Új privát üzeneted érkezett!

KodaKép
Nem veszem el, Te vagy az anyagdobozos, Mini a fadobozos, én meg a kartondobozosKép)
Tudod mit, össze kéne hozni a szezont meg a fazont, lapteknikát a dobozzaiddal. De ezt nem adomKép
Kép
lingonbabi

Mian!
Nagyon klassz a zebra, nekem is van ilyen szali csak keret nincs:-(
Az a bigyusz a kereten amit kérdeztél igy van, bronz antikoloval tüecsettel festettem ki.

Néhány kész doboz, portál nem akar bejönniKép Kép
lingonbabi

Szent szalmazsák! doboz doboz hátán! Lassan nyithatunk egy dobozos topikot is. Kép Bébi, Te mit csinyálsz ennyi dobozzal? Kép Ez kész cipős vagy Te is hajtogatod vagy mi a dobit???

Kodácska, jól látom, hogy már varrsz is vagy ez a textil ilyenre van nyomva? Nagyon jópofi! Kép

Kérdés, van egy cserép akármim ami megvan egy kicsit repedve. Mivel kenjem be,hogy kitöltse a repedést? Nem nagyon mély a rep. Én a fakittre gondoltam, de nem tom az jó e ehhez.
SOS. mert ezt még ma megakarom csinálni, hogy holnap elkészíthessem.
szorgosstuci

Stuccim!
Hát ne ríííjál itt magadban! Kép Inkább örülj, hogy szétpakolhatod a kupálni valót!

Mian!
Csudaklassz a zebrád! Hogy csináltad ki vele!

Kép
krimo

Stuci!
Én is fakittre gondoltam! Amikor elolvastam Kép De még nem próbáltam, csak a nagy cserepek alján a lukat betömni vele. Vagyis előbb gipsz aztán kitt. szóval érted....

Kép
krimo

jóóóóóóóóóó, de mivel kenjem ki a repedést???? Kép((
szorgosstuci

ááááááááá, megelőztél! Kép szóval akkor jó a kitt. Megyek kittelni. Kép
szorgosstuci

Na itt van ni! Kép Csak azt nem tudom, hogy mi ez!?Kép
Kép
minden esetre nem kispályás, 27 cm magas és 33cm a pocija. Kép
szorgosstuci

Helloka!
Tegnap még Miannal kezdtem, de elszálltam ....
Most Stucival! Szerintem ez így első ránézésre gyertyatartó, de lehet nagyon félrebeszélek! Tök jó ez az oldal, amit mutiztál, csak én olyan béna vagyok, hogy nem tudok Aról Bre haladni!Kép...
Lingon nagyon romantikus formádban vagy, ahogy a képeket elméztem, de klasszak ám!Kép A dobozok is tutik! Most jövök rá, hog yén is dekupáltam már régebben, csak nem így csináltam. Ugyanis a csajok szobájába van 1-2 doboz szép csomipapírral bevonva, kár hogy akkor még nem ismertem ezt a technikát!
Koda ez a doboz is fantasztikus! Gratula!Kép
Ja és én a kalapkúrát ajánlanámKép
Mian! Nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál rám!Kép És ha nem bánod fogom is használni eme csicsás jeletKép Nagyon tetszenek az új alkotások, én sem tudom mi az a kis ládácska vagy mi de nagyon eltaláltad a mintát. Nekem persze legjbban a a három kis citrom tetszik a tetején ami lehet nem is citrom csak én annak látomKép Most ellenkeznék Stuci mesterrel, szerintem így jó a tálca ahogy van...pont az jutott eszembe mikor megláttam, hogy én mé nem tudok ilyen kis harmonikus szineket krétázni?! mIndíg a barna meg a ződ.... nekem teccKép
Kép
Szép álmokat!
abby

AbbY, itt a B,http://paradianim.com/lettreB1.html
A tálca nekem is nagyon tetszik, nem azt mondtam, hogy nem jó.
szorgosstuci

Én sem fogtam az adást, hogy hol kell átírni az A t Kép De aztán rájöttem ám! Kép Jó kis oldal, csak kár hogy a krimo név nem elterjedt Kép Vagy inkább nem is kár Kép
Szerintem ez váza, vagy nincs lika?KépEz marad az én nevem mellet Kép
krimo

Kép
krimo

Na, Hahóci mindenkinek!

Szóval a zebrásom az szalvéta, természetesen! A keretet pedig úgy kaptam, ez is sima gipsz keret, csak éppen a közepe domború. Hát nem mondom, fér bele gipsz rendesen; úgy kb. 2-3 normál képnyi!
Aztán a keretet szépen kézzel, vékony ecsettel festegettem. Tényleg semmi extra.

Koda!
Az új dobozodtól teljesen elaléltam!!! Nagggyon teccik! Kép

Babi,
a Te dobozkáid is szépségesek. Mivel vontad be? csomi papír?

Stucc,
a találós kérdés jó! Speciel nekem nincs rá ötletem! Kép Teljesen le vagyok lassulva a meleg miatt.
Köszi az emilkét, megkaptam! Kép
mian

Sziasztok!
Én sem vagyok ám annyira hüle...miután kiléptem tegnap rájöttem, hogyan is kell átírni a betűket és egy rakás -nagyon lényegesKép- nevet el is mentettem!Kép Köszi Stucikám még1szer!Kép
Tudom, hogy nem úgy mondtad a tálcát, sőt ha Te kritizálsz annak mi csak örülünk! Igaz?! Legalábbis én úgy vagyok vele, hogy neked hiszek és tudom, hogy építő jelleggel kritizálsz!Kép És különbenis olyankor speciel imádlak!Kép De most ugye ezt meg sem hallottad!Kép De majd ha eccer mi is olyan profik leszünk mintTe akkor majd jól nem fogsz tudni semmit se mondani ám, addig meg leesett állal figyeljük az ötleteidet!Kép
Krimuszka! Én is bajban voltam ám a neveknél, de aztán rájöttem, hogy t.képp jó nekem az abigél is!Kép Harmadikműszakot nem szoktad nézni...Vészhelyzet helyett az is naon jó!Kép
Stuci! Akkor mijaz az mijaz?! Már nagyon kíváncsi vagyok!
Szép napot!
Kép
abby

De nagy a csend!!!
Stucek! még Te is nagyon el vagyol tünve! Kép

Én meg alkottam itt nagy kínomban: Remélem ide tudom tenni!
http://gportal.hu/portal/mian/image/gallery/0100.jpg

Visszatérve a tálcámra! Ez nem lett krétázva!!! Elöször pacsmagoltam egy alapot; rózsaszín és világoskék pacákat, majd repesztö lakk és nagyon vékonyan elefántcsont rá. Ilyen lett!
mian

Ezt akarta mutatni Mian: http://gportal.hu/portal/mian/image/gallery/0100.jpg
(a zebrás nekem nagyon teccc, az a kedvenc állatom!!)
Én meg eztKép :
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/menthesduo2.JPG , a szalvitartó másik oldalán ugyanaz a minta van, mint a fakanáltartón.
Ja, és a lényeg: az alapot a párom készítette, direkt olyan alakúra vágta a szalvitartó tetejét, hogy passzoljon a minta ívéhez Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

...most látom Mian, hogy a te linked is működik...az előbb még nem hozta be nekem a képet...bocsi, hogy belekontárkodtam...

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!
leültem..........eddig ez a legszebb! gratulálok, szedegetem a leesett államatKép

MianKép
nem látom az alkotást..nem jön be. Köszi a dícséretetKép

StucikámKép
Dehogy varrtam. Bárcsak tudnék varrni. Ezért irigyellek is Téged nagyon!!!!! Az anyag ilyen szép mntásKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Jubi, Mian! GyönyörüekKép))
Jubi, imádom ezeket a szineidetKép
Mian, ötletes nagyonKép

Van nekem is egy kérdésem: Mi ez?
Kép
Melléttettem egy mécsestertot méret látszodjék.

Dobozok fent:
http://gportal.hu/picview.php?prt=33591&gid=436792&index=21
innen elöre. Gondolom Szorgoskám, a képek választ adnakKép Nem hajtogattam, multkori cipösbolti lenyulásom a legtöbb. Oriásak nem, azok Ikeásak pofásabban. Mind csomagolopapirral van ragacsozva, 2-3-szor lakkozva.

Ti akik vagdostok ki falapokbol kértek egy ötletet?
lingonbabi

Na jo, mielött elnáspángoltok, itt az ötlet:
Kép
turiztam néhány hete, még nincs csinositva.
De ugye mijez? Najezz:

Kép
3 kémcsövet kell beletenni és azokba 3 szál virágot.

Akkor mehetek nyugodt lölkiösmerettel ládákba szortirozni hölgyemény minden-kacatot-gyüjtök dolgait.
lingonbabi

Babi!

Menten elájulok a cuccaidtól. A dobozok isteniek, már bele is pakoltam képzeletben! És ez mind a tietek? Miket tároltok benne? Na jó..nem kell elárulni.. Kép
Még nézettem az alkotásaidat és gyönyörködöm tátott szájjal! Nagyon ügyes vagy!

Falapos ötletek jöhetnek. Nekem apum vagdossa őket, de minden öteletet szívesen fogadok!

Lányok!
Voltatok már a kreatív kincsestár oldalán! (nem összekeverendő a Kreatív kincstárral!).
Ott láttam gyufatartót és még sok jót olvastam. Sajnos képek nem igazán vannak. Pl szalvétatartó 159ft!!!

Én is alkottam jó sokat, nhányat mutatok is!
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=233822&index=57
Lapozzatok!

A rózsás pzs tartóhoz annyit fűznék, hogy baromi sürgős volt és egy idős nénikének kérték! Aznap meg is csináltam fel is adtam. Rám volt bízva a minta és a szín is!!! Jött egy levél, hogy visszapostázzák, mert szörnyen nem tetszik nekik!
Kiakadtam! Akkor minek bízza rám a dolgot??? Kép

http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=401901&index=5 Szalvétatartók

http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=401909&index=11 Régen készültek, most tettem fel őket!
Még van sok, csak nincs fent a honlapomon minden!

Jubi!
Csúcsszuperek a cuccosok! Koppintok is, ha nem túl nagy baj! Ha meg baj is, mit tudsz velem csinálni?? Kép Kép Kép

Biztos kihagytam sokmindenkit, de majd alaposabban visszaolvasgatok! Kép
Megyek, mert Geri Kép megunta a pancsolást! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Tényleg Koda, a dobozod! Nem is mondtam, mennyire tecccik! Olyan, mint amiket külföldi magazinokban lát az ember. Kép

Babi!
Nem semmi ez a rengeteg doboz! Nekem nem lenne hozzá türelmem...én jobban szeretem az aprólékos munkát Kép
Hogy mi az a szíves kosárka? Hát egy szíves kosárka Kép Teljesen az én világom, mos nézem, hogyan tudnám legyártatni a párommal Kép...ő még nem tud róla Kép
A kémcsöves cucc is jó ötlet, csak nem tudom milyen stílusban dekorálnám...

Anyko!
Nekem a boros pzs tartó stílusa tetszik a legjobban, bár nem tudom, hogy jön össze a bor és a pzs....de ha jobban belegondolok akkor van egy ötletem Kép
Ja, és utsó szalvétatartó is nagyon szép!
Persze koppints csak nyugodtan, mindannyian azt csináljuk Kép

Pussz:Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi...bor + pzs....
Rendelték egy 24 éves legénynek! Szereti a borokat! Kikötés, hogy vagy parafadugós legyen, vagy borral kapcsolatos! Kép Innen az ötlet! Kép

Én is filózok, hogy a 3 kémcsöves vázát hogyan lehetne dekorálni, de én már ki is gondoltam! Nem feltétlen kell köcsög alakúnek lennie a vázának. Bármely formát meg lehet csinálni úgy, hogy közrefogja az a fadarabot, amibe majd a kémcsövek kerülnek! É máris millió egy ötlet van, miként is dekoráld! Csak a kémcsőnek szánt lyuk mérete kell és lehet is adnia nagy feladatot a párodnak! Kép
Tényleg, a szülészorvosom Boros Zoltán! Kép

na megyek!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Anyko!
Kép...Zoli is tervezte egykor, hogy nőgyógyász lesz, de ez még tinikorában volt, és nem igazán a szakma szeretete motiválta Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!

szerintem az én nőgyógyászomat sem a szakma szeretet motiválja! Kép Látszik is rajta! Szülés közben összevesztünk! Kép Varrásnál már próbált vicceket mesélni, de nem az erőssége! Kép Na de nem offolok tovább...

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Kukuccs!

Abby!
Á, nem nézek ám akármit amiben benne sem vagy! Kép Általában el üdögélek itt a gépnél, felőllem éhen halhat a tv társaság, ha nem ad vészhelyzetet! Kép

Nekem miért nem vág senkise ilyen csudiszép faizémizéket?
Tán mert úgyis lusti vagyok kupácsolni? Kép

Kép
krimo

Lustikocsma! idess mit csináltam!
Képhogy folytatnád??? Kép Mit festenél még rá????

Mian nekem csak itt http://gportal.hu/picview.php?prt=85660&gid=414102&index=12 jön be, de ez valami csoda! Kép mosmáaztán mennyé szabira , mert nem bírom, hogy ilyen szépeket csinákolsz. Kép

Jubika, ha az Abby nem csépelte volna el az , hogy "utállak" akkor most én is mondanám. Kép Ez annyira elvan találva, ilyen szalvit nem is láttam még. Ez is vizes krétás??? Remélem a kedves párod kapott 1-2 pusszantást, hogy ilyen rendes volt, hogy még a szal. fazonjára is vágta az anyagot. Kép

Koda szivem , én meg már nagyon nem szeretek varrni. Kép

Lingon! Mostmár szólok a férjednek, hogy ne adjon Neked pénzet,mert már nagyon sárga vagyok. Kép

Egyébként az most nem fagyis kérdés volt, hogy mi az a micsoda, mert valóban max. gyertya fér bele.Kép De szerintem ez csak egy elcseszett váza mert rossz helyen van a bejárat rajta .Kép Fordítva jobban nézne ki. Kép
Itt van félkészen
csak a színek nem jönnek most a vaku miatt elő. Most levan kenve felülrepesztővel, hát nem tom hogy fog sikerülni. Kép

Így mindjárt más lenne igaz??? Kép
Kép
szorgosstuci

Mian! Én sem látom sajna a képet, de menek megkeresem! Sőt visszanézem magamnak a tálcát is...én csak az árnyalatokat és a repesztést figyeltem meg illetve azt, hogy milyen kis izléses darab!Kép
Jubi! Tőled meg ezt vártam!Kép Nem tudok mit mondani: szokásos!Kép NAgyon tecc. nekem is van ilyen szali, csak ugye a konyhámba már nem fér semmi. Irigy dög vagyok másnak meg nem akarom adni!Kép A párod nagyon ügyi! Szabhatna nekem isKép Mivel dolgozik?!
Babi! A dobozok fele jöhetne hozzám is! Honnan vettél ennyit? A nagyok is tök jók! Nekünk errefelé tudod még a cipőhöz sem mindig adnak dobozt nem még csak úgy ingyér!Kép Szerintem az a kis kosárka fűszertartó vagy fűszerolaj, vagy borecet tartó lehet... de biztos nem az én tippem a nyerőKép
Krimo! De rendibandi vagy! Azért eccer ha van kedved azt is megnézhetnéd, hasonszőrű a kedvencünkkel!Kép
Jubi! Ez a dokis beszólás nem volt semmi!.O Olyan jót röhögtem! De gondolom most már más a véleménye ez ügyben!Kép
Ma kényszeralkottam... mostanság semmi kedvem hozzá...
Szép álmokat!
abby
abby

De jó, hogy újra itt van mindenki! Kép Kép

Jubci,
csodásak ezek a konyhai kütyük! Még mindíg képes vagy felülmúlni magad!!!

Babi,
milyen ragaccsal tetted fel a papírt a dobozokra? Nagyon érdekelne, mert most a legújabb divat itten erre felé a tapétás technika. A tapétát pedig kasír ragasztóval illenék felragacsolni, ami meglehetöst drága. És vettem már fantasztikus tapétát (egyiptomi minta) ami arra vár, hogy ragasszam fel.

Bi-bi-bi!!! Kép ma megint turiztam!!!! Tanátam egy fantasztikus Antikvitás boltot, s tetejébe olcsó is! Az egész cumó volt kb. 3000 Ft.:
http://gportal.hu/portal/mian/image/gallery/turi111.jpg

Anyko,
még miníg nem válaszoltál, hogy megkaptad-e az emilt!???

Pussz:
Kép
mian

Mian!

Fujj, nagyon utállakKép Az bóóótodat mégjobban. Nagyon klasszakKép)

Casco tapéta ragacs vastagabb tapétához valo, de üvegszálas akármit is ilyennel tettem fel, elöre bekevert, nem penészedik, olyan sürü vagy állagu, na mi csudához hasonlitsam? Lefotozom jo?

Ugy csináltam, mikor már rajöttem a zizére, hogy magát a csomipapirt kentem, elötte persze kivágtam méretre (kés és szélhez igazitás, visszahajtás). Majd a tetönél ráigazitottam a tetöt a ragacsos papirra, forditottam föl, utána rögtön innen majd onnan felhuztam rola a papirt, majd simitottam vissza kézzel. Aztán logikusan vagdostam ahonnan kellett 3 szögeket, stb. Vizes rongy legyen kézügyben. Doboz oldalait pedig 1-1,5 cm+ hosszu oldal + kicsit még ragacsoztam a papirt, dobozt felállitottam kilogjon az asztalrol, és ugy rá a papirt, ne legyen ferde, asztaltörlés, fektet-néz-felhuz papirt, levegöt kinyomni, mikor jo folytatni a papircsik ragacsozást.... utána vagdosni, visszahajtogatni körbe. Oldalait 2x, tetejét 3x lakkozni mikor száraz. Érthetö remélem, ha nem akkor bizti az lesz mikor csinálod/játok, mentsétek el akit érdekel.
lingonbabi

Mian!

Bocsiii...megkaptama leveledet! Anyum úgy dönött, hgy inkább varr egy rucit. nem akarnak sokat költeni!
A képek nagyon haszosak, amiket küldtél.! Azzal már boldogul anyu!
Köszi szépen!

Már megint szuper dolgokat vettél! Itt miért nincsenek ilyen boltok???

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Na bekukkantottam kicsit, mivel mostanában nem igazán jutok se gép, se dekupli közelébe pedig nem is nyaralok.Kép (borsószedés-fejtés, befózés, stb.) De amiket láttam azért mind-mind dicséret jár!KépKépKép
Ja, és lopom közben az ötleteket, hátha már valahára eljutok az alkotásig. Mian zebrás képe telitalálat! Épp most kéne valamikor(?) ui. szalviból órát csinálnom, na meg képet is...

Ügyeskedjetek továbbra is!Kép

Sztigris
sztigris

Sziasztok!
Abbykém /372/egyszer már kértelek, hogy ne profizzál le engem,nem vagyok az és soha nem is leszek.Enyhe gúnyt vélek felfedezni a hsz.-ben./??/Kép

Más.
Egyébként örömmel jelentem, hogy tegnap éjjel sikerült úgy elbaltázni a gyertyatarót, hogy nem is tudom lesz-e még belőle valami. Ma egész nap csak azon járt az eszem meló közben, hogy földhöz vágjam , vagy adjak még egy esélyt magunknak. Kép
Rákentem egy új Olasz 2 lépéses repesztőt és mikor nekiálltam pasztázni , nem lehetett visszaszedni csak vízzel. Na és akkor már a lakk is jött helyenként.Most aztán úgy néz ki mint akit a kukából húztak ki.Kép Pedig ezt most kivételesen nem akartam "összekoszolni". Kép Csak olyan kis öreg porcelánosra.

Mian, nagyon klasz kis dobozok!

Szóltam már én is egy ismerős kukabúvárnak, hogy nyitott szemmel járjon és találjon nekem jóféle kis kupálni valót, de még semmi zsákmányra nem lelt. Kép
szorgosstuci

Stucim!
Hát igazán nem tom, szerintem levakarnám a cicát, meg a babát Kép A kalap meg a sál tecc a képen, de a többi nem az én világom Kép Biztos jól lefesteném inka motívumokkal.
No mi lett végül a vázáddal, ami gyertyatartó?

Mian!
Szerintem szerencsém van, hogy nem látom miket turiztál, mert biztos én is besárgulnék!

Abby!
Ám néha belenézek abba is, de nem nagyon maradok meg, én a tv előtt, vagy bealszom.....
Kivéve még a Bariközt. Azt nézi valaki????
Nagy kérdésem lenne! Sasolom Magdinéninél a falon, van valami olyan cumó ami leginkább egy pénztárgép szallag, arra írja az öregnek, hogy mi kell a boltból. No én egy olyant akarok csinálni. De mostanában nem mutizzák Kép
menek, mert szaraxik a monitor, és már nem látom mit írok.
Jójjszakát!

Kép
krimo

Na Stuci veled kezdek!
Ugye nem mondod komolyan ezeket?! Most csak a frászt akartad rám hozni ugye? Hát sikerült!
Perzse, hogy érzed a gúnyt a szövegben hiszen van is benne, de én inkább magamra gondoltam akkor...én inkább öniróniának mondanám. Csak azt akartam a profival jelezni, hogy én még annyira kezdő vagyok hozzád képest és egy jó darabig a nyomodba sem érhetek, bár kétlem, hogy valaha is....
Tudod nagyon jól, hogy Mesteremnek tekintelek, akkor meg mit izélsz itt!?Kép Látom tényleg felhúzott a gyertyatartó...remélem mára már készKép
Vagy ha így jobb akkor elfelejtheted nyugodtan amit írtam, mert ezek szerint rosszul fogalmaztam...bocsiKép És én még azt hittem tudok kommunikálni!...Kép
Krimoka! Tudom miről beszélsz... én is kisasoltamKép Nekünk otthon van is ilyen én vettem negyedikben anyáéknak egy kirándulásonKép De még meg van eredeti állapotában... 7végén megyünk ki...kelle esetleg a minta? Nem igérem, de hátha összehozzuk... ha gondolod!
Mian! Sajna én nem látok semmit csak a anyg gportal felírást....
Szép napot!
abby
ja majd elfelejtettem...én ezt alkottam, bár nem lett valami sikeres...innen:
http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=422823&index=2
abby

Kép Kép hát persze, hogy nem láthattok semmit! Szerencsétlen hiba folytán elszállt a gportálom!! Kép Brü-hü-hü!
Folyik a helyreigazítás!
Lefestettem a tegnap turizott konyhai falipolcot, csak bajban vagyok, mert nem tom mit tegyek rá!????

Stucek!
Ne bomolj!!! Kép Volt egy öreg barátosném, aki mindenre azt mondta: "majd .....aszódik magától!"
Kérdésem lenne; jársz a Munkásotthon u.-i hobbysboltba??? Ha igen, akkor nézd meg légyszi nekem, hogy mennyé aggya a csajszi a fa óra alapot. Köszke!

OFF
Iszonyú vihar volt az éjjel! Majd össze-vissza .......magam! Hatalmas jég is esett Kép sok virágom megadta magát! Síjok!!!!
mian

SziasztokKép
Nem tűntem ám el, szorgalmasan olvasgattam minden nap a reggeli kávém mellett, most meg erőt vettem magamon és írok isKép
Minden művet megnéztem, nagyon gyönyörűségesek! Abby! Nagyon tetszenek a kiscsajok rucijai, gondolom feszítenek is bennük ezerrelKép A lagzin is csudaszépek voltakKép
Mian! Nagyon jó a zebrád!!!! És aranyos a kisfiadKép (Nekem is van ám "eladó" lányom!Kép) Eső-jég-vihar nálunk is előfordul mostanában, anyuéknál múlt vasárnap 10 perc alatt fél lábszárig érő eső esett, meg jégKép
Babi! Megkaptad a szalvikat???

Én is alkotgattam azért a nagy hallgatásban, a júniusi képtáramban vannak a cuccosok. Java most saját kedvemre-használatomra készültKép

Erika
dreri

Eri!

Érdeklődöm, hogy abból a tengeres szalvétából, amiből képet csináltál, lenne még? Nagyon régóta keresek ilyen szalvétát, mert rendeltek tőlem belőle pzs tartót és nem tudok mit kezdeni vele szalvihiánymiatt! Van olyan szalvétám, amit kersel. Megoldható a csere?

Köszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Abby!
Lécci lécci fotózd le nekem azt a mizét! Látom én, hogy van rajtta valami kütyü ami mentén le lehet tépni a papírt. Szóval ha megvizsgálgatnám biztos könnyebben csenném az ötletet. Kép
Mian!
Ide ért a viharodból, egy kis nyári zápor Kép Mire kicipelésztem a virágokat az erkélyre elállt.

Megcsalom én is magunkat, és most gyöngyözök.

Kép
krimo

Eri!
Hol? Beszéltem tegnap Anyuval, de mert Apám szivinfarktust kapott, más szinte nem került szoba.

Stuccos!
Na hol voltam ma???? Na hol????????????????????

Aniko!
Dicséretet kosziKép A dobozokban (nem titok) Barbiek (sose játszik velük), kártyák, matricák, pihe-puhák a 2 legnagyobban, az egyik csizmás doboz tele hajbavalobigyuszokkal. Lányszoba lassacskán rendben leszKép Cska kopácsolni nincs idöm. Pihenéssképpen csináltam 1 papagajos képet üvegmatrica.
Arra gondoltam vettek más ajándékot valamit és igy könnyebb visszapostázni mint igazat mondaniKép
lingonbabi

Anikó!
Sajnos, az utolsó negyedemet dolgoztam beKép Gyorsan szétnézek néhány oldalon, hátha látok valakinélKép
Erika
dreri

Sziasztok!
Abbykém semmi gond, csak nekem kellemetlen ez nagy "ajnározás". Kb.1-2 hónap eltéréssel kezdtük a kupálást,tanultunk egymástól mindannyian sokatés még fogunk is! Kép
Nekem bőven elég, ha csam simán utálsz. Kép
Aranyosak lettek a topok, látod én még ilyen textil dekut nem is csináltam, csak vászonra a rendes ragaccsal. Kép

Mian, hétfőn voltam ott, de nem néztem, hogy van-e neki, de majd telón megkérdem. Addig is van itt ilyen:http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=22&productId=22075&langId=-30&parentCats=13716*13721
Igaz, hogy ezen a IV óra kicsit furán van. Kép

Lingon,mostmár valóban letiltatom a bankszámlád!Kép

Krimóca ezt nagyon sajnálom, mert úgy megörültem a képnek, hogy rögtön rád gondoltam és Néked csináltam. Kép

Gyertyatartóról, kiderült, hogy amit vettem felületrepesztőt az üvegre való
Kép és egyébként is 2 nap múlva jön csak elő a repedés. Kép Hát ennyit a magyar fordításokról , amiket ezekre a szoárékra írnak. Még jó, hogy van aki ért olaszul és lefordította az eredeti szöveget. Így már nem hülyén halok meg.
Ráadásul egy sűrű lőty az első felkenni való és csíkos lesz tőle a cucc.Nem javaslom, hogy ilyet vegyetek.
Na persze a boltos is bekaphatná a bal bokámat. Ha én ilyen bótos lennék mindent kipróbálnék mielőtt eladom. Kép
Na de nem vagyok az. Kép
Na szóval lemostam a gyt.-ról a maszatot és újra bekentem. Most majd várok 2 napot aztán lesz ami lesz. Ha nem reped, hát nem reped.Kép
Na mentem dógozni. Szép napot Mindenkinek! Cupp
szorgosstuci

Na és ezt alkottam tegnap éjjel:http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=6165&page=1&image=144735
Azért van fejjel lefelé, mert még szárad. KépPersze megfordíthattam volna magát a képet. Kép
szorgosstuci

Stucii!
Az album nem publikus! Kép Ezt írja ki!
Tedd ide fel!

Én még nem mertemilyen repesztőt venni! Örülök, hogy a sima is végre sikerül!Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Halihó!! Kép

Hallom, otthon még tartja magát mindíg a kánikulus! Kép Mi már majd nem fázunk! Kép

Stucek,
köszi! Az óra nagyon jóóó´, de tényleg elég érdekes a IIII.-es! Kép Megnézem az itteni Ikejában, hátha van itt is.
Sajnos én is vettem már egy ilyenféle antik felülrepesztöt (2 komponensü) s nekem sem müködik igazán. Foggggalmam sincs miért!?
Tennap felhívott ez a rosszéletü Valcsi barátnöm, s volt képe még azt is elmesélni, hogy derékig áll a tengerben, 40 fok van, s szedi a kagylókat! Mondtam is neki, hogy úúúúútálom! Kép

Babci,
mi van!??? már meg sem mutizod, hogy mit turiztál? Nem mered? Kép

Csak megcsináltam a konyhai falipolcot:
hm???? nem tudom feltenni!!!! mi ez???
mian

Sziasztok!
Eltűnök pár napra és rögtön tele lesz a topik csodás cuccokkalKép
Jubié TOP-JUBIS, Abby lánykái tündérek a trikókban, Miané csak kiváncsiságonat szítja, Stucek harcol egy nagy ....nemistudommicsodával...
Szép!
Babi dobozhegyei azért nyűgöznek le most, mert a könyvezéshez én is kasírozom ugye a csomipapírt, csak még lakkozni nem mertem. Milyen lakkal kened?
Nem hullámosodik?

-----------------------------------------------
Az előbbi sorok reggel 9-kor születtek, most értem visszaKép
Tökölök az esküvőis készlettel, de remélem, holnap meg tudom mutatni. Holnap este lesz az esküvőKép Vasárnap búcsú a dédimami falujában, megkérdeztük a polgármestert, hogy árulhatok-e, teljesen megörült! (tavaly két bóvli-asztalból állt a búcsúKép)
Nagggggggggyon kiváncsi vagyok. Nem vagyok sznob, hiszem, hogy faluban ugyanúgy van szépérzéke az embereknek, ráadásul ez ott még ünnepi nap.
Végülis ingyen van, cuccom még a maradék a vásárból, de szerencsére szépen fogyott belőle az ismeretségben. Nem mondom, hogy havi 7-8 ezer forint keresetnek mondható,-főleg hogy mennyi időt tölt vele az ember - de a semminél több.

Kodám!
Megmutassam az ajándékod vagy meglepiben szeretnéd? Kép Akik látták oda voltak érte, de ezt csak felcsigázásnak szántamKépKépKépKép
Jó hétvégét mindenkinek, holnap csak mutizni jövök, de most rohanok, mert félévente egyszer sikerül a páromat hazakunyerálnom a munkahelyéről 6 előtt és most palacsintát süt a gyerekekkelKépKép
Igaz, a füle a telefononKép
paat

Ja Abby!
Szerintem legközelebb olyan anyagra kupálj, ami nem nyúlik, mert ne tudd meg milyen cafatokban lógnak a szalvi maradványai ezen a bodyn.
http://gportal.hu/picview.php?prt=40064&gid=141061&index=2&PHPSESSID=208076c1d26 6e114b28195ecb7e7c2cf

Remélem, a tiéddel szerencsésebbek lesztek, de hát ugye a ruha nyúlik, a szalvi meg szakadKép
paat

Hali!

Anyó, javítottam, kipipáltam.

Mijanka, látod!!! én meg ott kuksolok a bőröndben,üzenem nékije, hogy én is marhára úúúúútálom Kép

Paat, csak nem varricsáztál mostanáig? Kép Nekem is ilyen "örült " polgármester kéne. Kép
Elköltözök én is más vidékre, mert ez Pest semmire se jó. Kép((( Itt csak éhenhalni lehet,decu ügyileg. Kép
szorgosstuci

jajjj! bocsi! Javítok Anikó =Anyó
szorgosstuci

SziasztokKép

PaatKép
Ha akarod mutasd meg, legalább a lányok is irigykednekKép Én nagggggyon kíváncsi vagyok!
Andris mikor jár erre a dobozodért?Kép

StucikámKép
Én még mindíg nem tudok bejutni az albumodbaKép Pedig már annyira kíváncsi vagyok, hogy mit akarsz mutatniKép

Mindekit puszilok, most mi utazunk el, úgyhogy csak jövőhéten leszek. Hétvégére sok szép alkotást és jó pihenést mindenkinekKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szia Lányok!
Remélem így már működik,http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6165
Ha mégsem, akkor az a címe : félkész decu.
Felkerült a tegnap éccakai termés is. Kép
szorgosstuci

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?