Sziasztok!
Váltjuk egymást, mert mi meg ma érkeztünk Szolnokra, és szombatig itt nyaralunk a Petyussal, férjecském meg jön amikor tud.
Örülök, hogy jól van mindenki, már hiányoztatok ám.
Kicsit keveslem a képet a gyerkőcökről, és igazán megszavazhatnánk, hogy Ancsa minden este mikor ír, tegyen fel valami gyönyörű képet, mert annyira jó volt látni. Igazán nem mindenapi helyeken jártatok, és profik a fotók. A párod digitálissal fotóz?
Mi tegnap, pontosabban ma éjjel értünk haza Krkről, igazi kánikula volt, és a tenger már most isteni, jókat úsztunk. Peti most nem ment bele, hidegnek találta.
Na majd talán a Balcsiba. Én is várom már nagyon Vászolyt!!
Bogi, Csomádon néztek telket? Az merre van. a Balcsi környékén? Egyébként, szerintem is, mindenütt jó, de legjobb otthon
Serfi, örülök, h jól sikerült a szolnoki főpróba. Vászoly azért messzebb van, mi lenne, ha ott aludnátok (invitállak itt jófejjel, mintha házigazda lennék
)
Indiai családregényt olvassok, és abban bizony már születésekkor eligérik a kislányt feleségnek. Teljesen mindenapi a dolog, és szerintem a Hannusnak, igazán helyes kis pasi a vőlegénye
Diuska remélem jól vagytok
Márkékkal találkoztunk, vacsiztunk egy jót!
Edó, Petinek tesód lett a keresztanyja, és Laci tesója meg a keresztapja? Várom már, hogy találkozzunk.
pusszantás mindenkinek, most gyakrabban tudok jönni, mert itthon van gép, és talán jövőhétre, már megjavul az enyém is, minden nap gondolok rá