Évi77
Köszönöm kérdésed, de nagyon magam alatt vagyok
Reggel voltam uh-n és nagyon szomorú vagyok az eredmények miatt. Bár lehet, nem is annyira rosszak. D.u. megyek nőgyógyihoz, akkor majd okosabb leszek. Legalábbis remélem
Március óta szedem a clostyt. Múlt hónapban az uh után tök happy voltam, mert úgy tűnt most már kezd hatni a gyógyi és jó úton járunk. Erre este marhára elkezdtem görcsölni és a 21.cn-on megjött a menzim. 3nap után elmúlt, majd egy hét múlva (amikor tényleg meg kellett volna jönnie) barnázgatni kezdtem. De erre ugye már a clostyt beszedtem. Felhívtam a dokit, hogy akkor most mi van?? Annyit mondott, hogy mivel ez a barnázgatás akkor jött, amikor rendesen meg kellett volna jönni a menzinek, ezért a barnázástól számoljam a napokat és a 12.napon menjek majd uh-ra. A clostyra csak annyit mondott, hogy akkor most nem fog hatni:/ Szerintem viszont a 21.napi volt a menzi, de mindegy. Nem is ez a lényeg. Ma az uh-n azt mondta a doki, hogy nincs domináns tüszőm (ja, mert ha minden jól megy, holnap meg kéne, hogy jöjjön
). Ami nyugtalanít az az, hogy azt írta a papírra "PCO-ra jell. UH kép". Még szerencse, hogy d.u. megyek a nőgyógyihoz, mert így nem lenne egy perc nyugtom sem odakint. Egyébként tök normális a dokim (csak el ne kiabáljam!
). Képzeld, a legutóbb azt mondta, hogy ha őszig nem jön össze a baba, akkor megcsinálnak minden szükséges vizsgálatot és konzultát a Kaálisokkal. Ne húzzuk feleslegesen az időt. "A beteg nem fejőstehén. Kezelgethetném magát évekig, de semmi értelme nem lenne. Én azt akarom, hogy minél előbb teherbe esssen. Majd a Kaálisok megteszik azt, amit én már a kórházi hátteremmel nem tudok megtenni aztán én meg majd gondozom magát." Szó szerint ezt mondta! Remélem, hogy azért addig nem kell eljutnunk
Amúgy meg egész jól megvagyunk
Csak tök unalmas odakint és ez sem tesz jót a lelkemnek.
Ha nem titok és nem bántalak meg a kérdésemmel, akkor megkérdezhetem, hogy nálatok miért volt szükség inszemre?