Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Mindenki eltűnt!

Kata, Ti még nem jöttetek haza? különben, úgy látom, h mi hétvégenként fogunk ott bent sétálni, épp hogy beférünk az autóba, és hátul alig lehet így kilátni! (új autó tervbe van véve, kombi lesz vsz.Kép)

Ancsa, akartam küldeni az eamiledre képet, de nem találom, én meg kicsinyítésben béna vagyokKép, az én címem a profilban benne van, ha oda elküldöd a Tiédet, igyekszem képet küldeni! Most nem voltatok kirándulni hétvégén?

Edó, Petid hogy bírja a meleget?

Eszti, mi újság? Mennyi van még a nyaralásig? vágod a centit? Kérdezd meg légyszi a tesódat a gyerekorovosról, XIII. kerület!Kép

Dia, mizújs? Képeket küldtem, elmentek?

Kép
seriff
 
 


Én felmentem magam: hétfőn délben már elmentem Gödöllőről, és tegnap sem voltam.

De most igen...

Serfi, tesóm nem tud a XIII. kerületi körzeti dokiról sajnos. Akik ismerősök ott laknak, azok mind tesómhoz hordják....Kép

Többiek? Merre?
Vendég
 


Eszti!
És tesód hol rendel? Messze onnan? Merthogy tesóméknak nincs kocsija (egyenlőre legalábbis).

Mindenki eltűntKép!

Babszy, Ti még szomabton is Szolnokon lesztek? Nem ígérek semmit, de mi is megyünk, és ha esetleg sétálnánk a Zagyva parton, lehet, h hívlak! De nem ígérem, mert nem tudok semmi biztosat!

Kép
seriff
 
 

 
 

Tesóm még nem rendel sehol, Budaörsön szokott 24 órát ügyelni. Kép
Tényleg tesód hogy van? Gondolom nő a pocija rendesen. Mikor szül?
Vendég
 


Sziasztok!

Seriff! Múlnak már Hanna pöttyei? Mi egész jól bírjuk a mostani meleget, szerintem ez nem olyan durva, mint a múltkori. Miket csinál a kicsi Hanna?

Anyukáméknál lógunk ezen a héten. Elkezdtem tornázni, hát meg kell állapítanom hogy isszonyat gyenge vagyok. Múlt héten 2 napig olyan izomlázam volt hogy na!

Petinek már van 6 fogaKép Jaa és nekünk nincs menyasszonyjelöltünk Kép

Kép
edó75
 
 


Milyen tornát kezdtél el Edó?
Én is azt néztem, hogy túlsúlyban vannak a fiúk...két lány van, és 4 fiú!! Nem baj, legalább majd versenghetnek a fiúk a lányok kegyeiért...Kép

Kata, ti merre vagytok? Nagyon eltűntél.
Bogus Szolnokon van, és nem tud bejelentkezni, de jól vannak (eltekintve vmi náthától, meg egy derékfájástól...)

Többiek?
Vendég
 


Sziasztok, na negyedjére sikerült ezt az egy szót leírnom, mindig melléütöttem.

Mi jól vagyunk, Hanci napok óta este 10 körül elalszik, és kb. 5-ig, 1/2 6-ig szundít, aztán eszik, és újabb 1.5 óra szundi, most meg éktelen kalapálások közepette nyomja a teraszon. Hát többnyire ezt csinálja, meg du-ként az ágyamban nem csak anya vállán alszokot adja elő, meg néha güggyentget, meg mosolyog, asszem ez még nem tudatos, de azért mi beleképzeljük.Kép
Bogika meg ,megígérte, h keres internetes helyet Szolnokon, asztán ez lett belőle! Meddig maradnak?
Lehet, h Katáék is ott vannak!?
Hát versengjenek is a fiúk, ilyen csajokért!Kép

Diane is eltűnt!

Nekem ma hoz az egyik barátnőm tornatervet, mondtam karra nem kell, súlyzózok eleget! de úszni volna jó, mert kezd fájni a hátam, legalábbis éjjel erre ébredtem. VAgy futni, mert azt nagyon szeretek, csak asszem most még nem lehetKép.
pusszantás

Kép
seriff
 
 


Bogust felmentem, mert tényleg nem volt jó a hangja a hét elején, elég betegeske volt. De ma már kifejezetten jó volt. Kép
Itt elég bús az idő, de azért marha meleg van. Holnap Balcsi, remélem jó a víz! Kép Imádom!
Vendég
 


Óh, de írigyellek a Balcsi miatt!
NA de nem baj, 2 hét múlva mi is látjuk!

Jó pihit a hétvégén, ha addig nem írnék már!

Kép
seriff
 
 


Tényleg, 2 hét múlva Vászoly! Hű, de jó lesz! Kép
Serfi, ti is ott alszotok? Hannával mikor utaztok először? Említettél valami szolnoki kiruccanást.

És még nem is meséltél a nagyszülőkről!! Gondolom el vannak olvadva az unokájuktól...Kép
Vendég
 


Eszti, biztosan nem alszunk ott, ekkorka Babszemmel!Kép Holnapután megyünk Szolnokra, de csak egy napra. Az lesz az első nagyobb utunk, még csak így a városban voltunk Vele, meg ma a kórházban csípőUH-n.
Anagyszülök imádják, minden nagymama kicsit bezizzen ilyenkor, elkezd gügyögni meg ilyenek. NA de Apukám meg egyenesen szerelmetes kicsi unokájába, ide lekucurodott mellé a szőnyegre a múltkor, mi meg csak néztünk a konyhából Anyával.
NA megyek, mert nem tetszik Neki az ágya, "nyomja a hasát" ahogy egy kolléganőm mondta ma.

Kép
seriff
 
 


Hahóóóó!

Jó hétvégét mindenkinek!! Puszi Kép
Vendég
 


Hello Mindenki!
Már régen jelentkeztem, mert nem voltam idehaza, nem is tudtam olvasni, de úgy látom, most az utóbbi pár napban nem volt nagy a termés.
Mi is most jöttünk haza Szolnokról, ott voltunk 1,5 kerek napot.
Holnap újra kezdődnek a szürke hétköznapok, már most rosszul vagyokKép
Remélem, ti szebbnek látjátok a következő napokat...
Pusszantás!
anniecoe
 
 


Sziasztok!

de nagy itt a pangás, pedig eltelt egy hét. Úgy látom csak Serif és Eszti aktívkodott.

Mi tegnap érkeztünk haza Bazsika nagy örömére, na nem mintha Szolnokon nem érezte volna jól magát nagymamája állandó kényeztetésében. Én sem bánom, hogy itthon vagyunk, egyre kevésbé kedvelem Szolnokot. Szűkebb pátriám a Tabán sem a régi, tele van már újgazdag seggfejekkel, akik közül az egyik gyorsan fel is jelentett minket a kutya ugatásért. 1 hónapja költözött ide. Na, de hagyjuk mert megint csak felb...az agyam.

Lassan kezdődik a nyaralásunk, hétvégén irány a Balcsi, ha a Pénzügyminisztérium is úgy akarja.

Pénteken még elnézünk Csomádra házat, telket nézni.

Veletek mizu?

Serif, én nem kaptam Hannás képeket.KépEgyébként szombaton felétek sétáltunk, de nem láttam a sárga kocsitokat. Hanna hogy bírta az utat? Már milyen nagylány! Emlékszem a mi első csípőszűrésünkre, a doki lánynak nézte Balit, amíg meg nem látta a lábaközét.

Kata, nektek még mindig szar a gép? Vagy Krk-ön vagytok?

Most megyek, csinálok némi rendet.

pusz

Kép

Kép
babszy
 
 


Sziasztok!

Babszy, arra már nem maradt idő, h sétáljunk Felétek, mert kint voltunk Nagyapámnál, ilyen bográcsos családi névnapon. Hanci majdnem háztól házig aludt, oda is és vissza is, meg ott is jó volt, nem sírt csak egyszer, persze NAgyapámat pont felébresztetteKép. Majd küldök Neked is képet!

Katáék hétvégén Krk-en voltak, most meg a héten Szolnokon nyaralnak. Pont elkerültétek EgymástKép.

Hol van Csomád?

Dia, megkaptad a képeket? ÉS hogy vagy? Panna és ZSombi?

Edó, hogy bírjátok a meleget?

Eszti, Ancsa, remélem legalább hűsben dolgoztok!

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Váltjuk egymást, mert mi meg ma érkeztünk Szolnokra, és szombatig itt nyaralunk a Petyussal, férjecském meg jön amikor tud.

Örülök, hogy jól van mindenki, már hiányoztatok ám.Kép Kicsit keveslem a képet a gyerkőcökről, és igazán megszavazhatnánk, hogy Ancsa minden este mikor ír, tegyen fel valami gyönyörű képet, mert annyira jó volt látni. Igazán nem mindenapi helyeken jártatok, és profik a fotók. A párod digitálissal fotóz?

Mi tegnap, pontosabban ma éjjel értünk haza Krkről, igazi kánikula volt, és a tenger már most isteni, jókat úsztunk. Peti most nem ment bele, hidegnek találta. Kép Na majd talán a Balcsiba. Én is várom már nagyon Vászolyt!!Kép
Bogi, Csomádon néztek telket? Az merre van. a Balcsi környékén? Egyébként, szerintem is, mindenütt jó, de legjobb otthonKép
Serfi, örülök, h jól sikerült a szolnoki főpróba. Vászoly azért messzebb van, mi lenne, ha ott aludnátok (invitállak itt jófejjel, mintha házigazda lennékKép)
Indiai családregényt olvassok, és abban bizony már születésekkor eligérik a kislányt feleségnek. Teljesen mindenapi a dolog, és szerintem a Hannusnak, igazán helyes kis pasi a vőlegényeKép

Diuska remélem jól vagytokKép Márkékkal találkoztunk, vacsiztunk egy jót!

Edó, Petinek tesód lett a keresztanyja, és Laci tesója meg a keresztapja? Várom már, hogy találkozzunk.Kép

pusszantás mindenkinek, most gyakrabban tudok jönni, mert itthon van gép, és talán jövőhétre, már megjavul az enyém is, minden nap gondolok ráKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Sziasztok,
mi jól vagyunk, Hanci rögtön leugrik a vállamrólKép. Mindjárt indulunk sétálniKép.Drága férjecském meg tiszta transzban van, nem nagyon tud dönteni az autók között, épp szűkülni látszott a kör, mikor újabb versenyző érkezett, egy 407 SW Peugeot, eddig a 307 SW és a Toyota Corolla verso volt versenybenKép.Egész éjjel ezekkel álmodott.
Na megyünk...
pusz mindenkinek

Kép
seriff
 
 


Gyerkőcök, már mi is nagyon várjuk Vászolyt. Apukám addigra csinál egy homokozót, lesz kis pancsi medence, kutya-macska, szóval a gyerkőcök szerintem jól ellesznek.
Serif, mi asszem levisszük az utazóágyunkat, úgyhogy Hannácskának is lesz helye szundizni.Kép
Edó, nektek eldőlt, hogy maradtok-e éjszakára?
Fürdőruhát természetesen mindenki hozzon magával.Kép

csomád Gödöllőhöz van közel, Fót, Dunakeszi irány. Itt van egy-két kép róla.
http://lidoinvest.com/aktualis.htm

Kata, ti most hogy álltok Börssel?KépAz én férjem teljesen be van tojva az építkezés gondolatától. Gondolom elég idegölő lehet, de azért így olyan lesz a házad, ahogy elképzelted(jó esetben).Kép

Na, mi most lemegyünk a bolba, veszünk gyümit.

Kép

Kép
babszy
 
 


Hello csajok.

Végre be tudok jelentkezni.
Drága Serif, bocs, hogy csak most reagálok, de a képeket is most kaptam csak meg. Nagyon köszi, küldjél bármikor, sokat!!! Olyan édes az a lányka és cuki cuccai vannak. Már én is úgy várom ezt.
Esztikém. Neked is köszi a Geddes képeket, édi vagy, hogy rám gondoltál. Nekem is van pár nagyon cuki (mondjuk nem olyan jók mint amilyeneket te küldtél), azokat már keretbe is raktam, hogy majd kirakom a kis szobájukba.
Edó. A hivatalos dátum okt. 16. Én nagyon örülnék ha szept. 20-ig kihúznánk, onnantól jöhetnek bármikor.
Katus. A Márkó mondta, hogy vacsiztatok. Kicsit irigykedem is Ho. miatt. No de majd jövőre...

A múltkori UH-n a Pannus 2 heti lemaradásban volt, Zsombi 1 hét plusszban, szóval nagy a kavar. Valszeg a pöttöm inkább Bazsa ágát örökli, míg a nagyfiam az enyémetKép. Mindenesetre a doki mondta, hogy ne aggódjak, akár 1 kilós különbség is lehet köztük és a csajszik sokkal szívósabbak amúgy is. Ami viszon kicsit aggaszt, emiatt tegnap este riasztottam is Pussykát, hogy elég sokat keményedek és ez rohadtul fáj is. Mondjuk ez már nálam nagyon az elejétől így volt, de tegnap valami brutál volt. Sajna a méhnyak már kicsit megrövidült, most fosok nehogy rövidebb legyen, vagy kinyíljon a méhszáj. Úgyhogy fekszek mint a kisangyal. Hát meglátjuk. Most azt sem tudom mi lesz Vászollyal. Mindegy előtte kedden megyünk dokihoz, majd okosabbak leszünk.

Hát ennyi.
puszi nektek.

Kép
diane
 
 


Sziasztok!
Na, jól elindultunk d.e, aztán 30percig az árnyékban álldogáltunk,h megnyugodjon, aztán meg aludt 1és negyed órát, most meg megint felébredt, de legalább meg bírtam ebédelni!

Dia, ne izgulj a méretük miatt! Az egyik kolléganőm-huszonévvel ezelőtt- az ilyen keményedések miatt napi 1/2 deci konyakot ivottKép. Azért ezt nem ajánlomKép! Pihizzél, remélem-de asszem tudom is biztosra-van légkonditok, a hűvös szobában! Ott a legjobb, gondolom, mert nekünksajna nincs, így a tegnap d.u. is elég durva volt, kint sétálgattunk a ház előtt, vállamon Hancival, mert oda nem süt a Nap, és némi szellő is lengedezett, de itt bent csak egymáshoz izzadtunk!


Megyek, mert nem bírja továbbKép!

pusz

Kép
seriff
 
 


Sziasztok,

Kata, jó, hogy újra itt! Kép Tehetnél majd fel Krk-ös képeket.
Dius, ne izguld túl magad, és pihenj sokat (tudom, hogy azt teszed), nem lesz gond! Kép Azért remélem Vászoly nem marad ki, örülnék, ha találkoznánk!

Hú, készülök Vászolyra, tök rég volt együtt a banda, és király lesz a fincsi bogrács kaja is (reméljük). Kép Meg egy csomó gyerek. Kép Klassz lesz.

Én lassan megyek, puszi mindenkinek.
Vendég
 


Boldog névnapot mindkét pici Petinek! Kép
Vendég
 


Én is csatlakozom, Boldog névnapot a kis Petiknek, és persze a nagy Petinek!!!Ma tartjátok a névnapot?

Úgy néz ki mégis csak elkezdődhet a nyaralás szombatonKép, persze ennek az az ára, hogy szegény Bandi éjt nappalá téve dolgozik.Kép

Serif, hogy vagytok? Ez az egymásra izzadás ismerős téma, szegény picik elég nehezen viselik ezt a kánikulát.

Katus, ti hogy vagytok Szolnokon? Gondolom, most te is tudsz pihenni egy kicsit, amíg anyukád unokázik. A telken túl, van már házépítéssel kapcsolatos elképzelésetek, vagy majd a telek ismeretében kezdtek el gondolkozni?
Petinek mit főzöl mostanában? Ti hol szoktatok dr. leo cipőt venni?

Beszéltem tegnap Diával, és már jobban volt szerencsére, emlékszem nekem is sokat görcsölt a hasam egy időben, tágul a méh meg minden.

Edó, Kata, ha van esetleg klassz gyerek lemezeitek, lécci másoljatok nekem. Gryllus, Halász J. megvan. Köszi!Kép

Na pusz, aztán kicsit többet írjatok.Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéstKép És mi is minden jót kívánunk a kicsi és nagy Petinek!!!Kép Fiam kicsit megkattant, nem akar aludni, és én ezt nem valami jól viselemKép
Persze kicsit megértem, mert kapott kafi nagy, hajthatós autót, meg tologatható kamiont és persze hogy játszani akar velük. Valahol érthető...Kép
Örülök, hogy Dius jobban van. Nekem kb a 26. héttől kezdve voltak keményedéseim. Kicsit ijesztő, de ki lehet vele húzni, akár 40 hétig isKép
Babszy, házban még nem nagyon gondolkodunk, mert nagyon telek függő, persze ötletek vannak, de igazából még tervezőnk sincsen. De már egy jó telekkel is kiegyeznék.Kép Megnéztem Csomádot, és ott is árulnak telket is meg lakópark is van, és még üres lakások is. Ha féltek az építkezéstől, akkor miért nem ilyenben gondolkoztok?
Dr leó szandit Kecskeméten veszek, az elit cipőboltban. De ha a keresőbe beírod, talán kiírja a cipőboltok címét. Úgy tudom a XIII. kerületben a Pozsonyi utcában van, és ott van egy nagyon jó könyves-játékos bolt is, sok gyerek cdvel, mesével, a Pozsonyipagony.
Megyek kakizniKép, de még jövök majd...Kép
Puszi

Kép

Kép
tikata
 
 


Tesóm gyerekei nagy Pozsonyipagony rajongók (voltak, mert most hogy már "nagyok" Kép, most már tré, értitek...), egy időben nagyon sokat jártak oda. És tényleg jó hely! Kép
Az elit cipőbolt a Pozsonyi út elején van, a Jászai M. térnél lévő részén. Kép
Végülis csak 10 éve lakom a XIII. kerületben...Kép

Én is köszi a köszöntést Peti nevében is! Kép
Vendég
 


Sziasztok!

BOLDOG NÉVNAPOT A PETIKNEK!!!

Köszönjük a köszöntést mi is.

Bogi! Sajnos nem tudunk éjszakára maradniKép Remélem nem lesz nagy meleg mert nekünk nem légkondis a kocsink Kép Tök jó már csak 10 nap Kép Mit vigyünk még a fürdőrucin kívűl? Meg majd írd meg hogy hová is kell menni pontosan. Már tök várom!!!!

Kata! Majd viszem a nálunk lévő cuccokat. Nem ti tervezitek a házatokat? jaa és igen tesóm a keresztanyja Laci tesója meg a keresztapja a PetinekKép

Petinek jön a 7. fogaKép nagyon kis izgága. Ma voltam manikűrösnél (ex énektanárom), neki 1 ugyanannyi idős kislánya van mint Peti. Most már tudom mi a különbség egy nyugis kislány és egy sajtkukac kisfiú közöttKépKépKép
Pénteken meg megyünk lagziba. Na ez mondjuk túlzás, mert a menyasszony júli 24-re van kiírvaKép a Laci tesója nősül.

Kép
edó75
 
 


Sziasztok, utólag is BOLDOG NÉVNAPOT minden Petinek, aki most ünnepli!

Babszyt már hívtam tegnap, asszem mégsem vagyunk elég vagányak és most nem megyünk VászolybaKép. Még kicsi Hanci, és a 2x3órás út hosszú lenne, légkonditlan autónkban.Szóval ha egy picit nő, ígérem megyünk mindenfelé!Ja és addigra autónk is másik lesz, 2 hét múlva a miénk lesz egy gyönyörű Peugeot 307 SW. Szóval, sajnálom, h nem találkozunk megint, meg Diát és Edót már 100 éve nem láttam, Babszy szüleiről nem is beszélve! De bepótoljuk!Kép
Azt hittem ettől az esőtől lehűlik a levegő, de kb 2 fokkal lehet kevesebb idebent!

Ma éjjel kicsi tündér úgy aludt, mint a tej, pedig előtte már teljesen kész voltam, h csak rajtam akart lenni, én meg nem tudtam letusolni, és szakadt rólam a víz, és már-már sírtam, erre pont abban a pillanatban elaludt, letusoltam, kicsit később felébredt, evett, és aludt reggel 5-ig. Ilyenkor tök sötétben, tök csendben próbálom etetni. Eddig oké, kop-kop-kop.

Edó, enyém kislány nem nyugis, ha ébren van, vmije egyfolytában mozog, keze-lába-fejeKép.Ja, és egyik nap nyelt egy picit a kádban-merthogy ott is tekereg, és simán nyitva a szeme a víz alatt-mert belefordultKép,na meg is ijedtek rendesen Apával,de szerencsére nem hagyott mély nyomot BenneKép!

Na pusszancs mindenkinek!Csináljatok képeket, és küldjetek, meg tegyetek fel nekem, és egyétek meg a részünket-amúgy imádjuk a bográcsos kajákat-is!

Kata, ha meg itt lesztek Kméten, gyertek! A jövő pénteki sétát még nem tudom, addig még úgyis beszélünk!

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Serfi, sajnálom, h nem jöttök, de 2x3óra tényleg sok egy ilyen picúrnak. Megértelek. Megmarad a kis sárga járgányotok is? Jövőhéten mindenkép kimegyünk valamelyik nap hozzátok, ha már Vászolyban nem találkozunk veletek.
Serfi, tök jó a könyv amit kaptamKép

Enyim gyerek meg már ágyban, talán már alszik isKép Imádom.

Edó, a házat nem mi tervezzük, szakemberre bízzuk. Mi csak a kivitelezését szervezzük, felügyeljük, mert igazából mindkettönknek (főleg a pasimnak) ehhez van szakértelme.Kép És ti hogy álltok? Meg vannak már a tervek?

Én ma is, tegnap is lakásokat, telkeket néztem a neten órákon át, de nem akadok rá az igazira. Mondjuk, találtam egy nagyon tetszetőset, de ahhoz meg csórók vagyunkKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Hello Mindenki!
Asszem a 8 napba még belefér a köszöntés: BOLDOG PETI NAPOT MINDEN KEDVES PETINEK kortól függetlenül!!!KépKépKép

Gyerekek, mindenki házat vagy telket néz? Csak mi maradunk, ahol vagyunk? Ez így nem lesz jóKép

Nem mentem ma dolgozni, mert úgy döntöttem, hogy az elmúlt pár hét keményre sikeredett, és csúsztatnom kell. (mint anyukáink idejében, hi-hi) Munka helyett inkább kitakarítottam, főztem, mostam, és még vasalni is fogok. Asszem lehet hogy nem vagyok normális. Inkább pihentem vóna.
Eddig gyönyörűen sütött a nap, most meg elborult, lehet h.lesz megint eső, én a tegnapi zuhit tökre élveztem, isteni levegő lett utána.

Kata, igen, digitálissal fotóz Iván, és ígérem, hogy teszek majd még fel képet, csak nem most, mert kicsinyíteni kell, meg minden, és ehhez most nem fűlik a fogam. Bocsika...

Pusszantás, megyek madártejet csinálniKép
anniecoe
 
 


Sziasztok, milyen "szép"idő van!

Kata, kicsi sárga nem maradmeg, mindjárt jönnek megnézni, és lehet,h el is viszik, a fogtechnikán az egyik srácnak már régóta fáj rá a fogaKép!
Tegnap nagyon jó volt, jött Ágó!Kép

Babszyék meg már Vászolyban nyomulnak!

Ancsa, küldjél már légyszi madártejet így a hálón át!Kép

Többiek hol vagytok?

Mi jól vagyunk, Hanci egész éjjel aludt, 1/4 11-5ig, aztán meg 8-ig.Édeske!Kép

pusszantás

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Hú, de nagy a pangás itt mostanában.
Serfi hogy vagytok pici lányoddal? Küldhetnél képeket!!! Várom...
Múlt héten két napig szabin voltam, kimentem Bogiékhoz csütörtökön. Hát Váry Bali nem semmi gyerek. Az hagyján, hogy olyan nagy huncut, hogy csak na, emellett nagy szívtipró is. Igazi kis cukorbogyesz. Kép Kép Na azért láttam tőle egy alvás előtti hisztit is.......húúú, nem volt gyenge. Kép Kép

Mi már nagy nyaralás előtti lázban égünk, elkezdtem a pakolást...rájöttem, hogy egy nap (vasárnap) nem lesz elég, úgyhogy elkezdtem szépen összerendezni a dolgokat.

Várom a Vászolyt, jó lesz veletek találkozni!

Azért addig remélem még hallok felőletek itt. Kép Kép
Vendég
 


Hali itt vagyok.
Egyre valószínűbb, hogy megyünk Vászolyba. Igaz punnyadni fogok majd végig, de legalább ott leszünk. Bazsának is nagyon jót fog tenni a pihenés, meg visz bicajt is.
Serfkó. Ha vannak friss képek, én is szívesen várom. Jól vagytok?
Esztikém. Ne felejtsd a katalógust!!! Pakolgassál csak, hogy ott tudjatok aludni!!!
Katus. A sterilizálót akkor majd megkaphatjuk? Meg még beszéltünk valamiről, de már nem emlékszem... Pár hét múlva elkezdünk vásárolni. Húzós lesz... A sógórnőm ígért rucikat, úgyhogy kisfiúsakat kell inkább majd venni, meg kiegészítőket. Nomeg bútor, kocsi, ilyesmi. Bogi ad mérleget, meg egy légzésfigyelőt. Ja és kapunk egy hordozót is, abból is csak egy kell majd. Csak győzzem összeszedni a dolgokatKép
Ancsa. Mi sem költözünk. Egy darabig tuti.
Edó. Jöttök ugye???

Puszi
Dia

Kép
diane
 
 


Sziasztok!
Nálunk minden okés, HAnci este már 1/4 10-kor elaludt, igaz így 1/2 4után felébredt, evett, és 4től 7-ig megint aludt.
NAgyon fúj a szél, ilyenkor nem olyan jó sétálniKép.

Remélem, h szép időtök lesz szombaton Vászolyban,nem ilyen vitorlás jellegű!

Eszti, és meddig lesztek szabin? Hétfőn indultok, vagy kedden?

Kata, jöttök ma, ugye?!

Kép
seriff
 
 


Serfi, két hétig leszünk kint Montenegróban, és hétfőn hajnal 5-kor indulunk. Már várom, telefon kikapcs, és csak pihenés lesz. Kép

Kata, régen jelentkeztél, mi újság veletek?
Edó?
Vendég
 


Sziasztok!

Serifféktől írok, Hanna-baba épp hamizik. Tündéri még mindig, és szerintem picurka is.
Dia, akkor jöttök? Ez szupi, mert akkor minden rendben, és találkozunk is.
Mi egyébként jól vagyunk, este lesz már gépem, talán időm is.

Puszi, és már csak kettőt kell aludni és Vászoly!!Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Sziasztok!
Hanci tegnap a nem hivatalos mérlegelésen +17 dkg-val több volt, mint múlt pénteken, tehát lehet, h holnap este eléri a 4 kg-t!Kép
Pici,pici, de lány is, és kisebbnek is született!Kép
Most meg alszik(kop-kop-kop), miközben itt a szomszédban flexelnek ezerrel, inkább nem is vittem ki a teraszra!

Kata, kis Bóklászó remélem eléggé elfáradt tegnap, és gyorsan elaludt! Nem is mesélted végül, h milyen a Zitiék háza!? Nagyon édes volt Peti tegnap(is)Kép! Nem térek napirendre a szempillái felett!Kép

Nagyon írigyellek Benneteket Vászoly miatt! Jó lenne találkozni mindenkivel! El is határoztuk, h jövő tavasszal-nyár elején nálunk sütögetünk a kertben, addigra minden csöppség megerősödik, és remélem mindenki el tud majd jönni! Majd jó előre egyeztetünk!

pusszancs Seriff

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Megyünk persze, de csak szombatra. Tök pocsék időt mondanak arra a napraKépKép Már várom nagyon, és most már tényleg csak kettőt kell aludni Kép Kép

Seriff! Hanna nagyon kis ügyes. Küldenél róla képet??

Kép
edó75
 
 


Hali!

Én nem is azért írtam, hogy pici, hanem mert olyan kis pindurka, mint egy átlagos 7és fél hetes babaKép És akkor most, hogy 17dkg-ot hízott megnyugodhatsz erre a hétre, letudta a heti adagjátKép
Peti tényleg lefáradt tegnap, szépen el is aludt, ami a ma estéről nem mondható el, volt egy kis sírás, még mesét is olvastam, és most először kicsi érdeklődést mutatott e mese felé. Az esti mesét a tvben tátott szájjal bámulta. Talán kezd eljönni a mese korszak kezdete, ami akár huszon valahány évig is eltarthat, ugye Edó Kép Kép
Jó lesz már veletek talizni, és látni végre a Petyust!!!Kép Az idő meg ne szegje kedvünket, majd kitalálunk valamitKép
Serfi, az a sütögetős jövő tavaszi, jól hangzik, majd fejben tartjuk!!!Kép És ma az Alföld előtt, láttam egy autót, ami színre is pont olyan, mint a tietek lesz (csak belül fekete volt), nagyon szép.

Jó éjt! Sziasztok!
Ha addig nem írnék, Ancsáéknak nagyon jó nyaralást kívánok!Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Sziasztok!
Csak gyors bejelentkezés, mert már lövik a pizsit!Én is nagyon kellemes időtöltést kívánok nektek Vászolyban, és minél kevesebb esőt!
Majd jelentkezem Dubrovnik után!
Pusszantás!
anniecoe
 
 


Sziasztok, Kata tegnap elértük a bűvös 4 kg-t, sőt 10g-vel meg is haladtuk, úgyhogy már több, mint 20dkg+-nál járunk a hétre, és még csak este lesz a hivatalos mérlegelés!

Jó pihenést!

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!
Meséljetek a hétvégéről, és küldjetek képeket!
Gondoltunk Rátok, és írigykedtünk is!
Az előbb meg Eszti bátyja volt a TV2-n Kép!
Tegnap láttuk az autónkat a szalon udvarán, ha minden igaz csütörtökön már itthon lesz!
puszi S

Kép
seriff
 
 


Sziasztok, mindenki eltűnt?

Edó, Ti talán már visszaértetek Vászolyból! Mesélj valamit!
Hogy vagytok?

Kata! Ugye jöttök a héten is?!

pusz

Kép
seriff
 
 


Helló mindenki, szia Serfi!

Vászoly. Én már rég éreztem magam ilyen jól valahol. Fantasztikusan gyönyörű, békés hely. És szerintem Peti sem érezte még magát ennyire jól sehol. Tegnap egésznap még a hatása alatt voltam, és kerestem a helyem itthon. Jó volt megint együtt lenni. Bogi szülei nagyon nagyon kedvesek és aranyosak, Peti fél nap múlva mamázta Rózsi nénit Kép Végre láttuk az Edó Petijét is, aki csupa szem Kép és nagyon jó baba. Eszik , alszik, mosolyog, nem sír és édesen mászkál a fűbenKép Dia pocija hatalmas, és éreztem a Zsombit vagy a Pannát miközben rúgott. Bali pedig legalább akkora huligán, mint a Peti. Kép produkálja magát a csajoknak, aztán huncutul mosolyog. Kézenfogva már sétál, amint zenét hall táncol, és az anyján csüngene egész nap ha tehetnéKép Voltak Esztiék is, akik hihetetlenül jól eljátszottak a gyerekkel. Persze amikor a (nagy)Peti nem aludt. Volt olyan fél óra amikor a három Petit elnyomta a jó levegőKép
Szóval én, (és szerintem a családom nevében is írhatom) nagyon jól éreztük magunkat, és nagyon jó, hogy ott lehettünk. Képeket majd teszek fel este.

Röviden ennyi.Igazéból nem nagyon tudom leírni, milyen jó is volt.Kép MAjd még mesélek. Persze lehet megyünk valamielyik nap. Örülök, h Hannus szépen hízik. Remélem megint alszik szépen napközben.

Pusszancs

Kép

Kép
tikata
 
 


Oks, várunk! Csütörtökön jön meg az autó, és megyünk vele egy kört, de 1/2 4-kor úgyis megy Győző dolgozni, utána már itthon leszünk. Hanci minden evések közt alszik 1/2-1 órát, de ma is 1/2 6-kor ébredt reggel enni, utána meg vagy 1/2 9-ig még nyomta. Csak én áztam el éjjelKép.

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Vászoly nagyon klassz volt, jól éreztük magunkat!!! Kép Annyira szép, csendes, nyugodt hely! A gyerekek nagyon édesek, örülök hogy láthattam végre Õket, természetesen a felnőtteknek is!! Peti tiszta nagyfiú már és nagyon ügyes. Balázs is drága volt és én is láttam azt a huncut mosolyát. Fini volt az ebédKép Szóval minden szuper volt. Sajnos Diáékat csak 5 percig láttuk, mert mikor jöttek mi már indultunk haza, tényleg nagy pocija van. Peti hazafelé egy kicsit nyügi volt, de nem volt vészes.

Remélem Eszitéknek meg Ancsáéknak jó idejük van.

Seriff! Nem raknál fel képeket Hannáról? Plíz.

Kata! Jó hogy raksz fel képeket, én itthon láttam hogy mi milyen keveset csináltunk.

Kép

Kép
edó75
 
 


Edó, nagyon édes 1 fiad van, most halkan írok, Hanci elaludt, holnap jövök, igyekszem képet felrakni!
pusz

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy mindenki így ragyog és ilyen jól érezte magát! Serfi, te pedig HAnna gyarapodása miatt ragyogsz, és hogy ilyen jó baba!
Mindjárt nyomok egy mélt privátba, mert kellenek azok a fotók!

Gondoltam rátok Dubrovnik-ból, izgultam, hgy esik-e vagy sem, mit csinálhattok az energiával teli gyerekekkel, de ezek szerint minden OK volt, a rendezvény szervezői a jó időről sem feledkeztek meg.

Mi is jól éreztük magunkat kint, nagyon szép hely Dubi, csak sajnos rövid volt az idő. ÉS az időjárás is csak félig volt OK, hétfőn szűnni nem akaró eső volt, vihar, stb. állítólag a tv-ben is benne volt. Az esernyő, vagy esőkabát fabatkát sem ért, az járt legjobban, aki cipő és póló nélkül, kisgatyában ment, mert könnyebben megszáradt utána. Persze meg is fázhatott, ugyanis 17 foknál nem volt melegebb.Aztán másnapra egy tócsa sem maradt, és 30 fok volt. Ki érti ezt?

Remélem, Esztiék már szerecsésen odaértek, és szép idejük van.

Megyek dolgozni, pusszantás!
anniecoe
 
 


Sziasztok, megjött a csodaszép autónkKép!
Ancsa, azt hittem tovább maradtok!
Csöppség megint csak félórákat alszik napközben! Igaz, így éjjel többet!Kép

Edó, már rég akartam kérdezni, h Te nappal is úgy altatod el Petit, vagy akkor simán alszik magától?

pusz, megyek, mert megunta az ágyát

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Seriff! Igen nappal is úgy próbáltam altatni Petit, de valahogy azt nehezebben fogadta, mint az esti altatást. Pedig állítólag pont ez a könnyeb. Szóval minden gyerek más. Vászoly óta Peti az esti fürdés majd szopi után egyszerűen elalszik és sehogy nem lehet felkelteni, mert ugye a módszer szerint nem lehetne cicin elaludni. 7-8 között elalszik reggel ötkor kel akkor még alszik rajtam egy órát és 6-kor szopizik. Nappal mostanában ahogy játszik és álmosodik egyre gyakrabban fekszik el a földön, aztán sokszor mikor felveszem hogy irány az ágy már rajtam elalszikKépKép Ja és nálunk Peti akkor alszik napközben amikor álmos, nincs így időpont, hogy akkor x-y óráig alvás. Nem biztos, hogy ez így jó, de hát ez van Kép

Képzeljétek tegnap voltak itt a barátnőmék egy 3 éves kislányuk meg egy 4 hónapos kisfiúk van. A kissrác majdnem 8 kiló. Naggyon durva!!!! Azért ad neki tápszert, mert vizes a teje! nem azért, mert nem hízott a tejtől.... Hú szegény úgy néz ki, mint egy golyó és szuszogva veszi a levegőt... Nem tudom miért hiszi "sok" anyuka hogy úgy szép a gyerek ha kövér. És amikor elkezdett sírni nyomta a szájába cumisüveget... ehhez mondjuk hozzá kell tennem, nem tudom mikor evett előtte, de látszott rajta, hogy nem volt éhes. Szerintem. Na bocs, hogy rátok zúdítok mindent, de totál meglepődtem rajta, és 1szerűen nem tudtam mit csináljak. Na majd ha elkezd mozogni majd ledolgozza a kaját amit beletömnek...

Puszi

Kép
edó75
 
 


Edó, köszi! Sztem is nagyon durváán ducik tudnak lenni a tápszeres babák, bár hozzáteszem a férjem is azon nőtt fel, és elég cingár most. De csecsemőként volt, h napi 50 g-t hízott, és akkor kicsit csökkentették az adagját. Na de ez régen volt, 30 éve. Sajnos sztem nagyon sok orvos túl korán és könnyedén írja fel a tápszert, pedig csak kis türelem kellene. Sztem Hanci alig lesz 5 kg-nál több 4 hónaposan, hiszen ma 2 hónaposan kicsit több, mint 4. De igaz az is, hogy majd ha el kezd mozogni az a kisfiú jobban, akkor azért megáll ez a növekedés=hízás.

szép napot mindenkinek

Kép
seriff
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: