Új privát üzeneted érkezett!

Bogica
Üdv köztünk! Beraktalak a táblába Kép Régen nagy szerencséje volt az új tagoknak, gyorsan babásak lettek. Sajnos ez egy ideje nem így működik, de remélem hogy te megtöröd az "átkot" és visszajön a hagyományunk Kép Szoritok neked ehhez!

MÓNI
Hogy vagy? Holnap péntek! Nagyon izgulok érted!!!!! Kép

Tündi, akinek ma eléggé rossz napja van, de mindjárt előveszi a tegnapi hepi érzést a páncélból, és magára ölti KépVagy magába tölti, még nem tudom Kép
Vendég

Bogica
Elfelejtettem az előbb megkérdezni, hogy hogy derült ki nálad a candida? Volt tüneted vagy az éppen esedékes szűréskor ezt is nézték?

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Kép

SZÉP NAPOT!!!
Vendég

Sziasztok!

Stella,Tündi!Kép

Köszönjük a jókívánságot!Kép
Én is gondoltam arra hogy most van tüszőrepim,remélem hogy hamarosan lesz ott bent valaki,főleg ha akciózunk este,úgyis ma van a szülinapom!!!!!! Hátha sikerül!!!!!!!Kép)))))))

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Most bemegyek Pestre csavarogni a barátnőmmel,este mejd jelentkezem!
Mindenkinek szép napot és jó munkát!

Sysy
sysy77

Sysy!

Boldog szülinapot kívánok! Ha elfújod a tortádon a gyertyákat ne felejts el kívánni "valamit"Kép

Wish! Móni!

Nektek holnapra extra drukkok mennek!!!

Bogica!

Üdv közöttünk! Gyors babásodást kívánok neked!

Na megyek, dolgozni is kéne valamit, két napja nem sok hasznomat veszik itt a cégnél...Kép

pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Újra itt! Kép

DbogicaKép
Betettelek a táblába! Holnap már fenn leszel!

TündiKép
Megoldódott a tábla-kérdés. Tegnap este átküldtem Neked mailen a frisset, amit Wish updatelt... Kép
Ezúton is szeretném megköszönni Wishnek a munkáját!!!!

WishKép
KÖSZÖNÖM!!!

TündiKép
Majd ha visszajössz, akkor visszaküldöm (biztos lesz addigra pár zebra, meg ilyesmi Kép.
Holnap akkor már én rakom fel Kép
Apropó. Ha még két hétig leszel csak sok a meló, azért ha egy ++++at tesztelnél, ne adj isten, azért ennyit írj meg ide nekünk! Borzasztóan izgulok Érted!!! Kép

Tegnap egész nap fájt a fejem, olyan hányingerem volt, hogy este alig bírtam elaludni. Ma meg menzeses görcseim vannak.
Namármost: 1. vagy be vagyok gyulladva odalenn, 2. vagy baba van. Én 1-nek adok nagyobb sanszot, de ma veszek egy tesztet és reggel kipróbálom, bár én még eddig nem vettem olyat, ami tudna zebrásodni Kép

Drukkoljatok nekem, hogy azért gyulladás ne legyen! (az álmosságom megmaradt a réginek + kicsit még puffadok is)
De ha ennyi tünetet tudok produkálni pszichésen, akkor nagy vagyok, nem??? Kép

StellaKép
Igen, most már én is gondolxom a teszten... De csak azért, hogy nyugisan szedhessek vmi gyulladáscsökkentőt...

BogicaKép
Igen, engem is érdekelne, hogy derült ki, hogy candidás vagy...

MóniKép
Mennek ám a drukkok ezerrel +++++++++++++++Kép

SysyKép
Boldog szülinapot!!! És hajrá este apucival!+++++ Kép Kép Kép

NoémiKép
Azért én nem zárom ki a babó lehetőségét sem.. Kép

Unique, aki elmegy a Rossmann-ba tesztért és babymark tesztért, soha nem lehet tudni alapon... Kép Ja, és vesz még folsavat is. Mert azt eszi mostanságKép

KépKép
unique

Aztán ha visszajön, megpróbál majd egy táblát feldobni, olyan élesbe, hátha összejön neki Kép

KépKép
unique

Unique Kép mitől lenne gyulladás?!?!?!?! A babának nagyobb az esélye. Remélem! KépKépKépKép
Megcsináltad a tesztet? Hány zebra ??? KépKépKépKép
Vendég

Unique, szerintem a teszttel tök felesleges holnapig várni! Ha terhes vagy, akkor annak délután is jelezni kell! (a reggeli teszt akkor érdekes, ha nagyon az elején vagy, mert akkor a reggeli pisiben esetleg nagyobb koncentrátumban vannak a hormonok)
Tök jó lenne ha magadnak oszthatnád ki az első zebrát!!!

Évi! Ha még nem gratuláltam volna, akkor most gyorsan megteszem!!!! Kivánom hogy olyan boldog legyél még nagyon sokáig, mint amilyennek most a soraid alapján látlak!!!

Tündi! Remélem ez tényleg a te hónapod lesz! Az a jó, ha bizakodva nézel a hónap vége elé! Menjetek el pihenni, érezzétek jól magatokat, és remélhetőleg egy újabb zebrával térsz haza!
Én is meglepően nyugisan állok a hónap elé, valahogy talán most kicsit több a bizodalmam mint egyébként, bár vannak arra utaló jelek, hogy volt tüszőrepi és el is kaptuk, meg arra is hogy nem is volt, de azért bizom benne hogy az elso az igaz!

A gyerkőcök tündériek!

Kép
szdorka

Sysy
Hát akkor Isten éltessen! Ennyi jó egy hónapban hogy történhet valakivel? Kép Na de 3 a magyar igazság... Kép

Unique
Mindjárt átküldöm neked a mai táblát + benne van már Dbogica, használd egészséggel, vigyázz rá, sok sikert hozzá meg minden (bocsi, de nem volt időm a képletekkel dolgozni, másold be ebbe légyszi). Be fogok jelentkezni még akármilyen hírem is lesz, ez biztos Kép
Drukkolok neked a teszthez nagyon! Kép

Dorka
Ez a hónap legyen sok-sok kismamajelölt hónapja, a tiéd is! Kép Ideje lenne már annak a babócának megtelepedni a pocidban, igaz? Jól emlékszem, a te párod ment kiskatona vizsgálatra? Van már eredmény?

Tündi
Vendég

Évi79
Egyáltalán nem hülyeség! Ez mennyire hasonlít ahhoz az érzéshez, amit a babánál éreztél?

Annyi drukkot kell most küldeni, hogy lassan menetrendet írok nekik KépKépKép Nehogymá valakit kifelejtsek a tökfejemmel Kép

Tündi
Vendég

sziasztok!

Hát nem tudom, hoyg menni időm lesz majd írogatni, meg visszaolvasgatni, mert beindult a tényleges munka Kép

Sziszka!
Azért azt ne felejtsd el, hoyg a szüleinknek azért más volt. ma már ha nincs biztos állásod, és nem rejtegeted a terhességet az első 3-4 hónapig, akkor simán földönfutó lehetsz. és én még nem vagyok erre a dologkra teljesen felkészülve. elindult az életem, beleérkeztem egy másik körbe, és még nem látom, hoyg mi a jó nekem. Kép

Tündi!
Miért van rossz napod? Egy ilyen sugárzó nőnek, mint te?

Unique!
Egyszer majd te is találsz egy zebrás tesztet. Kívánom, hoyg minél hamarabb legyen! Képű

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

TündiKép
Köszönöm, már én is beírtam Bogicát a táblába Kép Nem muszáj küldened, frissítettem, tuti mai helyzetem van.Kép
Jó munkát a köv. két hétre! Kép

LányokKép
Megcsináltam azt a tesztet... Kép Persze atom negatív. Kivártam pedig a 3 percet. Lilly volt.
Akkor gyulladásom van. Mindenesetre még várok 1 napot, ha nem múlnak a tünetek, akkor beveszek vmit mert ez így már nem állapot. Most is kezdek álmosodni... Kép
És közben furi érzésem van odalenn... Kép
Erről ennyit. Majd ebben a hónapban! Kép

NoémiKép
Aranyos vagy, köszönöm a drukkokat! Kép

DorkaKép
Igen, én is gondoltam rá, milyen jó lenne, ha magamnak oszthatnám ki az első zebrát, de sajna az még várat magára... Kép Majd most! Kép
Vettem egy babymark-ot is, tényleg akciós 1.999 Ft a Rossmannban, este áttanulmányozom otthon, aztán semmi sem menti meg aput Kép

Évi79Kép
mennek a drukkok!+++++++ szerintem jók a jeleid, mindenképpen bizalmat ébresztenekKép

Unique

KépKép
unique

Évi!

Ez egyáltalán nem hülyeség, ezt női megérzésnek hívjákKépKépKép Egyébként én ugyanezeket éreztem, amiket leírtál. Mintha meg akart volna jönni, úgy fájdogált a hasim, és szurkálgatott is. Úgyhogy szerintem a Te zebrád is készülődik hozzád!Kép

Rákerestem az interneten, hogy melyik terhességi héten mije fejlődik a babának. Eszerint Kavicsunk "már" fél mmKép Olyan furcsa, de majd megnő, és kis Törperős lesz belőleKép
Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Unique! Még igy is lehet hogy a tiéd lesz az első zebra! (bár ezek után én inkább azt szertném ha nem igy lenne, hanem inkább valaki más kapná!)

Tündi, én kérdeztem a vizsgálatról, de még nem volt a párom. Hétfőn kaptunk egy beutalót, valamikor el kellene mennie.
Én a következő hónapban megyek hüvelyi UH-s sorozatvizsgálatokra, igy annak az eredményével és az ő eredményével mehetünk majd vissza a dokihoz, aki viszont egész augusztusban szabin lesz. Elotte viszont valoszinuleg nem lesz meg az en eredményem, hacsak nem megint valami extra rovid ciklust produkalok, szoval igy meg neki is van haladeka augusztus vegeig :-)))

Kép
szdorka

Tündi, WishKép

Hány dpi-s legyen a felbontása a képnek (alapbeállításban a képszerkesztőben) ahhoz, hogy miután az eredeti méretről resize-olom 500x600-ra, ne legyen torz a szöveg?

Köszi Unique

KépKép
unique

Unique Kép
Nem tudom, de jó nagy kell legyen az biztos.
Nem próbálod ki azt a progit amit küldtem?
Abba csak ctr+c - ctrl+v, majd Ctr+r az átméretezéshez és már mentheted is. Nem kell előre beállítani semmit.

wish

WishKép
De igen, már azon vagyok. Csak az otthon van, még gondoltam, megpróbálom még 1x idebent a munkahelyemen... De most már rájöttem, hogy ez így nem megy.
Hazamegyek, feldobom a progit és átküldöm ide is, úgyhogy este jelentkezem (remélem) a táblával is! Kép
Köszönöm!

Unique

KépKép
unique

LÁNYOK, MOSTANTÓL AUG. ELEJÉIG ÉN SZERKESZTEM A TÁBLÁT, HA VAN KÉRÉS, ÓHAJ, SÓHAJ, BÁRMI, NYUGODTAN ÍRJÁTOK MEG NEKEM!!! ÉS ENGEM LEHET SEGGBE RÚGNI, HA VALAMI NEM TETSZIK BENNE Kép
Na jó akkor még nem, ha csak az nem tetszik, hogy nincs zebra Kép
Az elején kérek egy kis türelmet, ígérem, hamar beletanulok Kép Előre is köszönöm!

KépKép
unique

Nárcisz
Már elmúlt a rosszkedv, szót se érdemel Kép

Évi79
Na hát akkor nem is tudom mit írjak, tiszta izgalomba jöttem Kép, megduplázom a drukkokat a menetrendemben feléd Kép Sőt, triplázom, stb. Kép

Unique
Kár hogy mégsem baba Kép De ha tényleg valami gyulladás féle, akkor legalább ki lehet kezelni, persze jó lenne ha erről szó se lenne egyáltalán!
Én %-os csökkentést adtam meg a képszerkesztőben, mert így automatikusan méretezi a képet. De ez is többször változik, attól függően hogy ki hova vándorol a tábla részei között Kép(ma 62-62%-ra csökkentettem). Én nem tudnék neked pontos képpontot megadni Kép

Évi77
Nézem a vonalzót..... fél mm Kép, hát még iciri-piciri Kavics, na de majd 2 hét múlva UH-n! Kép

Dorka
Remélem mielőbb rászánja magát a párod ha már beutalók a kezetekben, jobb minél előbb tudni hogy minden oké Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Unique!
Hajrá. Mi melletted állunka táblaszerkesztés nagy fáradalmaiban.
Legalább a munkaidődez is hasznosan tudod majd eltölteni Kép
Sajnálom a negatív tesztet, majd meglesz az is Kép

Kép
narco

Sziasztok!

Olyan bénázós napom volt ma!
Eltörtem a kedvenc sütőtálam, beleléptem a szilánkba, majd megégettem a kezem. Ja és egy hatalmas nagy is találkoztam, persze még azelőtt, hogy elkeztem volna szerencsétlenkedni.
Aztán egész nap takarítottam... de már abbahagytam, mert elkezdtem szédülni meg hányingerem van..

szisszka

Szegény Sziszka!
Azért ne törd össze magad, nem ér anniyt az egész.
A hányinger esetünkben jó jel Kép
Lehet, hoyg nem is annyira béna ez a nap?

Kép
narco

Sziasztok!
Unique és Tündi!A kérdésetekre válaszolván(ez nagyon hivatalos lettKép a candida egy candida szűrésen derült ki, nem a nőgyógyásznál. Kicsit hosszú, de röviden elmesélem. Nekem régóta volt folyásom,bocsi, de tulajdonképpen nem is gondoltam arra, hogy ez candida miatt lehet, és nem is emiatt mentem el a szűrésre, ami egy bioboltban volt. Erről majd később. Tehát én a torkom miatt mentem el szűrésre,váladékozás, stb. miatt.(Akit bővebben érdekelnek ezek a torok tünetek, esetleg e-mailben leírom).Szóval, elmentem ebbe a bioboltba, és mindenféle vér stb.vétel nélkül egy elismert műszerrel allergiaponton mérték be a candidát, illetve hogy milyen ételekre vagyok allergiás. Ez a műszer egyszerűen és tökéletesen kimutatta, hogy hol van, milyen mértékű a candidám. Szigorú diétát kellett betartanom- csak élesztőmentes és teljes kiörlésű lisztből készült kenyér, illetve más étel, cukor nélküli ételek, sovány sajt stb., és a grapefruit csepp meg más gyógynövényes kapszula, illetve még az Oxytarm ( oxigénnel meg magnéziummal teli kapszulák, azt hiszem)kúrát is megcsináltam, ami nagyon jó minden embernek. Az Oxytarm tisztítja az egész bélrendszert a lerakódásoktól,ami fontos, mert úgy olvastam, a bélrendszerben van immunrendszerünk jelentős része. A diéta kemény volt (és bevallom, nem olcsó) de akaraterővel meg lehet csinálni, és megérte! Ezt én mondom. Mi a férjemmel együtt csináltuk végig, mert akkor őt is 'megnézték'és enyhébben, de neki a határ alatt volt a candida száma (80-100 között jó ez a szám.)Szóval a baba miatt is, meg magunk miatt is végigcsináltuk, és azt mondom, megérte, mert igaz, négy és fél hónapba került, de kigyógyultunk, és a baba is jöhetne..Kép Ez azért nem azt jelenti, hogy most már ész nélkül cukros, finomlisztes dolgok mennek, először fokozatosan eszegettünk sütiket (bár a bioboltban lehet nagyon finomakat kapni és 'hozzá lehet szokni'a teljes örlésű liszttel készült ételek ízéhez-hisz másabb, mint a finom lisztesek),de még ma is teljes örlésű liszttel főzök, a kenyeret is olyat veszek, de már azért néha eszek sütit is, meg amolyan ételt is.
Kicsit hosszúra sikeredett, de remélem, ezzel segítek annak, akinek ilyen infokra volt , van szüksége.
Sziasztok!!
dbogica

Akkor ígéretemhez híven:

Kép
Kép

Na, ehhez mit szóltok? Kép

Unique

KépKép
unique

Eddig ez lett a legjobb Kép
Tudom, tudom, még állítanom kell a cellaszélességeken, de alapvetően olvasható. És most emiatt olyan boldog vagyok! Kép

SzisszkaKép
Ne búsulj a mai nap miatt. Nagyon biztató jeleid vannak! A hányinger az JÓÓÓÓÓ!!! Kép

NárciszKép
Hát igen, az utóbbi napokban sokat "szenteltem" a táblának, de szerintem megérte. Kép
És nagyon köszönöm a biztatást! Most rám is fér! Kép

TündiKép
Hát még én mennyire sajnálom, h nem babó. Viszont ennek örömére elmentem egy jót aerobicozni (az elmúlt hetekben szüneteltettem egy picit) és nagyon jól esett! Kép
Hétfőn jól átbeszélem a dokival ezt a dolgot...

Évi77Kép
Persze gondolom vonalzó és vonalzó között is óriási a különbség! Kép

DorkaKép
Szerintem is minél előbb menjetek el minden vizsgálatra. Nem olyan nagy dolog az a katonavizsgálat és megnyugtató, ha vele minden OK. Hidd el, megéri. A páromnak most volt a 2. És jól bírta! Az igaz, hogy mindkétszer ott voltam neki segítségnek Kép

Pusza mára, legyetek jók!

Unique

KépKép
unique

Unique Kép
Ügyes vagy, látom menni fog Kép

wish

Teszek fel par kepet,a tobbi az albumban van www.zsamboki.sytes.net

Ket szerelmem
Kép

Kicsit faradtan
Kép

Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Meg ezt muszaj felraknom, mert annyira aranyos itt
Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit
Nagyon aranyosak a képek!!! Kép

Unique
Nagyon ügyes vagy!!! Tudtam én! Kép
Ja a hányinger nem múlt el, és a pocakom is elkezdett fájni szúrkálni. Bár én arra gondolok, hogy lehet hogy előbb fog megjönni. Vagy csak sokat idegeskedtem ma. De lassan vége ennek a napnak...

Dbogica
Hát tanulságos amit leírtál. Akkor ilyen teljes kiőrléses cuccokat bioboltban lehet kapni? Én kenyeret, péksütit, finom lisztet, tésztát már 3 hete nem ettem, atkins diétázom persze azért nem annyira szigorúan! Kép Mert már csak 5 kg-tól szeretnék megszabadulni. De semmi bajom ezzel az étkezéssel, úgyhogy szeretnék így kajcsizni, miután lement az 5 kg!

Sziszka

szisszka

Helló!

Húúú! Na végre sikerült!
Feltettem az utazásról a képeket, ha valakit érdekel!
http://kep.tar.hu/ironram
Sziasztok!

Jó éjt!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

UniqueKép
Sajnálom, hogy nem baba!
remélem a doki mond majd valamit ezekre a furcsaságokra!

Évi (79) Kép
Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!

JuditKép
Tündéri........

Kép
stella9

Sziasztok!

Unique! Kép
Csúcs! Kép Nagyon ügyi vagy. Én ezt biztosan nem tudtam volna. Tündin is csdálkoztam, hogy ilyeneket csinál. De nagyon tetszik Kép

Ezvicc!
Nagyon aranyosak vagytok, de egy kicsit nagyobb méretben felraknád a képeket, mert nagyon lekicsinyítetted. Nem akarok kötözködni.
Az albumodat nem tudtam megnézni, lehet, hoyg rossza a hivatkozás, mert nem találja.Kép
Bocsi. Kép

Ironram! Kép
Hát így fényképről is látszik, hoyg ez nagyon szupi volt. Én is el akarok menni. Kép

Kép
narco

Éva!
Megy a drukk +++++++++++++++++++++KépKépKépKépKépKép
Remélem sikrül Kép

Nárcisz

Kép
narco

Unique!

Nagyon ügyi vagy, csak így tovább!!!Kép

Judit!

Gyönyörű fiad van! Nagyon szép család vagytok!Kép

Évi!

Mikor tesztelsz? Csak hogy tudjam, mikorra időzítsem a hiperdrukkokat. Kép

Sziszka!

A hányinger meg a szurkálás szédüléssel párosítva nagggggyon jóóóóóóóóóó jel!!!Kép

Móni!

Mesélj, mi van veled???Kép

Ma délután utazunk haza a szüleinkhez, már úgy várom! Anyuék és anyósomék is Baja mellett laknak, így kb. havonta egyszer tudjuk őket meglátogatni. A következő látogatás már a nyaralás utánra esik, (aug. eleje) addig úgyse bírom ki, hogy titkoljam Kavicsot, úgyhogy bejelentjük a nagy hírt. Sokat filóztunk rajta, hogy nem korai-e. De történhet szegénynek baja akkor is, ha nem mondjuk még el, és akkor is lehet (és lesz is!!!) egészséges, ha elmondjuk már most. Jó hétvégének nézünk elébe, lesz sírás meg nevetés egyszerre!Kép Olyan jó, nem sejtenek semmit!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Sajnos nem tudtam jönni az elmúlt két napban és ma sem tudok még írni, mert a férjem bitorolja a gépet egész nap.
Sajnos megint nem sikerült, negatív lett a teszt. Most nagyon csalódott vagyok, és nem tudom van e kedvem belevágni a következőbe. Nehezen viselem a csalódásokat.

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!

Évi77!
Én egyszerű azt hiszem még nem is gratuláltam a nagy hírhez! Ne haragudj! Elég szétszórt vagyok! Nagyon nagy ölelést neked!
Kép
Gyönyörű és nagyon emlékezetes hétvégének néztek akkor elébe! Kép

Narco!
Szeretnék tőled mint topikdokitól kérdezni egy szakmait! Tudomásod szerint az allergiára használt orrspraynek van magzatkárosító hatása? És az antihisztaminoknak?
Mert mi itt bőszen próbálkozunk, közben meg sprickolom az orrom ezekkel a nyavajákkal. Az előzőre azt írták valami mellékvesekéreg hormonokat is tartalmaz. Legalábbis valami ilyesmit.

Tényleg egészen jól sikerültek a képek, és nagyon büszke vagyok a kislegényre is ! No nem mintha eddig nem... Kép

Szép napot mindenkinek!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Móni!
Nagyon sajnálom. Ha most úgy érzed, hoyg ninc serőd, akkor pihentetsd kicsit a dolgot, de hosszabbtávon ne add fe, mert még mindig van nagyon sok esély Kép 24 éves vagy, és mg nagyon fiatal.
Majd meglátod, hoyg pár hónap múlva ugyanolyan lelkes leszel majd, de lehet, hogy már a délutánra feldolgozod a dolgot.
Sok sikert: Nárcisz

Kép
narco

Móni!
Nagyon sajnálom! Tudom, hogy mit érzel! Nagyon nehéz elfogadni, hogy nem sikerül, de azért feladni nem szabad!
És amíg nem jön meg, addig van remény! Ki tudja mi történik odabent ??!!
Sírd ki magad, aztán előre az ikrekért!
Pusza

Kép
stella9

Móni!

Nagyon sajnálom!Kép Iszonyú nehéz lehet most neked, de erős csajszi vagy, és talpra fogsz állni! Stellának és Nárcisznak igaza van, talán pihentessétek a dolgot egy darabig, és ha már teljesen feldolgoztad, akkor szabad csak belevágni a következőbe. (ami tuti sikeres lesz)Fel a fejjel!!! És persze addig is reménykedünk, amig most nem jön meg, oké?

Eszter!

Köszönöm a gratulációt neked is! Jó pasi a fiad!Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Kép
Hát ez nem semmi Kép Nem vagyok egy napot és komolyan nem volt könnyű visszaolvsni a termést Kép

Judit Kép
Nagyon édesek vagytok Kép

MóniKép
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült Kép
De kérlek ne add fel! Nem szabad! Hamarosan a te pocidban is ott fog rugdosni egy csöppség Kép

Timi Kép
Gratula az államvizsgádhoz. Nagyon ügyi vagy Kép

Éva Kép
Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok lányok!

Úgy látszik egyre kevesebbet tudok jönni, de már csak 1 nap van a nővérem esküvőjéig, és nyakig vagyunk a munkában meg az izgulásban.
Csak futólag tudtam visszaolvasni, úgyhogy csak pár szót szólnék!

Unique! Nagyon szépen megcsináltad a táblát! Ügyi vagy! Kép

Évi! Drukkolok, hogy jól sikerüljön ez a nagy bejelentés! Bevallom, azért kicsit irigyellek is...

Évi79! nagyon drukkolok Neked! +++++

Olyan bosszantó, hogy ilyen hosszú a ciklusom, és még több mint 10 napot kell várnom...Kép Sajnos még az égvilágon semmit sem érzek. Pedig a PG-teszt szerint,amikor páfrányom volt,minhárom napon tevékenykedtünk ...
Most mennem kell, még be kell jelentkeznem a fodrászhoz. Hétfőn hozok képeket az esküvőről, hugommal mindketten koszorúslányok leszünk. Kép

szép napot mindenkinek!

Kép
Adri

Kép

Kép
adriana

Adri!
Érezzétek jól magatokat! Kép
Remélem csináltok majd egy csomó fénképet. Mint írtam kislánykorom óta bele vagyok bolondulva az esküvőkbe. És mostanában szerencsére egyre több a környezetemben is Kép
Múlt éven a miénkkel együtt 3-an voltunk, ahhoz képes, hoyg addig szinte egyen sem, vagy csak 3 évente 1-en. És tessék, beindultunk Kép

Annácska!
Bizony, tartanod kell velünk a lépést Kép
A topik rendszeres látogatása ajánlott, és kötelezően előírt Kép

Kép
narco

Adri!

Érezzétek jól magatokat az esküvőn, és az ifjú párnak sok boldogságot, esztendőre apróságot kívánok!Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Nem nagyon jöttem az utóbbi időben.
Voltam dokinál, minden rendben Kép így várom, hogy megjöjjön és lehessen próbálkozni megint. Most viszont semmi izgulni valóm nincs a hónap végére és ez is valami. Rég volt már ilyen és ez most kivételesen jól esik.

Látom sokan jártok ciklus vége felé, Nektek Kép megy a drukk, ezerrel: +++++++++++++++++++++++++ Kép

Móni
Sajnálom. Kép

Ironram
Az allergia jó téma. Én egy évben 4-4,5 hónapot fújkálom az orrom és, ha nem szeretnék babát, akkor még kb. egy hónap gyógyszer is kéne.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Évi Kép ez nagyon bíztató!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Eszter!
Nagyon jók a képek, gyönyörű helyeken jártatok!
Olivér nagyon édi-bédi! Én már ki is választottam a kedvenc fotómat! Kép (remélem nem baj...) Az egyik amelyiken a kavicsokkal játszik, a másik, meg amikor alszik! Büszke is lehesz a kisfiadra, nagyon-nagyon!!!! Kép

Évi 79
Hajrá!!!! Nagyon drukkolok!!! Kép Kép Kép

Évi 77
Tök jó, hogy elmondjátok a rokonoknak! Jujj ennyi izgalom, meg minden... azért kicsit irigy vagyok! KépBiztos mindenki nagyon boldog lesz!!!
Én most még nem élem bele magam a dolgokba, majd akkor kezdek el izgulni, ha késik... addig meg legalább nem élem bele magam (annyira Kép )...
és ha megjön nem csalódom akkorát.

szisszka

Sziasztok!
Móni!
Sajnálom,hogy nem sikerült, én reménykedtem benne!Természetes a csalódottságod, de pár nap múlva talán már a következöre fogsz gondoniKép!Küldenék Neked buksisimit, de nem tudom, hogy kell, így csak egy kis mosolygós arcocskát küldök: Kép!

Lányok!
Nekem megjött, így ma vagyok az 1 napomon!Most az egyszer örülök, több okból is: mert a röntgenek miatt most már nem kell aggódnom, hogy ártott-e valakinek, másrészröl, mert végre nem 40 napra jött meg, hanem 30 napra!!!!Lehet, hogy most visszaállt minden a rendes kerékvágásba!!!KépOlyan bizakodó lettem!

Ironman!
Szuperek a képek és a Kisfiad is!!!Az orrspraykrQl annyit szeretnék mondani, hogy nekem a fül-orr-gégész azt mondta, hogy terhesen orrsprayt nyugodtan lehet használni!Amúgy én a DM-ben vettem egyTheiss nevü tengervízoldatos sprayt, amiben csak tengervíz van, semmi adalék!Nekem használ, pedig nagyon erös allergiám van!Próbáld ki!

Annácska!
Annamari nem ma tartja a névnapját?Ha igen, nagyon boldog névnapot kívánok Neki!Isten éltesse sokáig!

Évi!
Drukkolok!

Kinga
Kinga79

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm az elismerő szavakat a táblával kapcsolatban! Jólesett! Kép
Tábla úgy néz ki, kicsit később lesz csak, mert elügyetlenkedtem, és az otthoni gépemen hagytam a programot, amit Wish küldött át és amivel ilyen szépet tudok csinálni. Kb. 4-5 körül teszek fel, ígérem! Kép

WishKép
Miket látok a másik topicban? 11 leendő kissrác??? Nagyon gratulálok Neked! Kép

MóniKép
Azért ne kenődj el, ez még tényleg nem jelent semmit. Reggeli tesztet csináltál? Én azért drukkolok, hogy NE JÖJJÖN MEG!!!! Kép Persze, hogy van kedved belevágni a következőbe!

Évi79Kép
Én is drukkolok Neked, hogy NE JÖJJÖN MEG! ++++
Nekem azt mondta a dokim, hogy a pé-től számított 14. napon kell megjönnie. Ez szentírás mindenkinél. Nem tudom, de most az utóbbi hónapban bejött neki. Előtte meg nem tudtam, mikor van a pé. Szóval ha a 18-19. napon volt Neked a pé, akkor +14=32-33 napos lesz a ciklusod. Ha tényleg akkor volt a pé. Tehát ha nem jön meg a 34. napon el lehet kezdeni izgulni! Kép De mindenki másképp műxik, perszeKép

NárciszKép
Dehogynem, Te is meg tudtad volna csinálni, ha ilyen segítséget kapsz, mint Wish Kép Így már gyerekjáték az egész! Kép

EszterKép
Már most imádom a gyerkőcödet! Így, a távolból is! Kép

JuditKép
Hol lehet megzabálni a kiskrapekot? Kép

MajcsiKép
Jó, hogy bejelentkeztél! Már hiányoltunk! És örülök, hogy minden OK körülöttetek! Vigyázz magatokra nagyon!

StellaKép
Mizujs Veled? Van valami fejlemény Sámánoddal kapcsolatban? Mikor is jössz megint Pestre varratni?

SzisszkaKép
Hogy vagy ma? Nem írtál semmit, hogy mi ujs a tegnapi érzéseiddel...

Lányok, lehet, hogy közhely leszek, de eszembe jutott Caramel száma és szerintem teljesen illik rám:
"Mindig várok Rád, míg van elég erő a szívemben, soha nem adom fel, ne is kérd, ezt nem teszem, mindig harcolok Érted, küzdeni fogok, míg bírja szívem, soha nem adom fel, hiszen mindig küzdeni kell."

Értsétek úgy, ahogyKép

Unique

KépKép
unique

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?