Szisszka!
Minden elismerésem a tied, hogy le tudod tenni a cigit! Nagyon ügyes vagy! Nem szabad úgy felfogni, hogy majd abbahagyom, ha megtudtam, hogy jön a baba! Hiszen mire megtudjuk, hogy Õ ott van, addigra rengeteget árthatunk neki! Kitartás!!!
Nálunk a férjem cigizett, de amikor belevágtunk a babagyártásba, ő is letette, hogy erős és egészséges kisfickói legyenek.
dr. Nárcisz!
Szívből graulálok a doktori címedhez, ez óriási nagy dolog!!! Iszonyú jó lehet úgy bemutatkozni, hogy dr. XY vagyok!
Juca!
A redőnyös szakik túlélték kizuhanás és torok-átharapás nélkül?
Unique!
Van valami fejlemény? Egyébként a puffadás az tuti jó jel...
Tündi!
Szerintem hit nélkül nem megy, vagy csak nagyon keveseknek... Hinni kell a sikerben, én nem elég csak 50%-ban. A hozzáállás nagyon-nagyon-nagyon-nagyon
sokat segít!!! És a kedved is jobb lesz tőle! Ezt nekem is nagyon sokszor mondták már, de nem hittem el. De most éreztem, hogy sikerült, és így is lett. Én is azt gondoltam, hogy mások könnyen beszélnek hitről meg bizalomról, mikor már ott a baba a pocijukban. De igazuk volt!!! Már nem is emlékszem a sok megpróbáltatásra és csalódásra! A perc, amikor megtudtam, hogy Kavics velünk van, mindenért kárpótolt. Hajrá!!!
Kinga!
Lassan érted is lehet izgulni ott a tábla tetején!!! A zebrám testvérkéi és barátai várnak benneteket!!!
Jófi!
Te merre vagy? Lehet, hogy épp nyaraltok, de jó nektek!
Évi!
Gratulálok az álamvizsgádhoz, ügyi vagy! Most már nyugi lesz, nem kell izgulni a vizsga miatt, és a nyugodt anyuci pocijába be is költözik egy bébi...
Móni!
Nagyon drukkolok neked a teszthez!!! Kibírod péntekig?
Stella!
Értetek is megy a drukk! Hős vagy, hogy a szurik mellé még a varrást is bevállalod! Egyébként hova kapod a szurikat?
Annácska!
Te hogy vagy? Még mindig olyan sióokat dolgozol?
Bocs, ha valaki kimaradt, legközelebb ígérem, jobban figyelek!
Legyetek jók!