Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Koda én is szeretném a receptet,mert nagyon guszta ahogy kinéz Kép
Miért pénteken mentek?Akkor érsz rá vagy estleg kevesebben vannak?
pusz

bea
beatron

Sziasztok!

Bea Kép A vers Nikitől származik, anyák napjakor tette fel, ide a BN-re, és mivel nekem is megtetszett, ezért kitettem az oldalmara is.

Ha Valakit érdeklik a horoszkópok, nézzetek be az oldalamra , felraktam az összes babahoroszkópot. Plusz hogy mit jelent az, hogy hanyadikán születtél KépKépKép Na ezt jól megasszontammmm KépKép

Pizzatésztát nem feledem, hozom a receptet!

Pusza,
Ági

delice

Sziasztok!
Végre újra itt! Kép
Ádám túl van az első bölcsis betegségen (torokgyuszi), hétfőtől már újra jár, de a jövő héttől bezár a bölcsi 1 hónapra.
Ma állás interjún voltam egy cégnél, ezért szorítsatok nekem, hogy összejöjjön, mert a jelenlegi munkahelyemnél sokkal-sokkal szimpatikusabb a hely, meg a meló is.

Koda!
Marcinak jobbulást és sok puszit küldök!

Üdv: Emese

Üdv: Emese
mse173

SziasztokKép

EmeseKép ha még olvasol. pont most akartalak hívni, de látom még a városban vagyKép

BeaKép
Azért pénteken, mert kocsi is kell, hogy oda feljussunk. És Gábor ilyenkor ér rá sofőrösködniKép

És akkor itt a recept, hátha kedvet kaptok hozzá. 5 perc kikutyulni fakanállal.

<font color="ff0000">Ribizlis muffin egészségesen:
</font>
- 25 dkg liszt (10 simaliszt, 10 grahamliszt és 5 zabkorpa)
- 0,8 dl olaj (oliva lenne a legjobb...)
- 3,5 dl natúr joghurt
- 0,8 dl almalé (tojás helyett!)
- 2,5 teáskanál sütőpor
- 0,5 teáskanál szódabikarbóna
- tetszés szerint méz vagy édesítő
- bármilyen savanykás gyümölcs izlés szerint, amennyit szeretnétek

25 perc sütés a formában közepes lángon. Túpróba!! Jó étvágyatKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Ági!
Légyszi! Írd meg a pizza receptet! szeretném vacsira megcsinálni! Kép
Ja! Én 13-i vagyok! Kép Hihetetlen! Engem meggyőzött!
k
kriszta13

Kriszta, Koda, és még akit érdekel! Kép
Pizzatészta recept az oldalamon van Kép
Bal oldalt a legeslegalján (egyelőre)
Ági

delice

Betti Kép
Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel,

Kép

születésed napja alkalmából!

Ági

delice

Sziasztok!
Először is minden név és szülinaposnak sok sok boldogságot kívánunk.
Szerencsére jól vagyunk. Igaz ma volt egy kellemetlen élményem. Az én dokim szabin van és a helyettesítő doki vizsgált meg a terhesgondozáson, kacsával és rendesen is borzalmas volt. De szerencsére a méhszájam rendben van. Már csak azon aggódom, hogy ezek után az is maradjon. Pici fiunk állítólag nagy lesz, ezt mutatja az uh és a dokim is azt mondta.Persze ettől is megilyedtem és rögtön azt gondoltam, hogy biztos cukros vagyok, de szerencsére a cukorterheléses vizsgálat is jó lett.Tehát tényleg csak nagy. Vivien egyre többet beszél tegnap kimondta első bővített mondatát: Anya csupa nuju! Ami annyit jelent, hogy leöntött engem tejcivel és csupa tej lettem. Nagyon huncut csaj. Szandra osztályelső lett oklevelet kapott engedjétek meg, hogy büszkélkedjek vele! A könyvről lemaradt mert ugye ahhoz példás magaviselet is kell az meg neki nincs, de én akkor is nagyon büszke vagyok rá.

Lányok ki szokott ide járni a játszótérre a máltaira? Mi is gyakran megyünk oda.Persze én csak segítséggel, de azért jó a levegőn lenni.

Sziasztok
Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

sziasztok!
Úgy látom nem nagy itt a forgalom Kép Kép
Merre vagytok? Itt nálunk nagyon nagy a hőség, csak este fele tudunk kimenni sétálni.

Cat Kép
Gratuláció az osztályelső nagylányhoz Kép
Hát igen, annak idején a példás magatartás híjján én is lemaradtam egy-egy kitüntetésről Kép
Továbbra is jó egészséget kívánok Nektek. Mikorra várható a pici érkezése?

Kriszta Kép
Sikerült tegnapra a pizzát megsütni? És milyen lett?

Ági

delice

Sziasztok!

Mi is vagyunk de csak nagyon ritkán mert sok a munka és nyaralni is megyünk Bogácsra.
Megírigyeltem a kenyér sütést így én is próbálkozom.
Kedvenc receptjeim:

Túros sajtos kenyér:

Elkészítési idő: 2 óra 20 perc

1 cs. száritott élesztő
37 dkg finom liszt
1 csipet sütőpor
1 kiskanál só
1 kiskanál cukor
1 tojás
12,5 dkg félzsíros túró
3 dkg margarin
2 dl langyos tejföl
0,5 dl langyos víz

A hozzávalókat a felsorolás sorrendjében a sütőedénybe töltjük, és a készüléket közepes sütésre állítjuk. Készíthetjük fele finom- fele Graham-lisztből is!

Füstölt sajtos kenyér
Elkészítési idő: 2 óra 20 perc
1 cs. sz.élesztő
35 dkg rétes liszt
1 csipet s.por
1 kiskanál só
10 dkg füstölt sajt
1 dl langyos tej
1 dl langyos tejszín
0,5 dl langyos víz

MINDEN NÉV ÉS SZÜLINAPOSNAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Én is megkésve, de annál nagyobb szeretettel gratulálok minden szüli- és névnaposnak!Kép
Mi is jól vagyunk Hannával, itthon punnyadunk ebben a hőségben, csak estefelé viszem ki levegőzni. Ez az első hetem, hogy tök egyedül vagyok a babával, elment anyukám, a párom is dolgozik. Azt hittem, nehezebb lesz, de nem! Sőt!
Most, hogy kettesben vagyunk, aput elzavarom korán dolgozni, és úgy alakítom a napunkat, hogy minden el van végezve, és még pihenni is tudok. Persze Hanna ezt borítja néha, de nem vészes. Legalábbis eddig nem. Persze az is igaz, hogy nincs másik gyerek és picike a lakásunk, könnyű rendben tartani. De élvezem a babázástKép
Lassan letelik a hat hét gyermekágy is, szóval, asszem szép nyarunk leszKép
Kellemes napot!
Fény
fény

Sziasztok!

Cat!
Írtam mailt. Megkaptad?

Magdi!
Nem sok az az élesztő az elsőbe? Hány l a géped? Bogács Kép Én is tervezem, de nagyon nehéz egy víziszonyos pasival! Kép

Fény!
Kitartás! pihenj jó sokat és sírj ha kell!!!! KépTejcsid van?

Ági!
Majdnem szidtalak Kép, mert nagyon nyúlt a tészta. Amikor kivettem a gépből összeesett. Szóval volt minden! Csiríz a kezemen és minden! Aztán első adag a sütőben, második óriásadag a sütőben. És megsült és rájárt a család, akkor már nem is voltam mérges és már nagyon dicsértelek! Kép Nagyon fini lett a tészta! Tejföl és paradicsom hiányában, csak úgy rápakoltam a lecsót, a kolbászt, a sajtot, majd ráütöttem a tojást és ....! Nem részletezem! Köszi!

Húú! NAgyon öreg vagyok én! Nagyon rosszul lettem! Alacsony a vérnyomásom, meg nőcis bajom is lett és úgy, de úgy begörcsöltem, hogy .....
Még 30 se vagyok !Mi lesz itt később????

Nagy a meleg!Gyerek türelmetlen! Én szintén! Kép
Kép

Most megyek!
k
kriszta13

Sziasztok!

KodaKép
Már régebben is akartam kérdezni, te hova töltöd fel ezeket a képeket? Mert ha rákattintok, nem a fotóalbum jön be! Nekem is volna pár új képem, de a fotóalbumom már megtelt!
Amúgy jók a fotók! Ezer éve nem jártam Tokajban! Valamikor osztálykiránduláson!
A muffin is nagyon guszta, de mondjátok már meg, hol lehet muffin sűtő-formát venni?? Már több helyen is néztem, és nem láttam.

BettiKép
Boldog szülinapot!
Kép

Nemrég felkerestem a fogorvost a letört fogammal, és Veronika is elkísért, dokibácsi megnézte a fogait, sajnos van egy-két rossz foga, és azt mondta, hogy be kell tömni! Ez rendben is van, de kérdeztem, ez hogyan kivitelezhető?? Erre ő: anyuka fogja az ölében, leszorítja! Na, én ezt nem akarom! Akkor egész életében irtózni fog a fogorvostól!
Szerintetek mit csináljak, hogy ne legyen neki trauma? Vagy amíg nem fáj, ne vigyem? Volt aki azt mondta, úgyis kihullik a tejfog, ne foglalkozzak vele.

Pá, Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Ditta!
Ha megengedsz nekem egy véleményt...
Szerintem vidd el és próbáljátok meg. Egyik ismerősömnek 3 éves most gyökérkezelik tejfogát. Szuri nélkül. Szóval egyáltalán nem fáj. Ha tudnád milyen kis nyafogós lány és mégsem sír.
Ha ilyen élményei lesznek, később nem lesz benne szorongás. Készítsd elő jól a dolgot: beszéljetek sokat erről, rajzoljon/színezzen fogacskát, vigye el a dokinak stb.
Ha mégis valami fájna neki, akkor hagyd a fenébe, úgyis kihullik valóban.
Én most járok fogorvoshoz és én is elvittem Laurát. Igaz neki nincs még rossz foga, de hagy szokja a látványt, a hangokat stb.
Addig játszik a váróba, közben bejön többször megnézi mit csinálnak anyával. Anyának persze sose fáj Kép Legalábbis ezt mondom Kép
Éva
neva

Sziasztok!

Szüli és névnaposoknak sok boldogságot kívánunk!KépKépKépKép

Delice!
Kép Ezt megbeszéltük.
Megnéztem az oldalad. Szuper!Kép Párodnak olyan ismerős az arca, de nem bírok rájönni, hogy honnan.Kép

Koda!
Sajnos nincs már időm a szalvétázásra.Kép Talán majd télen.

K.

KépKép

KépKép
kata007

HiKép

Lányok! Tudnátok ajánlani valami jó kis porszívót. Mert 3 év alatt kettőt elfogyasztottunk és most aktuális az újabb csere. Valami olyan kellene ami ettől kicsit többet bír, és mondjuk nem nagyon poroz.
Azt tudja vki, hogy miért jobb a porzsák nélküli?

Betti!
Boldog szülinapotKép

Magdi, Koda!
Receptek nyami-nyamiKép (Mármint ami belőlük készülKép)

Ditta!
Szerintem sem kellene olyan brutális módszer, Veronika nagylány meg fogja érteniKép

Puszika, Marika

marika

Sziasztok!

Kriszta!
Igen most olvastam, de mennem is kell jó ha holnap küldök mailt?

Ági!
Köszi a gratulációt. Szept 20 ill 26-ra vagyok kiírva, de inkább a korábbi a dokim szerint.

Puszi

Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Cat!
Persze! Kép Ne viccelj! Kép
Szeptember! Lehet, hogy szűz lesz? A mérleg sem rossz!

Szombaton beszélgettünk a kocsiban a születési jegyekről.
Az én kis "mindentmegjegyzekamithallok" pasim megkérdezi tegnap: mi vagyok én? Mhhh! Most mi is? Erre ő: Vízöntő! Hoppá!
Ma a buszon egy olyan mondatot mondott el amit tegnap Apának mondtam! Kép

Marika!
Kényes kérdés!
Porzsák nélküli? Mondjuk mert környezetbarát. Kép Ettől biztos van valami meggyőzőbb is! Betti! Szerinted???

Ditta!
Magán doki? Ha nem ragaszkosz a személyéhez akkor szerintem keress egy olyat aki humánusabban áll a dologhoz! Értem most itt azt , hogy nem ezt mondja első hallásra! Valaki olyan fogdoki mint akihez Éva jár! Nem semmi, hogy nem kap sikítófrászt attól, hogy egy kisember ki-be mászkál! Kép

Ma ismét elkértem a panaszkönyvet! Milyen régen nem írtam már! Nem is hiányzott!
k
kriszta13

Kriszta13!

Szeretném felvenni veled a kapcsolatot priviben ha lehet!
nora@prosoft.hu

Marika!

Nekünk egy nagyon jó porszívónk van ami igazából két motoros, és az alsó motor a fejben kivibrálja a kárpitból és a szőnyegből az atkákat meg mindent... A szüleimnek 180 nm lakása van, ott 1990 óta hiba nélkül megy, pedig még a képcső is padlószőnyeges. a tipusa Worverk. Én is ilyet vettem, amikor vettük a házat Kép

Sziasztok, Nóra
nora976

Sziasztok!

LányokKép!
Köszönöm mindenkinek a köszöntést!

Kriszta!
Miből gondolod hogy értek a porszívókhoz? Ami az egészségi állapotot illeti... Hááát nekem nem fájt a derekam, mikor a gyerekeket vártam, nem fájt, mikor Matyi kicsi volt, de most, hogy 30 éves lettem, alig bírok menni. Persze ez biztos pszichésKép!

Marika!
Nekünk LG van, bírja 5-6 éve. Csak a lábát törte ki Gábor valamelyik költözésnél, de az nem normális igénybevétel volt és lehet tőle használni. A porzsák nélkülit nem tudom? Én azt hallottam, hogy a papírporzsákos nem jó, mert a papír pórusait rögtön eltömi a por és akkor már nem szív rendesen. Vagy lehet sűrűn cserélgetni a porzsákot.

Ditta!
Matyinak is így tömte a fogát a fogorvos. Egy kicsit rosszul fogalmazott a fogorvosod (biztos nincs gyereke vagy nem túl gyerekbarát), nem azért kell az öledbe venned, hogy lefogd, hanem azért mert így nagyobb biztonságban érzi magát. (A kislányokat is így vizsgálja a nőgyógyász.) Szóval nem lefogás, hanem öledbe ültetés! Egyébként tejfogat nagyon gyors betömni, Gábor azt mondta 10 perc alatt mindennel megvolt. (Õ volt Matyival.) Mi igértünk Matyinak kisvonatot, meg előtte elmagyaráztuk, hogy mi történt ill. mi fog történni. Szerintem Veronikával simán meg tudod beszélni.
Muffinsütő minden nagyobb helyen van (Cora, Interspar, Tesco, Metro), csak elég hektikusan. Időnként kifogy, aztán pedig ötfélét is lehet venni egyszerre.

Cat!
Gratulálok a nagylányodhoz! Engem nem akartak a terhesgondozáson sose megvizsgálni, de nem is engedtem volna.

Nóra!
Akartam Neked írni, de mindig kimegy a fejemből! Na, majd most!

Én nagyon utálom ezt a párás időt, beszorul a lakásba, még huzatot sem tudok csinálni. Matyi folyton levetkőzik, annyira melege van. Időnként felöltöztetem, de nem sokáig tart.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok,

most jutott el a tudatomig, hogy fogzással kinlódtok, nekünk van egy csodaszerünk. A gyerekorvos felírja, valami kutyulós izé, és nagyon jó. A gyerekek imádták, és még nagy fogakat várunk, úgyhogy itt van a következő üveg is csőre töltve Kép.
A neve: SUSPENSIO ANAESTHETICA.

Sok sikert,

Nóra
nora976

ja, és ez a csodaszer így felírva ráadásul nagyon olcsó is, ha jol emléxem valami 13 Ft volt eg nagy üveggel.

Kép
nora976

Sziasztok!

Olyan régen írtam, hogy alig találtam meg az archívban.
Jól vagyunk mind, csak egész nap kint vagyunk a kertben, Beni már ebédelni sem hajlandó bejönni, csak a du-i alvásra járunk be, eddig olyankor neteztem, de most olyankorra maradnak a benti tennivalók.

Betti, ÁgiKép
Igaz, hogy megkésve, de még nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánok.Kép

AnitaKép
Nagyon sok szép helyen jártatok, biztos jó volt.Kép

ÁgiKép
Végül milyen babakocsit vettetek?
Szinek: igen, így jóKép

VikiKép
Üdv ittKép Gratu a pocaklakóhoz (aki már nem is sokáig az). Gyere gyakran.

BettiKép
Szódabikarbónát csak a leszoktató pelushoz használtam, így sima boltit vettem, abból 1ek-al tettem a gépbe és jó volt, csak elég hamar elfogy azzal a kis zacsival. Állítólag gyógyszertárban lehet kapni nagyobb kiszerelésben, de nem vagyok benne biztos, hogy kevesebből kijön.
Voltál Pesten?

KataKép
Milyen az új autó? Gratu hozzáKép

BabómanóKép
És mikor utaztok? Biztos szupi lesz.

BeaKép
Bianka nagyon édes, és milyen nagy márKép

MarikaKép
És merre voltatok nyaralni? Dorka élvezte? FOtók?Kép
Porszívóval mi is hasonló cipőben járunk. Most egy Panasonic van, de nem tudom meddig fogja bírni. Előtte egy Siemens volt, ami nem is volt túl olcsó, de már nem akart úgy szívni, ahogy szerettem volna, így muszáj volt lecserélni. Igaz már 4 éve használtuk.O:

EmeseKép
Állásért megy a drukkKép

CatKép
Örülök, hogy jól vagytokKép

DittaKép
Vezetés hogy megy?

Biopiacon volt valaki? Sajna nem tudtam kinézni, pedig szerettem volna, de pont aznap kellett mennünk Szegedre. Ne de majd legközelebb. (Remélem lesz legközelebb)Kép

Képzeljétek tegnap megszületett az egyik barátnőm kisfia, 4500g és 61cm. Jó nagy baba. Kicsi is lesz rá az a ruha amit vettem ajándékba, de így jár az aki előre vásárol.Kép

Szép napot mindenkinek.

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Koda

Mi van Marcival? Még mindig be van rekedve? Voltatok dokinál?

Lányok!

Tudtok nekem mondani valami jó kis kirándulóhelyet a környéken?(Miskolcon kívülit) Jövőhéten jönnek a férjem tesójáék Pestről és elvinnénk őket valahová.

Niki
Vendég

Sziasztok!
Cat!Mi le szoktunk járni a a játszótérre,egy héten 1x biztos Kép
Képzeljétek Bianka felállt egyedül a kiságyba!!!!Kép Mindenkinek megmutatta külön külön Kép nekem apának nagyinak keresztanyunak Kép
Panka Molli baba is milyen nagy már Kép
Mi fogzásra homeopátiát szedünk,tök jo mert Szarka doktornőhöz tartozunk és igy nem kell menni hozzá külön Kép
Cat! Engem nem vizsgáltak meg sose terhesgondozáson,de kacsával még Berkő sem,úgy emlékszem
Koda!Ribizlis muffint lehet csak sima lisztből?
pusz bea

bea
beatron

Sziasztok!

Panka!
Én már éppen akartam írni NekedKép! Tényleg jó régen nem jelentkeztél! Nem voltam Pesten, ebben a melegben nem akarom kínozni a gyerekeket (utánfutó miatt Wartburggal - nem részletezem).
A biopiacon sem voltam, valami szaladgálnivalóm volt. Mikor lesz legközelebb?
Ti csak úgy leugrottatok SzegedreKép? Gratulát köszi!

Niki!
Milyen messzire mennétek? Szilvásvárad? Aggtelek? Sárospatak?

Bea!
Biankának gratulálokKép!

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Kbetti!

Mind a 3 helyszín érdekelne. Tudsz ezekről bővebben? Milyen látnivalók vannak?

Niki
Vendég

SziasztokKép

NikiKép
Köszönöm, Marci ugyan úgy van. De semmi egyéb baja (kop-kop-kop), úgyhogy egyenlőre várok még pár napot. Pihentetenie kellene a hangját, de egy 2 évesnek ezt hogy mondjam meg?

Itt nézz szétKép
http://www2.szilvasvarad.hu/
http://www.vendegvaro.hu/5-2359
http://www.vendegvaro.hu/5-29

BeaKép
Persze, lehet sima lisztből is a muffintKép Azzal is isteniKép

DittaKép
A képeket én is az albumomba töltöm fel, csak én egyenként linkelem ide, ezért látszik így.
Muffin sütőt pedig Tescóban, Corában kell megnézni. Mi is ott kaptunk.Kép

Szombat reggel utazunk, úgyhogy nem leszünk a hétvégén. Puszi mindenkinekKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

sziasztok!

Kriszta
Örülök, hogy végül nem szidtál KépKép

Cat
Engem sem vizsgáltak soha terhesgondozáson. Csak megkérdezte az éppen ott ülő doki, hogy hogy vagyok, hogy dolgozom-e még, és hogy minek KépKép

Panka
Köszi a köszöntést, aranyos vagy! Kép
Szeged Kép mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Imádtam ott élni...............

Niki
A Boldogkői vár is itt van a közelben, szerintem szép nagyon Kép
Sárospatakot én is csak ajánlom, van is ott egy (biztos több is, de én ezt ismerem) étterem, a Bodrog hídon át kell menni, jobbra befordulni, és ott van balra. A várra gyönyörű az "átlátás" Kép Ha esetleg Patakot választjátok.

Én még soha nem készítettem muffint. Milyen? Érdemes kipróbbálnom?

Puszi Lányok,
további jó hétvégét...

Ági

delice

Sziasztok!

BettiKép
Fogorvos-ügyben még nem tudom, mi legyen, mármint Veronikával, de az biztos, hogy nekem holnap kell mennem...Kép
A letört fogamat úgy tudja megmenteni, hogy valami csapot rak bele, és kiépíti porcelánból! Brrr, nem is tudom milyen lesz... És az ára!
Valamelyikőtöknek csináltak már ilyet?
Pont ezeken a helyeken (Cora, Tesco stb.) néztem a muffinsütőt, de eddig reménytelenül!Kép

KodaKép
Sajnálom kitörölni a régebbi albumokat, ezért inkább máshová töltöttem fel néhány új képet.
itt nézelődhettek:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=12139

PankaKép
Vezetés elég jól megy, ahová csak lehet, mindenhová én vezetek, hagy gyakoroljak. Legtöbbször Attila mellettem ül, de pl. több helyen voltam már egyedül, pl. fogorvos, vagy barátnőmnél a kicsivel. Szóval megyek ide-oda!

Na megyek, úgy hallom, a fiatalúr felébredt!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Gondolom kitaláltátok, hogy Hajdúszoboszlón voltunk péntek szombatonKép A péntek gyönyörű volt, szombaton végig esett. De elmentünk Debrecenbe az AquaticumbaKép Nem lehet minket elriasztani csak úgyKép
Árak: Szoboszló nagystrand belépő felnőtt 900, gyerekenek 3 év alatt ingyenes. Debrecen két óra 1799, 3 év alatt ingyenes, megkezdett 3. órától 8ft/percKép
Ezek is szuperek voltakKép Bár nagyrészt a gyerekmedencében vagy annak 2 méteres körzetében tartózkodtamKép Szoboszlón be lehet vele menni. Debrecenben néha kiküldtekKép Szobin van két gyerekmedence a hátsó nagyobb és jobb, kevesebben is vannakKép
Na ennyi a nyaralásrólKép

Panka!
Horvátországban voltunk egy hétig (akkor amikor itthon visszakapcsolták a fűtéstKép), egész jó hűvös időben, de legalább jókat kirándultunk. Most hétvégit olvashatodKép

Kriszta, Nora, Betti, PankaKép
Köszi a felvilágosítástKép Majd nézelődünk és érdeklődök mégKép

Ditta!
Megkukucskáltam a képeketKép Milyen nagy lett AttilaKép
Vezetéshez gratulaKép Hozzánk mikor jösztök? Bár tudom rajtunk a sorKép

Niki!
Látom kaptál már sok szépet és jót, akkor én nem is mondok semmitKép

Puszika, Marika

marika

Kriszta!
Ment a mail!

Bea!
Gratula Biankának! Nagyon ügyes!
Esetleg találkozhatnánk majd egyszer ha mentek a játszóra?! Igaz mi csak du 17 után megyünk hétközben mert Apa akkorra ér haza én pedig egyedül sajna nem tudok menni a csajokkal.
Én a dokimhoz járok terhesgondozásra, és sajna muszáj vizsgálni (persze én örülök is neki ha jó az "eredménye" mármint a méhszájamnak, akkor mindig megnyugszom, hogy nincs baj és nem is lesz)de ez a kacsázás megijesztett és persze az én dokim sokkal óvatosabban vizsgál!Ki is borultam rendesen, de eddig nem lett gond, remélem már nem is lesz.

Sziasztok

Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Lányok!

Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Van miből választani.Kép

Marika!
Érdekel a te véleményed is!

Niki
Vendég

Sziasztok!

Minden szüli-és névnaposnak sok boldogságot!

Hétvégén Aggtelekre kirándultunk, nagyon jól bírták a lányok is az 1 órás barlangtúrát. Nézelődtek, csodálkoztak tágranyílt szemekkel, mikor az idegenvezető beszélt hallgatták, és ámultak. Kép Majd játszótereztek a barlang előtti tisztáson lévő fajátszókon. Sőt még hüllőkiállítást is megtekintettük, ahol még akár leguánt is simogathattak volna, de beérték a teknőssel.
Vasárnap délelőtt megnéztük az idei évad utolsó bábelőadását, majd szeptembertől lesz ismét, most ott is nyári szünet lesz.

Hol van pontosan az új selyemréti játszótér? A strand oldalán, vagy a másikon? Délután
odakészülünk a lányokkal.

Aki már járt Prágában, írjon már nekem priviben, hogy mit érdemes megnéznünk (itt a neten már nézelődtünk), csütörtökön hajnalban indulunk.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!
A selyemréti játszótér nem a strand oldalán van, hanem a másikon ahogy elhagyjátok a Bláthy sulit rögtön az első úton kell balra fordulni (persze ha abból az irányból mentek), onnan már látni fogjátok.

Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Sziasztok Lányok!
Tudjátok még egyáltalán, hogy ki vagyok? Kép Az az igazság, hogy mostanában még csak nem is olvaslak Titeket, mert nem vagyok gépközelben. A szüleimnek van ugyanis egy klassz faháza Tapolcán, és én kiköltöztem Zalánnal. A nagyfiam pedig bitorolja itthon a lakást!!!! Most is csak azért tudok írni, mert elkezdtem sajnos a munkát. Bevállaltam néhány magántanítványt, és most éppen várok az egyikre, így bekukkantottam! Látom jól telik a nyaratok, utazgattok, kirándultok, különböző programikat szerveztek! Kép A képeket megnézegettem!!! Nagyon jók!!!
Velünk semmi különös nincs, Zalán teljesen egészséges vasgyúró, nő, mint a gomba. Mindenki idősebbnek hiszi a koránál! Nagyon barátságos, mosolygós, nagyon szereti a társaságot és nagyon "szinpatikussá" tudja magát tenni! Forog hátról hasra és vissza, minden irányban és már kúszik is, egyre szakszerűbben, úgyhogy nem lehet felügyelet nélkül hagyni már sehol. 9-én lesz 5 hónapos, foga nincs, még nagyrészt anyatejet eszik- még mindig fejem, rettenetes, de nincs szívem abbahagyni.A gyümölcsöket viszont egyenlőre utálja!! Öklendezik tőlük, annyira nem jön be neki egyik sem! Talán majd később!!!
Mindenkinek további jó nyarat!! Lehet, hogy most már két tanítvány között gyakrabban bekukkantok, ha lesz türelmem!!
Andrea
ania62

Sziasztok,
Remélem szeretettel fogadtok itt körötökben nem csak kismamákat, de fiatalos nagymamákat is. :-))
Nekem 2 pici unokám van akik hálistennek elég sűrűn tanyáznak nálunk, annak ellenére hogy lányomék Pesten laknak.
Úgyhogy most élem újabb "kismamás" éveimet, melyek ha lehet még boldogabbak mint az "eredetiek" voltak. :-)

Mi diósgyőrben lakunk, és sokat sétálunk a környéken. Egyedüli problémám, hogy ha szükség van a csöpségeknek valamire, akkor be kell mennünk a városba. Vagy tudtok ajánlani valami jó kis bababoltot errefelé?

Ötleteket elfogadok, sziasztok
GrandClaire
grandclaire

Sziasztok!

Hallottatok a babaexpo-ról?

Ha nem akkor nézzétek meg ezt:
http://www.boon.hu/borsod/Borsod-171426.shtm

Niki
Vendég

GrandClaireKép

Érezd jól magad nálunk! Én sajnos nem arra felé lakom, és nem nagyon ismerem az ottani boltokat, de biztos lesz valaki itt, aki tud segíteni.

Kriszta!Kép
Van tejem bőven, Hanna eszik is rendesen.
Képzeljétek, úgy tűnik, mégsem annyira hasfájós. Nem mondom, hogy heti egyszer nincs egy félórás bömbölde, de adom neki naponta az Infacolt, és úgy tűnik, bevált.
Szerintetek el lehet már indulni Hannával egy 3 órás autóútra? Szüleimhez mennénk Szolnok mellé, és nem tudom, hogy el merjünk-e indulni vele...mert a párom nem vezet sajnos, így ő ül hátul mellette, de megszoptatni sajna nem tudja helyettemKépRáadásul nekünk nem megy a karban szopizás, mert nagyon befeszül a mellem, és Babó nem bírja bekapni a mellbimbóudvart. Úgyhogy párnára teszem a hónomalá (de hülye szó ez így leírva, hehe), szóval nem tudom, hogy szoptatnám meg a kocsiban....ha meg fejek le tejet, cumisüvegbe, hogy lesz megfelelő hőmérsékletű? Vagy túlparázom a dolgokat??
Csatoltam egy újabb képet Hannáról, sokat nőtt nem?Kép Ja és készítettem egy albumot róla, itt találjátok...
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=12162

ha megnézitek, szavaztok rá?Kép De ötöst adjatok ám!Kép)
üdv mindenkinek, Fény

Kép
fény

Fény!
Megnéztem a képeket Hanna gyönyörű szép nagy baba, nagyon édes!!!(5*) Jól láttam, a kórházi képen, hogy szopis párnátok van? Hogy vált be?

Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Sziasztok!

Cat! Kép
Köszi a "navigálást". Sajnos Gyöngy tegnap délutánra belázasodott, így nem tudtunk menni. Még ma is szinte egész nap láza és hőemelkedése volt váltakozva. Most láztalan, kopp-kopp, alszik.

Fény!
Megnéztem az albumod, és szavaztam is 5-ösre! Kép Nagyon szép kislány.

Gyöngyöske
gyöngyöske

CatKép

Köszi a szavazást, és persze a dicséreteket isKép A szopis párna nekem a terhességem alatt nagyon jó volt, éccaka a hasam alá gyűrtem az egyik végét, a lábam közé tettem a másikat. A kórházban is velem volt, enélkül aludni sem tudtam, de erre póckoltam fel a lábam a patológián is. Hanna szokott rajta feküdni, de szoptatásra eddig nem nagyon tudtam használni, mert túl nagy a baba és belecsúszik a közepébe. a másik, hogy én nem tudok úgy szoptatni, hogy a karomban van a kislány, fentebb írtam, hogy miért. De ma kitaláltam egy újabb szoptatási pózt, amihez Hanna feje és válla alá teszem a párna egyik végét, és amúgy meg a térdemen fekszik. Így nem kell tartanom, és nem feszül a mellem sem annyira. Szóval...van sok előnye a párnának, és ha szoptatáshoz nem is tudod később használni, akármelyik családtag dereka mögé, lába alá, stb. ugyanolyan jó. Sokoldalúan ki lehet használni szerintem.
De szerintem az egyik boltban vedd a karodra úgy, mintha szoptatnál, és meglátod, hogy elfér-e a karodban. Nekem kicsit nagy volt.Kép
GyöngyöskeKép
Köszönjük a jelestKép

üdv, Fény
fény

FényKép

Annyira tündéri a kislányod! És mekkora haja van! Gratulálok mégegyszer a csöppséghez! Aki nem is olyan csöppKépKép

GyöngyöskeKép
Hogy van Gyöngy? Jobban van már??

GrandClaireKép
Üdvözöllek én isKép Sajna én sem arrafelé lakom, így nem tudok a boltokban segíteni.
Unokákról írnál valmit?Kép

AndreaKép
De jó hallani rólatok! Remélem gyakrabban be tudsz majd kukkantaniKép Úgy néznék már képeket ZalánrólKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Ismét jelentkezem!Tudom kissé hanyagollak titeket,de nem szándékosan!Most,hogy itt a jóidő /ez nem a mai napra vonatkozikKép/ alig vagyunk itthon.Legtöbbször anyósékhoz megyünk átt,mert az udvaron van a gyerekeknek jó kis felfújható medence,ami 2m hosszú,és beleraktunk egy kis műanyag csúszdát.Nekem is nagy élmény nézni a boldog viháncolást a vízben,és persze közben én is napozok,pihenek.Aztán 4 napot voltunk a Pilisben a barátnőméknél,ahol van egy Mátéval egyidős kislány.A képeket érdemes megnézni,nagy volt közöttük a szerelemKép.
ink{http://www.gportal.hu/portal/demjen}

Fény!
Nagyon szép a kislányod!

Gyöngyöske!
Hogy vagytok?Ma éjszaka Máté fulladt,és krupposan köhögött.Hála Istennek most jól van.

Panka!
Megnövelnéd majd éveim számát 26-ra?

Anita
kacajka

Sziasztok!
Cat tényleg talizhatnánk egyszer KépMajd megbeszélünk egy pénteket Kép
Fény!Hatalmas gratula a nagylányhoz KépBianka is ilyen jo kis sullyal született KépMostanra meg már majd 10 kg szóval szkander versenyt kellene szerveznünk Kép
pusz bea

bea
beatron

Sziasztok!

GrandClaire!
Üdv ittKép Végre egy fiatalos nagyiKép Gyere gyakranKép

Fény!
Gyönyörű a kiscsajKép

Kriszta!
Hogy vagyKép

Anita!
BOLDOG SZÜLINAPOT
Kép
Megnéztem a képeketKép Mikor lesz az esküvő???
Mekkorát nőttek a fiúk!
Csúszdázás ismerős. Tegnap egész délelőtt pancsizott Dorka is, estére alig maradt meleg vízKép

Magdi!
A túrós sajt nélküli kenyér nagyon-nagyon finiKép Csak a teteje beesett. Majd veszek egy kis sikértKép

Lányok! Újabb zaklatás. Amikor eleinte csináltam muffint, gyönyörűen megkeltek, megsültek és nagyon finik voltak. Mostanában meg a belseje egyszerűen nem sül meg. Pedig uazokat a recepteket használom. Sőt már vettem emiatt egy digitális mérleget is, hogy a 37 dkg liszteket pontosan mérjem. HiábaKép Villanysütőnk van, előtte 180 fokra előmelegítem a sütőt.
Koda! Most direkt kipróbáltam a te receptedet, de landol a kukábaKép Valami nagyon nem jó, pedig több mint egy 3/4 órát sütöttem, hogy hátha...

Puszika, Marika

marika

Köszönöm lányok a gratulákatKép Lassan majd én is csatlakoznék Hannával egy-egy talihoz, ha megengeditekKép
Feltéve, ha jó lesz az idő megint...Kép
Üdv, fény
fény

Sziasztok!

Anita, boldog születésnapot! És mindenkinek, akinek mostanában volt név- és születésnapja!Kép

Fény, szépséges a kislányotok! Én is szavaztam (többször isKép), persze ötösre. Megkérdezhetem, hogy mi van rákötve? Valami kengyelféle? Nekünk nem volt ilyen.
Az utazásról: ha Hanna szeret kocsikázni, akkor szerintem menjetek. A kocsiban is tudod szoptatni, ha a hátsó ülésen oldalra fordulsz, legalábbis én úgy gondolom.Kép

Bea, hogy ez a Bia milyen nagy és ügyes! Mi még sehol sem vagyunk mozgásilag, most próbálgatja a nagyfiú a kúszást és a felülést.

Andi, de jó volt olvasni Rólatok. Igen, igen, Zalánról képeket!

Kriszta13, mi van Veled? Hol vagy? Régen írtál.

Gyöngyöske, olyan szépek a lányaitok! Gyöngy olyan kishölgy, Hanna pedig kicsit fiúsabb, huncutabb. Legalábbis a képeken. A kicsi jobban van már?

Koda, Ti merre jártatok? Reformfőzés, még mindig tart?

Grandclaire, szia! Még nincs a topikban nagymamánk, úgyhogy úttörő vagy. Én még csak nem is Miskolcon lakom, úgyhogy bolt ügyileg nem tudok segíteni. De azért nincs olyan messze a belváros, legalább kiruccantok. Mesélsz az unokákról?

Perpike, köszi a híreket az expóról. Mi lehet, hogy kimegyünk. Még valaki, esetleg?

Emese, állásinterjú hogy sikerült?

Marika, nem vagyok egy nagy strandőrült, de most aztán csöpög a nyálam egy kis lubickolásért, látva a képeiteketKép! Köszi a híreket a strandokról. Biztos nagyon jól éreztétek Magatokat, főleg Dorka. Terveztek még újabb strandfelfedező túrákat a nyárra? Pötyi hogy van?

Neva, már régóta akarom kérdezni, bárányhimlő? Megkaptad? Láttam, Ti is strandoltatok már. Mi majd csak jövőre.

Cat, gratulálok a szép bizonyítványhoz a nagylányodnak! Vigyázz Magadra!Kép

Delice, a muffinnak több ezer változata van, könnyű elkészíteni és nagyon finom. Szerintem érdemes kipróbálni. Csak egy sütőformát kell beszerezni. Általában a nagy áruházakban lehet is kapni.

Ditta, mizújs a fogaddal? Veronikával kapcsolatban hogy döntöttél? Nem értem, hogy miért kellene lefogni a gyereket.

Panka, most nem nagyon tudtok kint lenni, úgyhogy gyere netezni! Tényleg Szegeden voltatok?

Betti, hol vagy?

Kata, átvettétek már az új autót?

Nem is írtam Nektek, de két hete megszülettek a barátnőm iker kislányai és hétfőn már haza is mehettek a kórházból.Kép

A hozzátáplálás váltakozó sikerrel zajlik. Van, mikor többet, van mikor kevesebbet eszik Lóri. Tegnap rájött, hogy tudja rázni a fejét és ezt olyan gyorsan csinálta, hogy képtelenség volt lekövetni a kanállal. Ja, és kiegészítette a gyümölcsöket papírzsebkendővel, biztos túl egyhangúnak találta.Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Mire megírtam a hozzászólásomat, addigra lett két újabb.Kép

Marika, nem tudom mi lehet a baj. Elképzelhető, hogy az alapanyagokban van a bibi és Te mindent jól csinálsz. És ha 200-ra melegítenéd a sütőt és rövidebb ideig sütnéd? Én a múltkor a Ditta-Stahl féle barackos bigyót sütöttem meg. Hát az is a kutyának ment volna, ha a férjem kollégái véletlenül meg nem ették volna. Szóval nem lehet olyan rosszat sütni, hogy ne legyen valaki, aki megeszi, csak meg kell találni a megfelelő személyt.Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?