Új privát üzeneted érkezett!

Mire jó a mosószóda?:
http://www.okoszolgalat.hu/tisztitoszerek.php
http://www.lelegzet.hu/archivum/2001/02/2643.hpp

Pénteken nyit a biopoac.
Azt hiszem 10-től, a Tudomány és Technika Ház előtt.

k
kriszta13

VikiKép
Ezen a e-mail címem tudsz írni nekem. Ez a családi címünk:
agabi@chello.hu
Kérdezz nyugodtan! VáromKép

ÁgiKép
Isten éltessen sokáigKép

BettiKép
Én is mindíg magamat vádolom, de balesetek sajnos előfordulnak, még ha minden percben is nézel rájuk.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Delice!
Bennem nem találtál emberedre, mert nem vagyok egy vitázó tipus, nem hajtom a magamét akkor is ha nincs igazam.
Pár mondatot azért még engedj meg és részemről a téma lezárva.Kép Nem fogok egy kocsi miatt senkit magamra haragítani.KépKép Gondolom ebben egyetértünk. A vigyorgó fejecskéidből gondolom ezt.Kép
Ismétlem magam, ez nem az én véleményem volt.
Igen, tudom amit a Skodáról írtál, évekig dolgoztam gépjárműves részen.
Távol álljon tőlem, hogy ismeretlenül is megbántsalak. Sőt, ha hiszed ha nem, nálunk is szóba jött a VW is és a Ford is. Mindkét szalonban voltunk.
Apósoméknak a mostani autója VW, az előző is az volt.
Tudom, hogy strapabíró, hiszen nem lenne annyi rendőrautó ebből a típusból. Ha valahol, hát ott igénybe vannak véve. Viszont ahol igénybe vannak véve, ott javításra is sor kerül előbb utóbb. Ki ismerné jobban a hibákat ha nem ezek az emberek? Pont emiatt ajánlották nagyon ezt az autót, viszont elmondták a rossz oldalát is. Na ez az oldal nem tetszett nekem. Tény, hogy a Skodában is VW motor van, de a többi már kicsit más tészta. Kérdezz meg egy szerelőt, hogy mennyi kicserélni egy talpast mondjuk egy VW vagy Ford és egy Skodában.
Te csak használói oldalról nézed, én munkahelyi ártalom miatt kicsit más szemmel.
Téma lezárva. KépKép

Ditta!
Nagyon igazat mondtál.Kép
Tényleg mindenki más kocsira esküszik.
Már bánom, hogy leírtam a nekem mondottakat, de tanultam belőle, legközelebb csak a saját véleményem "vetem papírra".

Betti!
Köszönjük!Kép
Ma már befizettem. Ha minden igaz jövő hét szerda körül hozhatjuk el.Kép
A pukli miatt részvétem.Kép Sajnos ilyen előfordul bármennyire vigyázol rá. Ettől Te még hidd el, nagyon is jó anya vagy. Nehogy már magadat okold Te kis butus!Kép
Tudod hányszor láttam Dórin előre, hogy mekkorát fog esni? Esélyem sem volt elkapni. Sokszor az ember hagyja is, mert ha odakap, vagy rákiabál, talán még rosszabb mert megijed a gyerek.
Attól te még vigyázol rá. Hányszor sírtál már miatta??? Ha könnyű megszámolni, akkor annak örülj. Anyukám mondta mindig, hogy addig jó amíg gyerek sír és nem az anyuka.

Puszi Nektek!

K.

KépKép

KépKép
kata007

KataKép
Szoktál még dekupálni? Vagy már semmi időd sincs rá?Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltüntem de sajnos volt egy kis baj...Most már minden rendben van a babákkal és velem is.
Azt is tudom már hogy 2 kislány és egy fiúcska van a pociban.
A neveket is tudjuk már:
"A" baba: Botond Nikolas
"B" baba: Sára Viktoria
"C" baba: Evanthia Timea
Jelenleg most itthon vagyok de vissza kell mennem Debrecenbe mert erősödnöm kell.
Rengeteget vagyok rosszul ami a babáknak se tesz jót. Msgas lett a vérnyomásom is.
Lányok!
Elnézést hogy megkésve de minden név és szülinaposnak nagyon sok boldogságot kívánok!!
Azoknak is szól akiket nem tudok majd köszönteni ha kórházban leszünk.

Niki!
Olvastam a versedet az Ági honlapján és hát nagyon tetszik!!

Puszilok Minden kis csöppséget is!!!

Tamy
tamara_valicsevcsev

Tamy!
Erősödjetek! Mind a hárman!
Amikor Debrecenben vagy ki van Veled? Ki látogat meg? Csak ott tudtok erősödni? Itt nem lehet? Nem tudnak u.o. felügyeletet biztosítani?
mennyi kérdés!
Milyen szép nevek! Engedik majd? Nem kell engedély?
Na jó! Nincs több kérdés!
Homeopátia! Jó Neked is, és az ABC Kép gyerekeknek is! Kép

Niki!
Hol vannak azok a versek?

Betti!
Anyák gyöngye! Kép Félre a butus gondolatokkal! Kép
Minden anyával és gyermkével előfordul az ilyen baleset! Kép
Ikeás hírek: ha mentek Pestre. Az Örsön nagy átalakítás van! Ebéd: 195 és Patati Patatát adnak hozzá! Kép
Mosószóda: elküldtem a nagykeres levelet! Kép Majd megírom, hogy mi lett a vége! Remélem holnapre megjön! Kép

Koda!
Viszem a talira a katalógust! Rendelünk? Hobbis cuccokat!

Melinda!
kb. 30 mp múlott a dolog! Olyan hamar letetted! Én még szerettem volna időpontot egyeztetni! Kép Mikor? Hová?

Segítség :a Ti gyermekeitek is sokat alszanak? Bence önmagához képest sokat alszik! Szerintem! Para az megy! Itt a nagyfesz. a ház előtt és akkor már jönnek is a rémképek....

Jaj!
Már majdnem elfelejtettem!
A Panka féle dszem olyan, de olyan jól sikerült, meggyből, hogy nem tudom, hogy lesz-e ideje kivárni a telet! Holnap már palacsinta lesz!Milyen töltelékkel? Na milyennel? Panka meggy dszemmel! Kép
Ezer hála itt a nagy éterben ismét!

Szép jó estét!
k
kriszta13

DZSEM, DZSEM,DZSEM, DZSEM JAM JAM JAM JAM JAM JAM Kép
kriszta13

Drága Kriszta!

Egy kollégám ismerőse ajánlotta nekünk Debrecent, de csak addig míg jól nem leszek.
A neveket endógedik mivel mi hivatalosan bolgárok vagyunk.
Itt jegyzem meg ha valaki utazik (bár nem szívesen ajánlom)Bulgáriában infóval tudok szolgálni! Ha nem is én de a kedvesem mindig fog Titeket tájékoztatni, illetve engemet is néha igy én is képben leszek a topic történéseivel.

Milyen az a fincsi JAM A'LA PANKA???
Valahogy most mindent megennék!!

Tamy
tamara_valicsevcsev

Drága Ági!

Kép

Nagyon-nagyon sok boldog szülinapot!

k
kriszta13

Holnap vigyek Nektek?
Most is vinném csak nem tudok kiállni!

Kell bele náhány dolog! Nem akarom elírni, hogy apa nyugodtan tudjon pihenni, nehogy ugraszd a Tescoba! Kép
k

U.i.: Komolyan! Hová vigyem? Legalább megismernélek! BEszélgetnénk egy jó! Kép
kriszta13

Kriszta!

Én ma megyek, ha kell elhozom!

Niki
Vendég

Tamara!

Vigyázzatok magatokra!!!!
Pihenjél sokat,semmi megeröltetés!
Mennyi idős terhes vagy?

Niki
Vendég

Niki!
Ott vagy még?
k
kriszta13

Sziasztok!

Nálunk a férjem lepucolta a gépet, azért nem jelentkeztem eddig. Képeket még mindig nem tudok feltenni, de idővel remélem majd sikerül. Ti olyan ügyesek vagytok, h. mennyi mindent be tudtok szúrni a hozzászólásaitok közé.
Kriszta 13
Sajna nem voltunk a foglakozáson, mert Lilu pont akkor aludt és nem akartam felébreszteni. Bent a városban mikor és hol van ilyen, mert írtad, h. ti oda jártok.

Lányok lenne egy kérdésem: Tunéziába fogunk utazni Liluval nyaralni, aki 1 éves, ha vki utazott már ilyen kicsi gyerekkel repülőn, az megosztaná velem a tapasztalatait?
Előre is köszi a válaszokat.
babómamó

Babómanó!
Magánban megy a válasz! Kép

Nagyon meleg van!
Reggel még esett! Kép
k
kriszta13

Kriszta!Kép

Olvastam, és ment a válasz!

Niki
Vendég

Kriszta!

Ment mail.

Tamara!
Üdv neked!
Az én kincsem is Tamara. Kép

Melinda
adnilem

Kriszta!

Itt vannak a képek! Elhoztam!

Niki
Vendég

Babómamó!
Ezeket találtam a neten:
http://www.babanet.hu/faq/pszicho/csecsemo18.php
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=63&cid=43248

Valahol olvastam, hogy felszálláskor és leszálláskor szoptatni / itatni ajánlott a gyerkőcöket, hogy ne duguljon be a füle!

Melinda, Niki, Panka!
Mail ment!

Betti!
Ha jársz bent vegyél légyszi! Nekem 3*2 kg kell.

Szép estét!
k
kriszta13

Niki!
Köszönöm!
HÉtfőn!
Holnap elektropont!
k
kriszta13

Lányok!

Akiket a bio-dolgok érdekelnek, nézzétek meg ezt:

http://www.boon.hu/borsod/Borsod-169490.shtm

Niki
Vendég

Sziasztok!

Ne feledjétek az ingyen képeket!
http://asp01.photoprintit.de/microsite/index.php?activex=1&customerid=5747

később jövök!

Anita
kacajka

Szép jó reggelt!
Nagyon nyűgös vagyok!
Elromlott a kávéfőző! Kép
NEm tudok feltölteni! Kép
Nem enged regisztrálni! Nektek sikerül?
k
kriszta13

Kriszta!

Nekem megy zökkenőmentesen!
Bal lábbal keltél?

Niki
Vendég

Nem Drága!
Csak még nem ittam kávét!
Újra indítottam a gépet! Hátha!
NEm megy így sem! Kép
Mindig ott akadok el!
A Dm.mel is így volt!
Miért?
k
kriszta13

Kriszta!

Hol akadsz el?
Vendég

Sehol senki?
Mi történt?
Vendég

Mi Nyéken voltunk anyáknálKép Marci kint is felejtődöttKép Most kettesben megyünk kicsit kirándulni Tokajba. Nemsokára indulunk is, ha még Gabi elkészül ma....

NikiKép
5-re megyünk Lacáékhoz! Jösztök ti is? Mert Laca említette, hogy talán igenKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!

Mi 1 óra körül megyünk, Laci mondta az időpontot.

Aztán mostmár meggyógyultunk és ha van kedvetek gyertek, majd megbeszéljük mikor jó nektek!

Niki
Vendég

Húúúúúúúúúúúú!
Én most milyen irigy vagyok!
Itt a nagy meleg! Mindneki megy valamerre!
Mi meg itthon!Kép
Apa dolgozi!Kép

Este megyünka Waldorf suliba. Utána meg megyünk még valamerre!

Jó szórakozást!
k
kriszta13

Sziasztok!

Ditta Kép
Niki Kép
Betti Kép
Koda Kép
Kriszta Kép
Köszönöm szépen a jókívánságaitokat!! Kép
(a sorrend időrend szerinti Kép)

Kata007 Kép
Még szerencse, hogy nem vagyunk rendőrök! Így nem kell szerelőhöz vinni az autóinkat!

Lányok Kép
Tegnap olyan pizzatésztát kanyarítottam, hogy csak na!! Kép

Panka Kép
Szineket cseréltem a honlapomon! Most jobb? Kép

ÉS
Új vendégkönyvet kreáltam, ygertek, próbáljátok ki, aztán várom a véleményeket, hogy kinek hogy tetszik.

Megnyilt az a biopiac, amit emlegettetek? Hol is van pontosan?

Ági

delice

Drága Ági!
Hiányoztál! Nagyon!

Majd megyek és megnézem a lapodat!

Pizzatészta! Na! akko hát legyen: LÉGYSZI ÍRD LE A RECEPTET!!! Köszi! Kép

Biopiac: csak pénteken vagy szombaton lesz, és talán csak havonta, az Tudomány és Technika Háza előtt /volt most/ eddig arról volt szó, hogy mögötte lesz.
Sajnos nem tudtam bemenni!

Hétfőn?

k
kriszta13

Sziasztok!
Jo régen nem jelentkeztünk már Kép de a lényeg hogy mindenki jol van Kép
Mi is jol vagyunk Bianka is már 6 hónapos,9.50kg és 70cm Kép Mi már sok mindent megkóstoltunk,nekem a s.répát nem akarja sehogy sem megenni.
A dokinő szerrint nemsokára már nekünk is itt a fogacska,ugyhogy erősebb homeót kell adni neki Kép és ez sokkal jobb Képpillanatok alatt megnyukszik.
Mi is sokat csavargunk Biával Kép
Segitsetek én is szeretnék honlapot Biankának,hogy kell csinálni?
pusz bea

bea
beatron

Tettem fel néhány képet Biankáról
pusz

bea
beatron

Kriszta Kép
És az hol van egyébként?
A receptet majd feldobom Kép

Bea Kép
Megnéztem a képeket! Nagyon édes Babuci! Kép
Milyen honlapot szeretnél?
Ha gpotálosat, akkor tudok Neked segíteni .
Nézz be hozzám, hogy az milyen Kép

delice

HiKép

Mindenkinek nagyon boldog szüli és névnapokat. Nézzétek el, hogy rég voltam, de tudjátok nyaralás, plusz vizsgaidőszak, illetve ezen a héten is minden nap volt valami program. Itthon olyan 1 hónapos lemaradásom vanKép

Ma voltunk a sóstói strandonKép Hát Isteni volt. Ajánlom mindenkinekKép Dorkát beraktuk a vízbe délbe kivettük enni, meg egyszer délután fagyizniKép A többi időt bent töltötte. Meg is látszik a lábánKép Belépők felnőtt 680, gyerek 480, 3 év alatt ingyenes. 2 felnőtt+2 gyerek 2000 pénz. Két strand van egy nagyobb és egy kisebb. A nagyobb strandon van úszómedence, egy csúszdás hidegebb vizes medence, egy meleg reumásoknak való medenceKép és egy gyerekmedence, ahová a szülő is bemehet a gyerekkel. Két darab elefántos csúszda a tartozékeKép Plussz játszótér (ami azért nem a legmodernebb, viszont a strandtól nem messze van egy nagyon jó játszótér). A kisebb strand 2 medencés, plussz onnan lehet a tóba is bemenni. Szintén jó kis melegvizes gyerekmedencével, meg felnőtt medencévelKép A két strand között az átjárás 50 pénzbe kerül. Tehát a jegyet csak egyszer kell kifizetni.

Képeket megnéztem azért mindígKép Nagyot nőttek a gyerekek. Anita rád nagyon nagyon írigy vagyokKépMicsoda jó hapsikKép

Kriszta!
Későn olvastam az üzidet, de látom már megoldottadKép

Húú látom elszalad megint az időKép

Puszika mindenkinek, Marika

marika

Sziasztok,

Én most járok ezen a lapon először, és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek össze lehet-e hozni egy babahordozó kendő tanfolyamot Miskolcon juli 4-én jövő hétfőn. Mi ott leszünk, amúgy messze lakunk, és akit érdekel nagyon szivesen megmutatjuk a kendőt és fortélyait. Várom az ötleteket: nora@prosoft.hu cimemre, vagy a honlapomon keresztül is lehet üzenni nekem:

http://hordozokendo.sw.hu

Sziasztok, Nóra
nora976

Sziasztok!
Ági de szépek vagytok Kép
És milyen szép vers van a lap szélén,hol találtad?
Könnybeszaladt a szemem.Igen jo lenne nekünk is ilyen honlap Képaddig is regisztrálom magam Kép
pusz bea

bea
beatron

SziasztokKép

BeaKép
De jó, hogy itt vagyKép Tündéri a kiscsaj! Legjobban a játszóteres képek tetszettekKépKép

MarikaKép
Ez aranyos volt, hogy Dorkát csak egyszer vettétek kiKép Akkor nagyon élvezhetteKép neked is jó színed van már?

ÁgiKép
Csatlakoznék Krisztához: pizzatészta plííííííííííízKépKép

NikiKép
nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk.Kép És a héten sem fogunk, mert most a mi Marcinkon a sor. Úgy be van rekedve 4 napja, hogy alig tud beszélni. Igaz se láza, se semmi baja (kop-kop-kop), de azért nem lehet tudni. Most mézes hársfateát kap. Ha nem javul, viszem a dokinénihez.

Itt egy pár kép a tokaji kirándulásról. Integettem is nektek a tv toronybólKép
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5209/143429.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5209/143430.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5209/143431.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5209/143433.jpg

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Kata!
Igazad van. Az én részemről még nem volt sírás és ez nagy szerencse. (Kivéve, mikor Matyi lenyelte az elemet, na akkor majdnem.)

Bea!
Mekkora ez a leányKép! Mikor telt el ennyi idő????

Koda!
Csak írígykedem, biztos jó volt. Én láttam ám, hogy valaki integetKép! Ilyenkor be vagy kenve teljesen 30-sal? A Dm-ben láttam szombaton 50-est, gondoltam veszek a gyerekek arcára. Főleg azután, amit pénteken mondtak a híradóban. Bár lehet, hogy csak rémhír.

Kriszta!
Mailt ment!

Marika!
Nektek is jó lehetettKép! Most már Matyi is megbarátkozott a vízzel, pénteken kimentünk Tapolcára, alig tudtam kicsalogatni.

Panka!
A következő táblázatban javítsál légyszi a koromon!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!
Mail vissza!
Csak nem?
Ma van????
Most rohanok, már ha tudok és majd du jön valami csudakép!Kép

Csajok!
Tegnap nagyon sz... voltam!
Szédültem egész nap!
Alig ettem! Meg is van az eredménye! Pár centivel kisebb is a pocakom!

Mjad még írok!
TSók!
k
kriszta13

BettiKép

Isten éltessen sokáig, bár tudom, hogy tegnap volt a napjaKép

Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!Kép

Gyógyulást Marcinak!!!
Jövőhéten meg jönnek Viktor tesójáék Pestről 1 hétre azért nem lesz jó.Kép De ami késik nem múlik! Előbb-utóbb csak sikerülni fog összejönni!Kép

Betti!

Szintén sok boldogságot kívánunk szülinapod alkalmából!

Kép
Vendég

Koda!

Gyógyulást Marcinak!!!
Jövőhéten meg jönnek Viktor tesójáék Pestről 1 hétre azért nem lesz jó. De ami késik nem múlik! Előbb-utóbb csak sikerülni fog összejönni!

Betti!

Szintén sok boldogságot kívánunk szülinapod alkalmából!

Kép

Niki
Vendég

Miért csinálta ezt az előbb!?
Na mindegy. Bocsi.
Vendég

Sziasztok!
Bizony igen nagylány már Kép
Ági weboldalt majd később,mert nincs a kártyámon most pénz,de amint lesz csináljuk Kép
Marcinak jobbulást!
pusz bea

bea
beatron

Megint én Kép
Koda tudod melyik játszótér ez,Az avasi posta mögött valahol,igy nem tudom pontosan leirni,de biztos voltatok már ott ti is Marcival.Nagyon klassz játszótér Kép

bea
beatron

BeaKép
Igen, persze tudom. Mi is szoktunk néha oda menni. Főleg péntekenkéntKép

NikiKép
Akkor majd jövőhét utánKép csak nem lesz beteg addira egyik fiú sem. Marci változatlanul rekedt....

Lányok!
Tegnap csináltam ribizlis muffint. Diétázók figyelmébe ajánlanám, mert
nincs benne
- tojás
- cukor
- élesztő
- a liszt több mint a fele grahamliszt és zabkorpa

ha esetleg valakinek kell, leírom és képet is mellékelekKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Mi tegnap este jöttünk haza Bogácsról, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Olyan helyen voltunk, ahol volt saját medence, és minden nap nézték a viz minőségét, így Lilut is bemertem vinni a medencébe, alig akart kijönni, egész nap a vizben lubickolt volna.

Koda!

Én fogyózok. Megadnád a receptet, én is kipróbálnám?
babómamó

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?