Új privát üzeneted érkezett!

Hé Unique, én csak egyedül vagyok. Nincs babám, ha erre gondolsz. Kép

Majcsi
majcsi

MajcsiKép
Jaj, ne haragudj rám, én annyira abban voltam... De szerintem ma meg is vagyok kattanva egy kicsit, már 3 napja migrénem van, meg fájdogál a pocim is néha... nem vagyok a topon. Még egyszer bocsánat!!!!
Meg tudsz nekem bocsátani???? Kép
HOgyan tudnék vezekelni???
Egyébként meg ami késik, nem múlik. Vedd úgy, hogy megelőlegeztem Neked! Kép Jó?

Buksi-Puszi
Unique

KépKép
unique

Unique Kép

Nem haragszom rád és persze, hogy megbocsátok! Kép Különben nekem már olyan távolinak tűnik az egész. Mintha nem is lett volna.......
A megelőlegezett zebrából meg elrakok jövő hónapra. Egyszer úgyis lesz babám. Kép

Wish
Megy a drukk, hogy mind a 11 megtermékenyüljön! Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Jaj, Majcsi! Kép
Nagyon köszönöm! Most már sokkan jobban érzem magam. Kép
Ha ezen múlik, megelőlegezek Neked több száz zebrát is!!!! Bár tudom, annyi nem kellene, dehát sosem lehet tudni Kép

Képzeljétek, milyen muris volt a hétvégén. Bemondták a TV-ben, hogy valahonnan elköltöznek a gólyák... Mire én hangosan mondtam: "OK, csak gyertek ide hozzánk! Várlak nagyon!" Férjem jót nevetett rajtam... Kép

Most már, hogy elhiszem, hogy lehetett valaki bennem a múlt hónapban, nagyon bizakodóan állok a köv. hónap, és főleg augusztus elé. Most már azt is tudom, hogy spontán is összejönne.. Kép
Augusztusban bejelentkezünk egy inszemre. Már mondta a doki 3 hete, hogy gondolkozzunk rajta, hogy inszem vagy lombik és aug vagy szept, szerintem megragadjuk az alkalmat és lecsapunk az inszemre.Kép Jobb most, mint később Kép Főleg, hogy aug második felében szabin leszünk Kép És rásegítünk egy kicsit Kép

Na hétfőn reggel minden eldől, úgyhogy addigra többet fogok tudni mondani Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Hahóóóó... merre vagytok??? Kép
Egyedül érzem magam... Kép

KépKép
unique

Nahát!
Ezek a freudi elszólások!
Látom beindult itt már mindenki.Kép

Narcisz

Kép
narco

Unique!
Sajnos egész nap csak tanulok, és tanulok. Már az izém is ki van tőle. Nem bírom tovább, és ez olyan magolós makogós...

Kép
narco

Sziasztok!
Unique! Köszi a táblázatba vételt!Kép
Itt vagytok?
Szisszka!
Igen, bioboltban veszem ezeket a teljes kiörlésű dolgokat.
dbogica

DbogicaKép
SzívesenKép
Persze, én itt vagyok. De sajna csak a saját nevemben (na meg Nárcisz nevében ríhatok Kép )
Van már valami tüneted babügyileg? Kép Érzel valamit erre a hónapra? Kép

NárciszKép
Sok-sok kitartást és lendületet kívánok Neked a tanuláshoz! Azért pihenj is kicsit a hétvégén! Azokat a perceket soha nem hozza vissza senki!

Puszi
Unique

KépKép
unique

SziasztokKép

Most csak beugrottam teszek is fel
pár képet VikirőlKép
Este írokKép
Íme:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Indulás előtt még egy kicsit benéztem...

Majcsi!

Le a kalappal előtted, csak így tovább!!! Persze, hogy lesz babád! Legalább te már tudhatod, hogy igenis spontán teherbe tudsz esni! És ez nagy dolog!!!Kép

Unique!

Drukkolok nektek nagyon, hogy ne kerüljön sor lombikra, vagy inszemre ! De ha véletlenül mégis kellene (de nem fog!) akkor se félj tőle, látod, vannak még csodák!Kép Nekünk bejött...Kép És most ünnepélyesen visszavonom azt az állításomat, miszerint "tudom, hogy vannak csodák, de azok mindig másokkal történnek", mert velünk is megtörtént!!!

Nárcisz!

Kitartást a tanuláshoz, azért pihenj is!

Kinga!

Sajnálom, hogy megjött, de lehet, hogy így jobb!

Lányok!

Mindenkinek drukkolok a hétvégén, kinek ezért, kinek azért, hétfőn jövök, és mesélek! Aztán lássak ám új zebrákat!!!Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Edinka!

Viki nagyon édi!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Edinka!
Micsoda édes picikét látok itt Kép
Hogy vagytok egyébként?

Unique!
Sajnos így éltem 6 évig. MOst kikerültem az egyetemről és az első 5 hetet ismét tanulással töltöm.
Tegnap hoztam el a kocsit. Bár még csak kb 4 hónapos a jogsim, de azért adtak egyet. Teljesen be vagyok tőle rezelve, hoyg fogok itt közlekedni. Pedig tényleg nem megy olyan rossul, csak néha fulladok le Kép. Persze így nagyon nehéz, hoyg dízelesen tanultam, és ez egy benzines. Hát nem tudom, hoyg mi lesz. Pedig hétfőn meglesz az első önálló utam is...
Közben meg ezeket mindenképpen be kell magolnom, különben kiraknak...

De azért jól vagyok. Igazából nagy-nagy izgalommal nézek új feladataim elé. Végre nem fogok itthon ülni. Kép Már annyira unom.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Kép
Kép

KépKép
unique

EdinkaKép
Kis tünemény. Nincs véletlenül valahol egy "szabad" kistesója? Kép
Tényleg gyönyörű kisbaba! Gratulálok hozzá! Kép

Évi77Kép
Köszönöm a drukkokat! Igazából csak azért nézek kicsit félve pl. az inszem elé, mert nem tudom, hogy fogok reagálni arra a rengeteg hormon cuccra, amit előtte és utána szedni kell. Te miket kaptál és mennyit? Mennyibe kerültek kb. a gyógyszerek?
És csodálatos dolog, ami Veletek történt! Én hiszek benne, hogy nálunk azzal van egy kis gond, hogy felérjenek a kiskatonák a petikékhez. Erre meg ugye jó az inszem. Utána kell feküdni egy ideig? Mert akciózás után én mindig fekszem, kispárnák tömege a popsim alatt, fel se kelek, majd így alszom el és jó esetben (ha éjjel nem jön rám a pisiroham) reggel kelek csak fel. Inszem is valami ilyesmi???
(bocsi, ha sokat kérdezem)

NárciszKép
Ne aggódj, előbb-utóbb vége lesz a magolásoknak. Én 5+2+2 évig csináltam u.ezt a középsuli után, szóval értem, mire gondolsz... Viszont jó lesz majd, meglátod. És amint felszabadulsz a tanulás és suli terhe alól és önálló keresettel rendelkező önálló felnőtt ember leszel, kitárul a világ és mindjárt olvasni fogom, hogy "milyen jó lenne egy kisbaba"... Kép
De azért fogsz tudni nekünk írni? Leszel néha gépközelben? Kapsz laptopot?
Milyen kocsit kaptál? Mennyit kell menned naponta? Tudsz már részleteket?

Kellemes hétvégét mindenkinek, hétfőn jövök (a táblával együtt).

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!
Kapok Lap-topot. De még meg kell oldanunk, hoyg e gép mellett is legyen internet hozzáférésem. Minen nap egy csomót fogom használni az internetet. Majd meglátjuk.
A kocsi egy Thalia, egyből nagyon tetszett mindekttőnknek. Kicsit nagy. de majd megszokom. A hétvégén megpróbálok vele gyakorolni.
Időbeosztásom szerintem nagyon bonyolult lesz, de végre kimotzoghatom magamat Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

SziasztokKép

NA itt is vagyokKép
Apuci van a Viktóriával!!!

NárciszKép
Kicsit "szétszort" vagyok mostanság
azt tudtam hogy orvosnak tanusz, de azt el felejtettem hogy milyen orvos vagy??!!!
Olvastam is hogy meg ünnepeltétekKép

UniqueKép
Láttom probálkozol a tábla felrakással!Kép)
Köszönöm Viki nevében is a dicséretetKép
Jaj, annyira szeretnék mindenkinek adni egy kis zebrát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Évi:
tiszta szívből gratulálokKép
Vigyázz magatokraKép

Judit:
A kis Ati hogy viselkedik?
Aranyosak a képek megnéztem őket!!!

NicolKép
Nyugi első Vivienn utánna jöhet a ház rendbe rakásaKép
Néha nálunk is rohan a háűzKép)

Majcsi:
Sajnálom hogy megjöttKép Kép

Babus: ÍROK majd mailt!!!!!!!!

puszi mindenkinek
kellemes hétvégét

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!
Még van remény a babura, mert még nem jött meg, de még keddig van idő..Azért a remény hal meg utoljára, ugye? Kép
Nem akarom beleélni magam semmibe.
dbogica

Judit!
Nagyon édik vagytok. Kép

Edinka!
Hatalmas a kislányotok. Bár lehet, hogy az én kis soványkás Vivikémhez képest Kép Már két hete próbálkozunk a fülbelövéssel, de valahogy sehogy sem sikerül elintézni. Olyan jó nektek, hogy a kórházban már belőtték. Amikor Vivi született épp nem volt olyan nővér aki megcsinálta volna. Most meg ahányszor ott voltunk éppen ezer sürgösebb dolga akadt és nem jött össze Kép
A ház tényleg megvár, senki nem csinálja meg helyettem Kép

Nicol

Kép
nicol

Edinka!
Csak általános orvosit végeztem, de nem szakosodom, és nem szakosodtam.
Így lényegében semmilyen orvos sem vagyok.
Kép

Na jó éjt: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok Kép
Nagyon szépen köszönjük a drukkokat Kép Heten kezdtek osztódni, és ennek nagyon örülökKép
Remélem kilenc hónap múlva olyan édes kis törpék lesznek belőlük (de lagalább egyből Kép), mint az eddigi topikbabák Kép
Majd hétfőn kell még telefonálnom, hogy mikor lesz a beültetés.

Wish

wish

rég nem jelentkeztem,de most is csak egy gyors bekukk
megjött,így tündi írj már légyszike átKép most jöttem meg egy táborból.és megyek egy másikba. jók legyetek! PUsszi zita
ebba

Zita!
Jó nyaralást, én is ilyet szeretnék Kép

Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok!

Majcsi
Remélem jót tesz a megelőlegezett zebra! Kép

Nárcisz
hétvégén is tanultál?
remélem azért pihiztél is!!!
Gratula az autóhoz!!! A laptop is jó dolog! Én is azon netezek mostanában, a párom meg az emeleten a dolgozóban. Csak egy router kellett hozzá, ami hálózatba kapcsolja a gépeket, és megosztja a nethozzáférést !

Unique
Hogy vagy?
Én azért drukkolok, hogy ne kelljen inszem!!!
Nagyon ügyes vagy már a táblával!!!
Jah, a hányinger nem múlik! Sőt tegnap a kocsiban végig rosszul voltam, pedig ilyen még nem fordult velem elő! Azért kiváncsi vagyok... bár még egy csomó nap van menziig, és ilyenkor olyan lassan telnek a napok! Azért öülnék neki, ha legalább tesztelhetnék, de akkor se leszek elkeseredve ha nem... majd meglátjuk, én bizakodó vagyok!

Edinka
Viki nagyon aranyos! Kép

Dbogica
Találtam egy tök jó biobltot. Jövő héten vásárolok pár dolgot!!! Kép Drukkolok a babóhoz!!!

Wish
Mennek a drukkok! A hét az jó, nem? Kép Egyébként is a 7 az egy különleges, mágius szám! Kép

Na most sztem vissza alszok, hajnal 4kor értünk haza, és 5 órát aludtam, nem birom nyitva tartani a szemem

Puszi nektek!!!!

szisszka

Sziasztok!

Wish!
Nagyon szorítok a kis szedrecskékhez!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Ez a hőgörbém.Kép
dbogica

Kedd a valószínű, hogy ha meg akar jönni, megjöjjön, de nem tudom mi lesz. Ma már éreztem a hasam is. Majd kiderül két nap múlva.
dbogica

Dbogica!
Én sajna nem értek a hőmérőzéshez, én nem csinálom, igy nem tudok neked semmi okosságot mondani... de majd a többiek igen! Kép
Én csak drukkolni tudok neked!!!! Kép Kép Kép
Remélem azért a drukkjaim is érnek valamit!

Sziszka

szisszka

Köszi Szisszka!
Én is most csinálom először. De majd kiderül.
dbogica

Bogi!

Ez egy gyönyörű, mondhatni tankönyvbe illő hőgörbe. Ebből simán lehet baba, ha fent marad a hőd! Hajrá!!!

Unique!

Én a 3. naptól a 7. napig kaptam napi egy Clostilbegytet, a 7. és a 9. napon 1-1 ampulla Menogon szurit, és a 10. napon két ampulla Choragon tüszőrepesztő szurit. A Closti nem drága gyógyszerkb. 600 Ft, a Menogonból 5 ampulla volt kb. 4500 Ft, a Choragon 4400, maga az inszem pedig 30.000 Ft. Kicsit húzós, de a lombikhoz képest semmi. Mellékhatást egyedül a Clostinál éreztem: hőhullámokat, látászavart, és a legrosszabb az volt, hogy mindenen meghatódtam, és bőgtemKép

Reggel még jövök!

Jó éjszakát!
Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Köszi a bíztatást, de azért nem akarom elbízni magam.
dbogica

Évi Kép
Én is bőgős voltam a sok hormontól Kép Látás zavarra nem emlékszem, de többnyire nagyon melegem volt csak azt hittem az az rekkenő hőség miatt van Kép
A lombik kb 150e-re jön ki, de a mostanit nem számoltam még pontosan össze.
A closti, menogon és choragon nekem is volt a stimuban.

Bogica Kép
Ne bízd el magad, de az is már tök jó, hogy látszik, hogy van tüszőrepeid. A baba meg reméljük minél hamarabb beköltözik.

Eszter Kép
Én is megnéztem a nyaralásos képeket. A beszámolóval együtt olyan volt, mintha egy kicsit ott lettem volna Kép Nagyon jó lehetett.
Szeretem Franciaorszégot, tanultam is ott egy darabig egyetemista koromban

Wish

wish

Sziasztok!
Látom nem én vagyok az egyetlen "bagoly" Kép

Bogica
hát persze, nem bizd el magad... de azért lehetsz bizakodó sztem! Tudod, hogy szorítunk neked, drukkolunk! Kép

Évi, Wish
Én semmilyen hormont nem kaptam, mégis tiszta bőgős vagyok mostanában. Nem is értem mi van velem, fogalmam sincs, hogy a párom hogy bír elviselni!!!

Szép álmokat!!!
Holnap találkozunk!!!

Sziszka

szisszka

Sziasztok!
Nemrég mértem és sajna 36.65 volt úgyhogx szerintem nem nagyon valószínű a baba.Kép
dbogica

Unique!

Bocsi, figyelmetlen voltam, látom mást is kérdeztél. Az inszem úgy történik, hogy egy katéterrel juttatják a méhüregbe a srácokat, ami általában fájdalommentes, én pl. semmit nem éreztem, de van, akinek picit fáj. Például a HSG-nél én is éreztem a katétert, de nem volt vészes. Kb. 2 percig tart az egész. Utána betolnak az őrzőbe, ott fél óra pihi, utána mehetsz haza. Aznap én már nem mentem be dolgozni, otthon pihentem, de nem feküdtem. Másnap minden ment a régi kerékvágásban tovább. Persze azért nem erőltettem agyon magamKép

Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok (régi és újKép lányok!

Régen jártam már itt nálatok, de azért nagyjából képben vagyok ám a történésekkelKép Tündi írta, hogy sok új lány van, de ennyire sokra nem számítottamKép Üdv mindenkinek itt ebben a szuper csapatban, de azért mindegyikőtöknek (magamnak isKép) azt kívánom, hogy mielőbb másik topikokba írjatok többet!Kép

Edinka
Gratulálok a Picúrhoz!! Sok erőt, egészséget kívánok nektek!

Évi77
Nagyon drukkolok nektek!!

Stella
Hogy vagytok? Sokszor gondolok rátok és tudom, hogy nemsokára neked is nagyon kell drukkolni!Kép Én (is) fogok ám!Kép

Kép
Kép
tacsifül

Sziasztok!

Azt hittem alig bírom visszaolvasni, amit reggel írtatok, erre nincs itt senki?Kép
Már magam sem tudom, hogy mi van velem, két napja minden reggel hányingerem van, a mellbimbóm pedig rettenetesen érzékeny. A progi pótlót már pénteken abbahagytam, de még ma reggel is 36,3 volt a hőm, de a teszt megint negatív lett. Szerintetek mikor örül ki a duphaston a szervezetemből? A múltkori inszemnél ennyi idő után már le esett a hőm.

Évi,
Hogy sikerült a hétvége? Mit szóltak a szülők, nagy volt az öröm?

Kinga,
Sajnálom, hogy megjött, bár a röntgen miatt lehet, hogy jobb is így.

Wish,
Szurkolok nagyon. Mikor is lesz a beültetés?

Móni

Kép
móni23

Móni!

Köszönöm szépen jól sikerül a hétvége, volt ám nagy öröm!!! Mivel a szüleink arról sem tudtak, hogy próbálkozunk a babával, így semmire nem számítottak, és óriási volt a meglepi! Kép Még apukám is megkönnyezett... Persze ettől nekem is bőgnöm kellett...

Wish!

Nagyon-nagyon drukkolok neked a beültetéshez! Tudod már, hogy hány manót kapsz vissza?

Évi!

Mi van veled? Várom ám a híreket! Kibírtad tesztelés nélkül???

Tacsifül!

Jó, hogy újra írtál! Mi van veled? Hogy vagy? mesélj!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ValiKép
De jó, hogy jelentkeztél!!!
Tündi minket is tudósított rólatok!
Most itthon vagytok? Drukkolok!
Köszi, mi megvagyunk, és mennek a szurik a lombikhoz. A drukkokat köszönöm elteszem és ,ajd jól felhasználom őket!

MóniKép
Pedig pont azt akartam írni, hogy tesztelj még egyet, de látom már megtetted.
Szerintem ha továbbra is így marad minden, akkor menj el a dokihoz, hogy nézzen meg uh-n.
Milyen tesztet csináltál? Olyan jó lenne, ha mégis!!!

Évi(79)Kép
Jelentkezz! Nagyon szorítok!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Én is azt hittem, hogy alig tudom majd visszaolvasni az eseményeket.

Bogica
Azért ne keseredj el!!!

Évi
Jujj, biztos nagy volt az öröm! Szerintem ennél szebb meglepit nem nagyon kaphatnak az emberek!

Móni
Amiket leírtál, jó jelek, drukkolok!!! Kép

Tacsifül
Én is egy új lány vagyok!Kép Üdvözöllek, és remélem hamarosan rólad is megtudok pár dolgot!!!

Sziszka

szisszka

Évi77
Köszönöm kérdésed, de nagyon magam alatt vagyokKép Reggel voltam uh-n és nagyon szomorú vagyok az eredmények miatt. Bár lehet, nem is annyira rosszak. D.u. megyek nőgyógyihoz, akkor majd okosabb leszek. Legalábbis remélemKép
Március óta szedem a clostyt. Múlt hónapban az uh után tök happy voltam, mert úgy tűnt most már kezd hatni a gyógyi és jó úton járunk. Erre este marhára elkezdtem görcsölni és a 21.cn-on megjött a menzim. 3nap után elmúlt, majd egy hét múlva (amikor tényleg meg kellett volna jönnie) barnázgatni kezdtem. De erre ugye már a clostyt beszedtem. Felhívtam a dokit, hogy akkor most mi van?? Annyit mondott, hogy mivel ez a barnázgatás akkor jött, amikor rendesen meg kellett volna jönni a menzinek, ezért a barnázástól számoljam a napokat és a 12.napon menjek majd uh-ra. A clostyra csak annyit mondott, hogy akkor most nem fog hatni:/ Szerintem viszont a 21.napi volt a menzi, de mindegy. Nem is ez a lényeg. Ma az uh-n azt mondta a doki, hogy nincs domináns tüszőm (ja, mert ha minden jól megy, holnap meg kéne, hogy jöjjönKép). Ami nyugtalanít az az, hogy azt írta a papírra "PCO-ra jell. UH kép". Még szerencse, hogy d.u. megyek a nőgyógyihoz, mert így nem lenne egy perc nyugtom sem odakint. Egyébként tök normális a dokim (csak el ne kiabáljam!Kép). Képzeld, a legutóbb azt mondta, hogy ha őszig nem jön össze a baba, akkor megcsinálnak minden szükséges vizsgálatot és konzultát a Kaálisokkal. Ne húzzuk feleslegesen az időt. "A beteg nem fejőstehén. Kezelgethetném magát évekig, de semmi értelme nem lenne. Én azt akarom, hogy minél előbb teherbe esssen. Majd a Kaálisok megteszik azt, amit én már a kórházi hátteremmel nem tudok megtenni aztán én meg majd gondozom magát." Szó szerint ezt mondta! Remélem, hogy azért addig nem kell eljutnunkKép
Amúgy meg egész jól megvagyunkKép Csak tök unalmas odakint és ez sem tesz jót a lelkemnek.

Ha nem titok és nem bántalak meg a kérdésemmel, akkor megkérdezhetem, hogy nálatok miért volt szükség inszemre?

Kép
Kép
tacsifül

Évi,
Biztos nagy volt az öröm. Bárcsak már mindannyian ilyen híreket oszthatnánk meg a szüleinkkelKép

Stella,
Csak attól félek, hogy ha még is van ott valaki, én meg abbahagytam a duphastont, abból lesz a baj.
Lilly nevű tesztet használtam, csak ezt sikerült otthon beszereznem.

Szisszka,
Köszi a drukkot, de sajna még én sem tudom mi is vanKép

Vali,
Jó hogy jelentkeztélKép Remélem a doki csak jókat fog mondani. A clostytól is lehet a sok apró tüsző.

Móni

Kép
móni23

SziasztokKép

Vali
Úgy örülök, hogy jelentkeztélKépKépKép
Sajnálom, hogy nem akarnak összejönni a dolgokKépDe ami késik, nem múlikKépÉs tök jó, hogy ilyen jó fej a dokidKép Ez rengeteget számítKép

Móni
Én azért nagyon-nagyon Kép

Edina
Nem kaptam még meg a mailtKép

Többre most nem futja.Talán majd későbbKép

Egy képre azért még igenKép:
Kép

Babus+Kristóf, aki pont ma 5 hónapos és 1 hetes, és aki máig mondhatta el magáról, hogy kizárólag anyatejet kapottKép, holnaptól már félig tápszeres baba leszKép

Kép
babus2005

Stella
Igen, itthon vagyunk. De holnap már megyünk is visszaKép Ma egy kicsit lazítok itt a munkahelyen, úgyhogy gondoltam benézek hozzátokKép Tündi olyan aranyos, hogy mindig informál benneteket is meg engem is. Olyan jó ám, hogy nem felejtettetek el!Kép Drukkokat tartalékold, aztán amikor kell vedd előKép Mikor lesz a nagy nap?

Móni
Én is remélem, hogy a closty kevert be egy kicsit és köv. alkalommal már nem lesznek ott a PCO-k. Csak akkor most vsz. nem kapok újabb adag clostytKép

Lányok! Szerintetek bekavarhatott az a 21.napi menzi megjövetelnél, hogy aznap voltam homeopátiás dokinál, aki egy ketyerével a pocimat "energizálta"? Kérdeztem tőle is, de azt mondta, hogy attól biztos nem. Kár volt elmennem. Ezen téptem magam mikor megjött. Lehet az is, hogy volt ott valaki és én nem vigyáztam rá!?

Szisszka
Mire elküldtem a kérdést, már leléptélKépKép Ti mióta próbálkoztok? Ez lesz az első baba?

Kép
Kép
tacsifül

Babus
De aranyos Kristófka!!Kép Puszi neki!

Képzeljétek, az előbb hívott a kozmetikusom! A tesójának februárban 3! doki mondta azt, hogy meddő és vsz soha nem lesz babája. Erre milyen híreket kapok ma?? Na??? A csaj 4 hónapos terhes! A dokija még mindig nem hiszi el! Na, ehhez mit szóltok?

Szóval, fel a fejjel! (Pont én mondom, igaz?Kép) A természet majd megoldja, amit meg kell oldania. Babusnak igaza van: ami késik, nem múlik.

Kép
Kép
tacsifül

Tacsifül!

Tényleg nagyon rendes dokid van, ritka az ilyen! Drukkolok délutánra, hogy minden rendben legyen . Jó, hogy már ma mehetsz.A Kaáliban mágusok Kép dolgoznak!!! Nálunk azért kellett az inszem, mert már minden mást megpróbáltak, és nem lett eredménye. A petevezetékeim átjárhatóak, hormonok rendben, szervi bajom nem volt, és a férjemmel is minden oké. Fél évig szedtem Clostit, mindig volt tőle 2-3 tüszőm, utána Puregon szurival is próbálkoztunk, az se jött be. Az inszem volt a következő lépés, és elsőre sikerült. Remélem nektek nem kell őszig várni, vizsgálatok nélkül is összejön spontán a bébi!

Babus!

Kristóf nagyon aranyos! Tök jó, hogy ilyen sokáig szopizott!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ilyen az én formámKép Amikor pont ráérnék, senki sincs ittKép Brühühü...

Lécci szorítsatok nekem ma délután, hogy azért egy kicsit jobb híreket is kapjak a dokitól mint d.e. az uh-n. Majd írok Tündinek, aztán ha lesz ideje jönni a szabi előtti hajtásban, akkor biztos megírja nektekKép

Vigyázzatok magatokra! A babásoknak jó babavárást a babaváróknak meg csak annyit, hogy tavaly is a szeptemberi hónap volt a sorsfordító!KépKép

Puszi
Vali

Kép
Kép
tacsifül

Évi77! Itt vagy?
dbogica

Vali!
Örülök, hogy jelentkeztél. Kép Sajnálom hogy ilyen rosszul alakultak a dolgaid. Remélem a közeljövő sikeresebb lesz.

Babus!
Kristófka nagyon édi! Kép Mikortól kezdted el csörgözni tanítani?

Nicol

Kép
nicol

Tacsifül!

na én meg most jöttem!
Bocsesz, hogy leléptem, de mennem kellett!
Ja, egyébként küldtem neked Mickey-t mailbe! Kép
Drukkolok a dokihoz!!!!
Egyébként igen ez lesz az első baba, és ez a második hónapunk...

Sziszka

szisszka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?