Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocs, hogy kicsit eltqntem. Mindenkinek nagyon drukkolok, de fQlewg Wish és a lurkók a kedvezményezettekKép

Vasárnap meg tegnap lementünk a Balcsira nagyon jó volt, kicsit pihentem, ebben a nagy zqrzavarban. Most itt minden áll a feje tetején, mert kitört a költségvetési tervezQsdi, na és annyit kell figyelembe venni, hogy mivel alacsonyabb lesz az ÁFA ezért tömören és röviden semmi másra sem jut. Azaz mivel választások lesznek, ezért papíron, meg TV-ben igen, de valójában nem.

Más: amikor a fertility friend nem ingyenes, akkor mi változik. Dbogica, látom te is azt töltögeted. Vagy érdemes elQfizetni??

Látom mindenki nyaral, jó pihit kívánok, és kellemes felfrissülsét, annak aki nyaral, aki pedig dolgozik, annak pedig ubiszezont.

Juca

tjuca

Sysy!
Itt az a tapasztalat, hogy a legtöbb nő meglrzi, ha van valami nagyon jó. Lagtöbbször ez csak utólag derül ki, hogy már éreztek valamit. Ehhez nem nagyon értek, majd mások elmondják.
Sok sikert Kép

Réka!
De mire vársz még a dokival. Azért te is érzed, hoyg ez azért nem normális dolog. Minél hamarabb fordulsz szakmai segítségért, anél hamarabb lesz tényleges segítség.

Sok sikert neked is: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget, már fel is hívtam őket és kértem időpontot a férjemnek.

Unique,
Köszönöm, mindenképpen ki fogjuk próbálni ezt a ginsenget.

Nárcisz,
Köszönöm az információkat. Nekem csak az inszem után kellett szedni és mivel a teszt negatív lett így pénteken már abba is kellett hagynom.

Seszi,
Köszönöm a kedves szavakatKép Bíztam nagyon ebben a hónapban, és végig úgy éreztem, hogy sikerült, beszéltem is hozzá, hogy kapaszkodjon erősenKép Ezért volt olyan nehéz, de talán már derűsebben látom a dolgokat.
Sajnálom, hogy neked sem sikerültKép

Réka,
Persze, hogy emlékszünk rádKép Szerintem is, ha te is érzed, hogy baj van, akkor ne késlekedj a dokival, minél előbb megoldja a problémát, annál előbb lesz babótokKép

Lányok,
Most nagyon tanácstalan vagyok. Nem olyan rég megpályáztam egy állást. Nem hittem benne, hogy sikerülhet, mert több éves gyakorlatot kértek, meg egy csomó olyan dolgot, amit én nem tudok, de most hívtak, hogy engem választottak. Nem tudom, hogy mit csináljak, mert ha elvállalom, akkor a babaprojectnek egy időre annyi, viszont elég jól fizetnének, és ezek a kezelések elég húzós áron vannak. Ti mit csinálnátok? A férjem csak annyit mondott, hogy ezt nekem kell eldöntenem. Nekem mindennél fontosabb a baba, hisz gyerekkorom óta ez volt a legnagyobb vágyam, mit csináljak????

Móni

Kép
móni23

Móni!

Szerintem vállald el! Mi van akkor ha még 1 évig nem jön a baba? Van egy jó munkahelyed, jól keresel, addig is jól érzed majd magad!

És ha összejön mindjárt? Akkor meg annak kell majd örülni!!!

Kép
szdorka

Móni!
Ez tényleg nehéz kérdés. Talán mégegyszer mérlegelned kéne, hogy tényleg neked való-e a munka,írtad, hogy több olyat kéne csinálnod, amit nem tudsz, és azon is gondolkodnod kéne, sőt, inkább a belső hangra, megérzésre hallgatnod, melyiket válaszd, baba vagy munka.
Persze, neked kell döntened, én csak a saját gondolataimat írtam le.
Bogi
dbogica

Sajna nekem meg megjött ma, ahogy sejtettem is a hőgörbéből is.
Unique! Ma vagyok az első cn.-on.Kép
De azért nem adom fel, annyira nem keseredtem el.
dbogica

Szerintem is meg fogom látogatni a dokit, de páromnak is igazat kell adnom, hogy nem kell rögtön arra gondolni, hogy valami gond van. Ezért alkudtunk meg a "még egy hónap"-ban, aztán irány a doki. Főleg, ha megismétlődik ez a furcsa vérzés dolog.

Móni!

Mindenképpen vállald el azt a munkát, aztán ha összejön a baba, felmondasz, vagy betegállomány. Nyilván cikis szituáció lenne, de ezt a kellemetlenséget érdemes bevállalni érte.
Persze a munkát magát - hogy mennyire tetszik - tényleg neked kell értékelned, de ha babaprojekttől függetlenül határozottan elvállalnád, akkor szerintem ne gondolkodj.

Én is azon igyekszem, hogy ne kösse le minden percemet ez a kérdés, s talán ez neked is segítene.

Van egy ismerősöm, tisztára rágörcsölt a babakérdésre, már majdnem egy éve nem jött össze. Aztán jött egy nagyon melós időszaka, egy hétig éjjel nappal dolgozott, s aztán pedig jött a hányinger, hányás és ment a körzetihez, hogy már megint megkapta ezt a vírust, mire kiderült, hogy kisbabájuk lesz.
Tanulság, hogy amíg görcsölünk, addig hiába várjuk. Ezt persze magamnak is írom...
Réka
Vendég

Lányok,
Aranyosak vagytok. A munka nagyon tetszene, pont olyan amilyet elképzeltem magamnak. A baba dolog viszont nálunk nem csak azon múlik, hogy mennyit gondolok rá, hisz tudjátok, hogy a doki szerint is csak az inszem (vagy majd a lombik) segíthet. Viszont a munkahelyen azt mondták, hogy novemberig biztosan nem lesz szabadság, inkább kifizetik azt is, így dokihoz sem tudok járni.
Igazából azt nem tudom eldönteni, hogy mennyire borítja fel mégjobban a hormonjaimat, ha most hónapokra abbahagyom a kezelést.
Nárcisz, esetleg tudsz ebben segíteni?

Bogi,
Sajnálom, hogy megjött, reméljük a következő hónap sikeres leszKép

Móni

Kép
móni23

Móni!
Így már kicsit másképpen hangzik. Akkor talán a jelenlegi munkahelyeddel kellene összehasonlítani, nem? Hogy mennyivel rosszabb a jelenlegi.
És az a legtermészetesebb dolog a világon, hogy a rangsor elején a baba áll.
Talán így már én sem váltanék.
Szurkolok, hogy mielőbb sikerüljön döntened!

Réka
Vendég

Dbogica!
Sajnálom Kép

Móni!
Az ahelyzet, hoyg minél görcsösebben akarod a babát, annál kevesebb az esélye. Szerintem jó lenne egy kis változás, hátha elfogalod magad ezzel a munkával. És a kihívásoktól nem szabad megijedni, előbb-utóbb menni fog, de inkább előbb. Csak az én példámt tudom mondani, hogy mióta dolgozom, nekem is máshol jár az eszem, és változott az életem Kép. Ez így mindenképpen jó Kép
Szerintem a hormonokkal nem lesz semmi gond, és ne felejtsd el, hoygcsodák igenis léteznek. Egy kis pihenő novemberig szerintem lelkileg is jól jönne neked Kép
Szerinem.

Egyébként a hormonokra nem kell mindig úgy gondolni, mint valami mérekre. A legtöbb igaz valamilyen mesterséges készítmény, de kiindulási alapjuk mindig egy természetes metabolit. És ha nincs receptora a testben, akkor úgyse hatna.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Évi
Sajnos nem csak szopizott Kristóf idáig, de így is kizárólag csak anyatejet kapott. Mivel kevés a tejcsim, az anyatejgyűjtőből kapunk naponta tejcsit, és amikor csak tudtam, le is fagyasztottam belőle. Így tartottunk ki idáigKép
Még most is szopizik, csak már feléltük a fagyasztott tartalékainkat, a kapott tejcsi pedig már nem elég, mert "csöppet" nagy az étvágya a srácnakKép Tegnap este pl. 350ml tejcsit evett megKép

Móni
Eddig még nem adtam neki semmi zöldséget, gyümölcsöt, szerettem volna a "6 hónapig csak anyatejet" elvet követni, manapság már ez a módiKép
De mivel ez már aligha fog megvalósulni, így lassan már nekilátunk almázniKép

Most mennem kell, Macim ma felettébb balhés. Most épp itt ül az ülembenKép, az még hagyján, hogy nem alszik, ezt már megszoktam, de hogy még egy 20 percet se játsszon el önállóan, ez azért túlzás.

Babus

Kép
babus2005

Kép
Kép
Kép

KépKép
unique

JÓFI!
Jelentkezz!!!! Mi van Veled????? Kép
Reméljük, hogy tényleg a 34.cn vagy!!!!!

Évi79Kép
Úgy eltűntél!!!! Jelentkezz!!!!

TimiKép
Úgyszintén!!! Várunk a jó hírekkel!!!

KépKép
unique

SesziKép
Így, ahogy írod: új hónap, új remény. Most biztosan sikerülni fog. Sikerülnie kell! Kép

StellaKép
Köszi az infókat. Írj, hogy mi volt a varratáson ma? Hogy viselted? Remélem, jobban, mint a legutóbbit!

SysyKép
Hallgass a női/anyai megérzéseidre!!! Az sosem csap be (szerintem).
Aztán 14. nap körül hajrá a tesztért!!!!

NárciszKép
Olyan jó olvasni, hogy így lefoglalod magad és "kitárult" előtted a világ!!! Hidd el, sokat számít az önállóság, ezt tapasztalatból mondom.

DudduKép
Hogyne emlékeznénk Rád! Sajnálom, hogy megjött - és pont az utazás alatt Kép- de azért nem szabad feladni. Hát, ha beteg vagy, az tényleg nem valami jó ómen (mondjuk emlékszem, amikor én vagyok beteg, akkor apu a közelembe sem mer jönni, mert ütök, rúgok, harapok Kép ), de hátha. Sosem lehet tudni, ez a szép benne! Kép

MóniKép
A szabi nehéz dolog. Mondjuk én decemberben váltottam, és jól tettem, így igazolt az élet. Már akkor is ez a dilemmám volt, hogy baba vagy új munka. A munkát választottam és azért ment folyamatosan a babaproject otthon Kép. Mivel nem nagyon tudtam szabira menni, ezért nem volt teljes értékű a project (ami a doki oldalát érinti), de most már vagyok olyan jóban az új helyemen, hogy meg fogom tudni beszélni, hogy nem szabira, de olykor olykor engedjenek el vizsgálatokra. Egyébként én mindent meg tudok oldani, ha a babámról van szó. És szellemileg is jobban érzem magam, nagy kihívás volt, siker, és nyugodtabb is vagyok. Szóval a döntés a Tied, nem szeretnélek befolyásolni, csak leírtam a tapasztalatomat. Most meg hajtunk az inszemért. Kép

JucaKép
Nem irigyellek, akkor az most olyan igazi hajtós időszak lehet Neked. Mindenesetre még jól is elsülhet Kép
Nagy gáz van államháztartási fronton? Nem muszáj nyilatkozni, valamennyire érzem magamtól is, csak kíváncsi vagyok, ezt "odafenn" hogy élik meg... Kép

Unique

KépKép
unique

Jaj, lányok, ma bejelentkeztem a dokimhoz (régi) a CT beutaló miatt. Drukkoljatok nekem, hogy ne dobjon ki!!!!
Du. megyek...

Unique

KépKép
unique

Helló Csajok,
elnézést kérek a hosszú elmaradásért, de nagyon sok vizsgám volt, igaz a múlhéten letudtam de a meló ami felgyült az asztalomon az nem volt semmi. Bele kellett húzni hogy hogy a holnapi nyaralásra elengedjenek. Irány Törökország!! :o)))

Eszméletlen sokat írtatok!! Igyekszem visszaolvasni de ami egyből feltünt hogy időközben lett egy (és még egy :o))) zebrásunk!! Évi77 gratulálok!!

Azért írom hogy "még egy" mert most beszéltem telefonon a dokimmal és a reggeli vérvétel szerint BABÓCÁT VÁROK!! Fel sem bírom fogni.

röstellem hogy nem vagyok képben, de hiányosságomat a nyaralás untán pótolom és addigis minkenkinek szorítok!!!

Wish,
mennek a pozitív energiák!!!!! Pihenj sokat!

Kivi
kivi2

Kivi! Gratulálok!
Vigyázz magatokra az úton!
dbogica

KIVI!!!! Gratulálok!!! A jó hírre tekintettel dobok egy extra táblát!!! Jó pihenést!!! Nézz be, ha hazajöttök! Kép

Kép
Kép

KépKép
unique

Kép
Kép

Nem fért egy üzibe bele... Kép

KépKép
unique

Unique!
Azt hiszem, hoyg kisebb szokett lennia tábla jóval.
Nekem így is jó, mert legalább nem kell szemüveget vennem.
A sok zebrától nő a térfogata Kép

Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok Lányok!

Ez már döfi!

Kivi!
Nagy nagy grat a zebrácskádhoz!!!

Unique!
Aha nagy a gáz. Nem tudom mi sül ki ebbQl, de asszem nem sok jóKép Pont most mondta a fQnököm, hogy kicsit sok az a két hét. Hát még nem válaszoltam, de kedvem lett volna. Nagyon fáradt vagyok, és a hülyeség fáraszt, az meg van bQven.

Móni!

A levegQváltás mindig jót tesz, de tedd mérlegre, hogy mit hagysz ott. Én áprilisban váltottam, és tök nyílt lapokkal játszottam már az interjún is, és legkevésbé sem érdekel, hogy mit gondol a másik félKép Unom ezt a felfogást, hogy természetesen valaki 40 éves koráig karriert épít, majd eszébe jut, hogy nem volt ideje babázni. Nso nekem utóbbi a fontosabb, és ezt meg is mondtamKép Ja meg volt nálam egy kés is, jó nagy Kép
Egy dolgot hiányolok a régi helyemrQl, az pedig a banda, és elég kárpótolhatatlan. Ha hozhatnám Qket, megtenném.

Ha az ICSSZEM valamely gazdasági vonatkozású helyére kaptál állást, ne gondolkodj, menekülj!!!Kép

Na megyek haza, mert üres az agyam, kiszipp. a pü.oszt.

Üdv:

Juca

Kivi!!!

Pihengess, és ne igyál Törökországban csapvizet, meg nagyon vigyázz a kajcival is. Hasonló korú baba járt ott egy barátném pocijában, és hát eleget szenvedtek, mert összeszedtek egy fertQzést a kajától. Most nem riogatni akarlak, csak visgyázz, és hát ott is lett egy tündéri Mesi, aki pont ilyen korában "látta" Törökországot!!!Kép

tjuca

Móni!
Két hét szabi

Kivi!

És szupi nyaralást kívánok!

Ja és még mindig várom a fertility friendes válaszokat, hogy mi a különbség a fizetQs és a nem fizetQs szolgáltatás közöttKép

Juca

tjuca

Sziasztok lányok!

Megjöttem! Megvolt az esküvő, csodálatos volt! Olyan volt minden, mint a mesében! Tettem fel pár képet az albumomba, ha érdekel valakit.

Nem tudtam mindent visszaolvasni, mert rengeteget írtatok,úgyhogy csak pár szót szólnék.

Kivi! Gratulálok, vigyázz nagyon magatokra!

Wish!Drukkolok a három kis barackmagnak, hogy ügyik legyenek és maradjanak a helyükön jó sokáig!!! KépLegalább 9 hónapig! Kép

Seszi! Sajnálom, hogy nem sikerült, de jó, hogy nem keseregsz nagyon. Hajrá új remények! Kép

Sysy! Én is hasonlókat érzek mint Te, pedig még másfél hét van még hátra a mansiig! Remélem mem csak bebeszélem magamnak.Drukkolok magunknak, hogy bejöjjön a megérzés! Kép
Egyébként, ha ilyen hosszú a ciklusom, de a peteérés már 11 napja volt, akkor is meg kellene várnom a mensi kimaradását? Mert akkor már 19 napja fogant volna meg. Tehát szerintetek csináljak egy tesztet a 14. nap körül?? Máskor nem szoktam ilyen türelmetlen lenni, de most valamiért nagyon be vagyok sózva... Kép

Küldök még egy képet, hogy jól teljen az este!
Kép
Puszi mindenkinek!
Adri

Kép

Kép
adriana

Kivi!

Ez szuper! Nagyon gratulálok nektek! Vigyázz magatokra!!! Akkor mi babókáink egyidősek lehetnek? Juj, de jó lenne! És jó nyaralást, érezzétek jól magatokat!
Sok pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Na megjöttem a dokitól az MRI beutaló miatt Kép
Nem is tudom, melyik szemem sírjon és melyik nevessen.
Szóval tud adni beutalót, meg nem is falt fel (azért az túlzás persze, hogy örült volna neki, hogy "szakemberhez" fordultunk), csakhát a Raditec-be tud adni, fizetős beutalót. És kontr. ag. nélkül 40e Ft, azzal pedig 65e Ft. Ez nem igaz!!!! van másik lehetőség is, mégpedig beutal az István kórházba, ott TB alapon megy. Holnap fel kell hívnom az István kórházat, hogy mennyit kell várni az időpontra, ha nem sokat, akkor oda írja a beutalót. Ha sokat, akkor mondta, gondolkozzunk el a Raditec-en. Kell, hogy legyen más alternatíva!!!! Kép Kép Kép

Szeretném a köv.2 héten belül ledarálni ezt az MRI-dolgot, szeretném augusztusban kezdeni az inszemet!!!

SOS!!!!

NárciszKép
Hát a tábla nem is tudom, mitől lett ilyen nagy. A méretezés miatt. De így legalább jól ovasható! Kép
az meg nem gond szerintem, hogy 2 üziben van, vgy zavaró?

AdrianaKép
Szerintem a 14. nap körül nyugodtan tesztelhetsz. Te tudod, az mikortól él Kép
Drukkolok addig is! ++++++++++++ Kép

JucaKép
Gondoltam, hogy így van Kép Nemhiába, jön a választás éve.... Kép Kép Ezt mindig utálom. Úgy ahogy van becsomagolnám és lehúznám ott Kép
Na mindegy. No politika! Kép
De az ígérgetéseknek mindig van ára, és az mindig nagy Kép
Kitartást!!! És a két hét az JÁR! Punktum. Különben mikor jönne össze a babó, ha nem a szabi alatt???? Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Szia Adriana!Kép

De jó hogy Te is hasonlókat érzel mint én!
Annyira lassan telnek a napok,még soha nem vártam ennyire a mensi körüli időt.Nekem jövő hét vége felé kellene megjönnie,de remélem hogy nem fog és akkor tényleg bejön a megérzésem!
Drukkolok mindkettőnknek!!!!!!!!!!!!Kép

Kivi!Kép

Gratulálok a zebrácskádhoz!Kép

Unique!Kép

Köszi hogy drukkolsz nekem is!Kép
Bárcsak sikerülne,mert úgy érzem most jött el az ideje az anyaságnak!

Sysy
sysy77

---------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:56-kor.
seszi

Évi!
Most nézem csak a táblát, hogy Te már zebrzás vagy! Nagyon gratulálok és boldog babavárást, problémamentes terhességet kívánok!
Nekem most ősszel lesz a 3. lombikom. Most nagyon bizakodok és remélem zebra lesz!!!!

Kivi! Évi!
Gratula mindkettőtöknek!!!!!!!
Kép

Unique!
Nagyon remélem hogy tudnak közeli időpontot adin neked az Istvánba!
Szupi a táblácskád!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Annyi szeretnék valami bíztatót mondani Nektek, de sokszor azt sem tudom , miről írtok. Lehet, hogy addig jó, míg nem tudom, igaz? Azért szurkolok mindannyiótoknak.

Kiwinek és Évinek millió gratula!

Ja ma voltam dokinéninél, vírusom van, nem egyszerű megfázásom. Nem adott antibiotikumot a babaprojekt-re való tekintettel, de szigorúan hazaparancsolt egész hétre. Most próbálok itthon maradni és lenyomni a lázamat.
Csak azt nem tudom, mennyire legyünk a hét végén bátrak a férjemmel (akkortájt lesz peteérésem). Ez t nem mertem így direkt megkérdezni.

Réka
Vendég

Kivi Kép
Gratulálok KépKépKépKép
Lassan csak megjönnek a zebrák. Úgy látszik csak a trópusi hőségre vártak Kép

Unique Kép
Remélem vagy az István, vagy a Szabolcs utca nyerő lesz, mert ez a Raditec baromi drága. A háziorvosdat nem kérdezted meg, hogy írhat-e beutalót?

Duddu Kép
Szerintem ha nem kaptál antibiotikumot, akkor nyugodtan próbálkozhattok. Különben is, ha szófogadó leszel és pihensz, hétvégére tuti meggyógyulsz Kép

Adri Kép
Gratulálok Kép
Szép mennyasszony voltál. Remélem sikeres volt a nászút és nem véletlen, amit érzel Kép

MóniKép
Bsszus, ez nem könnyű döntés. Azért én szt hiszem a muunkát a választanám ha annyira tetszik. Nem szabad a babának alárendelni mindent. November nincs messze és addig valahogy majd csak megoldjátok az inszemeket. Vagy próbálkoztok spontán, soha nem lehet tudni Kép

Mi köszönjük jól vagyunk. Remélem értékelik a kicsik a sok drukkot, amit kapnak Kép És személy szerint nagyon meg vagyok hatva tőle. Köszönjük Kép

Wish

wish

Sziasztok!

Úgy elszaladt ez a nap!!!!

Sysy
Nagyon drukkolok, hogy jó legyen a megérzésed!

Nekem 2-3-4 nap múlva kellene megjönnie, remélem nem fog...

Réka
Hogy ne emlékeznénk!!!Kép
Nem tudtam mikor érsz haza, de már vártalak!! Kép
Szerintem jobb ha elmész dokihoz, az a biztos...

Móni
Nem tudom mennyi időd van dönteni, de gondold át ezt a dolgot... a baba miatt szerintem ne utasítsd vissza a munkát. Ha összejön a baba, akkor úgyis tudni fogod a megoldást!!!
Drukkolok, hogy jól tudj dönteni!!!

Bogica
Sajnálom, hogy megjött!!!
De új hónap, új remények...!!! Fel a fejjel!!!! Kép

Unique
Remélem lesz közeli időpont Istvánban!!!
Mondjuk arról a helyről eddig csak jókat hallottam!
Ja, nekem még aktuális a hányinger, meg hasfájás... pár nap múlva valószínűleg úgyis minden kiderül...

Kivi
Gratulálok!!!!! Sok Boldogságot!!!!! Kép

Sziszka

szisszka

Unique
Szerintem tök jó igy tábla! Nagyon ügyi vagy!!!
Én nem tudnám csinálni, az tuti!!!

Juca
És akkor most mi lesz? Mi az hogy sok a 2 hét?
Mondjuk mi idén nem megyünk nyaralni, viszont forma 1re igen!!! Már annyira várom!!!!

Adriana
Bizti tök jó lehetett az esküvő!
Én is úgy elmennék valami jó kis lagziba...
Remélem, neked is jók a megérzéseid!!! Drukkolok!!! Kép

De jó!!! Úgy gyűlnek a zebrák!!! Hajrá lányok!!!!

Wish
Nagyon sokat gondolok rátok!!! És nagyon nagyon szorítok nektek!!!! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Nekem kell a két hét szabi, mint ahogy mondani szokták punktumKép

Bioeszmecserével kapcsolatban, karácsonyra megleptük magunkat kenyérsütő géppel. Eleinte 1.0 ás fehér kenyeret sütöttünk meg kalácsot, de a páromat elkapta a gépszíj, és feszt kísérletezik, rozs, tönköly, graham, ezek keverékei, magok..., most már nem is annyira ízlik neki a fehérKép
Szerintem olcsóbb, és mennyei reggel a kenyérillat, és mindenki kedvére valót süthet. Nekünk bejöttKép Persze ez itt nem a reklám helye volt, csak valamelyik nap láttam, hogy mennyibe is kerülnek a sötét kenyérkék.

Na most elborítok, mert kezdek nagyon álmos lenni.

DE holnap jövök!!!!

Juca

tjuca

Sziasztok!
Köszönöm a drukkokat!

Sysy! Nekem szerdán kellene megjönnie(vagyis nem kellene), de mivel hosszú a ciklusom, szerintem péntek táján tesztelek. Te mikor tesztelsz? Miket érzel még?

Wish! Nem az én esküvőm volt, hanem a nővéremé, ahol csak koszorúslány voltam. Az én esküvőm még tavaly szeptemberben volt. De köszi a dícséretet! Kép

TJuca! Mi is sütjük a kenyeret, és szerintem is finomabb az otthon sütött kenyér! Nem beszélve arról, hogy legalább tudod, mit raksz bele... Kép

Szép álmokat mindenkinek!
Kép
Adri

Kép

Kép
adriana

Unique!
De jó így is, csak gondoltam szólok. Nekem jobb, mert legalább látom Kép

Adriana!
És jó volt a lagzi? Jót mulattatok?
Ahoz képest, hoyg tavaly én 3 lagziba voltam idén egy sincs kilátásban. Pedig már nagyon emnnék Kép

Na jó éjt: Nárcisz

Kép
narco

Jó reggelt!

Van egy kis időm egy gyors üzire, gondoltam, bekukkantok Kép

Kivi
Gratulálok a zebrádhoz, ügyes vagy! Kép Sok boldogságot!

Wish
Nagyon szoritok nektek ám én is! Kép

Stella
Remélem jól haladsz a szurikkal és minden rendben! Drukkolok neked is, már előre Kép Vigyázz magadra!

Sokat gondolok rátok, esténként hazamenetel előtt szoktam olvasgatni picit.
Nagyon húzósak a napok, délutánra már beszélni nem tudok tisztán. Lassan visszaszámolok a szabi előtt, már csak 8 munkanap a maival együtt Kép

Jók legyetek!

Puszi

Tündi
Vendég

Sziasztok jó reggelt nektek! Bocsánat, hogy így eltűntem, bár lehet nem is hiányoztam senkinek.Kép
Sajnos nem volt időm mindent visszaolvasni..

Wish én is csatlakozom a szurkolótáborhoz.
Kivi hát ez fantasztikusKép és hát akkor szép nyaralástKép

Sysy
Nyugalom. Az idő sajnos lassan telik ilyenkor, de ezt el kell fogadni és próbáld elterelni a gondolataidat...

Nekünk meg nagyon sok meló volt itt a cégnél, mert ugye mi negyedévekben gondolkodunk és most volt a féléves zárás. De ami még nagyobb stresszt okozott az az volt, hogy most volt a forgalmi vizsgám tegnap és hát lelkileg fel kellett készülnöm rá, mert nagyon izgulós vagyok és egyszer már meghúztak..DE MOST NEMKép)))))
Bár elég hülye volt a vizsgabiztos, de megvan és ez a lényeg. Na röviden ez történt velem és van kanapénk is mindjárt küldöm a képet.
Virag2

Ja és Móni
Az állással kapcsolatban, ha tetszik és szeretnéd csinálni...főleg ha még jobban is fizet..szerintem csak jót tehet babaprojekt szempontjából is. Az orvosoknak sem kell mindent elhinni szerintem (nem tudom pontosan nálatok mi a probléma). Engem is meg akartak műteni egyszer (gerincsérv) de én nagyon tilakoztam aztán megvitatták egy másik főorvossal a dolgot és kiderült nincs is olyan nagy gond és igazából nem is annyira szükséges az a műtét...na csak ennyi.
Egy kis változás mindig jót tesz lelkileg. SzurkolokKép)
Virag2

Sziasztok!

Tündi!
Akkor még egy utolsó belehúzás, és akkor nagyon jó lesz. Ha otthon vagy a szabi alatt valamikor, vagy netközelbe jutsz, azért írjál nekünk, hogy milyen nyaralni. Nekem nem sok részem lesz benne friss munkavállalóként, de majd valahogy elintézzük Kép

Virág!
Grat a forgalmni vizsgához. Először engem is meghúztak, mert hülye fejjel az egyik legnagyobb szigorlatom előtt mentem el, és teljesen be voltam gáolva Kép de aztán simán.

Kivi!
Engedd meg, hogy szívből gratuláljak. Kép

Van egy barátnőm, akinek már van egy 6 hónapos picike babája. Neki mindig be szoktam számolni, hoyg van még egy pocaklakó a topikban. És így együtt örülünk Kép

Kép
narco

Jó reggelt!

Kivi,
Gratulálok! Sok boldogságot és problémamentes terhességet kívánokKép

Wish,
Még mindig mennek a drukkokKép Lombik után mennyivel kell menned vérvételre, vagy tesztet kell csinálnod?

Adriana, Sysy,
Drukkolok, hogy jók legyenek a megérzéseitekKép

Unique,
Szerintem is nagyon jó a tábal, nagyon ügyes vagyKép

Tündi,
Mi a helyzet a ciklusoddal? Lassan neked is drukkolhatunkKép
Sajnálom, hogy ennyit kell dolgoznod, de lassan itt a nyaralás idejeKép

Lányok,
Köszönöm a segítséget. Mérlegeltem, hogy mi a pozitív és mi a negatív abban, ha elvállalom. Úgy döntöttem, hogy elmegyek csütörtökön a megbeszélésre, elmondom, hogy mik a problémáim és ha pozitívan állnak hozzá, akkor elvállalom. Ja és még egy gond, hogy nekem hetente egyszer a suliba is be kell járnom, és a mostani munkahelyemen bármikor elkéretőzhettem.

Móni

Kép
móni23

Sziasztok Kép
Szép jó reggelt Mindenkinek!

Kivi Kép
Hatalmas gratula KépKépKép
Ez fantsztikus!!!

Lányok!
Bocsika, hogy nem tudok jelentkezni mostanában, de rengeteg munkám van mostanában.

Megpróbálok képbe kerülni, bár ez nem lesz könnyű Kép

Azért itt egy elmaradhatatlan kép Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

TündiKép
De jó, hogy jelentkeztél!!!
Pont most akartam híreket írni neked!
Kitartás a 8 munkanaphoz!!!
Remélem elég értelmes a helyettesítőd és nem kell küszködnöd vele!

MóniKép
Azt hiszem az a legjobb, ha elmondod az új melóhelyen a gondjaidat.
Ha el tudnak engedni suliba, az már fél siker!
Tudom, hogy neked is a baba a legfontosabb, de tényleg csodákat tud tenni egy jó munkahely!
Én nagyon bízom benne, hogy a dokidnak most nincs igaza.
Hiszen egyszer már volt spontán zebrád, nem?
Nagyon nehéz a döntés. Kiváncsi vagyok, mit mondanak!

KiviKép
Gratulálok!!!!!!!

AnnácskaKép
Hiányzol Kép, Tündivel együtt!
Stella

Kép
stella9

Drága Stella Kép
Te is nagyon hiányzol!
De azért van egy jó hírem Kép Úgy néz ki holnap délelőtt bekötik otthonra a netet Kép Így ha nap közben nem is jutok géphez legalább este fogok tudni írni Kép
Igyekszem ma egy kis időt szakítani. Szerintem dél körül tudok jönni Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!!!

Arra ébredtem hogy iszonyatosan fázom!
És mekkora szél van!!!

Tündi
De jó, hogy jelentkeztél!!!
Hiányzol ám!!!! Kép

Virág
Gratulálok!!!! Kép Ügyes vagy! Kép

Adriana, Sysy
Még mindig mennek a drukkok!!! Kép

Juca, Adriana
Mi is sütjük a kenyeret, kb 2 éve! És imádom... mondjuk már 1 hónapja nem ettem kenyeret (nem azért mert lusták vagyunk sütni... Kép )

Móni
Szertntem jól döntöttél! Kép

Annácska
Tök jó, hogy otthon is lesz neted!!! Kép

Sziszka

szisszka

Annácska!
Az nagyon jó lenne, mert hiánmyoznak a hozzászólásaid, meg a képeid. Jó lenne, ha tudnál írni nekünk Kép

Móni!
Hát igen, ez már bonyolítja helyzetedet. de azzal vigsázz, hogy általában több a munkaválalló, mint a betöltetlen pozicíó. De ha normálisak és sikerül megegyezned velük, akkr számíthatsz rá, hoyg a többi problémához is rugalmasan fognak hozzáállni. de azért tólfeszíteni a húrt sem érdemes. Sok sikert kívánok neked. Mindegy hogy döntesz, csak jó legyen Kép

Kép
narco

Kivi
Gratulálok a zebrádhoz!!!! Kép Kép Kép

MóniKép
Szerintem is vállald el azt az állást. Sokat számít, ha azt csinálod, amit szeretnél és amit igazán kihívásnak érzel. Ha tényleg kellesz nekik, akkor még iskolába is el fognak engedni. Kép

Látom egyre több babásunk van. Remélem nekem megjön jövő héten. Már tök hisztis vagyok Kép és ez azt jelenti, hogy nincs messze a mensi. Utána szabad a pálya és talán lehet még nekünk is tavaszi babánk.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Szisszka!Kép

Köszi hogy drukkolsz nekem!
Nagyon jól esik!KépKépKép

Adriana!Kép

Nekem csak a jövő hét pénteken kellene megjönnie,de remélem nem fog!Szerinted melyik nap érdemes tesztelnem?
Egyébként továbbra is érzem a hasfeszülést és a mellfeszülést,időnként jobban néha kevésbé. Neked hasonlóak a tüneteid?

Virag2!Kép

Olyan nehéz nyugodtnak lenni,mert ezek a napok olyanok mint az örökkévalóság.Nem bánnám én hogy lassan telik az idő csak azt tudnám hogy van-e pocaklakóm!Kép
Gratulálok a forgalmi vizsgádhoz!KépÉn 18-án kezdem el a kreszt és egy kicsit izgulok is de remélem hogy minden sikerülni fog.Te mikor kezdted el a jogsit?

Móni23!Kép

Köszi hogy drukkolsz nekem szükségem is van rá!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

A nyaralQknak jó nyaralást kívánokKépKép

Na engem viszont vár a munkaKép

Juca

tjuca

Szia Lányok!

Sziszi!
Nagyon drukkolok, hogy ez a hányinger az a hányinger legyen!

Wish!
Neked is millió drukk!

Adriana!
Gratulálok az esküvőtökhoöz! Nekünk is most volt áprilisban az esküvőnk. Legtöbben a bátorságunkhoz gratuláltak. Vicces, nem? Azóta más emberek vagyunk (de leginkább türelmetlenebbek). Viszont a legjobb nászajándékunk nekünk is egy kenyérsütő gép volt, s az én párom is megállás nélkül kenyeret süt. Hízunk is tőle rendesen. Korábban szinte semmi kenyeret nem ettünk.

Móni!
Gratulálok a döntéshez. Pont ezt akartam tegnap írni, hogy milyen jó lenne, ha egyszerűen elmondhatnád a tényeket az új munkahelyen és nem kenne lódítani, vagy elhallgatni. Az én lelkem így volna a legnyugodtabb. Azért arra készülj fel, hogy ők hosszú távra keresnek valakit és azt mondják, hogy örülnek az őszinteségednek, de akkor mást választanak. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, csak jobb a készülsz erre az esetre is!
Írd meg majd, hogy mit szóltak!

Na most bújok vissza az ágyba, mert kezdek izzadni, s ezáltal fázni is. És hétvégére fittnek kell lennem. Elképzelhetetlennek tűnik egyenlőre. Bár az esélyeket latolgatva: ha a múlt hónapban nem jött össze a pici, pedig pé. előtti és utáni napon is (s persze aznap is) naponta kétszer tettünk az ügy érdekében, ki tudja, mi kell hozzá. Az is lehet, hogy túl sok volt...
Na mindegy, nem kesergek, most az antibiotikum-mentes gyógyulás a legfontosabb. Délután még benézek, addig is szép napot mindenkinek!

Réka
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Az előbb írtam egy nagy csomót és elveszett!Kép

Szisszka!

Köszi hogy drukkolsz nekem!Kép

Adriana!

Nekem jövő hét pénteken kellene megjönnie,de remélem nem fog! Szerinted mikor teszteljek?
Egyébként még mindig érzem a hasfeszülést és a mellfeszülést érdekes módon néha jobban néha kevésbé. Te mit érzel?

Virág2!

Köszi hogy szorítasz nekem!Kép
Gratula a forgalmi vizsgádhoz!
Én 18 án megyek elkezdeni a Kreszt! Már várom is meg izgulok is,de remélem minden rendben lesz!
Te mikor kezdted el a jogsít?

Móni23!

Köszi hogy drukkolsz!Kép

Sysy
sysy77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?