Sziasztok!
Eltűnök pár napra és rögtön tele lesz a topik csodás cuccokkal
Jubié TOP-JUBIS, Abby lánykái tündérek a trikókban, Miané csak kiváncsiságonat szítja, Stucek harcol egy nagy ....nemistudommicsodával...
Szép!
Babi dobozhegyei azért nyűgöznek le most, mert a könyvezéshez én is kasírozom ugye a csomipapírt, csak még lakkozni nem mertem. Milyen lakkal kened?
Nem hullámosodik?
-----------------------------------------------
Az előbbi sorok reggel 9-kor születtek, most értem vissza
Tökölök az esküvőis készlettel, de remélem, holnap meg tudom mutatni. Holnap este lesz az esküvő
Vasárnap búcsú a dédimami falujában, megkérdeztük a polgármestert, hogy árulhatok-e, teljesen megörült! (tavaly két bóvli-asztalból állt a búcsú
)
Nagggggggggyon kiváncsi vagyok. Nem vagyok sznob, hiszem, hogy faluban ugyanúgy van szépérzéke az embereknek, ráadásul ez ott még ünnepi nap.
Végülis ingyen van, cuccom még a maradék a vásárból, de szerencsére szépen fogyott belőle az ismeretségben. Nem mondom, hogy havi 7-8 ezer forint keresetnek mondható,-főleg hogy mennyi időt tölt vele az ember - de a semminél több.
Kodám!
Megmutassam az ajándékod vagy meglepiben szeretnéd?
Akik látták oda voltak érte, de ezt csak felcsigázásnak szántam
Jó hétvégét mindenkinek, holnap csak mutizni jövök, de most rohanok, mert félévente egyszer sikerül a páromat hazakunyerálnom a munkahelyéről 6 előtt és most palacsintát süt a gyerekekkel
Igaz, a füle a telefonon