Sziasztok!
Delice!
Bennem nem találtál emberedre, mert nem vagyok egy vitázó tipus, nem hajtom a magamét akkor is ha nincs igazam.
Pár mondatot azért még engedj meg és részemről a téma lezárva.
Nem fogok egy kocsi miatt senkit magamra haragítani.
Gondolom ebben egyetértünk. A vigyorgó fejecskéidből gondolom ezt.
Ismétlem magam, ez nem az én véleményem volt.
Igen, tudom amit a Skodáról írtál, évekig dolgoztam gépjárműves részen.
Távol álljon tőlem, hogy ismeretlenül is megbántsalak. Sőt, ha hiszed ha nem, nálunk is szóba jött a VW is és a Ford is. Mindkét szalonban voltunk.
Apósoméknak a mostani autója VW, az előző is az volt.
Tudom, hogy strapabíró, hiszen nem lenne annyi rendőrautó ebből a típusból. Ha valahol, hát ott igénybe vannak véve. Viszont ahol igénybe vannak véve, ott javításra is sor kerül előbb utóbb. Ki ismerné jobban a hibákat ha nem ezek az emberek? Pont emiatt ajánlották nagyon ezt az autót, viszont elmondták a rossz oldalát is. Na ez az oldal nem tetszett nekem. Tény, hogy a Skodában is VW motor van, de a többi már kicsit más tészta. Kérdezz meg egy szerelőt, hogy mennyi kicserélni egy talpast mondjuk egy VW vagy Ford és egy Skodában.
Te csak használói oldalról nézed, én munkahelyi ártalom miatt kicsit más szemmel.
Téma lezárva.
Ditta!
Nagyon igazat mondtál.
Tényleg mindenki más kocsira esküszik.
Már bánom, hogy leírtam a nekem mondottakat, de tanultam belőle, legközelebb csak a saját véleményem "vetem papírra".
Betti!
Köszönjük!
Ma már befizettem. Ha minden igaz jövő hét szerda körül hozhatjuk el.
A pukli miatt részvétem.
Sajnos ilyen előfordul bármennyire vigyázol rá. Ettől Te még hidd el, nagyon is jó anya vagy. Nehogy már magadat okold Te kis butus!
Tudod hányszor láttam Dórin előre, hogy mekkorát fog esni? Esélyem sem volt elkapni. Sokszor az ember hagyja is, mert ha odakap, vagy rákiabál, talán még rosszabb mert megijed a gyerek.
Attól te még vigyázol rá. Hányszor sírtál már miatta??? Ha könnyű megszámolni, akkor annak örülj. Anyukám mondta mindig, hogy addig jó amíg gyerek sír és nem az anyuka.
Puszi Nektek!
K.