Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!
Évi77!
Nagyon drukkolok, írj!!!!!!Kép

Móni!
Gondolom az aggodalomtól álmodsz ilyen rossz dolgokat, de tudod, amelyik álmodat elmondod, az már nem teljesül be, így van reményKép!Remélem most sikerült!!!

Dorka!
A kiskatona vizsgálatra gondoltál?Nekem a Férjem ott volt és csak jó tapasztalatai voltak, a dokinö nagyon aranyos volt vele, még a mikroszkópba is belekukkantott!Ö vitte a kis teli üvegcsét, így csak leadnia kellett, azt mondta, pont senki nem volt, kb. negyed nyolckor volt reggel, ha jól emlékszem!Ha valami kérdésed van még, szólj!

Tündi!
Nem semmi, büszke lehetsz magadra, hogy így megállapítottad a dolgot, most már csak rajtatok múlik!!!KépSzép estét kívánok!

Annácska!
Sajnálom, de talán jobb így,inkább "tiszta" szervezettel sikerüljön, így vagyok most én is (a röntgenjeim miatt) Remélem ez lesz az utolsó menzid egy ideig!Kép

Kinga
Kinga79

Tündi!

Akkor élek az ajánlattal, és megkérnélek, hogy engedd ki a zebrámat.KépKépKép Kb. egy órája hívott vissza a doki, hogy úgy néz ki sikerült az első inszem. Progeszteron rendben, HCG szintén. Az értékek arra utalnak, hogy egyedül van a lurkó. Egyelőre el se hiszem, felválva bőgök vagy vigyorgok, mint a töketlen kutya.!!! Két hét múlva kell mennem UH-ra, akkor kiderül, hogy jó helyen van-e, meg szerintem már talán a szívműködése is látható lesz.
Szóval köszönöm a drukkokat, nélkületek nagyon nehezen viseltem volna a megpróbáltatásokat! Innentől remélem már csak jó dolgok történnek!
Na megyek, emésztgetem a dolgokat. Szerintem most nincs nálam boldogabb ember a világon!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Sisszka!
Mi eza dolog a sámánnal? nem nagyon értem. Kép
Nagyon aranyosak a kutyuid. Én is szeretnék már végre egyet. eyg Jack Russelt, bele vagyok esve.

Tündi!
A tüszőrepi kb úgy 1-2 percig tart, mert a petesejtet a tüszőben folyadék öleli körül, így a túlnypmás miatt a foly kiáramlás sodorja magával. Mikűzben a tuba sallangjai befelé terelik. Innen kb 1-2 nap mire a méhűrbe ér.Szerintem innen már tudod. A petesejt 12-24 órát élhet, eddig a tubában van, aztán ha már meghalt, akkor a méhűrbe kerül.
A spermiumok csak 48-72 óráig termékenyítőképesek csak. Sajna csak így. Ezt írja a TK. A tüszőrepitől 24 óráig nem vagy elkésve, hajráááááááááááá!!!!!!!!!!! Kép

Igazából a hobbink is olyan, hogy vagy együtt csináljuk, vagy leadtuk. Kirándulni szeretünk a legjobban, meg van még egy csomó, de nagyrészt együtt csináljuk.

Egyetértek Stellával!
Van akinek pl a mensi után jön össze egyből, hiába próbálkozik 14.cn pontosan.

Virág!
Ez így van, mi 8 éve vagyunk együtt, 16 évesen jöttünk össze. Mindenki azért szurkolt, hogy ne legyünk együtt. dKamaszként hihetetlenül sokat küzdöttünk egymásért, nem is értem, mostmár csak oolyan szép emlékek ezek Kép De végre törvényesen is élvezhetjük egymást Kép

Juca!
Állítólag egy hétig is képesek élni odabent a kiskatonák.
Egyébként, így kell beszélni. Sokszor akkor repül be hozzánk valaki, amikor nem vessük észre, amikor ne figyelünk oda, és nem lessük árgus szemekkel.BOcsi a vallásos dologért, de azt hiszem, hogy Jézus is így csinálta valahogy. Hátha megteszi mostanában is. Tényleg bocsi ezért, de ez jutott eszembe. Vallásos vagyok, és ez az egész dolog valahogy olyan misztikus- Bocsi ezért, ha valakit megbántottam. Kép

Szdorka!
A Shöpf-ből eddig csak egy 3-as ikreket ismerek. Hajrá... Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Évi77!
Ez csodálatos!! KépKépKépKép
engedd meg, hoyg elsőként gratuláljak.
Istenem, vannak még csodák!!!!!!!!!!
És jó csodák Kép

Kép
narco

Móni
Kitartás, már csak 3-at kell aludni! Neked is rettentően drukkolok ám! Kép

Sziszka
Írd meg az adataidat, hogy be tudjalak rakni a táblába (kor, hol laksz, mióta próbálkoztok, hányadik napon vagy ma) Kép

Kinga
Hát ez nem elég ok a büszkeségre, és tudod, biztos csak akkor lenne ha UH-n is láttam volna Kép
Akkor most neked is jobb lenne ha nem sikerült volna? Kép

Tündi
Vendég

Évi77,
Ez csodálatos, nagyon gratulálokKép

Kinga, Tündi,
Köszönöm a drukkokat, bárcsak nektek lenne igazatok. Már tényleg csak 3 nap és kiderül minden!

Móni

Kép
móni23

Évi77 Kép
Gratulálok, ügyesek voltatok! Én is remélem, hogy most már csak jó dolgok fognak történni veletek! Biztos jó helyen van a babóca! Kép Jó olvasni a boldogságodat, örömödet Kép Engedem is a zebrádat Kép

Tündi
Vendég

Évi
Nagyon nagyon gratulálok!!! Annyira boldog vagyok! Kép Kép Kép Kép

Móni
Remélem összejön most nektek is a babó! Drukkolok! Azt meg tudjuk, hogy álmunkban elő jönnek azok a dolgok, amiktől nagyon félünk!

Sziszka

szisszka

Tündi!
De azért már ez is nagy segítség, nem?Legalábbis én mindig úgy örülök, ezeknek a jeleknek!Kép
Igen, most én is úgy vagyok mint Annácska, bár úgy tudom nem lenne baj, meg van ismerös,aki már azóta ilyen babának adott életet és egészséges, de én ilyen félös vagyok...Szóval a következö hónap az enyém leszKép, kéthavi erömmel ezen leszek!Kép

Évi77!
Hihetetlen, annyira örülök Neked, csodálatos érzés lehet!!!GRATULÁLOK!!!

Kinga
Kinga79

Évike Kép
Ez a zebrácska ugrált a legjobban, hogy veled akar lenni Kép Szerintem nagyon aranyos Kép

Kép
Kép
Vendég

Nárcisz
Köszi a sok hasznos infót, sokat segítettél! Kép
Mostanság szerencsére épp kirándulóidő van, így tudtok hódolni a hobbitoknak, ráadásul egészséges is egy kiadós séta az erdőben Kép

Kinga
Azért én szoritok neked, hátha azok a röntgenek nem okoznak semmi galibát! Kép
Én is örülök ennek a jelnek nagyon Kép Kár hogy nem mindig érezni.

Tündi
Vendég

Évi Kép
Hatalmas gratula!!! Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lányok, most itt pityergek, még jó, hogy egyedül vagyokKépGrat, de most vigyázz magatokra!!!

Narco!
Én is vallásos vagyok. Múltkor abortuszválaszhoz no comment, csak elQttem mondtad, amit gondoltamKép

Hétvégén megyünk a Balcsira. Most már nekem is kezd egy fokkal jobb kedvem lenni. Még két babahír mára, és már vigyorogni fogok, mint a tejbetökKép

Juca

tjuca

Lányok,

Évi77
Gratulálok!!! És IRIGY vagyok!!! Kép Kép Kép
Csupa szépet és jót kívénok Nektek a köv. 9 hónapban! Kép

Vagyok ám, meg olvasok is. Közben meg próbálom képbehozni magam a táblával, amit a hét végétől (azt hiszem, péntektől) én fogok frissíteni Nektek.
Szóval csak egy gyors kérdés. Ugye most a 5. cn vagyok. Meg jött pénteken, akkor még pici. Majd szombaton jobban, (no barna!), vasárnap is elég jól, plusz fájt is a pocim.
Hétfőn már kevesebb (no barna), mára szinte semmi.
Namost. Nem ez a kérdése, mert ilyen szépen még szinte sosem zajlott le ciklusom eleje, és ez bíztató (talán a folsav teszi, amit szedek?).
Viszont a haspuffadás és az álmosság csak nem akaródzik elmúlni... Puffad az alhasam, meg érzek odalenn folyamatosan valamit. Viszont ilyenkor a menziben már nem szoktam semmit.

Szerintetek mi a tök van velem?

Dolgozom a táblán, csak mindig lefagy a progi...

Unique

KépKép
unique

Tündi
kor: 21
lakhely: Szigethalom
project kezdete: 2005. 05.
ciklus hossza 29-31
cn: ma vagyok 20 cn-en

és előre is köszi a fáradozásod!!!!

Sziszka

szisszka

Szia Unique!

Azt nem tudom, hogy mi a tök van veled, DE anyunak ilyen menstruációja volt velem a terhessége elsQ hónapjában:-)
Csinálj egy tesztet szerintem. Ha nem múlik el, akkor viszont kérdezd meg az orvosodat.

Juca

tjuca

Évi Kép
Gratulálok Kép Ez ám a jó hír. Kép
Mostantól nagyon vigyázz magatokra!

Wish

wish

Unique!
Én sem tudom, hoyg mi a tök, de legyen baba Kép

Tündi!
Akkor mostmár opéntektől elhagysz minket?
nagyon sajnálom, hol lesznek a tündis írások????

Nárcisz

Kép
narco

JucaKép
Köszi a jó híreket, de egyelőre nem remélek... Kép

NárciszKép
Majd én próbálom őt pótolni Kép Ez tudom, hülye vicc volt. Tündi pótolhatatlan. Azért vettem át tőle a táblit, hogy legalább így, a táblán kerezstül folyamatosan itt lehessen velünk! Kép

Hát, a baba kérdése egyelőre nem fordult meg a fejemben (de azért köszönöm a bíztatást). Mivel megjött és nem volt barna hanem tűzpiros és jött rendesen, nem gondoltam, hogy lehetne baba is. Mindenesetre 3 napon, vasárnap elmentem hormonvizsg vérvételre, jövő hétfőn meg megyek a dokihoz, akkor megtudom, mi lett az eredménye. Gondolom, telcsin nem mondják meg... Kép
Abból kiderül, ha van valami?

Unique

KépKép
unique

Meg aztán a hőm is lement ugye 37,4-ről 37,1-ig, majd most megy megint fel, 37,2 volt reggel...
Ki érti ezt...Kép

KépKép
unique

Jajajjjjj... Drága Tündikém! Kép
Kérlek, segíts nekem, állandóan lefagy minden létező képkezelőm amikor megpróbálom átméretezni a file-okat! Pls.... help....

Vagy tudna esetleg valaki küldeni nekem egy JÓ képkezelőt mailen??? Kezdem elveszíteni a türelmemet... KépÉs ha begurulok, a gép látja a kárát... Szegény főnököm... Kép

KépKép
unique

JucaKép

Kicsit én is azon az oldalon álltam, ahol Te most a Phare-ban. Ún. partnership pályázatokat írtunk ki (a Bizottsággal volt szerződésünk, azon belül futottak ezek a mini-projektek) és hozzánk küldték be a pályázatot+mi bíráltuk el első körben (olyan technikai segítségnyújtás volt a Bizottságnak), én voltam a visszadobós néni Kép - mint Te.

KépKép
unique

ÉVIKépKépKépKép

Gratulálok!!!
Két hét múlva már tutira lesz szívhang is!
Vigyázz magadra!!!

MóniKép
Szerintem minden inszemes és lombikos álmodott már hasonlót. Ez azért lehet, mert sokat foglalkozunk a témával és állandóan ott bújkál a kérdés : "Sikerült, vagy nem?"
Kitartás péntekig, aztán legyen a tiéd a következő zebra!!!
Stella

Kép
stella9

Lányok,

Biztos láttátok Ti is, csak úgy frissítésként: ma 22-24 óráig nem lesz babanet.

KépKép
unique

Évi! Gratulálok! Jó ilyen jó hirre visszajönni!!!!
Reméljük ha lassan is, de ténlyeg megjön az a zebracsorda!

Kinga! E-mail cimedet nem találtam a profilodban, igy kenytelen vagyok itt kerdezni. Szoval, tudsz pl. telefonszamot adni? Ha jol tudom be kell elore jelentkezni. Mennyivel elotte? Mennyire konnyen engedtek hogy ti vigyetek a mintat? Van erre barmi megkotes hogy mennyire hamar kell beerni (pl. fel ora)? Mennyi idő alatt volt eredmény (azon kivul hogy a parod akkor ott megnezhette?) stb.
A cimem: sz_dorina @ freestart.hu, ide is megirhatod a valaszokat.

Koszi,

Kép
szdorka

SzisszkaKép
Akkor együtt izgulunk Veled!!! Már csak 10-et kell aludni?
Én most is akár mindjárt el tudnék eludni, ülve, akár állva is (bár reggel elég későn keltemKép ) Kép
Örülök Neked, hogy benn vagy a táblában! Így már mindjárt más érzés!
Olyan sokan vagyunk a táblában, hogy majd csak kapkodom a fejem a jövő héttől, hogy javítsalak Benneteket a zebrákra! Kép

Hmmmm. A 3 nap nem rossz... Sőt... Kifejezetten finom Kép
Unique

KépKép
unique

Szia Unique!

Tök jó, mi azt hiszem nagyon egy húron pendülnünk. Nekünk otthon IBM régi billentyqzet van, aminek egy atombomba sem árt. Hát miattam, mert én olyan vaddisznósan kezelem a szisztemetKép

Juca

tjuca

Szdorka!
Írtam levelet,nézd meg légyszi, hogy jó helyre küldtem-e!Kép
Az most jutott eszembe, hogy nem írtam, hogy én nem voltam, csak a Férjem ment, de mindent elmesélt,amit le is írtam neked az e-mailben!
Vihetitek nyugodtan, mi pl. nem is vagyunk Pestiek, vidékröl száguldozott fel a párom!

Kinga
Kinga79

Szia Juca! Kép
Igen, szerintem a Phare-ra születni köll. Kép
Ez olyan bürokratikus dolog, ami nem mindenkinek van születéskor a vénájában. Hála istennek a gyermekeink viszont örökölhetik majd tőlünk! Kép
Én speciel szeretem az új billentyűzeteket, mert azokat olyan könnyen lehet nyomogatni. Már jó sokat el is használtam. De mivel kis értékű eszköz, úgyis azonnal le van írva. Mintha csak rám gondoltak volna a törvényhozók! Kép

KépKép
unique

Unique
Hát én sem tudom mi lehet veled, ha ez az érzés teljesen más mint az eddigiek, akkor tényleg érdemes lenne próbálkoznod egy teszttel, de rábeszélni nem akarlak. Persze jó lenne egy újabb zebra, azért is, hogy szegény Jucát ne hagyjuk már itt rosszkedvben Kép
Szerintem sima vérvételen nem néznek HCG-t, és asszem csak abból tudnák megmondani hogy baba van-e. Így szerintem ebből nem fogod megtudni.
Sajnos abban nem tudok segíteni hogy lefagy a képszerkesztőd, nem tudok küldeni másikat Kép Paint-ben sem műxik?

Sziszka
Holnapi táblában már látni fogod magad Kép Nem fáradtság, hidd el Kép

Nárcisz
Péntektől csak takarékon leszek 2 hétig, de most tényleg ám, nem úgy mint reggel ígértem aztán mégsem úgy lett Kép

Tündi
Vendég

valahol elveszett az előző levelem. de nem baj, ráérek, újra begépelem. Dolgozni úgyse tudokKép

Tündi!

Köszi, hogy ilyen gyorsan javítottál a táblában, annyira jó a nevem mellett látni a zebrácskámat!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat, nagyon-nagyon sokat segítettetek!!!

Pusszancs mindenkinek!
Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Unique!
Hidd el, hoyg a te tábláidnak is ugyanúgy fogok örülni, mint Tündiének. Kép

Évi!
Tényleg jó az a zebra Kép

Tündi!
Á, sajnálni fogom...

Kép
narco

Úristen miről maradtam le!! Évi ez remekKép)Nagyon örülök, és gyönyörű 9 hónapot kívánokKép Meg még többet!

Nárcisz
Hát csak azért mosolygok magamban, mert mi is ilyenek voltunkKép Csak én 17 éves voltamKépÉs pont ugyanaz történt, mint veletek, de mi kitartottunk tűzön-vizen át..hát kell ettől több?Kép

Unique
Na na mi lesz itt. Még a végén kiderül van ott valaki..
Virag2

Évi77
Nem gyanakodnak a kollegáid? Kép Nem megy a munka, biztos 10 centivel a föld fölött röpködve közlekedsz Kép Párod már tudja?
A táblával rád vártam ma Kép

Nárcisz
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! Kép

Tündi
Vendég

tényleg Évi!
A párod tudja már?
hogy mondtad, vagy mondod meg neki?
Egy ilyen hírt én is szívesen közölnék Kép

Nárcisz

Kép
narco

Képzeljétek, áramszünet volt nálunk egy órán keresztül. Hát fel is találtuk magunkat a párommal, nem unatkoztunk! Kép Most nagyon jó a kedvem! Kép Kép Kép

Unique
Köszi, hogy izgulsz velem, igen 10et kell aludni. Kép Egyébként én is ilyen folyamatosan álmos vagyok tegnap óta... úgyhogy átérzem a helyzeted!!! Remélem ott van a pociban a kis babó, és azért érzed így, ezeket!!! Nagyon drukkolok!!!

Tündi
Én azért mégiscsak mégegyszer köszönöm! Kép

Évi
Olyan jó a zebrád!!! Úgy örülök nektek!!!! Kép

Sziszka

szisszka

Lányok, én elköszönök mára, mindenkinek szép estét kívánok, de különösen TÜNDINEK!!!Kép

Vigyázzatok magatokra!

Évi, mégegyszer gratulálok!

Kinga
Kinga79

lányok!
Azért azt is vegyétek számításba, hoyg nagyon meleg van mostanában. A 2,5 liter naponta legyen a pocakban, és kevésbé lesztek fáradtak.
A babó miatt is fontos.

Annácska!
neked különösen kell, mert a 2,5 liternek a felét kiizadja az ember, és a megfelelő vizeletmennyiség a húgyutak kimosására, ha már hajlamos vagy a fertőzésekre.

Tündi!
Szép estét neked Kép

Kép
narco

Nárcisz
Én szinte folyamatosan iszom egész nap, ugyanis az a pótcselekvésem a cigi helyett. Mániám volt ugyanis, hogy ha a gép előtt ültem, folyamatosan ott volt a cigi a kezemben, most bögre van helyette! Kép
Egyébként milyen sámán?
Arra gondolsz, amit írtam, hogy hatásos volt az összeveszés a barátnőmmel, mert nem rohant azonnal a dokihoz?

Sziszka

szisszka

Annácska
Elkezdtem neked írni a levelet, de még csak a feléig jutottam el. Lesz mit olvasnod Kép Tudod, a szómenésem... Kép

Köszi a jókívánságokat, nektek is legyen szép estétek!
Készülődök is hazafelé lassan Kép

Puszi
Tündi
Vendég

Képzeljétek csütörtökön érkezik a kanapénkKép))Úgy örülök..majd küldök fényképet..
Virag2

Virág!

Várom a képet.

Most már én is megyek haza lassan. Mi meg kapunk ma új redQnyt, végre tudunk majd aludni:-)
Szerintem azt is kipróbáljuk, milyen a sötét, mert a világos feelinget már ismerjükKép

Pusszancs:

Juca

tjuca

TündiKép

Köszönöm a biztatást, nem tesztelek. Elhatároztam. Ha van babó, az úgyis kiderül, ha nincs, akkor mindegy. (megjegyzem állandóan szúrkálnak a pfészkeim és megint puffadok, nem bírom behúzni a pocimat)
Hétfőn megyek dokihoz, mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a mnyhártyám.... Az sokat elárul...

NárciszKép
Köszi! Kép Elég sokat iszom ám, reggel kb. 0,5 l tej, joghurt, majd napközben kb. 1,5l víz, majd este szintén kb. 1 l víz. Kb. Elég? Kép

ViragKép
Nem, sajna, nem hiszem. Ugyanis megjött ugye. És ez elég valszínű, hogy akkor nem arról van szó, ugye.. Kép
Persze a remény hal meg utoljára, így én is reménykedem.

ÉviKép
Tényleg-tényleg... mizujs a pároddal? Kíváncsiak vagyunk a mese minden részletére ám! Kép

SzisszkaKép
Köszi a drukkot! Majd hétfőn fog szerintem minden eldőlni... Mivel én nem tudok zebrás tesztet venni, ezért nem tesztelek Kép Ez olyan babona-féleség... Kép

KépKép
unique

JucaKép

Amikor a mamádnak megjött és terhes volt Veled, az nem tudod mennyiben volt más, mint máskor?

Unique

KépKép
unique

Évi77 Kép
Gratulálok, és vigyázz magatokra!Kép

TündiKép
Akkor mindent bele. Lehet ebből még valami.......

Sziszka
Édesek a kutyáid. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Remelem meg nem felejtettetek el Kép

Evi!
Nagy gratula tolunk is!

Kis Atti napkozben olyan eleve, nem alszik mar annyit, mint kezdetben. Ha alszik, akkor is csak a mellkasomon. Most is Kép Egy kezzel irok most, olyan nehez igy Kép
Meg mindig nem volt idom visszaolvasni Kép de majd egyszer

Szegenyemnek begyulladt a szeme, igaz meg a korhazban, de most nagyon csunya

kepek vannak mindig ujak fent azon a cimen, amit megadtam

Kepzeljetek, mar alig faj a gatsebem Kép Kép Kép

felebredt

puszi

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

leesett a koldoke Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok lányok!

Hát megjöttem végre. Nagyon jól éreztük magunkat, jó időben, jó helyen voltunk. Egy gyönyörű kovácsoltvas franciaágy volt a szobánkban, remélem szerencsét hozott nekünk... Kép

Évi!!
Nagy-nagy gratula! Annyira örültem amikor visszaolvastam, hogy majdnem elsírtam magam...Vigyázz nagyon magatokra!

Tündi!
Nagyon fogsz ám hiányozni nekünk, de menj és pihend ki magad alaposan!Kép

Unique!
Sajnos hajlamosak vagyunk arra, ha valami másképp történik, máris belemagyarázunk valamit, ami nem is biztos,hogy van. Ez azért van, mert annyira ki vagyunk hegyezve a témára. pedig a szervezetünk mindig mást és mást produkál, attól függően, milyen a lelkiállapotunk. Én is jártam már így nem is egyszer, és annál nagyobbat csalódtam a végén. De ahogy mondtad, a remény hal meg utoljára. Fel a fejjel!! Kép
Kép
Pusza mindenkinek!
Adriana

Kép

Kép
adriana

Judit!
Megnéztem a képeket a kis Atiról!
Jaj, de édes! Nagyon formás kisbaba! Csak a videókat nem sikerül megnéznem.. Kép
Pusza!
Adri

Kép

Kép
adriana

Szia Unique!

Részleteket nem tudok, csak annyit, hogy gyenge volt, és megnyugodott, hogy hát nincs is semmi, de a végén lettem én. Állítólag ritka, de előfordul. Narcot kérdezd.
Azt azért nem mondtam, hogy éld bele magad, de ha lényegesen gyengébb volt, mint szokott, és terhességi (objektíven) tüneteket produkálsz, akkor lehet izgulni. Ha nem akkor viszont azért spurrancs a doktorhoz!

Itt van a két redőnyös, és hát most hágott a tetőfokára a hangulat, a férjem majd felrobban, megjegyzem teljes joggal, mivel pusztán 1 1/2 órát késtek, most meg itt szerencsétlenkednek, holott az egyik volt itt helyzetfelmérni, és akkor áll. mindent megnézett, ehhez képest, most új volt neki, hogy az előző redőnytartozékok be voltak betonozva.

Na megyek, kicsit lelket öntök a páromba, mielőtt még elharapja valamelyik szaki torkát, vagy belebillent a fenkeébe.
Megjegyzem a hideg ráz amikor a kb másfél centis korláton egyensúlyozik az egyik nagyeszű a negyediken. OK, hogy itt a Baleseti, de itt még a helikopterrel se szállnak be rögtön az ablakon.

Na jó nem nyavajgok, lépek, majd holnap jövök.

Most látom kicsit hosszú voltam, de nehogymá csak Tündi írjon sokatKép Na jó ez vicc voltKép Eldugulok megígérem. Legalábbis holnapig.

Juca

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?