Sziasztok Lányok!
Nagyon köszönöm az elismerő szavakat a táblával kapcsolatban! Jólesett!
Tábla úgy néz ki, kicsit később lesz csak, mert elügyetlenkedtem, és az otthoni gépemen hagytam a programot, amit Wish küldött át és amivel ilyen szépet tudok csinálni. Kb. 4-5 körül teszek fel, ígérem!
Wish
Miket látok a másik topicban? 11 leendő kissrác??? Nagyon gratulálok Neked!
Móni
Azért ne kenődj el, ez még tényleg nem jelent semmit. Reggeli tesztet csináltál? Én azért drukkolok, hogy NE JÖJJÖN MEG!!!!
Persze, hogy van kedved belevágni a következőbe!
Évi79
Én is drukkolok Neked, hogy NE JÖJJÖN MEG! ++++
Nekem azt mondta a dokim, hogy a pé-től számított 14. napon kell megjönnie. Ez szentírás mindenkinél. Nem tudom, de most az utóbbi hónapban bejött neki. Előtte meg nem tudtam, mikor van a pé. Szóval ha a 18-19. napon volt Neked a pé, akkor +14=32-33 napos lesz a ciklusod. Ha tényleg akkor volt a pé. Tehát ha nem jön meg a 34. napon el lehet kezdeni izgulni!
De mindenki másképp műxik, persze
Nárcisz
Dehogynem, Te is meg tudtad volna csinálni, ha ilyen segítséget kapsz, mint Wish
Így már gyerekjáték az egész!
Eszter
Már most imádom a gyerkőcödet! Így, a távolból is!
Judit
Hol lehet megzabálni a kiskrapekot?
Majcsi
Jó, hogy bejelentkeztél! Már hiányoltunk! És örülök, hogy minden OK körülöttetek! Vigyázz magatokra nagyon!
Stella
Mizujs Veled? Van valami fejlemény Sámánoddal kapcsolatban? Mikor is jössz megint Pestre varratni?
Szisszka
Hogy vagy ma? Nem írtál semmit, hogy mi ujs a tegnapi érzéseiddel...
Lányok, lehet, hogy közhely leszek, de eszembe jutott Caramel száma és szerintem teljesen illik rám:
"Mindig várok Rád, míg van elég erő a szívemben, soha nem adom fel, ne is kérd, ezt nem teszem, mindig harcolok Érted, küzdeni fogok, míg bírja szívem, soha nem adom fel, hiszen mindig küzdeni kell."
Értsétek úgy, ahogy
Unique