inszem (ha minden rendben lesz). Annyira örülnék neki! Kép
De hogy lásd, ma milyen jó napom van: hívtak a kocsi szervízből, hogy a biztosító elfogadta a kár bejelentésemet, úh jövő héten megcsinálják az autót is.
Ma kellene tesztelnem, az tuti ++ lenne! Kép Jó vicc, 13 cn.. Kép
Azon gondolkodom, még mit intézzek el ma, mert ma minden sikerül Kép

TündiKép
Ne mondd már, nekem is nagyon hiányzol!!! Folyamatosan gondolok Rád, főleg, amikor csinálom a táblát, amikor oplvasgatom az üziket és anap többi részében Kép
Komolyan. Nagyon drukkolok Érte(te)k!!!!

StellaKép
Csak én nem láttam a beszámolódat a tegnapi napról, vagy nem is volt? Kép Mesélj!!!

JÓFI-ról tud vki vmit??????

Évi79Kép
NEM SZABAD ELKENÕDNI!!!! Én csak azt tudom mondani, hogy nekem is vannak mély pontjaim, amikor potyognak a könnyeim, van, amikor nehezen viselem a körülöttem levő világot. De aludni kell rá egyet. Hidd el, holnapra jobb lesz. Gondolj arra, hogy ha megjön, az egy újabb hónapot jelent, tele reményekkel. És a szabi alatt feltöltődsz energiával, stb-stb! Kép
De ameddig nem jön meg, addig tessék arra koncentrálni, hogy igenis van remény. És csak józanul (én beszélek). Az a helyzet, hogy pont ilyenkor nem tudok okosat mondani.
Fel a fejjel!!!!

MóniKép
Szerintem is jól döntöttél. Bár a baba-dolgot én személy szerint kihagynám, először is mert még semmi sem biztos, másodszor is, mert a munkáltatónak igazából ehhez akkor lesz köze, ha majd bejelented.
Ez az én véleményem. Sajna néha muszáj a m.vállalónak önzőnek lennie... A munkáltatók is önzőek épp eléggé.... Kép

DudduKép
Nagyon szépen írtad, hogy hogy felvidítunkKép Én is így érzem!

WishKép
Hogy vagy? Még mindig fexel, remélem!

VirágKép
Mi az, hogy "nem is hiányoztam senkinek"???? Kikérjük magunknak!!! Kép
Igenis, számon tartunk mindenkit, ettől (is) olyan jó ez az egész!
Grat a sikeres vizsgához! Jaj, nem merek elindulni az utakon.... Kép Kép Kép

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Elég sok volt a munkám, úgyhogy nem tudtam napközben jönni. Most meg eltartott egy darabig, amíg visszaolvastam.
Köszönöm a véleményeket, holnap fél 3-ra megyek, majd utána beszámolok, hogy mi volt.

Szisszka,
Csak óvatosan azzal a takarítással. Nem kell mindent egy nap megcsinálniKép

Évi79,
Tudom, hogy most mit érzel én is ilyen hangulatban voltam a hétvégén, de hidd el, feladni nem szabadKép Mindenképpen menjetek el nyaralni a pihenés csak jót tehet, és mire jön az újabb akciózás ideje tele leszel energiával és reményekkelKép

Virág,
Gratulálok a jogsidhoz! Szerintem a vezetésnél nincs jobb dolog(Na jó a vitorlázás az azért jobb), én imádok egyedül vezetniKép

Tündi,
Szurkolok, hogy jók legyenek a megérzéseidKép Jövőhéten várjuk a híreketKép

Unique,
A baba dolgot én sem akarom említeni, de a sulit mindenképpen, hetente, de legalább kéthetente egyszer muszáj bemennem konzultálni, ezt meg kell érteniükKép

Stella,
Tényleg, mi volt tegnap?

Móni

Kép
móni23

Sziasztok Lányok!

Párom most ment el dolgozóba...Kép

Réka
Pihizz sokat, és mielőbb gyógyulj meg!!!

Tündi
Nagyon szurkolok!!!

Évi(77)
Reményt adtál ezzel, hogy leírtad, hogy mit éreztél! Köszi! Kép

Éva (79)
Ne légy igy elkeseredve... persze mindenki csalódott, amikor nem sikerül, de aztán azt kell az eszedbe vésni, hogy új hónap jön, új esélyekkel, lehetőségekkel! És soha nem szabad feladni!!! És pozitivan kell hozzáállni a dolgokhoz!!! Meg egyébként is, még nem is jött meg!!!

Nárcisz
Ezt olyan jól fogalmaztad meg: -> de hátha a holnap hoz valami jót is. Ha nem ez a holnap, akkor egy másik. Kép

Unique
Én nagyon nagyon drukkoltam neked, hogy mielőbbi időpontot kapj!!! Nagyon nagyon küldtem a pozitiv energiákat, és sokat gondoltam rád!!!!
Ígérem ne takaritok annyit Kép mondjuk ma nem is vittem túlzásba a dolgokat! Kép
Örülök, hogy ilyen jó napod volt ma!!!

na majd még írok!

szisszka

Nárcisz Kép
Nem érzek semmi különöset a petefészkeim szúrkálásán kívűl, amik hiperstimusak egy kicsit.

wish

Móni
Akkor várom a fejleményeket!!! Kép
Majd drukkolok neked mint Unique-nak, hátha nálad is bejön! Kép
Egyébként holnaptól elkezdek izgulni magam miatt is, h ne jöjjön meg... Kép Kép Kép

Unique
Várom az eredményeket!!! Tudod, csak pozitiv hozzáállás ilyenkor is!!! Minden a legnagyobb rendben lesz!!

szisszka

Sziszka!
Hát igen, egy költő veszett el bennem. Csak úgy elveszett, hogy én sem találom. Kép

Unique!
Ma itthon volta, de holnap beszámolok a gyogyókból.
Kicsit kiráz a hideg tőle...
Jövő héten meg Győrbe megyem Kép
Kiélhetem utazási és vezetési szenvedélyemet. Ha már a férjemet nem vezethetem, egy kocsi legalább hagyja magát. Kép

Kép
narco

Sziasztok lányok!

Évi79! Nagyon sajnálom, de ne lény ennyire elkenődve! A sors mást tartogat neked, és ezt majd csak utólag fogod látni, hogy miért úgy történt ahogy! Próbálj meg jót keresni valami másban, az eltereli a figyelmedet. Kép

Sysy! én a hétvégén tesztelek. Pénteken lesz 14. napja a pé-m, úgyhogy ha van, már ki kell mutatnia. Miket érzek? Szúrkál a hasam, néha kicsit görcsölget is, puffadok,kicsit gyakrabban járok pisilni, es sokkal jobban fájnak a melleim mint mensi előtt szoktak. Ja, és mindenen elsírom magam. Persze az is lehet, hogy véletlen egybeesésekről van szó, nem akarom túlságosan beleélni magamat. Majd kiderül, nem? Kép

Szisszka! Ne hajszold magad túl,legfőképp ilyen jelek mellett! Nagyon drukkolok neked!+++

Tündi! Neked isnagyon drukkolok, remélem jók a megérzéseid!++++++

Réka! Gyógyulj meg hamar,aztán hajrá!!

Picit hosszú lett, de még egy kép idefér.
Kép
Pusza mindenkinek!
Adri

Kép

Kép
adriana

Adriana!Kép

Nálam ugyanezek a tünetek vannak mint nálad.
Bárcsak mindkettőnknek lenne pocaklakója,annyira jó lenne!!!!!!!!KépKépKépKépKép
Szerinted én mikor teszteljek ha jövő hét pénteken kéne megjönnie?

Sysy
sysy77

Sysy és Adriana!
Nagyon drukkolok. Jó-jó, ti ne éljétek bele magatokat. Majd beleélem én.

Én még mindig nem nagyon kapok levegőt az orromon, úgyhogy futok vissza az ágyba.

Addig is a drukkokat küldöm felétek, nekem csak hét végén lesz rá szükségem...

Réka
Vendég

Duddu!Kép

Köszi hogy drukkolsz nekünk ránkfér!Kép
Gyógyulj meg!Kép

Adriana!Kép

Merre vagy?

Sysy
sysy77

Sziasztok!
Tegnap este akartam írni, de elment az áram, és elveszett minden. Szóval a hőmérőzéssel kapcsolatban tisztábban látok mindent, ami a fogantatással kapcsolatos. Láttam, mikor ment fel a hőm, mi van akkor, ha lemegy. Ám van egy dolog, ami még eszembe jutott. Mégpedig az, hogy tulajdonképpen a pé-t már akkor mutatja meg a hő, ami után már kevesebb esélye van a megtermékenyülésnek. Én eddig azt hittem, akkor kell akciózni, ha a legmagasabb a hőm. Már rájöttem, hogy nem így van. Szerintem talán ezért is nem sikerült nekünk ebben a hónapban a baba.
Sokat tanultam ebből és e hónapban 'okosabbak' leszünk.Kép
Köszi, hogy meghallgattatok!Kép
dbogica

Sziasztok!

Tud valaki valamit Kisvirágról? Sajna elhagytam a telefonszámát, így nem tudok neki SMSt küldeni. Kép

Katie
katie

Sziasztok!

Unique!
Légyszi javíts a táblában: hétfőn 31 éves lettem, és ma vagyok az 1. cn-en.Kép

Ráadásul apu megint kórházban van, bár szerencsére egyelőre úgy tűnik, nincs nagy baj, csak felment a vérnyomása. Így most felváltva görcsöl a hasam a mensitől és a gyomrom az idegességtől.Kép

Nagyjából visszaolvastam, mindenkinek nagyon drukkolok!

Timi
szabotimi

Szisztok!

Adriana!
Várom az eredményt, remélem sikeres hónap lesz ez a mostani. Már nagyon izgulok Kép

Réka!
Gyógyulj meg, nem jó betegnek lenni. Mondjuk így talán ki tudod pihenni magad. De egyéb előnye nem sok van.

Timi!
Nagyon sajnálom, hogy ennyi minden sujt most téged, ennyi gond, és baj. Drukkolok, hogy minden rendben legyen ezek után körülötted. Párodnak gyógyulást kívánok, és hogy ezen esetben fogadja meg az orvosok tanácsait, és szedje be a gyógyszert, mikor már úgy érzi, hoyg meggyógyult is. Gyógyulást kívánok...

Kép
narco

TimiKép
Sajnálom, pedig már borítékoltam neked a zebrát, de úgy látszik késik a posta!

MóniKép
Szurkolok a beszélgetéshez!
És babtémában mi a helyzet? Hőd hogy áll? Egyéb jelek? Menzi?

UniqueKép
Bocs, de nem történt semmi érdekes. A beavatkozás most is nagyon fájt, egyszer félbe is kellett hagyni, mert igen érzékeny pontot talált el a dokinéni. Sajnos nem voltam túl laza és talán ezen is múlott az, hogy mennyire fájt.
Most még kicsit még rossz, de pár nap alatt megtalálják a helyüket a cérnák és akkor minden OK lesz Kép!

Ma végre elkezdhetem a tüszőnövesztő szurit is adni Kép, ultrahang jövő szerdán lesz, onnantól kezdve pedig pörögnek majd az események!
Szurkoljatok, hogy minden rendben menjen!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Szurkolok nagyon! Nőjenek csak azok a tüszők!

Móni Kép
Te ugye ma mész az új munkahelyre megbeszélésre. Szorítok, hogy minden jól menjen és teljesüljenek az álmaid!

Sysy, Adriana Kép
Biztatóak a tüneteitek Kép, de ne hergeljétek be magatokat túlságosan. Nekem nem abban a hónapban volt a legérzékenyebb a cicim, amikor zebrás lettem.

Unique
Ha ma már minden ilyen jól sikerül, akkor kapd el este a párodat, hátha a hónap végére meglesz az eredménye............Kép

Ma megint azt álmodtam, hogy babám született és persze ismét nagyon csodálkoztam, hogyan is történhetett ez, hiszen elment és nagyon véreztem. Mivel ilyen meglepetés szerűen ért nem voltak ruhái, pelusa, ágya stb. A múltkori álmomban régi játékmaciról kellet ruhát lehúzni, hogy legyen mit ráadni.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Stella
Nagyon szoritok a tüszőnövesztéshez, és hogy kibírd a szurizást! (Juditék lehet hogy jönnek a kövekező 2 héten belülKép De jó lenne látni a kis Attit!)

Vanda Kép
Biztos otthon vagytok már, remélem minden rendben!

Henci, Pilis
Hogy vagytok? Kép

Tündi
Vendég

TündiKép
Én is pont tegnap sms-eztem Judittal.
Mondtam, hogy ha nagyon fáradt postázza el nekünk a kis Attit, aztán ha kipihizte magát visszküldjük. Lehet, hogy komolyan vette Kép?
Tényleg nagyon jó lenne talizni velük!
Neked már csak 7 munkanap Kép!
Amúgy mi a helyzet? Hőd a helyén, remélem!

MeaKép
Te is nagyon eltüntél!!!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Én meg azt írtam neki hogy mégiscsak kellett volna szülés előtt az a krumpliszsák éjszakánként Kép
7 nap igen, olyan gyorsan pörögnek a napok, hogy hihetetlen Kép Remélem a nyaralás nem fog ilyen gyorsan eltelni Kép
Hőm még a helyén, igen Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Pár napig nem voltam és máris erre járt egy Afrikai csorda?KépAnnyira Örülök!!!Kivi GRATULÁLOK!!!!!!!Kép
Lehet, hogy csak néha kellene jönnöm és mindig lenne zebrásunk!Kép

Évi79!
Nagyon sajnálom, tényleg!

Nárcisz!
Örülök, hogy már így megy a munka, remélem tetszik és kiélheted vezetési szenvedélyedet is!A FQnöködnek kell beszámolót tartani a gyógyszerekböl?

Móni!
Drukkolok a meghallgatáshoz, várom a fejleményeket, remélem pozitívan állnak majd a "problémához"!Kép

Sysy, Adri!
Ezek a tünetek felettébb gyanúsak, a barátnömnek ugyanilyen jelei voltak, a munkatársai rá is kérdeztek, hogy terhes, hogy mindenen elsírja magát!Remélem hamarosan örömkönnyekké válnak!KépDrukkolok Nektek!

Tündi!
Én is gondolok ám Rád, remélem,hogy nagyon jól érzitek magatokat, pihenjetek, szórakozzatok, lazítsatok és többen gyertek haza!!!Kép

Unique!
Köszi a táblát, biztos sok munkádba kerül!!!Kép

Majcsi!
Régen én is álmodtam ilyet, ugyanígy meglepett a baba és nem tudtam mit ráadniKép!Freud most biztos jól kielemezne minket!

Timi!
Sajnálom!Papádnak jobbulást kívánok, remélem tényleg nem komoly most a dolog!!!Neked pedig Boldog Szülinapot!!!

Jófi!
ÍRJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

Annácska!
Hogy vagy?Nem láttam, hogy írtál volna, vagy nem vettem észre?Annamari élvezi a szünetet?
Kinga
Kinga79

Tündi!
Bocs én azt hittem, hogy már elutaztatok, tiszta hülye vagyok!!!Akkor még 7 nap!

Kinga
Kinga79

Kép
Kép

KépKép
unique

Sziasztok!

TimiKép
Boldog szülinapot kívánok, így utólag is!!!! Kép
Sajnálom az 1.cn-t, mindenesetre a nyári hónapok mindig jobban babaeső szempontból! Kép Szurkolok Nektek erre a hónapra!

KingaKép
Köszi, nem sok munka a tábla, főleg, hogy Wishnek hála kicsit automatizálva lett! Kép

StellaKép
Azért örülök, hogy most jobban bírtad. És hidd el, ez volt az utsó!!!! Én biztosan tudom!!!!
Már most elkezdek drukkolni Neked jövő hétre!!!

SzisszkaKép
Tünetek változatlanok? Annyira drukkolok Neked!!!
Köszi a pozitív energiákat, tegnap tényleg fantasztikus napom volt!
Este el is kaptam aput Kép Bár nem vagyok Billingses, de a hőm az lement reggelre. Bár most olyan a hőm, mint egy szerpentin Kép
Szisszka, Drága: kérhetnék akkor ebben a hónapban egy kis "extra" drukkot Tőled? A Te drukkod úgy látszik nagyon bejön nekem! Kép

MóniKép
Drukkolok az interjúhoz!!! Majd mesélj!

Adriana, SysyKép
Szeretnék zebrát rajzolni Hozzátok!!! Sos írjátok meg, amint láttok egyet! Kép
Drukkolok+++++++++++

Évi79Kép
Ez a beszéd! Így már sokkal jobb! Na látod, akkor ez az oka: a nyaralás alatt szeretne a kis törpe megfoganni! Ez olyan szép!

MajcsiKép
Nem is olvastalak, de bejött a "kapd el este aput"-szöveg! Kép Bár még nem vagyok billingses... Kép

Lányok, ma meg holnap szabin vagyok itthon. Muszáj pihennem, legközelebb csak aug-ban megyünk szabira. Már besokalltam a melótól. Kép
Reggel el is mentem erre a terheléses vércukorra, 7-re mentem, 9.15-re kész voltam. Jujjj, nagyon húzós volt! (bár Stellához képest semmi), de így, hogy 5x megszúrtak (fél óránként 1x), elég parás voltam tőle! Holnapra lesz eredmény. Mindenkinek ajánlom (ha másra nem is, de erre mindenképpen) a Kelen Kórházat. Pontosan időre mentem, azonnal fogadtak, a nővérke pontosan figyelte percre az időket, kaptam rendes löttyöt (amit külön a súlyom után rendeltek meg, ezt kiflivel és némi cukorral szokták megoldani sok helyen Kép), megszúrtak rendesen 5x, ahogy kell (ezt is le szokták spórolni, állítólag). És a végén fizettem érte egy nevetséges összeget, nevezetesen 2.300 Ft-ot.
Megéri. Gyönyörű belülről (magánkórház), váró tele növénnyel, TV, stb. Szóval nagyon klassz volt.
És nagyon örülök neki, hogy jövő héten mehetek az MRI-re is. Tegnap meg is kaptam a beutalót a nőgyogyómtól az Istvánba.
Ez túl szép! Most már mindenképpen össze kell jönnie ennek a babónak, ha ennyi jó történik miatta velem!!! Csak a leletek legyenek jók (és miért ne lennének azok!).

Még jövök ma, csak kicsit takarítok! (hátha a takarítás közben könnyebben megfogan a pici, ugye, Szisszka? Kép)

Unique

KépKép
unique

JÓFI JÓFI JÓFI JÓFI JÓFI JÓFI ???????????????
GYERE, TUDNI AKARJUK MI VAN VELED!!!!!!!!!!!!
TEHETEM A ZEBRÁT HOZZÁD???????????

KépKép
unique

Sziasztok!

Tudom, 1000 eve, de sajnos jo okom vlt ra.

Matet csak tegnap elott hozhattuk haza a korhazbol, ezen belul is a Tuzolto utcai ujszulott intenziven toltotte elete elso 12 napjat, mivel egy pici agyverzese volt, ami gorcsoket okozott nala. Szornyu volt az elso nehany nap, amikor meg nem tudtuk, mi varhato, de remeljuk, hogy a nehezen mar tul vagyunk.

Most mar csak keves gorcsoldot kell adnunk neki naponta, es minden heten menni vele kontrollra. Vettek tole agyviz mintat, voltunk MR es CT vizsgalaton, rengeteg ultrahangon, stb.

Egyebkent Mate tunderi kisbaba, van tejem is boven, alszik eleg sokat es tenyleg csak akkor sir, ha ehes vagy ha atazott a ruhaja a sok pisitol.

A szules maga nagyon jo elmeny volt, 1/2 6 kor hivtam a parom, hogy jojjon haza a munkahelyerol, mert szerintem itt valami lesz a delitani vizsgalatot kovetoen. 1/4 7-kor mar a korhazban voltunk, akkor 5-6 cm-re volt mar nyitva a mehszaj. Burokrepesztes, es brutal 1 perces fajasok 3 oran at. Ekkor kaptam meg vegre az EDA-t, ami nagyon jol esett. Kivaloan adtak be, ereztem a labaimat, azt is, hogy mikor kell nyomni. Es vegul 22:41-kor megpillanthattam a kisfiamat... Csodas volt, raadasul gatmetszes nelkul megusztam az egeszet. Ez jol is jott, amikor 12 oraval a szules utan mar a Tuzolto utcaban kuporogtam egy 999 ft-os muanyag szeken egy inkubator mellett, krokodil konnyeket hullatva...

Hat roviden ennyi, remelem hamarosan beall az eletunk es fogok tudni gyakrabban jonni.

Addig is a www.melykuti.tk oldalon megnezheti Matet az, akit erdekel.

Sziasztok es mindenkinek mindenhez drukkolok!

Vanda
vanda72

Unique
Nagyon szép a mai tábla! Kép Ügyes vagy! Kép Látom megfogadtad a tanácsom, miszerint sok zebrát tegyél Kép
Drukkolok neked mindenhez, jól haladsz a vizsgálatokkal, remélem nem lesz semmi gond az MRI-n!

Tündi
Vendég

Sziasztok Kép
Van itthon netem Kép
Most rohanok dolgozni, mejd később jelentkezem Kép

Vanda Kép
Sajnálom, hogy Mátéval gondok voltak Kép Remélem most már minden rendben lesz veletek.
Sok puszi

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Vanda
Nagyon sajnálom, hogy ennyi mindenen mentetek keresztül a szülés óta, nagyon nehéz lehetett. Kívánom, hogy most már minden rendben legyen, és ha ilyen sokat kell vinni ellenőrzésre,akkor rendben is lesz! Jó egészséget nektek!
Egyébként Máté nagyon szép baba, olyan kis drága Kép

Tündi
Vendég

Vanda Kép
Megnéztem Máté képeit. Nagyon cuki baba. Kép Remélem nem lesz semmi következménye és kiheveri hamar az egészet. Küldök neki sok drukkot, hogy minden rendben legyen! + Kép + Kép +Kép + Kép + Kép + Kép

Kinga
Én azóta álmodok ilyeneket, amióta lett volna baba...... Azért kíváncsi lennék mit lehet belemagyarázni Kép vagy inkább jobb, ha nem tudom meg..... Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok, Kati vagyok. Lehet csatlakozni, lányok? Olyan jó, amikor ilyen sok erőt és biztatást adtok a másiknak. Röviden magamról: 28 éves vagyok, van egy 6 éves kisfiam, de nem jön már 1 éve a kistesó! Pár napja olvasgatom az oldalakat errefelé. Most felírt a dokim clostibegytet, már azon az oldalom is jártam. Kaptam is a csajoktól biztatást! Hát reménykedem!!! Én is állandóan teszteket veszek, csinálok reggel, negatív, nem baj, majd este is egyet... Remélem ti megértetek, hogy a remény hal meg utoljára! Puszi nektek. Kati
Vendég

TündiKép
Beszéltem gólyanénivel zebra-ügyben. Kép Előszőr nagyon csóválta a bóbitáját,majd beadta a derekát és azt mondta, miért nem szóltam hamarabb, máris küld egy csomó zebrácskát. Kép
Ezért aztán most majd csordástul jönnek - megígérte! Kép (szóval várom a Tiedet is, hogy befoghassam a táblába! Kép)
Látom azért hála istennek most már kezdesz egyenesbe gördülni a helyetteseddel! Kép
Köszi a táblát, az itthoni progival, amit Wish küldött szépeket tudok csinálni. Bentre elfelejtettem bevinni, onnan csak olyan ló na...-kat tudok feltenni, de az is ok.
Köszi nem szeretném elkiabálni, de úgy tűnik, tényleg jól haladok a vizsgálatokkal. Bár már kicsit elegem van belőlük. Megmondom a dokimnak, hogy varázsolja belém azt a babát és kész. Punktum. Kép

VandaKép
Nagyon sajnálom, ami Mátéval történt (történik).
Csak biztatást, drukkokat és sok-sok egészség-csomagot küldök, remélem, az segít! Nagyon édes gyerek, vigyázzatok rá!

AnnácskaKép
Na végre, Micimaci most már otthonról is jöhet! Kép

KatiKép
Üdv közöttünk! Természetesen örömmel vesszük, ha csatlakozol hozzánk! A Clostylbegyt sokaknak használ, úgy tudom. Ahol amúgy csak a hormonokat kell kicsit "kipofozni". Szurkolok Neked, hogy a kisfiad kapjon egy kistestvért minél előbb! Kép
Mi is ezen az elven működünk (szerintem beszélhetek mindannyiunk nevében) : "a remény hal meg utoljára". Ezt csak így lehet végigcsinálni.
Az első kisfiaddal is nehezen estél teherbe, vagy ő gyorsan érkezett Hozzátok?

KépKép
unique

Hello Unique!
Hát a fiamra is 11 hónapot vártunk. Reggel teszt, este teszt, másnap így tovább. Mikor megjött, 2 nap depi, sírás. Pedig csak 22 éves voltam. Az első hónapban, mikor így álltam hozzá: "Nem érdekel, nem számolgatok, kombinálok, majd lesz valami" rögtön összejött. Most is valami hasonlót kéne tenni, de hát hiábna vagyok vele tisztában, nagyon nehéz! Rettenetesen bízok a Clostiban, Csak a doki nem hívott ellenőrzésre, pedig a lányok úgy látom, hogy rendszeresen mennek, hogy a doki bácsi meglesse, mi az eredmény. A Clostis oldalon egy lány azt írja hogy a mensi 3-7. napig kell szedni, és a 4.5. napot ultrahang. Hát nekem senki nem mondott ilyet! Köszi a válaszokat mindenkinek. Várom tanácsotok, tapasztalataitok.
Kati
Vendég

KatiKép
Üdv a csapatban!
A closty tényleg nagyon jó és sokaknak bevállt!
Jó, hogy Te is a végsőkig bízol és reménykedsz!
Remélem most már nem várat sokaáig magára a kistesó!

VandaKép
Máté nagyon szép baba! Remélem jól van és nem lesz most már semmi gond vele!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Szia Kati!
Nagyon elkeseredettnek tűnsz. Fe a fejjel, itt majd mindenki segíteni fog neked, ahogy tud. Üdvözlet a csapatban Kép

Olyan jó lenne, ha nem az oldal alján lenne ez a szövegírogatós dodoboz, hanem elő lehetne szedni bármikor, amikor olvaslak titeket. Mire az oldal aljára érek már elfelejtem, hoyg kinek mit akartam írni. Szenvedek....

Vanda!
megnéztem a képeiteket, nagyon aranyos a kisfiad. Gondolom annál jobban szeretitek. Én kívánom, hogy ezek után már minden rendvben legyen. Kép

Unique!
Ez már egy következő lépés, és jó, hoyg elndultál az úton. Az hogy egy jó helyet is sikerült találnod, az már egy külön pozitív dolog. Csak megsúgnám, hogy terheléses vércukornál már nem kell az összes vérvétel Elég akezdő, mega végső, és ugyanazt az eredményt kapják. Máshol (állami) azért csinálják így, mert nem kell annyit fizetni érte, és a betegnek sem annyira megterhelő. de azért az a lényeg, hoyg minden rendben legyen, én ezt kívánom. Kép
A táblicsku nagyon tuti lett. Köszönjük szépen kedves Unique KépKépKépKépKép

Kinga!
Hát nem főnök volt ez igazán, hanem szakértő. Nagyon rendes volt, kicsit helyretette a dolgokat az agyamban. nagyon sokat kérdezett, és ő is elmagyarázott dolgokat a jelenlegi kampányokról. Ez így volt jó. vezetni nagyon szeretek. Az oktatóm nagyon büszke rám, bár még csak az elején járok a dolognak. Kép

Majcsi!
Bár írtad, hoyg nem szeretnél többet megtudni az álmodról, de azért valamiféle aggodalom olvasható ki belőle. Azt hiszem, hoyg egy kicsit szorongsz a dologtól nem? vagy csak én érzem rosszul?

Na pusza: Nárcisz

Kép
narco

Kati!
Valahol leírtam, hoyg kell szedni a closty-t. Igazából követeld ki a dokitól a vizsgálatokat, mert csak így van értelme. Ha nem találnád, akkor szívesen leírom megint a terápiás javallatot, és a protokollt.

Kép
narco

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?