Új privát üzeneted érkezett!

Tjuca
Semmi baj

Sziszka
És mi lenne ha leugranál tejszínért egy közeli boltba? Vagy le szeretnél szokni a kv-ról?
Virag2

Virág

Hát az lett belőle, hogy kimentem tejcsiért, és ittam egy hataémas nagy adag kávét. Gondoltam, hogy ha nincs itthon tejcsi akkor ma elkezdem a leszokást a kávéról. De rájöttem kettő együtt nem megy, ugyanis a cigit is 3 hete tettem csak le.

szisszka

Sziasztok!

Bocsi, de nagyon el vagyok kavarodva.
Azért mindenkinek szép napot kívánok.
Köszi a gratukat. Nem hittem, hoyg elkövetkezik majd ez a nap Kép

Kinga!
Szerintem nem fogok orvoskodni...

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Dr. NárciszKép
Gratulálok az okleveledhez!

TündiKép
Merre jársz? Ne, dolgozz annyit, inkább írogass nekünk mindenféle szépet, jót, Tündiset Kép!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép

Stella Kép
Ez nem hangzik túl jól, de reméljük meglesz a bömbölő eredménye 9 hónap múlva Kép
Különben is mond meg, a Sámánnak, hogy ne szórakozzon sokáig, mert a távlombikikertesók között nem lehet nagy korkülönbség Kép

Na és akkor az eredményeim.
Endometrium 10 mm, van 9 szép méretes tüsző 13-15 mm-ig és 5 kisebb. Szóval beindult a múltkori óta még egy pár tüsző, de a doki azt mondta azok már valószínűleg nem fognak megnőni.
Szerdán megint megyek UH-ra, azaz így valószínűleg péneteken lesz a punkció. Elöbb semmikép, mert még nem kaptam tüszőrepesztőt.

Wish

wish

Sziasztok!
Ma voltam másodszor uh.n, meg hormonvizsgalaton. Kicsik a tuszok, max 9 mm. De még van remény...azt mondtak. Veresre bogtem a szemem. Nemtom mi lesz velem igy.
Amugy ti hogy vagytok? Valami ujsag?
Vendég

Sziasztok!
Megjöttünk szombat este, de csak most értem ide, de csak egy beköszönés erejéig!
Látom volt termés bőven!
Kérhetnék valakitől egy kivonatot az eseményekről?
Biztos csupa izgis dolog történt veletek is!

Mi jól éreztük magunkat, lett 3 fogunk, megvoltak az első önálló lépések, és már egy éves lett csemete! Ezek a legfontotsabbak az utazás szépségei mellett!
Bővebb beszámolót később, mert még sok a dolog!

Szép napot !

Eszter

ui. ma van cn4!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

GinuskaKép
Miért sírtál? Nincs semmi gond.
Nőnek a tüszők és ez a lényeg! Ez nem lóverseny, nekik úgy látszik több idő kell.
Jó munkához idő kell Kép!
Bízzál magadban! Ez nagyon-nagyon fontos!

WishKép
Ha másképp nem megy, majd behozlak a szülésnél Kép!
Stella

Kép
stella9

Stella!
Gond van...hidd el. Erzem, tudom. Na de most mennem kell. Szia
Vendég

Annácska
Igen, hazajött szombat éjjel, de vasárnap megint elment, és csak este jött haza, de akkor bizony mentek a csatába a kishercegek Kép

Kinga Kép
Igen sokkal jobb a kedvem! Bár nem sokáig tart ez az örömmámor, mert ezen a héten is elutazik, csak most Kiskunlacházára, és vasárnap jön haza, de ezen a hétvégén hazautazom a szüleimhez, így nem fogok annyira érezni a hiányát Kép Meg addigra már rég eldőlt a hónap Kép

Nárcisz
Én is gratulálok a doktori címhez! Kép

Évi77 Kép
Hogy vagy? Izgulsz? Nagyon sok drukkot küldök neked holnap reggelre, és mindenképpen írjál, jó?

Évi79
Tüszők? Remélem holnap megírod, drukkolok hogy már csak sárgatestet lássanak! Kép

Virág
Sajnálom hoyg nem sikerült! Kép Nem biztos hoyg beköltözött valaki, legalábbis simán a hődből erre nem lehet következtetni sajnos. Nekem is úgy volt múltkor hogy el is húzódott a ciklusom és végig fent volt a hőm, mégis az utolsó nap du. elkezdtem rózsaszínezni, és abból már tudtam hogy nincs baba. Épp mielőtt teszteltem volna. Szóval persze lehet hogy baba volt, de szerintem ez kevés ahhoz hogy ki lehessen jelenteni.

Mea
Hát lehet hoyg neked is szép nagy babád lesz, de most még ne izgulj a szülés miatt, jó? Kép Csak szépen nyugiba, gyorsan eltelnek majd a hetek Kép

Stella
Húúú már megint valami nehézség, ez borzasztó! Kép Lehet hogy jobb lett volna múlt ciklusodban fogigátlót szedni, azzal a legkönnyebb késleltetni a ciklust ha nem hagyja abba az ember, dehát persze utólag.... Meg ha Sámán ezt találja jónak, akkor így kell csinálni. Drukkolok hogy szerdán sikerüljön megbeszélni egy tuti jó és kompromisszumos forgatókönyvet! Kérlek ne csüggedj, szükséged lesz még az erődre, kitartásodra és türelmedre!!!

Sziszka
Én csak reggel ittam egy kávét felkelés után, és könnyen leszoktam róla, mert rábeszéltem magam a több teára, valamint fájt a gyomrom tőle mert reggelini persze nem tudtam, csak 2-3 órával a kávé után. Egyébként nem nehéz ám, ha a tea nem használ, próbálkozz a kólával. Ez persze nem azt jelenti hogy ha kávé nincs akkor mindig kólával helyettesítjük Kép Gratulálok a cigi-leszokáshoz! Nem föladni a küzdelmet! Kép

Tündi
Vendég

Stella Kép
Múlt héten nagyon megszivattak a kollegáim, vannak elmaradt munkáim, így most meg kell csinálnom. Plusz a héten leltár, erre elő kell készülni mindenféle hülye papírral, és pénteken kezdődik a betanítás is, szóval most nagyon sok a munkám sajnos, de igyekszem még jönni amig tudok, hogy írjak Tündiset Kép (jaj, milyen is az? Kép) Ja, és egy csomó e-mailell is tartozom, úgyhogy utol kellene érjem magam abban is Kép De jó lenne ha néha 2 lenne belőlem, akkor itt is helyt tudnék állni, otthon is, és a párommal is el tudnék utazni Kép Micsoda korszakalkotó ötlet, kár hogy nem tudom megvalósítani... Kép

Wish
Tök jó hogy megnött a mnyhártyád, látod, kár volt ezért izgulni. A tüszőid is szépek, ebből biztos tudnak majd többet leszivni mint múltkor! Nagyon drukkolok hoyg pénteken összejöjjön a punkció! Kép

Eszti
Örülök hgy hazajöttetek és minden oké! Kép Leszámítva a menzit, sajnálom! Legalább egy jót nyaraltatok!

Ginus
Tényleg pici az a 9 mm tüszőnek, de hányadik napon is van ez? Hátha neked is később érik csak meg mint Évi79-nek.

Tündi
Vendég

TündiKép
Nektek sem könnyű! Olyan gáz, hogy az ember pont azzal találkozik a legkevesebbet, akivel mindig együtt szeretne lenni!
Remélem a hercegek gyorsan vágtatnak a cél felé!

Már ideje lenne hozzászoknom a bonyodalmakhoz, nem?
Lehet, hogy most pont ez hoz szerencsétT Múltkor úgyis olyan simán ment minden...
Azért tartom magam, mert úgysem tehetek mást!

Évi(77)Kép
Drukkolok a holnapihoz!

GinuskaKép
Sajnálom, hogy így érzed. Akkorén majd bízom helyetted is!
Jó dokid van? Teljesen meg tudsz bízni benne?
Ha gond van, ő biztosan meg tudja oldani!
NEm szabad feladni!
Stella

Kép
stella9

Wish!
Nagyon szorítok.Kép Remélem e hónapban már összejön a dolog Kép

Ginuska!
Ne keseredj el, hidd el, ha meg szeretne maradni, akkor ennyi is elég lesz. Biztosan elég volt már sokszor másnak is. A ti babátoknak is. Kép

Virág!
Ne foglalkozz mostmár vele. A temészet tudja, hoyg mi a dolga. Másrészt lehet, hoyg csak egy kicsit idegeseb voltál, vagy valami időjárásos dolog volt. Hajrá a következő hónaphoz Kép

Tündi!
Mit csinál a párod, hoyg csak ilyen keveset van otthon?
Ha kettő lenne belőled, akor az egyik csak szívna, a másiknak meg nagyon jó lenne. Hamar összevesznének Kép

Kép
narco

Tündi
Hát igen sajnos nem jött össze, de valahol éreztem, hogy nem fog összejönni.
De nem vagyok most olyan szomorú, holnap az egyik barátnőmnem lesz leáynbúcsúja és ha a jó oldalát akarom nézni így gondtalanul szórakozhatomKép

Nárcisz
Igazad van. Előre a köv. hónapra. Amúgy már hónap végén úgy készültem, hogy megvettem egy ovulációs tesztet na majd meglátjuk mit mondKépRemélem szépeket és jókat és 29 nap múlva itt fogom mutogatni a + tesztecskémet nektekKép

Ginuska
Ne add fel!!!Azt sosem szabad.

Stella
Neked is nagyon szorítok. Reggel még örültél a menszinek és mi történt közben a sámánnal???Kicsit lemaradtam....

Tündi
Láncold le a férjedKép)Amúgy a nyaralásotok alatt majd ellazultok és mindent bepótoltokKép Nagyon nem írigyellek, én 1 napig is nehezen bírom a férjem nélkül.
Virag2

TündiKép
Küldtem mailt!

Lányok,
visszaolvasok és jövök!

Unique

KépKép
unique

MohácskaKép
Köszönöm a biztatást a pénteki napomhoz! Sajna nem kellett megvárnom a vasárnapot, mert szombatra még több jel utalt rá, hogy megjön, vasárnap a 3. cn pedig jól eleredt.. nem kímélt. Viszont öröm az ürömben, hogy rég nem jött már meg ennyire szabályosan. És ez lehet, hogy amiatt is van, hogy elkezdtem enni a Folsavat előző hónapban, első félben 1/nap, másodikban 2/nap. Lehet, hogy segített! Kép

TimiKép
Drága vagy, jól esett, amiket írtál nekem! Én is hajlok arra, hogy valami elkezdődött bennem és szerintem éreztem is. Mindenesetre most már nem adom fel a spontán babót sem! Visszaadta a hitemet az elmúlt hónap és új lendülettel töltött fel! Kép

NárciszKép
Hát igen, nem volt túl vidám a történet, de nem szerettelek volna elkeseríteni ám! Most ezerrel gratuálok a Dr címedhez! Nagyon büszke vagyok Rád, kis dokipalánta! Kép

WishKép
Sajna nem a progihiány volt... Kép Egyébként amikor barnázni szoktam, gondolok rá erősen, hogy alacsony a progim. Mindenesetre most majd jól kibeszélem magam jövő hétfőn (reggel 8-ra megyek) a dokimmal! Kép
Mizu Veled?

JucaKép
Pont ezt mondta a férjem is, hogy vígasztaljon. De azért ennyi jel egyszerre már kicsit sok. És a hőm végig egyforma volt magasan, azt nem hiszem el, hogy tudom tudatalatt befolyásolni. De igaz, ami igaz, nagyon szeretnék már egy kis babót! Kép
Ja, már rég szerettem volna írni: én is dolgoztam 2,5 évig Phare projekten. Én egy, az EU Bizottság által megbízott tanácsadó cégnél dolgoztam (dolgozok) és mi csináltunk egy nagy Phare projektet, ahol én voltam a pénzügyes, meg nagyjából a mindenes... Kép
Most is pályázatokat kell vadászni, pfuj Kép

SzisszkaKép
Nagyon klassz a kép, amit feltettél a profilodba!
Köszönöm a drukkokat, de sajna mensi volt az a rózsaszínű mizé Kép
Ti hogy álltok mostanság a projekttel? Kép
Nem szeretnél felkerülni a táblába? Kép

MóniKép
Kb. látod, mi a helyzet velem, egy előnye van a dolgonak: szépen, szabályosan érkezett a piros csomag, ahogy már nagyon régóta nem! Kép

KingaKép
Köszönöm!

IronramKép
Üdv újra a fedélzeten! Legalább van már köztünk, aki kipihente magát! Kép

MeaKép
mennyire egyetértek Veled a zebrásodást illetően! Kép És mennyire-mennyire irigyellek most! Kép

StellaKép
Az a gyógyszer, amit kapsz, arra való, hogy elhalassza a ciklust? Késleltesse?
Szegénykém, jól kifogtad ezt a nyári időszakot! Én gondolatban mindig Veled vagyok! Még este is, amikor nem is gondolsz rá! Kép

GinusKép
Ki hallott még ilyenről... Méghogy érzed, hogy gond van.. Tessék elmenni dokihoz, majd ő megmondja, ha gond van. Addig pedig mennek a pozitív energiák!! ++++++++

Unique

KépKép
unique

Jaj, lányok, ki is kérdezte a MÁV-ban a jó dokit??? A hétvégén egyik barátnőm ismerőse mesélte, hogy ő ott szült és egy fiatal, nagyon rendes és le-a-kalappal-előtte dokinál szült. Ha még érdekes a dolog, megkérdem a nevét, mert persze elfelejtettem... Kéne már egy szoftver csere Kép

KépKép
unique

Stella
Lehet hogy ez a hosszú és jó házasság titka? KépKépKép
A bonyodalmakat nem lehet megszokni szerintem, még készülni sem rá, meg semmi. Csak egyet lehet tenni, elfogadni, beletörődni, vagy rájönni hogy miért történik, merre felé terel, mert lehet hogy ezek nyomán érjük el a célt! Olyasmi ez, mint a kishajó, amit ha vízre raksz, látod merre viszi az áramlat, merre sodródik, és talán ha valaki a túlparton megtalálja, boldog lesz tőle, mert ajándékot talált. Én hiszem, tudom, hogy te is ki fogsz kötni a túlparon!

Nárcisz
A párom autóversenyeken dolgozik mint vezető sportbíró (persze nem főállásban), és az országban elég sok helyre megy dolgozni a csapattal. De ez csak tavasztól őszig van (májustól kb. szeptember), az év többi részében egészen az enyém Kép
Csak néha kellene kettő belőlem, és lehetne cserélni, hogy egyik se szívjon túl sokat Kép
Hogy haladsz a melóban?

Virág
Így van, megvan a jó oldala is attól függetlenül, hoyg tudjuk, azért szivesen lemondanánk a dolgok jó oldaláról Kép
Hát ja, engem már csak a nyaralás éltet Kép

Sziszka
Most én is meg tudtam nézni a képet, délelőtt nem sikerült. Aranyos vagy rajta Kép

Tündi
Vendég

Tündikém
írtad, hogy te teljesen egészséges vagy és mégsem jön a babó..hát nem csoda, ha mindig úgy sikerül, hogy a férjednek pont azokon a napokon kell elutaznia. Kívánom, hogy ezentúl a versenyeket úgy igazítsák, hogy csak akkor legyenek, amikor te már túl vagy a peteérésenKép

Autóverseny vezető sprotbíró..ez tök izgi. Te nem tudsz vele menni legalább hétvégente?
Van egy barátnőm akinek a párja rally-zik és ő sokszor elkíséri..
Lehet most hülyeségeket kotyogtam...
Virag2

Virág!
Kívánom hogy így legyen Kép

Unique!
Sajnos mindent ennyire magamra veszek. Illetve nagyon érzékeny vagyok. Lehet ez akár fokozott empátiai is, amivel nem járok túl jól. Így rájöttem, hyg túl hamar kiégnék...

Tündi!
Hát még ilyen állásról sem hallottam. Sajna, hogy ennek te látod meg a kárát. Meg gondolom a kedvesed is, de mégis Õ vállalja el. Szerintem is elkísérhetnéd. Bár ha belegondolok, már biztosan próbáltad nem?
A melóról annyit, hoyg most nekiálltam a gyógyszereknek. Ja és elfelejtettem, hoyg megmondtam anyukámnak, hoyg 3 hónap múlva nem megyek el rezidensnek, amit már sokszor mondtam neki, de ő még mindig azt hiszi, hoyg igen. Az összes rokonomnak elmondta, hogy majd okt 1-től leszek orvos. De elmondtam neki, hogy nem tehetem, mert ha lakást szeretnénk záros időn belül venni, ezt mint orvos nem tehete,majd meg, csak így. És abban megállapodtunk, hoyg el kell döntenem. Bármennyire gány ez a unka, nekem ki kell tartanom mert csak így lehet az, amit szeretnék.

Kép
narco

Nárcisz Kép
Ez a beszéd! Állj ki az mellett ami célt kitűztél és el akarsz érni! Sikerülni fog, ez tuti! Kép

Virág, Nárcisz Kép
Ez nem igazán munka amit a párom csinál, inkább fele-fele munka és szórakozás, hobbi. Ezt nem kötelző csinálnia, de ő szereti az autókat, az autóversenyt, és így tud közel kerülni ehhez. Én így ismertem meg, tudtam hogy minden tavasszal elkezdődik a szezon, és nekem ez sosem volt gond, egyszerűen csak hiányzik Kép Amúgy nem tudok vele elmenni ha elutazik, mert egyrészt nem mindig hétvégén van, pl. most is ugye csüt. ment, én meg erre nem tudok szabit kivenni. Valamint azért ő ott reggeltől késő estig végzi a dolgát, csak zavarnám, mert engem meg olyan nagyon nem köt le az autóverseny Kép És persze a szállást nekik fizetik akik ott dolgoznak, nekem már nem fizetnék, úgyhogy én csak viszem a pénzt ő meg hozza Kép Hát ez sem mindegy Kép Ha itt van verseny Pécsen akkor néha elmegyek, de főleg a társaság kedvéért, mert csupa jófej ember van ott, akikkel egész nap megy az ökörködés a szünetekben Kép Meg nem baj az ha a pasi nem ül otthon állandóan, nyugisabban lehet végezni a házimunkát, lehet talizni barátnőkkel, stb. Kép Mert ha itthon van inkább vele vagyok Kép
Nem mindig a ciklusom közepén megy el, ez volt az első ilyen hónap, múlt hónapban a termékeny időszak vége felé ment el.

Virág
Nem kotyogtál hülyeségeket, én is elkísérném többször ha tehetném, már csak az utazás miatt is, mert azt imádom, meg hát a környezetváltozás ugye Kép De fent említett okok miatt ritkán teszem Kép

Megyek lassan haza a férjecskémhez, kihazsnálom az időt mig itthon van Kép Szép estét mindenkinek! Kép
És bocs a szómenésért! Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
Ezért írtam, hoyg valószínűleg, ha értelmét látnád, elmennél vele. Nem akartalak rábeszélni semmire sem. Az jó, hoyg így tudod felfogni a dologt. Nekem nagy szerelemnek kellett volna lennie, hogy ilyen munka mellett us kibírjam a párommal. Mi mindketten így választottunk munkát, hoyg sokat lehessünk egymással, de már 16 éves korunk óta. Sok ember mondta, hogy nm kellene ennyire mindig együtt lennünk, mert mi nagyon sok mindent aldobtunk, hoyg inkább együtt lehessünk. De szerintem ez így jó.

Jó éjt.

Kép
narco

Jó reggelt Mindenkinek!

TündiKép
Sajnálom, hogy ilyen pörgős ez a hét!
De most már tényleg nem kell sokáig kibírni!

Én olyan, de olyan fáradt vagyok, hogy azt elmondani nem lehet. Pedig nem dolgozom halálra magam. Bár tegnap az a lány, akinek én vagyok a konzulense a szakdogájához kicsit lefárasztott, mert jövő héten lesz a védése még utoljára jól átbeszéltünk mindent.
De akkor is, ettől még nem szabadna így lefáradnom.
Lehet, hogy ez az UTOLSÓ menzi így akar emlékezetessé válni??

NárciszKép
Egyetértek, semmi nem ér annyit, hogy amiatt távol legyél attól, akit szeretsz!

MóniKép
Hogy vagy? Bírod még teszt nélkül?
Stella

Kép
stella9

Sziasztok. Jo reggelt. Van itt most valaki?
Vendég

Szisztok Kép
Tündi Kép
Hű mennyi munkád van, de vígsztaljon az a tudat, hogy hamarosan szabin leszel Kép
Nem semmi a párod munkája-hobbija Kép
Biztos vagyok benne, hogy a kis lulkót is viszi majd magával, amit leherül róla a pelus Kép

Évi Kép
Mi van veled?

Stella Kép
Nagyon sajnálom, hogy a Sámán pont most utazik el Kép De lehet benne valami, hogy ennyi gond után pont most leszel babás Kép Drukkolok hozzá Kép

Tündi Kép
Jaj, nem is mondtam, reggelre megjött, így cn.1 vagyok.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt!

Évi77
Mizujs? Nagyon drukkolok neked, remélem sikerült! Kép

Stella
Hát reméljük hogy ez az uccsó menzi és tényleg ennyire meg akar maradni az emlékezetedben Kép Aludj egy nagyot délután, holnap akkor már jobban fogod magad érezni Kép

LÁnyok
Nagyon érdekes dolog történik velem. Tegnap este óta annyira fáj a bal oldali petefészkem, hogy hasra feküdni nem tudtam, bal oldalon is csak úgy hogy ne érezzem. Mondtam is a páromnak hogy nagyon fáj. Kérdezi hogy ez jó? Mondom nem tudom Kép Gondoltam, lehet hogy kéne akciózni, de ez volt az utolsó gondolatom elalvás előtt KépMa reggel folytatódott a fájás, picit összegörnyedve tudtam csak mosogatni meg közlekedni a lakásban. Aztán egyszercsak olyan oltári billingses jelent meg, hogy ilyet még nem is láttam! Nem is akartam hinni a szememnek. 21. napon? És ennyire ilyen? Sajnos mi reggel nem tudunk akciózni, pedig úgy szeretnék néha én is ó, nekünk mindig csak este jön össze Kép Virág, irigy kutya vagyok a pénteki reggeled miatt! Kép
Abban biztos vagyok hogy ez tüszőrepi volt, ilyen erősen még sosem éreztem. Csak megzavar hogy 21. cn.... Most abban bízok hogy a vasárnapi kiskatonák még élnek odabent, és hogy a ma estiek nem érkeznek későn Kép

Nárcisz
Utána tudnál nézni valaminek, ha nem túl nagy kérés? Persze csak ha időd engedi!
Egyik könyvben sem találtam leírva hogy a tüszőrepi mennyi ideig tart, mert asszem nem egy pillanat míg kiszabadul a petesejt. És hogy a petesejt mennyi idő alatt jut el a petevezetékbe? Ezt sem találtam sehol konkrétan, pedig az idő milyen fontos tud lenni néha Kép Előre is nagyon köszönöm!
Egyébként szerintem ha a te párodnak is lenne valami hobbija ami miatt időszakonként sokat utazik, akkor te is elfogadnád ezt, mert képes lennél annyira szeretni, hogy elfogadd és türelmesen várd haza Kép Biztosan nem próbálnád meg ettől elszakítani, mert tudnád hogy neki kell ennyi szabadság, mint minden férinak Kép És ha ti sokmindenről le tudtatok mondani egymásért, akkor igenis ez nagy szerelem! Kép

Bocs megint a szómenésért! Kép Mára eldugulok, biztos elég már belőlem.

Szép napot! Kép

Tündi
Vendég

Annácska
Nagyon sajnálom! Kép Tudom hogy most inkább nem is akartad az antibogyók miatt, de mégis.... Kép

Kinga, Jófi, Seszi, Évik Kép
Hogy vagytok?

Tündi
Vendég

TündiKép
Ha ma este is küldtök hadsereget, akkor tutira a legjobb időben lesztek!
Nekem is furi a 21. cn, mert neked nem ilyen hosszúak a ciklusaid, de miért is kéne mindig mindennek papírformaszerűen történnie!
Drukkolok, mindent bele!
Stella

Kép
stella9

Tündi Kép
Igazából meg sem lepődtem. Erre számítottam, de azért jó lett volna, ha mégis.
Dehogy untunk meg. Mindig jó érzés olvasni az írásaid Kép Még, még, még Kép
Amúgy szerintem nem vagytok lecsúszva semmiről, de ma mindenképp kapd el apát Kép

Ginuska Kép
Itt vagyunk Kép
Mi a baj? Tudtál beszélni a dokiddal?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Tündi
Hát nekünk se túl gyakori az ilyen reggeli szeretgetés, bár lehet, hogy rendszeresebbé lehetne tenni, mert olyankor pihentebb az emberKép
Szerintem az este még jó leszKéphajrá..lehet, hogy most ilyen extra kilökődésed volt...
Dehogyis baj csak nyugodtan szómenésezzKép

Nárcisz
Akkor ti is jó régóta együtt vagytok a férjeddel. Olyan jó olvasni, hogy többen is vagytok, akinek az első volt az igazi nagy szerelemKép
Legalább nem vagyok egyedülKép
Virag2

Sziasztok Lányok!!!

Drukkolok Tündi! Nagyon kellemes estét kívánok!!!!, Most inkább hagyd a matematikát, meg statisztikát, és akkor nem leszel stresszes;-) Inkább kívánd azt, hogy a kis pici hercegek kényes ízlésének megfelelQ legyen az a frány anagy petesejtekirálynQ:-)))))

Annácska nagyon sajnálom, de most már egészséges vagy, legalább nem kell aggódnod:-)

Unique! akkor ha jól értem te, mint pályázó oldalt ismered a Pharet, én meg mint a zord kezelQ, és kifizetQ egység. Pont most vágtam vissza két nagy köteg számlát, mert nem jól voltak bontva. Ez már döfi;-) Amúgy kedves rendes vagyok, csak...:-P

Ma nincs valami remek kedvem. Amúgy mennyi ideig élnek a kis hercegek idebennem?
Jó nektek, hogy így ki tudjátok számítani mi van, én csak a sötétben tapogatózok. Talán ekkor, nem akkor, és igazából még egyszer éreztem, hogy mikor is, csak úgy sacc per kb.
Mint már említettem szerintem ez a hónap fuccs, nem is tudom így érzem, ráadásul már unom a számítgatást, meg méricskélést is. lehet, hogy rápihenek egy kicsit, aztán majd két hónap múlva megint méricskélek.

Na jó most megyek munkálkodni.

Juca

tjuca

Tjuca
Hidd el mi is csak a sötétben tapogatózunkKépMi már vagy 4 hónapja tutti, hogy a jó napokon küldtük a hadsereget a "petesejt királynőhöz", de neki nem tetszettek ezek szerintKépEddig még..
De én tudom milyen szépek és jók, úgyhogy előbb vagy utóbb, de kénytelen lesz fogadni őket.
Virag2

Juca Kép
Én csak az UH-ok miatt nem tapogatódzom sötétben.
Elötte kb 50% éreztem a tüszőrepit és kb. ugyanennyi százalákban észltetem a billingset.

Stella Kép
Nem csodálom, hogy fáradt vagy én is este hétkor bedőlők már egy hete az ágyba. Szerintem a hormonoktól van.

Tündi Kép
Drukkolok a kishercegeknek Kép

Wish

wish

Tegnap amúgy jól felhúztam magam a Kikába menet, mert láttam egy kismamát (szokásos utcai emberek) és persze az ilyen teherbe esik, aki aztán tojik arra, hogy babát vár és ugyanúgy szívja a cigit, mint előtte....

Nem tudom, hogy van ez..
Virag2

Juca
Elméletileg a kiskatonák 2 napig élnek és őrzik meg a termékenyítőképességüket a petevezetékben, ezért a 2 naponkénti akciózás Kép De ez is csak elmélet, el lehet térni tőle Kép

Wish
Minden rendben? Mennek a szurik? Kép

Köszi a drukkot, drágák vagytok Kép Már beszéltem a párommal, azt mondta naná hogy persze Kép Hát most megint képes vagyok nagyon hinni és bízni benne, ki tudja meddig tart, addig fürdök az érzésben Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Minden rendben Kép Szurik simán mennek. Már napi hármat kapok. Kettőt reggel, egyet este.
A petefészkeim biztatóan feszülnek, ami persze nem könnyiti meg a számítógép elötti ücsörgést Kép
De holnaptól szabin vagyok. Jövő héttől meg táppénzre iratom magamat.

wish

Sziasztok!

Tündi, én úgy tudom hogy akár 4-5 napig is képesek eléldegélni, a 2 nap inkább a katonák újratermelődése miatt van.

Járt már valakinek a párja a Schöpf-Mérei andrológiáján? Párom kapott tegnap beutalót, és jó lenne pár info róluk!!!!

Dorka

Kép
szdorka

Lányok én kiataláltam a nagy hadicselt, hogy hogy legyen kisbabánkKép
Mondjuk azt, hogy mi már nem is szeretnénk, mert ezért meg azért és akkor tuti rögtön összejön, mert így szokott ez annál lenni, aki nem akarKép

Na mit szóltok??
Virag2

Sziasztok!

Megjöttem végre, és hát nem tudom, hogy jó híreim vannak-e. A reggeli teszt egy halvány második csíkot mutatott. Utána felhívtam a dokit, és ő behívott vérvételre. Túl vagyok a csapoláson, de még kb. egy fél órát várnom kell az eredményre. Már alig várom, hogy telefonálhassak.
nagyon izgat ez a halvány csíkocska, hogy mitől olyan halvány. Egyelőre úgy gondolom, hogy azért, mert ma hajnalban 1/2 3-kor kellett pisilnem, de nem csináltam meg belőle a tesztet, csak a reggel 5 órai pisiből. Ettől lehet, nem? Vagy még a tüszőrepesztő szuri dolgozik bennem??? Sose telik már le ez a fél óra!!! Drukkolnátok még egy kicsit nekem?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hát persze Évi, mindent bele, nagyon szorítokKép

tjuca

Sziasztok!

Nem győzlek olvasni titeket, olyan gyorsan, és sokat írtok! Na, de én ennek örülök!

Évi(77)
Megy a drukk ezerrel! Remélem nagyon jó híreket hozol!!!

Virág
Remélem beválik a hadicsel!!! Jól kitaláltad!!!

Tündi
Tegnap 3 kávét ittam sajnos. De az a durva az egészben, hogy a kávé csak 5 percre hatott kb. Szinte végigaludtam az egész napot! Ma is kávéval inditottam a napot, de hiába... mindjárt leragad a szemem...
Ja, a kóla nálam nem jó ötlet mert nem nagyon bírom a szénsavat.
Én imádom a mindenféle autóversenyeket, szeretnék idén is kimenni Hungaroringre, a F1 et rendszeresen végigdrukkolom a szabadedzésektől a versenyig! Kép Kép Ráadásul a párom apukája rallyzik, a historic rallyban indul! Mindig úgy drukkolok neki!!!

Jujj, képzeljétek, a kisebbik kutyunkat a párom most vitte dokihoz! És úgy izgulok, ez az első alkalom, hogy én nem vagyok ott vele a dokinál. Olyanok a kutyusaink mintha a gyerkőceink lennének! Kép Kép Imádom őket!

tettem fel róluk képet , remélem működik!

www.babanet.hu/album/main.php?album=6127&p=5143414

Sziszka

szisszka

És most látom csak még nagyon pirinyó (26. cn), tehát kis csík nagy zebrát jelent ilyenkor:-))))))

tjuca

Évi77
Nagy nagy drukkKépTudod a tesztekre azt szokták írni, hogy mindegy a vonal erőssége, az a lényeg, hogy 2 legyenKép
Írjál hamar mi a helyzet..
Virag2

Szia Szisszka!

Jó fejek lehetnek a kutyák, bár én inkább a szQrös játszótéri szerelmeket (Bumer típusú) kedvelem:-)

37 nm-en csak mi vagyunk ketten, bár ahogy elnézem magunkat néha az állatok értelmesebbek, mint miKép

Küldjetek képet, és én akkor távolról lelkesedek az állatkákért, ha már nekünk nem lehet:-)

Apának volt csauja, de elpusztult. Most meg van egy hát nem is tudom a típusát kutya, csak ott ragadt nála, de valami veszedelem a kis csibi:-)

Juca

tjuca

Dorka
Lehet hogy eléldegélnek 4-5 napig is, csak nem biztos hogy annyi ideig megőrzik a termékenyítőképességüket. Persze minden lehetséges Kép HA megkérjük szépen Nárciszt, biztos megnézi nekünk, hogy erről mit mond a könyve Kép

Nárcisz, megteszed? Kép Nagyon köszönjük!

Wish
Akkor holnaptól édes pihenés otthon, ahol legalább ágyban fekve tudsz netezni, ugye? Kép

Évi77
Nagyon drukkolok neked továbbra is, várom a vérvétel eredményét! Már lejárt a fél óra Kép

Tündi
Vendég

Sziszka

Nagyon aranyosak a kutyusok, nekem a tiszta fekete fejű tetszik a legjobban Kép

Évi77
Mizujs? Alig várjom, hogy kiengedhessem a zebrácskádat, remélem a teszt igazat mondott! Kép

Tündi
Vendég

Lányok

Tettem ki az ablakba kockacukrokat a gólyának!!! Kép
Többet is, rátok is gondolva! Kép
Ez a módszer kiskoromban bejött amikor kistesót szerettem volna. A gólyák annyira megörültek a kockacukroknak, hogy 4 kistesót is kaptam! Kép
Remélem most is beválik! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!
Nem győzök visszaolvasni.

Évi77,
Nagyon-nagyon drukkolok, olyan jó lenne, ha elsőre sikerülne nekedKép

Stella,
Elég nehezen bírom, hogy még nem tesztelhetek, legfőképp, hogy ma éjszaka azt álmodtam, hogy nincs baba és elég erős menzis fájdalmaim vannak. Nagyon félek, hogy most sem sikerültKép

Tündi,
Akkor kapd el gyorsan a párodatKép

Sziszka,
Remélem ez a kockacukor dolog tényleg bejönKép

Móni

Kép
móni23

Rohanok és én is teszek kockacukrot az ablakba, hátha nekem is bejönKépPersze én most már nem kistesót szeretnék, de szerintem ezt tudják maguktól isKép
Virag2

visszaolvastam...Kép

Ironram
Akkor bizti csak még szebb lett így a nyaralás, hogy ilyen nagy dolgok történtek.

Unique
Pedig drukkoltam nagyon! Fel a fejjel!
Hogy mi hogy állunk? Hát mi akciózunk szorgalmasan, általában azért 3 naponként elkapjuk egymást Kép Szerintem ebben a hónapban akkor is amikor kellett( legalábbis ov. teszt szerint). De majd meglátjuk. Kb. 9-10 nap múlva kéne megjönnie, úgyhogy lassan elkezdhetek izgulni, hogy ne jöjjön meg!
Egyébként ha már így rákérdeztél...igen, szeretnék felkerülni a táblába... Kép

Tündi
Most hogy így Unique mondta, szeretnék felkerülni a táblába. Mit kell tennem? Mit küldjek?

Sziszka

szisszka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?