Új privát üzeneted érkezett!

Tundi!
Bocs, nem tudok visszaolvasni, mikor utaztok? Erezzetek nagyon jol magatokat. Lehet szeptemberben mi is lemegyunk Splitig nyaralni egyet Kép Tudod, drukkolok am nagon!

Stella!
Remelem minden rendben van Veletek is? Koszonom a biztatast, amig korhazban voltam. Sokat segitettek az sms-ek csajok!

mennem kell, megint eltorott a mecses Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Virág!
Kanapéügyletek, bonyolult dolgok.
A miénkre egy félreeértés miatt 3 napig vártunk, hoyg csak megérkezik. Addig a födön aludtunk. Kép
Ha nem megyünk utána, akkor meg sem érkezik.
Fénykéoet ide! Kép

Sziszka!
nem tudom, csak itt beszélnek neked valami sámánról, aki elutazott. És nem értettem, hogy miről maradtam le.

Nárcisz

Kép
narco

JuditKép
Velünk minden rendben, de csak úgy "Stellásan" Kép!
Elég nyügvenyelősen megy a stimu és jó hosszú is lesz,d e részleteket majd csak holnap tudok írni.
Jövő héten megint megyünk Pestre varratni (persze csak ha nem betegszik meg a dokinéni Kép).
Pihenjetek sokat és jó nagy puszi Attika pocijára!

NárciszKép SziszkaKép
A Sámán az én dokim Kép!
Még nem utazott el, csak 9-én fog és ez bonyolítja a mostani lombikot.
Nem kell semmi "rosszra" gondolni.
Azért Sámán, mert képes babát varázsolni a "nénik" pocijába Kép!
Stella

Kép
stella9

Szijjasztok!

Remélem szép napotok lesz! Kép

Évi77
Mesélj, mit szólt a párod, oylan kíváncsi vagyok már! Kép

Judit
Ne haragudj, nem volt időm összefoglalót írni neked, és most már nem is lesz sajnos Kép Ha tudsz picit olvasgatni, szerintem hamar képbe kerülsz!
18-ától leszek szabin, 21-én irány Trogir! Kép

Képzeljétek, még délután is volt billingses, mikor hazaértem, nagyon örültem neki Kép Nem tudom mért, de most nagyon tudok hinni a sikerben, most egyfolytában olyan "beleélős" érzésem van, és nagyon jó ez az érzés! Most csak az jut eszembe, hogy érzem ez most sikerült, és nem pedig az, hogy na kipipálnám már ezt a hónapot is. Biztos érzitek a különbséget Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok. Szép napot mindenkinek!

Évi77!
Neked kulon gratula. Nagyon jo hir ez. En meg az elso inszemre varok, de talan hogy neked sikerult, ez reménnyel tolt el engem is. Vigyázz magatokra. :-)
Vendég

GinuskaKép
Jobban vagy már? Tudtál beszélni a dokiddal?
Mikor lesz a következő ultrahang?

Kép
stella9

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Stella!
Értem Kép

Tündi!
Szép nyaralást még előre is!
Ez az érzés maradjon meg, és tartson ki 9 hónapig, ezt kívánom.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Stella9!
Koszi az erdeklodest. Mar sokkal jobban vagyok- lelkileg. ´Hetfon nagyon depis voltam: az UH-n kicsik voltak a tuszok, a hormonszint alacsony. Pedig mar a 14. nap volt. A doki ajanlotta, folytassuk még ezt a ciklust, vagyis még kell par hormoninekcio. Es valoszinuleg lesz hatása, pénteken kiderul. Gond volt az injekcio beszerzese korul, kozel 150 km-t levezettem, mire sikerult beszereznem...Gyorben. Szlovakiaban semmi sem sikerult.
De mar megnyugodtam, nem remélek ettol a ciklustol tul sokat...hagyom magam meglepni.

Ja es tegnap delutan szult a baratnom, ez nagyon feldobott.

Ma meg olvasom, hogy Evinek is sikerult. Ez is szupi. Es veled mizujs? Mit szabad tudni rolad?
Vendég

GinuskaKép
Nem csodálom, hogy kiborultál.
Ennyit kajtatni a gyógyszerekért!!
Drukkolok, hogy péntekre szépen megnőljenek a tüszőid.
Remélem sikerül majd a meglepi, amire nem számítasz Kép!

Nálunk egyenlőre csak az előkészítés zajlik. Ma megyek a dokimhoz és talán kiderül, hogy hogyan is stimulálunk most. Elég zavaros az egész, mert a dokim külföldi útja teljesen bekavar, de azért remélem minden rendben lesz!
Stella

Kép
stella9

Évi79!
Nagy-nagy gratula az államvizsgádhoz Kép
Kívánom, hoyg mihamarabb pocaklakód is legyen, ahoyg szeretnéd! Kép

Ginuska!
Ennyit kell szaladgálni egy gyógyszer beszerzéséért? Én azt hittem, úgy látszik naív módon, hogy a Mo-on használt gyógyszereket legalább be lehet könnyen szerezni, azaz vagy patika, vagy a kórházon keresztül. Azt hitte hoyg csak a MO-on nem törzskönyvezett gyógyszerekért kell külföldre menni. Hát én ezt egyre jobban nem értem. És lehet, hoyg gyógyszer nélkül is összejön a baba. Én ezt kívánom.

Ma írtam a témavezetőmnek egy beszámoló levelet rólam, erre ő szép szavakkal, de végülis elhajtott. Hát nem értem a világot...

Kép
narco

Sziasztok!

Kérdeztétek, hogy a páromnak hogy mondtam el a jó hírt. Mindig úgy gondoltam (még régebben), hogy bárhogy, csak telefonon nem! Hát ahhoz képest, miután beszéltem a dokival, rögtön hívtam, de csak bőgni tudtam a telefonba, csoda, hogy, megértette mit akarok mondani. KépOtthon aztán kiörömködtük magunkat, olyan jó beszélgetni róla!Kép
A munkahelyi bejelentés se úgy történt, ahogy elképzeltem. A főnökasszonyom már tudta, hogy próbálkozunk, mert az inszem előtt el kellett párszor mennem vizsgálatokra, meg ide-oda, és úgy gondoltam, hogy jobb, ha megmondom az igazat, mint hazudozni minden alkalommal. Meg aztán tudtam, hogy 100%-ig megbízhatok benne. Így is lett, biztatott, meg támogatott, még arra is megpróbált felkészíteni, hogy ha eseteleg nem sikerül elsőre, akkor se keseredjek el. Jó, mi? Tök rendes volt. A kolléganőim meg megneszelték, hogy titkolok valamit, és kombinálni kezdtek: vagy ki akarok lépni, ezért a titokzatoskodás, vagy pedig babát várok. Így nekik el se kellett mondani, csak megerősíteni őket a hitükben. Amnnyira jó fejek voltak! Mindenki együtt örül velem. Csúcs érzés!
Na, most megpróbálok nyugiba visszaolvasni, és mindenkinek írni valami okosságot, mert egy ideje elég felületesen olvasgatok csak. Bocsi...
Pusszancs: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Azért mégegyszer gratulálok. Nagyon nagy szerencséd van a munkahelyeddel, mert keveseknek adatik meg az ilyen. Sok sikert az elkövetkezendő 9 hónapra Kép

Kép
narco

Stella Kép
Szoritok a dokihoz délutánra, és jövő hétre a cérnabevarráshoz is, nehogy most is rosszul legyél utána!

Ginus
A lényeg hogy megvannak a gyógyszerek, és remélem jó eredményt írsz majd nekünk pénteken! Kép

Móni
Hogy vagy? Gondolom beletemetkezel a munkába, hogy addig se gondolj a péntekre Kép Jól teszed, úgy biztos gyorsabban megy az idő Kép

Évi79
Gratulálok a vizsgádhoz, nagyon ügyes voltál! Kép Na most már tényleg csak a baba hiányzik a pocidból, de drukkolok, hogy ne sokáig! Kép

Évi77
Tök jó hogy ilyen megértő, segítőkész a főnökasszonyod és a kolleganőid is KépPárod is biztos nehezen tudott tovább dolgozni a hír után Kép

Tündi
Vendég

SziasztokKép

Évi hatalmas gratul nektekKépKépKép

Judit
Irigyellek titeket, hogy már tervezitek a kis Attival a nyaralást.
Mi is szerettünk volna Horvátországba menni, de mi még idén nem merjük bevállalni Kristóffal. Igaz ugyan, hogy imád csavarogni a drágaKép, már vigyorog, ha készülődünkKép, de ha hosszabb távra megyünk, (pl. 1 nap Pest), akkor már délutánra nagyon benyűglődik.
Nem bírja hosszútávon a nyüzsgést, a tömeget, az idegen helyeket. Õ még jobban szeret itthon lenni a saját kis környezetébenKép
De jövőre már mi is tuti megyünk a horvát tengerpartraKép

Babus

Kép
babus2005

Szisszka!

Minden elismerésem a tied, hogy le tudod tenni a cigit! Nagyon ügyes vagy! Nem szabad úgy felfogni, hogy majd abbahagyom, ha megtudtam, hogy jön a baba! Hiszen mire megtudjuk, hogy Õ ott van, addigra rengeteget árthatunk neki! Kitartás!!!Kép
Nálunk a férjem cigizett, de amikor belevágtunk a babagyártásba, ő is letette, hogy erős és egészséges kisfickói legyenek.

dr. Nárcisz!

Szívből graulálok a doktori címedhez, ez óriási nagy dolog!!! Iszonyú jó lehet úgy bemutatkozni, hogy dr. XY vagyok!Kép

Juca!

A redőnyös szakik túlélték kizuhanás és torok-átharapás nélkül?Kép

Unique!

Van valami fejlemény? Egyébként a puffadás az tuti jó jel...Kép

Tündi!

Szerintem hit nélkül nem megy, vagy csak nagyon keveseknek... Hinni kell a sikerben, én nem elég csak 50%-ban. A hozzáállás nagyon-nagyon-nagyon-nagyonKép sokat segít!!! És a kedved is jobb lesz tőle! Ezt nekem is nagyon sokszor mondták már, de nem hittem el. De most éreztem, hogy sikerült, és így is lett. Én is azt gondoltam, hogy mások könnyen beszélnek hitről meg bizalomról, mikor már ott a baba a pocijukban. De igazuk volt!!! Már nem is emlékszem a sok megpróbáltatásra és csalódásra! A perc, amikor megtudtam, hogy Kavics velünk van, mindenért kárpótolt. Hajrá!!!

Kinga!

Lassan érted is lehet izgulni ott a tábla tetején!!! A zebrám testvérkéi és barátai várnak benneteket!!!

Jófi!

Te merre vagy? Lehet, hogy épp nyaraltok, de jó nektek!

Évi!

Gratulálok az álamvizsgádhoz, ügyi vagy! Most már nyugi lesz, nem kell izgulni a vizsga miatt, és a nyugodt anyuci pocijába be is költözik egy bébi...

Móni!

Nagyon drukkolok neked a teszthez!!! Kibírod péntekig?Kép

Stella!

Értetek is megy a drukk! Hős vagy, hogy a szurik mellé még a varrást is bevállalod! Egyébként hova kapod a szurikat?

Annácska!
Te hogy vagy? Még mindig olyan sióokat dolgozol?

Bocs, ha valaki kimaradt, legközelebb ígérem, jobban figyelek!

Legyetek jók!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ginuska!

Én nagyon drukkolok ám neked, hogy megnőjenek azok a tüszőcskék! Egyébként milyen hormonszurikat kapsz? És mennyit? Régóta próbálkoztok?
Szívből kívánom, hogy neked is sikerüljön az első inszem!!! Higgyj benne nagyon!!! Puszillak!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Időm sajnos nulla, de mindenképpen szerettem volna gratulálni :

Vanda!
Kicsit megkésve, de gratulálok a babócádhoz! Sok tejcsit kívánok! Kép

ÉVI!
végre mégegy zebrás! Gratulálok, vigyázz magadra! Kép

Sajnos Vivikém nem nagyon alszik, csak néha negyed órákat, így semmivel sem haladok. Szalad a lakás, soha nem fogom utolérni magamat.

Puszi mindenkinek

Nicol

Kép
nicol

TündiKép
Úgy örülök, hogy ilyen jól "érzed" magad!
Remélem neked is legalább annyira bejön a Billings, mint Juditnak Kép!
Tényleg hinni kell benne!

ÉviKép
Én sem bírnám ki egy percig se, hogy ne újságoljam el apának.
Kb. 2,5 éve az egyik barátnőm megkérdezte, hogy ha most választhatnék hol lennék legszívesebben.
erre én azt válaszoltam, hogy otthon és várnám haza a férjemet a "nagy hírrel".
De ez sosem fog valóra válni, legalábbis úgy nem, ahogy akkor képzeltem. Most már csak arról szólhat az a bizonyos hír, hogy sikerült-e a lombik.

A szurikat a pocakomba adom, ott jól ki van párnázva Kép!
Stella

Kép
stella9

Azért két képre még futja az időmből:
Ezek a kedvenc altatási pózai a kicsimnek:

Kép

Kép

Nicol

Kép
nicol

Ginuska
Hatalmas tüsző növesztő varázsigét küldtem át neked..Képmost kopogtat az ablakon, engedd már be legyél szívesKép

Évi79
Gratulálok az államvizsgádhozKép

Tündi
De jó mindjárt mentek nyaralniKép
Virag2

Stella!

És te adod be magadnak? Amikor nekem Puregont kellett kapnom, én nem tudtam beadni magamnak. Megpróbáltam, de képtelen voltam megszúrni magam. A férjemé lett a nemes feladat, és olyan olyan ügyesen adta be, hogy sose fájt. Kitartást nektek!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ÉviKép
Nálunk is a párom volt a vésztartalék!
Ha nekem nem ment volna, akkor ő adta volna be.
De szerintem neki még ennyire sem menne, mert mondtam neki, hogy nyugodtan megnézheti hogy csinálom, de arra sem volt képes.
Õ sziszegett és jajgatott, meg eltakarta a szemét, aztán nem bírta és kiment.
Mire is mennék nélküle Kép???

Szólj ám, ha lesznek már tünetek! Vagy már most is van valami?
Stella

Kép
stella9

Stella!

Kicsit szédelgek (de azt már egy hete!!!), szurkál a hasam, emellet mensiszerű hasfájás, de az már múlik. Érzékeny a cicibimbóm, de más nincs. A legérdekesebb az volt, amikor inszem utáni hétfőn (egy egész hét se telt el addig!!!) olyan furcsát éreztem a hasamban, mintha benne lenne egy picike, de nehéz kavics. Az tuti Õ volt! Nevessetek ki nyugodtan, de én azóta tudom, hogy sikerült. Még kb. két napig éreztem napközben néha, utána megszűnt ez az érzés. Mondta is a férjem, hogy már biztos berendezkedett ott bent, azért nem érzemKépMár nem tologatja a bútorokatKép Igaza volt.Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nicol
Olyan szépek vagytok, el is vagyok érzékenyülve... Kis Tündérke ez a kislány Kép
Te pedig a nővéremre hasonlítasz és emlékeztetsz rá ezen a képen, majdnem mintha őt látnám 10 évvel fiatalabban....

Tündi
Vendég

Évi!
Ezt olyan szépen mondtad, hoyg nem tologatja a bútorokat!
Nagyon édes. Azt mondják, hogy a nők megérzik, ha beköltözött valaki.
Jelenleg én most kicsi hasfájást érzek, és vagy 5 napja hányingerem van.
csak ne szenvednék ennyire a fogamzásgátoló abbahagyása után. Ma már arra gondoltam, hoyg újra elkezdem. A tervekkel úgyis csak áltatom magamat, nem tudom, hoyg mire gondoltam...

Kép
narco

Nárcisz
Szerintem ne kezd újra. Mindenképpen jót tesz a tisztulás a szervezetednek. Gondolom neked nem kell mondanom, hogy igenis nem túl jó, hogy hormonokkal nyomjuk tele magunkat....hány olyan ember van itt, akinek aztán azért nem jön össze, mert a fogamzásgátló mindent összekavar....
A többiek már tudják, de te val.színű nem olvastad a 4 hónappal ezelőtti írásaimat, de én személyszerint borzasztó beteg voltam tőle.

Mondjuk mióta abbahagytam sokkal erősebben érzem a különböző hormonális változások hatásait, így hol a cicim, hol a lábam, hol a hátam fáj..na és a görcsökKépDe biztos megvan ezeknek is az értelme... bár néha kételkedem benne..jajj ma nagyon hülye vagyok
Virag2

Sziasztok!

Nicol!
Olyan aranyosak vagytok ezeken a képeken!Olyan édes a pici ahogy ott "lóg"!Kép

Dorka!
Megkaptad a levelem?

Évi77!
Szerintem azért telefonon keresztül is hatásos lehetett a bejelentés, gondolom nem bírtad már ki estig!Kép
Értem nem lehet nagyon izgulni, de azért köszönöm a figyelmességed, tudod most volt HSG-m és ezen kívül még 3 röntgenem, így inkább a biztonság kedvéért most nem várok semmit!

Tündi!
Nagyon szép nyaralást kívánok, és még azt, hogy ez az érzés ami most benned van, tartson még sok-sok hónapon át!!!Kép
Majd gondolj ránk légyszi onnan a gyönyörü Trogirból, most úgy irígyellek!Hotelbe mentek, vagy apartmanba?Az óvárosba, vagy a szigetre( Ciovo)?Annyira szép hely!!!Gyönyörü nyaralást kívánok!!!Kép

Narco!
Cssak nem Te leszel a következö???

Lányok!
Vannak új Brúnós képeim, sokat nött és okosodott, már a FEKSZIK-re is hallgat és még nincs 3 hónapos sem!!!
KépKépKépKépKép
Kinga79

Ja igen elfelejtettem írni, hogy tegnap lánybúcsúban voltunk és hát 3 kolleganőmmel elég jól éreztük magunkat és kb 4 órát aludtam..szóval tegnap nagyon rossz voltamKép
Virag2

Kinga
Jajj nagyon aranyos ez a kutyuKép
Virag2

Kinga!
Nem szeretnék én lenni a következő. Sajnos kicsit problémáim is vannak a dologgal. Most igazán furcsa lenne egy picike itt. Most kezdtem el dolgozni, és nem tudom, hoyg milyen ez a munka sem.
Brúnó kutymuty nagyon aranyos. Igazán jól jártatok vele. Én is szeretnék egy ilyet, illetve egy jack russelt. tegnap láttam egyet, vagy egy hasonlót. Nagyon szeretnék, de kicsi a lakás....

Virág!
Csakhogy amíg nem rendezősik a helyzetem, addig biztosan nem fogok belekezdeni a babaprojektbe. Eddig azt hittem, hogy amint munkám lesz, azonnal teljesülhet a vágyam. de mostmár abban sem vagyok biztos, hogy szeretnék a közeljövőben gyermeket. Nagyon elbizonytalanodtam. Nagyon tudok örülni, ha másnak igen, de magamtól nagyon félek. Félek, hoyg kirúgnak, és nem lesz tovább.
Ne kérdezzétek, hoyg miért estem kétségbe hirtelen. Csak azt érzem, hogy minél jobban közeledika kijelölt időpont, annál jobban el szeretném tolni.
Hát így jártam.
A fogival semmi bajom nincs, sok embert ismerek, aki szedte, és szakmai körök szerint is növeli a teherbeesés esélyét. Amit szedtem, arra elég csak 1 hónapot várni, hoyg kitisztuljon. Márcsak a felezési idejéből is kiszámolható.
Így ezzel nincs problémám.

Kép
narco

Nicol
Nagyon szépek vagytokKép
Vivike nagyon aranyosKép

Kinga
Brúnó kutyus is nagyon cukiKép

Mi pedig így szeretjük egymástKép:
(engem ismét ne nézzetek a képen, kicsit le vagyok amortizálódvaKép)

Kép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Kinga
Nagyon édi a kutyus!!! Kép Hűha, akkor tényleg nagyon okos is!
Milyen fajta?
Az én kisebbik kutyusomnak Alfinak most kenegetni kell a szemét 2 hétig, mert iszonyatosan könnyezik. 2 hét múlva kell visszavinni dokihoz, mondjuk akkor jár neki valami oltás is... De ha nem javul a szeme, akkor műtét lesz belőle! Kép

Virág
Én eléggé érzem a görcsöket meg mindent... sőt volt amikor nagyon rosszul voltam mensikor,volt hogy fel sem tudtam kelni az ágyból. De ez már rég volt és szerencsére elmúlt. Mondjuk én nem szedtem fogamzásgátlót.

Nicol
Nagyon aranyosak vagytok a képeken! Kép

Tündi
Remélem meg van még az érzés! Kép

Évi79
Gratula az államvizsgádhoz!!! Most már legközelebb a babóhoz szeretnék gratulálni! Kép

Sziszka

szisszka

Babus!

Jó rátok nézniKépKépKép Annyira szépek vagytok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Kép
Babus Kép
Nagyon szeret téged a kicsi fiad Kép
Én is akarok egy ilyen ölelést Kép

Nikol Kép
Tényleg egy tündér a lánykád Kép
Nagyon szépek vagytok mind a kette Kép

Éva Kép
Gratulálok az államvizsgádhoz! Most már csak egy baba a pocidban és tiéd a világ Kép

Évi Kép
Igen nagyon el vagyok havazva a munkával, talán enyire még sosem voltam Kép
Azért majd ha tudok jövök és írok Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Kinga Kép
Nagyon édes a kutyusod Kép
És már mekkorát nőtt, hogy rohan az idő Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Itt egy kép, csak nektek Kép
Kép

Annácska

annácska

Nicol Kép
Nagyon aranyosak vagytok, olyan szépek vagytok együtt Kép

Babus Kép
Nem is vagy leamortizálva, ez a kép meg szerintem mindenkiben megduplázta az egyébként sem csekély mértékben lobogó anyai öszönöket Kép

Annácska Kép
De hát te kaphatsz ilyen ölelést Annamaritól Kép

Nárcisz Kép
Szerintem ne törd a fejeden, hogy mikor lenne jó a kisababa. Nekem egyszer azt mondta valaki, hogy nincs olyan hogy jókor jön a baba, mert mindig lesz valami olyan körülmény, ami lehetne ideálisabb. Na, gondoltam majd én megmutatom, és tényleg, mind a kettőnknek jó munkája van, van kocsink, vettünk egy szép nagy lakást, hogy a bébinek is saját szobája legyen, nincs semmi kölcönünk, bankban benn csücsül némi megtakarított pénz a gyes időszakára, erre kiderül, hogy nem lehet olyan egyszerűen gyerekünk. Szóval inkább visszacserélném a kétszobás, autó nélküli, kölcsönökkel terhelt életünkre az egészet, ha lehetne benne egy édes kis baba.
Persze mostmár sinen vagyunk és hétfőn beköltöztetjük a pociba a lakókat Kép, de ehhez kellett két év sikertelen próbálkozás és egy sikertelen lombik.

Ja, tényleg már 18-19 mm-esek a tüszőim és pénteken fogják leszívni őket.

Wish

wish

Babus!
Pedig csodálatosak vagytok mindketten ezen a képen. Látszik, hoyg nagyon szeretitek egymást, és ez íy jó. Kép

Annácska!
Már hiányoztak a képeid Kép
Hol voltál ennyi ideig? Enniyre eltemet a munka?

Wish!
Nem tudom nem ezen törni. Csak arra tudok gondolni, hogy mikor kezdjünk egyáltalán bele, mert nm szeretnék kicsúszni az időből, másrészt nem szeretném elveszíteni munkámat sem, mert akkor tényleg nem lesz pénzünk semmire. Viszont én a babának szeretnék mindent megadni, biztos hátteret is ha kell. Majd meglátjuk. És még lehet, hogy lelkileg sem készültem fel rá.

Tényleg képzeljétek: amikor beléptem az utolsó évbe, úgy érzetem, hoyg onnan már nincs tovább, mintha a halálom lenne. Teljesen ki voltam tőle akadva. Nem öngyilkossági gondolat volt ez, csak nem tudtam elképzelni, hoyg mi lesz utána. És most utána van, és még mindig nincs semmi.
Ti ezt értitek? Én nem...

Nárcisz

Kép
narco

Kinga
Rettentő drága ez a Brúnóka Kép
Biztos hogy fogok rátok gondolni Kép Apartmanban leszünk és nem szigeten.

Wish
Olyan jó hoyg a fentieket leírtad, belőled amúgyis mindig rengeteg erő és energia és optimizmus sugárzik, de ezzel most rátettél egy lapáttal Kép

Sziszka Kép
Megvan, vigyázok rá nagyon, bezártam a páncélba KépKép

Babus
Nagyon aranyosak vagytok Kép Kristófka rád hasonlít jobban? Mert a képen nekem úgy tűnik Kép

Stellácska
Remélem tudsz még írni doki után, drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!

Tündi, aki befalt egy tálka málnát Kép Kértek? Kép Hazaugrok érte szivesen Kép
Vendég

Tündi!
Légyszi írj be 1.cn-nek, köszi. Azt hiszem, hoyg feleslegesen aggódtam Kép

Nárcisz

Kép
narco

Nárcisz
SZerintem jó lenne neked most ha tudnál csak a munkáddal törődni, és rábízni az időre a babaprojectet. Nem kell enynire pontosan megtervezni mindent, mert hát mi cask tervezünk, Isten meg végez, tudod. Én is terveztem tavaly, hogy na majd lagzi után, aztán tessék, eltelt 1 év, és alkalmazkodtunk a körülményekhez. Most meg már tök mindegy hoyg mikor esek teherbe, csak már babás legyek! Aztán majd szépen alakul minden magától. Amúgy ha nem is érzed magad készen lelkileg, akkor szerintem így nem is szabad belekezdeni. Párod mit mond ezekre e kételyeidre?
Ha megkérdezhetem Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Évi77!
Nagyon-nagyon gratulálok, problémamentes kismamaságot kívánok!Kép

Tündi!
Remélem még időben elkaptátok a dolgokat!Kép

Évi79!
Gratulálok én is az államvizsgádhoz!Kép

Én is hagy dicsekedjek, nekem is ötös lett tegnap az államvizsgám, és így a diplomám minősítése is kiváló lett. Nagyon örülök neki.

Egyébként még semmi különös érzésem nincs, illetve mensi szerű fájdalom az van, néha elmúlik, néha előjön, ezen kívül semmi. Képzeljétek, pont a szülinapomon nem kellene megjönnie. Jó kis ajándék lenne...Kép

Babus, Nicol!
Nagyon szépek vagytok a gyermekekkel együtt!Kép

Mindenkinek szép napot!

Timi
szabotimi

Timi!

Neked is gratulálok az államvizsgához, nagyon ügyi vagy!!!
Kívánom neked, hogy váljon valóra a szülinapi kívánságod!
Apukádnak továbbra is jobbulást!
Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

NárciszKép
Csatlakozom Wish-hez. Nincs olyan, hogy pont jó minden.
Ne félj az élettől, eddig is remekül helyt álltál és menni fog ezután is.
Remélem hamarosan téged is elér az a biztonságérzet, ami a jó melóhely megtalálása után jelentkezik és akkor nem lesz több kétely!
Bátraké a szerencse. Te pedig egy nagyon intelligens lány vagy és amint megtalálod a helyed a világban nem fogsz többet félni!

TündiKép
Visszajöttem a dolgozóba, mert otthon csak unatkoznék a Robi nélkül.
Dokinál végre vannak konkrétumok.
Választhattam:
- szúrkálom magamba a Decapeptyl-t, amíg haza nem jön;
- elkezdjük a stimut úgy, hogy pont hazaérjen a pungira, ellenőrzésre pedig lemegyek Tapolcára.
Én ezt a másodikat választottam.
Szóval még egy hétig marad a napi 0,5 Decapeptyl és jövő csütörtöktől indul a tüszőnövesztés Gonal-lal.
Aztán 13-án megyünk Tapolcára uh-ra és vérvételre.
A pungi pedig 18-án lesz, vagyis a Sámán hazaér, lerakja a bőröndjét és az útlevelét, bemosakszik és leszippantja a petikéket.
Ez így kicsit lutris, de nem lehet gond, mert ugyanolyan a stimum, mint múltkor. Csak kontroll lesz kevesebb.
Stella

Kép
stella9

Nicol!
Nekem sincs semmire idom, es iszonyat almos is vagyok KépVivi mar atalussza az ejszakat?

Hat Judyt el sem tudom kepzelni, hogy birja.

Babus!
A nyaralast csak a ferjem gondolja, hogy osszejon. Lesz majd egy probaut Pecsre, akkor majd minden kiderul.
Mi ujsag az allergiaval? Nalam most kezdodik. Vegre orultem, hogy nem faj a gatseb, erre most a tusszogeseknel ugy erzem szetrepedek Kép

Stella!
Nincs kedvetek egy beugorni doki elott hozzank? Europarktol csak 25perc. Szivesen latnank.

En is teszek fel egy kepet, ez a kedvencem:
Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Timi!
Nagy nagy gratula neked is. Itt mindenki nagyon remekel mostanában. Higgyétek el, ez az összetartásunknak is köszönhető.
Boldog szülinapot, előre is. Remélem megkapod az áhított ajándékot. mert ez tényleg a legnagyszerűbb lenne.

Tündi!
A párom most sajnálja, hoyg megjött nekem. A kételyeimhez nem tudom, hoyg mit szól. Próbálom neki mondogatni, de ő nagyon eltökélt mostmár ilyen ügyben. Szeptemberben még ő sem szerette volna. Ez nem azt jelenti, hoyg nem lett volna felhőtlenül boldog, ha véletlenül sikrül, de kollégiumban laktunk, és még helyünk sem lett volna egy picike ágynak, de szó szerint.
Szóval akkor szerinted sem szabad belekezdenem.

Kép
narco

Sziasztok Lányok! Kép

Évi77Kép
Köszönöm a biztatást, de sajna 6 nap menzi után már nem reménykedem semmiben... Kép

KingaKép
Tündéri a kutyád!!! Nagyon szép és imádnivaló kis teremtés! Biztos nagyon rossz is (a kiskutyuk ezt már csak így adják elő), de zabálnivaló!!! Kép

StellaKép
Hát nem nagyon irigyellek emiatt a zaklatott lét miatt. Viszont lassan búcsút intesz az utolsó menzidnek, és nemsokára hozod nekünk a zebrát, emiatt nagyon irigy vagyok ám Rád!!! Kép
Még olvasni is sok ezt a sok gyógyszer nevet... Hú...
Mindenesetre abszolút meg tudlak érteni és 100%-osan melletted állok!

NárciszKép
Tényleg nincs olyan, hogy minden tökéletes. Én is Wish-hez csatlakozom. Gondoltunk, várunk esküvő után, hogy mindent meg tudjunk adni a picinek. Lett ház, autó, meg minden. Mostanra kész a ház. És várnánk a pocilakót... és várjuk... és várjuk... szóval ha 3 éve vki azt mondja, hogy ok, akkor babó vagy ház, stb, azt mondom gondolkodás nélkül, hogy babó.
Ennyit erről.

KépKép
unique

TimiKép
Mennek a drukkok, jók a jelek... Kép

JuditKép
Édes a kicsi de nagyon ám... Besárgultam teljesen Kép

KépKép
unique

Tündi Kép Wish Kép a másik topikba is felvetettem, de itt több a kismami. Egy butus kérdés jutott eszembe. Kép
Olyat szeretnék kérdezni, hogy a Billings módszerben említett hüvelyváladék a peteérés után hogyan változott azoknál a kismamáknál, akik nem kaptak progipótlást - tehát valószínüleg spontán estek teherbe a ciklus második felében. Van egyáltalán valami eltérés a normálishoz képest?

Puszi
noémi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?