Sziasztok!
Sisszka!
Mi eza dolog a sámánnal? nem nagyon értem.
Nagyon aranyosak a kutyuid. Én is szeretnék már végre egyet. eyg Jack Russelt, bele vagyok esve.
Tündi!
A tüszőrepi kb úgy 1-2 percig tart, mert a petesejtet a tüszőben folyadék öleli körül, így a túlnypmás miatt a foly kiáramlás sodorja magával. Mikűzben a tuba sallangjai befelé terelik. Innen kb 1-2 nap mire a méhűrbe ér.Szerintem innen már tudod. A petesejt 12-24 órát élhet, eddig a tubában van, aztán ha már meghalt, akkor a méhűrbe kerül.
A spermiumok csak 48-72 óráig termékenyítőképesek csak. Sajna csak így. Ezt írja a TK. A tüszőrepitől 24 óráig nem vagy elkésve, hajráááááááááááá!!!!!!!!!!!
Igazából a hobbink is olyan, hogy vagy együtt csináljuk, vagy leadtuk. Kirándulni szeretünk a legjobban, meg van még egy csomó, de nagyrészt együtt csináljuk.
Egyetértek Stellával!
Van akinek pl a mensi után jön össze egyből, hiába próbálkozik 14.cn pontosan.
Virág!
Ez így van, mi 8 éve vagyunk együtt, 16 évesen jöttünk össze. Mindenki azért szurkolt, hogy ne legyünk együtt. dKamaszként hihetetlenül sokat küzdöttünk egymásért, nem is értem, mostmár csak oolyan szép emlékek ezek
De végre törvényesen is élvezhetjük egymást
Juca!
Állítólag egy hétig is képesek élni odabent a kiskatonák.
Egyébként, így kell beszélni. Sokszor akkor repül be hozzánk valaki, amikor nem vessük észre, amikor ne figyelünk oda, és nem lessük árgus szemekkel.BOcsi a vallásos dologért, de azt hiszem, hogy Jézus is így csinálta valahogy. Hátha megteszi mostanában is. Tényleg bocsi ezért, de ez jutott eszembe. Vallásos vagyok, és ez az egész dolog valahogy olyan misztikus- Bocsi ezért, ha valakit megbántottam.
Szdorka!
A Shöpf-ből eddig csak egy 3-as ikreket ismerek. Hajrá...
Puszi: Nárcisz