Seszi
Így, ahogy írod: új hónap, új remény. Most biztosan sikerülni fog. Sikerülnie kell!
Stella
Köszi az infókat. Írj, hogy mi volt a varratáson ma? Hogy viselted? Remélem, jobban, mint a legutóbbit!
Sysy
Hallgass a női/anyai megérzéseidre!!! Az sosem csap be (szerintem).
Aztán 14. nap körül hajrá a tesztért!!!!
Nárcisz
Olyan jó olvasni, hogy így lefoglalod magad és "kitárult" előtted a világ!!! Hidd el, sokat számít az önállóság, ezt tapasztalatból mondom.
Duddu
Hogyne emlékeznénk Rád! Sajnálom, hogy megjött - és pont az utazás alatt
- de azért nem szabad feladni. Hát, ha beteg vagy, az tényleg nem valami jó ómen (mondjuk emlékszem, amikor én vagyok beteg, akkor apu a közelembe sem mer jönni, mert ütök, rúgok, harapok
), de hátha. Sosem lehet tudni, ez a szép benne!
Móni
A szabi nehéz dolog. Mondjuk én decemberben váltottam, és jól tettem, így igazolt az élet. Már akkor is ez a dilemmám volt, hogy baba vagy új munka. A munkát választottam és azért ment folyamatosan a babaproject otthon
. Mivel nem nagyon tudtam szabira menni, ezért nem volt teljes értékű a project (ami a doki oldalát érinti), de most már vagyok olyan jóban az új helyemen, hogy meg fogom tudni beszélni, hogy nem szabira, de olykor olykor engedjenek el vizsgálatokra. Egyébként én mindent meg tudok oldani, ha a babámról van szó. És szellemileg is jobban érzem magam, nagy kihívás volt, siker, és nyugodtabb is vagyok. Szóval a döntés a Tied, nem szeretnélek befolyásolni, csak leírtam a tapasztalatomat. Most meg hajtunk az inszemért.
Juca
Nem irigyellek, akkor az most olyan igazi hajtós időszak lehet Neked. Mindenesetre még jól is elsülhet
Nagy gáz van államháztartási fronton? Nem muszáj nyilatkozni, valamennyire érzem magamtól is, csak kíváncsi vagyok, ezt "odafenn" hogy élik meg...
Unique