Mohácska
Köszönöm a biztatást a pénteki napomhoz! Sajna nem kellett megvárnom a vasárnapot, mert szombatra még több jel utalt rá, hogy megjön, vasárnap a 3. cn pedig jól eleredt.. nem kímélt. Viszont öröm az ürömben, hogy rég nem jött már meg ennyire szabályosan. És ez lehet, hogy amiatt is van, hogy elkezdtem enni a Folsavat előző hónapban, első félben 1/nap, másodikban 2/nap. Lehet, hogy segített!
Timi
Drága vagy, jól esett, amiket írtál nekem! Én is hajlok arra, hogy valami elkezdődött bennem és szerintem éreztem is. Mindenesetre most már nem adom fel a spontán babót sem! Visszaadta a hitemet az elmúlt hónap és új lendülettel töltött fel!
Nárcisz
Hát igen, nem volt túl vidám a történet, de nem szerettelek volna elkeseríteni ám! Most ezerrel gratuálok a Dr címedhez! Nagyon büszke vagyok Rád, kis dokipalánta!
Wish
Sajna nem a progihiány volt...
Egyébként amikor barnázni szoktam, gondolok rá erősen, hogy alacsony a progim. Mindenesetre most majd jól kibeszélem magam jövő hétfőn (reggel 8-ra megyek) a dokimmal!
Mizu Veled?
Juca
Pont ezt mondta a férjem is, hogy vígasztaljon. De azért ennyi jel egyszerre már kicsit sok. És a hőm végig egyforma volt magasan, azt nem hiszem el, hogy tudom tudatalatt befolyásolni. De igaz, ami igaz, nagyon szeretnék már egy kis babót!
Ja, már rég szerettem volna írni: én is dolgoztam 2,5 évig Phare projekten. Én egy, az EU Bizottság által megbízott tanácsadó cégnél dolgoztam (dolgozok) és mi csináltunk egy nagy Phare projektet, ahol én voltam a pénzügyes, meg nagyjából a mindenes...
Most is pályázatokat kell vadászni, pfuj
Szisszka
Nagyon klassz a kép, amit feltettél a profilodba!
Köszönöm a drukkokat, de sajna mensi volt az a rózsaszínű mizé
Ti hogy álltok mostanság a projekttel?
Nem szeretnél felkerülni a táblába?
Móni
Kb. látod, mi a helyzet velem, egy előnye van a dolgonak: szépen, szabályosan érkezett a piros csomag, ahogy már nagyon régóta nem!
Kinga
Köszönöm!
Ironram
Üdv újra a fedélzeten! Legalább van már köztünk, aki kipihente magát!
Mea
mennyire egyetértek Veled a zebrásodást illetően!
És mennyire-mennyire irigyellek most!
Stella
Az a gyógyszer, amit kapsz, arra való, hogy elhalassza a ciklust? Késleltesse?
Szegénykém, jól kifogtad ezt a nyári időszakot! Én gondolatban mindig Veled vagyok! Még este is, amikor nem is gondolsz rá!
Ginus
Ki hallott még ilyenről... Méghogy érzed, hogy gond van.. Tessék elmenni dokihoz, majd ő megmondja, ha gond van. Addig pedig mennek a pozitív energiák!! ++++++++
Unique