Sziasztok!
Anita, boldog születésnapot! És mindenkinek, akinek mostanában volt név- és születésnapja!
Fény, szépséges a kislányotok! Én is szavaztam (többször is
), persze ötösre. Megkérdezhetem, hogy mi van rákötve? Valami kengyelféle? Nekünk nem volt ilyen.
Az utazásról: ha Hanna szeret kocsikázni, akkor szerintem menjetek. A kocsiban is tudod szoptatni, ha a hátsó ülésen oldalra fordulsz, legalábbis én úgy gondolom.
Bea, hogy ez a Bia milyen nagy és ügyes! Mi még sehol sem vagyunk mozgásilag, most próbálgatja a nagyfiú a kúszást és a felülést.
Andi, de jó volt olvasni Rólatok. Igen, igen, Zalánról képeket!
Kriszta13, mi van Veled? Hol vagy? Régen írtál.
Gyöngyöske, olyan szépek a lányaitok! Gyöngy olyan kishölgy, Hanna pedig kicsit fiúsabb, huncutabb. Legalábbis a képeken. A kicsi jobban van már?
Koda, Ti merre jártatok? Reformfőzés, még mindig tart?
Grandclaire, szia! Még nincs a topikban nagymamánk, úgyhogy úttörő vagy. Én még csak nem is Miskolcon lakom, úgyhogy bolt ügyileg nem tudok segíteni. De azért nincs olyan messze a belváros, legalább kiruccantok. Mesélsz az unokákról?
Perpike, köszi a híreket az expóról. Mi lehet, hogy kimegyünk. Még valaki, esetleg?
Emese, állásinterjú hogy sikerült?
Marika, nem vagyok egy nagy strandőrült, de most aztán csöpög a nyálam egy kis lubickolásért, látva a képeiteket
! Köszi a híreket a strandokról. Biztos nagyon jól éreztétek Magatokat, főleg Dorka. Terveztek még újabb strandfelfedező túrákat a nyárra? Pötyi hogy van?
Neva, már régóta akarom kérdezni, bárányhimlő? Megkaptad? Láttam, Ti is strandoltatok már. Mi majd csak jövőre.
Cat, gratulálok a szép bizonyítványhoz a nagylányodnak! Vigyázz Magadra!
Delice, a muffinnak több ezer változata van, könnyű elkészíteni és nagyon finom. Szerintem érdemes kipróbálni. Csak egy sütőformát kell beszerezni. Általában a nagy áruházakban lehet is kapni.
Ditta, mizújs a fogaddal? Veronikával kapcsolatban hogy döntöttél? Nem értem, hogy miért kellene lefogni a gyereket.
Panka, most nem nagyon tudtok kint lenni, úgyhogy gyere netezni! Tényleg Szegeden voltatok?
Betti, hol vagy?
Kata, átvettétek már az új autót?
Nem is írtam Nektek, de két hete megszülettek a barátnőm iker kislányai és hétfőn már haza is mehettek a kórházból.
A hozzátáplálás váltakozó sikerrel zajlik. Van, mikor többet, van mikor kevesebbet eszik Lóri. Tegnap rájött, hogy tudja rázni a fejét és ezt olyan gyorsan csinálta, hogy képtelenség volt lekövetni a kanállal. Ja, és kiegészítette a gyümölcsöket papírzsebkendővel, biztos túl egyhangúnak találta.
Puszi, Dodus