Új privát üzeneted érkezett!

Eperke!

Nagyon-nyagyon sok boldogságot, és rengeteg örömöt kívánok neked és a kis Maja Jázminnak!!!Kép

Jucus
33+3

jucus1
 
 


Eperke!

Sok-sok vidámságot a vidám nevű kicsi lányhoz!

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit
 
 


Eperke! Gratula a lányodhoz, és remélem, hogy hamar felépülsz a császár után! Nehezebb dolgod lesz, mint nekünk, de azért ez a seb is begyógyul egyszer!
vantal
 
 

 
 

Eper!
Csatlakozom a többiekhez! Sok-sok boldogságotKép

Kép Kép
fricky
 
 


Eperke!
Nagy-nagy gratula a pici lányhoz!Kép
liu
 
 


Csajok!
Úgy látom itt mindenki előttem szül...maradok utolsónak..KépIgazán betévedhetne velem egyidős kismama is.Kép
liu
 
 


Eper!
Gratulálok a kislányod születéséhez! Sok boldogságot, jó egészséget kívánok Neketek!
Mondtam, hogy Te következel Kép

Ezvicc!
Nagyon szép a babád, gratulálok!

Ki kell hogy öntsem a lelkem...
Mi ma voltunk csípőszűrésen, jól ki is borultam.
Képzeljétek, 2-5-ig van rendelés 1 héten 1x (!!!), azaz ma. 2 óra előtt 10 perccel odaértünk, már kb.30-an voltak. Sajnos egybe van a felnőtt-gyerek-csecsemő rendelés! A helyi szokás szerint a csecsemőket előre engedik, legalábbis a védőnő ezt mondta, merthogy csecsemőrendeléssel kezdődik, ez ilyen íratlan szabály. Annyi a követelmény, hogy 2-re ott kell lenni. De mire mi odaértünk, már túl voltak egy nagy veszekedésen a várakozók, valamint fokozta a hangulatot, hogy kb.35 fok volt és teljes zsúfoltság, ablak közel-távol sehol. Ebben a hangulatban senki nem ajánlotta fel, hogy bemehetünk előtte. Az ajtóra pedig hering szerűen rá voltak tapadva. Gondoltuk várunk, talán kijön az aszisztens és ő majd beinvitál minket. A karom már majd leszakadt, mert sehova nem tudtam letenni a mózest! 20 perc után a mellettünk lévő szobában megkezdődött a fül-orr-gége rendelés, özönlöttek a betegebbnél betegebb gyerkőcök, köhögtek szegények majd megfulladtak. Majd meghallottam az egyik anyukától, hogy a gyerekének tüszös mandulagyulladása van, majdnem elájultam. Na anyukámnak sem kellett több, beállt az ajtóba és közölte a következővel, hogy köszöni, hogy előreenged minket, erre pont nyílt is az ajtó és be is mentünk. Apukám kint maradt és azt mondja volt ám szidkozódás, hogy ezek a mai fiatalok... Mert ugye javarészt (99%-ban) 60-70 éves nénik és bácsik voltak. Elmenetkor illedelmesen köszöntünk, elnézést kértünk, hogy befurakodtunk, de senki nem viszonozta. Hát elég rossz élmény volt. De túl vagyunk rajta. Szerencsére Fruzsi csípőjével minden rendben Kép

Pocak
picipocak19
 
 


Pocak! Nem Kispesten voltatok? Gondolom a Heim Pálban, ha ennyit kellett várni. Kispesten kb. 15 perc a várakozási idő, és simán mehetsz más kerületből is (mi is csepeliek vagyunk pl.)
vantal
 
 


Sziasztok!

Én még új vagyok és a segítségeteket kérném!
Csepelen lakom és mivel a kórházunk megszűnt, a Dél-Pestiben fogok szűlni.Tudnátok ajánlani egy jó dokit (olyat, aki császárban is szuper)? - A kisfiammal császároztak, mert méhszájon tapadt a lepény és kezdett leválni, így valószínű, hogy most sem úszom meg a császárt.
Csepelre nem szeretnék járni az SZTK-ba, mert már voltam és nem szimpi.
Kérlek benneteket, segítsetek orvost találni, mert október közepe táján szülök!!
Köszi, mindenkinek további szép napot.

Judit
judy68
 
 


Judy!
Több szimpi és profi doki is van a Jáhn F. kh-ban. Azt fogod tapasztalni, hogy mindenkinek a kezelőorvosa a legszimpibb Kép Nekem dr. Jávorkai Imre az orvosom, Epernek és Liunak is. Én nagyon meg voltam vele elégedve, remélem a többiek is így vannak vele.
A lányoktól pedig azt fogod hallani, hogy az övéké is tök jó volt.
Csak annyit mondhatok, hogy a csapat bent profi!

Kép Kép
fricky
 
 


Judy!

AZ is fontos, hogy a magánrendelésére vagy a kórházba szeretnél járni? Talán csak 1 doki van akit eddig két kismama is kritikával illetett.
Írd le, hog ymilyem személyiségü orvosra vágsz és akkor tudunk ajánlani.
Pl. milyen korú legyen, viccelődös fajta, csendes vagy inkább beszédes stb...
Én Dr. Farkasinszky Tiborhoz jártam nagyon szuper volt mind a terhesgondozás, mind a szülés. Türelmes, mindent elmagyaráz és alapos.

Üdv: Dóri
Vendég
 


Eper!

Gratulálok!

Pocak!
Nekünk is vissza kellett mennia leletért amikor a felnőtt rendelés volt, de én közöltem a soronkövetkezővel, hogy most mi pedig bemegyünk. Próbálkoztak, hogy most nincs csecsemőszűrés, de én kitartottam, ha a gyerekről van szó nem ismerek pardontKép
Amúgy szomorú, hogy felnőtt emberek ennyit nem bírnak várni, nekik nem kell 4 óránként enni, stb...Minden esetre az ilyen helyen mindeig kellő társadalmi körképet kapunkKép
Üdv: Dóri
Vendég
 


Kedves Fricky!
Köszi a gyors választ. Jávorkai doktor is a 8. emeleten van? (még csak egyszer voltam a kórházban, UH-on)A vizsgálatokért a kórházban kell fizetni? Azért vagyok ennyire tájékozatlan, mert az első 2 gyermekemmel magánrendelőbe jártam (elég nehezen jöttek őssze a gyerkőcök, sok kezelés, vizsgálat volt és így volt a kényelmesebb; most viszont teljesen véletlenül és váratlanul sikerült,sajnos az akkori orvosom már nem praktizál, és most anyagilag sem állunk úgy, hogy minden vizsgálat magánrendelőben történhessen)

Epernek így ismeretlenül is gratulálok a pici lányhoz és sok-sok boldogságot kívánok!!!KépKépKép

Judit
judy68
 
 


Kedves Dóri!

Az én régi orvosom középkorú volt (de ez nem annyira fontos), teljes nyugalmat sugárzott, úgy éreztem bármit el tudok neki mondani, meg tudok vele beszélni. Mindig elmondta egy-egy vizsgálatnál mit fog csinálni, mit fogok érezni, az UH-on is mindent elmondott, megmutogatott, velem örült. Azt is észrevette, ha valamiért szorongtam és kiszedte belőlem, mi a probléma. Õszintén elmondta a lehetőségeket, hogy mire készüljek - pl. a fiammal rossz helyen tapadt a lepény, elmondta a veszélyeit is, tehát teljesen felkészített minden történésre. Mindig nyugodt, őszinte volt és nekem olyan biztonságérzetet adott. Úgy éreztem az ő kezei között, bármit is csinál, biztonságban vagyok. Ezért nem is igazán féltem a szüléstől, sem a lányommal, sem a császárkor, mikor a fiam született.

Az előbbi levélben már írtam, hogy most nem szeretnék magánrendelőbe járni.

Üdv, Judit
judy68
 
 


Judy!
Jávorkai doki rendel a kórházban is, és van magánrendelése is. Te tudsz választani. A nyolcacikon van a rendelés, ahogy bemész a csapóajtón rögtön szemben van a szobája. A menopausa központ van rá kiírva, meg csontsűrűség vizsgálat ha jól tudom. Persze a neve is kint van. Én a magánra jártam, mert ott tuti volt, hogy ha kettőre mentem, akkor kettőkor be tudtam menni. Nem kellett várni, ami a kórházban azért természetesen előfordulhat. Doki is középkorú, nagyon szimpatikus (nekem), mindent elmond. A szülés alatt is nagyon jó volt, utána is benézett hozzám, azóta voltunk már nála Bencével is. Szóval csak ajánlani tudom.

Kép Kép
fricky
 
 


Judy!

Akkor válassz ki egy neked szimpatikusat, aki mondjuk akkor rendel, amikor neked jó. A kórházban nem kell semmiért fizetned, ha biztosított vagy, van taj kártyád. Viszont arra készülj fel, hogy elég sokan vannak sokat kell majd várnod. A nőgyógyászat a 7. emeleten van, azt nem tudom, hogy terhesgondozásra melyik emeletre kell menni. A 8. emeleten a terhespathológia és az újszülött osztály van , ha jól emlékszemKép

Jó babavárást és tudósíts, ha sikerült dokid találnod.

Üdv: Dóri
Vendég
 


Judy!
Az én orvosom fiatal, de őt is nagyon tudom ajánlani. Dr. Weidner. Kb. 6-7 vagy már nem is tudom hány doki után "találtam rá", és nem is csalódtam benne a szülésnél sem (másokban folyamatosan, különböző okokból). Nagyon kedves, figyelmes, és még nincs úgy "elszállva magától" mint sok idősebb kollégája (jelzem, hogy nem konkrét személyre gondolok, azaz van pár konkrét is, de nem ebből a kórházból Kép). És nem húsdarabként kezeli a "betegeket", hanem tényleg odafigyel az emberre.
Ha érdekel bővebb infó: vantal@inext.hu
vantal
 
 


Sziasztok!
Nagyon faradt vagyok KépAlig udunk pihenni. Ma ettem uborka salatat tejfollel (nem tudtam, hogy nem lehet), es a gyerekem total kikeszult. Itt maszkalunk vele, maszirozgatjuk a pocakjat, de nem sokat segit. Ket ismerosunk ajanlotta az ESPUMISANT es az INFACOLt. Valaki probalta mar? Mit csinaljunk a kicsivel. Nagyon gyorsan kellenenek tippek.
Gyerekek, en ezt nem gondoltam volna. Jobban bogok, mint a gyerek. Annyira sajnalom. Gondolom meg mindig a hormonok.
Na rohanok vissza. Mindenkinek millio puszi. Hianyoztok am. Milyen jo volt terhesen Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Mi infacolt használtuk sokáig. Nem mondom, hogy tökéletesen elmulasztotta a dolgokat, de azért határozottan használt. Amasszírozás igazából jobb, vagy a kettő együtt.

Bővebben:
http://www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babmasz12.htm

Ha bírja a hason fekvést, az is hatásos. Sőt az is, ha a combodra fekteted úgy, hogy két oldalt lelógjon a keze-lába, a feje meg a térded fölött legyen. És kicsit mozgatod ide oda. A férjed ugyanezt megcsinálhatja az alkarján is. Lényeg, hogy ráfeküdjön a teste, és ahogy mozgatod, maszírozza az egész hasát-gyomrát, és hason könnyebben ki is jön belőle a felesleges gáz v. levegő.
vantal
 
 


Csinálunk egy családi oldalt a barátnőmmel, ide is felraktunk egy-két hasznos vagy érdekes izét. Masszázs még nincs fent, de az oldal még gyerekcipőben jár, és naponta bővülget egy kicsit Kép
Van benne "gyerek-részleg" is Kép

http://www.abbcenter.com/csaladolo
vantal
 
 


Fricky!

Igaz, hogy nem szeretnék magánrendelésre járni, de azért mindenre felkészülve - főleg a vége felé, ha esetleg már nem lesz kellemes a várakozás v. nem érzem túl jól magam - ez is előfordulhat. :p Meg tudnád írni a Jávorkai doki magánrendelése ill. a szülés tarifáit?
Köszi

Judit
judy68
 
 


Kedves Doktor Úr!

Szeretném megkérdezni, mennyi az esélyem a császárra, illetve placenta praeviára: a kisfiamat 2001 októberében szültem a 39. héten, placenta praevia miatt császárral.
Akkor a lepény jobb oldalon, mellső és hátsó falon tapadt.(Grannum II.tip.).
Most a 23. hétben vagyok és a lepény az UH szerint mellső fal fundusban tapadó (sajnos azt nem tudom, mit jelent a "fundusban")

Üdvözlettel: Judit
judy68
 
 


Judy!
Írjál e-mail címet, oda megírom neked a "tarifát". Szerintem egyáltalán nem vészes Kép
A magánrendelése egyébként a Tótfalusi Kis Miklós sétányon van (51-es busz megállója). Hétfőn délután van ott.

Kép Kép
fricky
 
 


Vantal!
Koszi

meg egy kerdes, a kiskadat furdes elott fertotlenititek? Mivel?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Ezvicc: mi csak az első alkalommal fertőtlenítettük ki. Lehet kapni a gyógyszertárban kálium hipermangánt (ha így írják...) Tudod, az a lila kis szemcsés izé, amit amúgy is használnak fertőtlenítésre (pl. bőrbetegségeknél, meg baktériumos izéknél ebbe kell fürdetni a gyerkőcöt). Engedtem bele egy kis vizet, beleszórtam egy csipettel, és azzal átvakartam. Ha gondolod ezt minden fürdés előtt meg lehet csinálni, de szerintem nem jó a túlzottan csíramentes környezet. Semmi ellenállóképesség nem lesz a gyerkőcnek.
Most már csak simán kimosogatjuk valamivel. Folyékony szappannal, vagy ilyesmivel. Valami gyenge akármivel. Aztán persze jól ki van öblítve, hogy a gyerkőcnek ne legyen baja.

Amúgy mivel fürdeted? Mi még mindig a felírt fürdetőkrémet keverjük a vizébe. Érzékeny bőrű, úgyhogy ez még így is lesz egy jó ideig.
vantal
 
 


És persze beolajozzuk (gyógyszertári napraforgóolajjal) előtte a hajlatait.
vantal
 
 


En is a gyogyszertari furdetot hasznalom, es olajozzuk, de nekunka parafinolajat mondtak Kép
Na most akkor melyikkel?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Kedves Fricky!

Erre az email címre küldheted a tarifát:
judy68@freemail.hu
Köszi Kép

Judit
judy68
 
 


Ezvicc: szerintem mindkettő jó. Ne legyen benne színező, meg egy mázsa illatosító, és természetes anyagból készüljön.
vantal
 
 


Judy!
Jávorkai doki most szabin van,de a magánrendelőjében rendel,csak kicsit előbb.Én 4-én megyek hozzá,úgy tudom akkor fél 2-től legkésőbb fél 4-ig lesz ott.
Fricky ne hari,ha helyesbítek: A kórházi rendelés a 7-en van.KépA 8. a szülészet,ott az uh. van.Kép
Ezvicc!Tündér a kiskrapek!KépEperkéről semmi hír?
Kellemes hétvégét mindenkinek!
liu
 
 


Vantal!
Lehet,h őrületes blődséget kérdezek,de Domestossal nem lehet elsőre fertőtleníteni a kádat?Természetesen utána átmosnám párszor fürdőhabos szivaccsal is.
liu
 
 


Ezvicc !!

Nekem a kislányom 5 és fél hónapos koráig hasfájos volt úgyhogy át tudom érezni a próblémádat. Nekünk az inafacol és a colochyntys használt. Az utóbbi egy homeopátiás készítmény tehát nem árt a babának. Pici fehér golyocskák. Forralt vízben kell feloldani és beadni neki amikor márm teljesen elolvadt.Nekeünk nagyon bevált.MIndig kaja után adtam be neki.

Remélem hamar kinövitek a pocakfájást.

Zsófi
kira
 
 


Liu: szerintem, ha alaposan kiöblíted, akkor attól se lehet baja! Én is kérdeztem anno, volt aki azt mondta, hogy inkább ne, volt aki meg azt, hogy ő simán azt használta gond nélkül.
De ezt a káliumot vény nélkül árulják minden gyógyszertárban, és van vagy 1-2 száz forint Kép Nem árt ha van otthon amúgy sem egy pici gyerek mellett. Nekünk javasolták most a húgyúti fertőzésnél is, de amikor én kicsi voltam, bárányhimlőnél is abban fürödtem. Meg néha csak úgy, mert imádtam, hogy lila a víz Kép
vantal
 
 


Most néztem utána a neten, a "másik neve" kálium-permanganát, és még a gátsebet is szokták ezzel kezelni. Vízben feloldani és öblíteni a fertőzések és gyulladások elkerüléséért.
vantal
 
 


Kedves Liu!
Nekem 2001 okt-ben született a kisfiam, és akkor azt mondták Neomagnolos vízzel fertőtlenítsek, utána persze át kell öblíteni tiszta vízzel is. Neomagnol tabletta formájában van, fel kell oldani vízben. (Fodrászok is használják)
De lehet, hogy ez már elavult.

Kedves Ezvicc!
97-ben még nekem is a parafinolajat mondták, 2001-ben viszont kizárólag a napraforgót. Nem tudom, mi a különbség, lehet, hogy a napraforgó finomabb, vagy már ez a "divat". Kép

Judit
judy68
 
 


Köszi Lányok!
Neomagnol van is itthon,és beszerzek kálium-permanganátot is.KépEgy kérdés: nem tudtok vmi jó könyvet,amiben a szoptatás alatt fogyasztható ételekből van felsorolva néhány recept?Igaz,még korai,de fő az előrelátás!KépAmi hasonló könyvem van,az csak a terhesség idejére jó.Kép
Még 1 kérdés: valahol olvastam,h az Aloe First nagyon jó gátsebre...használta valaki a szülés után?
Pusz
liu
 
 


Aloe First: én használtam! Az megint egy olyan cucc, ami mindenre jó. Jelzem nem vagyok ügynök, csak felhasználó Kép Mindenféle sebekre használható, baromi gyorsan begyógyul és nem fertőződik el. Lásd gátseb. Én a kórházban (és még utána is pár napi) minden vécé használat után leöblögettem, és befújtam ezzel a cuccal. Még a vérömleny is lement igen gyorsan. Az orvosom külön meg is dicsért azért, hogy használom. Viszont elég húzós az ára. Nemtom, hogy most mennyi, de 5E felett járhat. Viszont nagy, sokáig eláll, és mindenre jó később is. Nem csak vágásokra, sebekre, hanem mindenféle bőriritációkra is. Pl. leégés, begyulladt izék, ilyesmi.

Szoptatós ételek: külön szakácskövet azért nem kell használni Kép Ne egyél olyan kajákat, amik puffasztanak, ill. epret meg málnát.
Ennyi.
De igazából gyerekfüggő a dolog. Én pl. simán ehettem uborkát, semmi baja nem volt, az amúgy nagyon is hasfájós babámnak tőle. De pl. keménytojás egyáltalán nem ehetek még most sem - pedig 5 hónapos volt tegnap, és már nem hasfájós alapvetően - mert attól teljesen kiborul. Pár karikától is, pl. a rakottkrumpliban, vagy mondjuk tojáslevest se ehetek.
Minden baba másra érzékeny. Ismerek olyat is, aki mindent ehetett kezdettől fogva, semmi baja nem lett tőle a gyerekének.
Ki kell tapasztalni.
Az epret meg a málnát (szerintem más bogyóst se) azért nem jó enni, mert allergén.
vantal
 
 


Sziasztok !

A hasfájásos témához szólnék hozzá!
Nekünk is a homeopátiás bogyók váltak be!
A hasfájás alatti viselkedéstől függ milyen szer használ, hogy kifeszíti magát vagy összekuporodik pl. de még másoktól is. Ha jól tudom azokban a gyógyszertátrakban ahol árulnak ilyent ott kell lenni gyógyszerésznek aki ért is hozzá.
Ha jól emlékszem egyszer már kitárgyaltuk ezt a témát, talán le is írtam és a gyógyszertárak fellelhetőségét , van ilyen link a neten valahol, rá kellene keresni! Pl. Europarkos gyógyszertár a Délpesti környékén!

Üdv mindenkinek!

Kinga

Ui. Én a kórházi csomagban kaptam egy könyvecskét ami a babának adható homeopátiás bogyókról és betegségekről szólt!
döngy
 
 


Gyermekgyógyászat és homeopátia:
http://home.tvnet.hu/~a3807/
vantal
 
 


Köszi Vantal!
Igazából nem is annyira a receptek,csak gondoltam fel van sorolva mit nem,v mit mivel nem...ilyesmi,de ezek szerint totál egyénfüggő.
Tiszta gáz vagyok.Tipikus parázós,első gyerekes kismama,majdan anyuka.KépAsszem most az Aloe First 6.500 körül van,de ha valóban ennyire jó,szerintem megéri.Inkább,mint hetekig kinlódni szülés után.Asszem anyunak volt régebben,és úgy emlékszem h a leégésre is nagyon bevált.
Pusz mkinek!
liu
 
 


Mi is neomagnollal fertőtlenítettünk, kb. három hónapos koráig, onnantól csak simán kiöblítem, és két-három naponta Domestossal v. Ciffel kimosom, alaposan kiölítem a kádat. Mi olajat már nem használunk, először mi is a napraforgó gyógyszerárit használtuk, majd szintén kb. három hós korától a sima Johnson's baby olajat. Bencének mondjuk szerencsére nincs semmi gond a bőrével, ezért mertük a nem gyógyszertári cuccot használni később.
A fertőtlenítéssel kapcs. pedig Vantallal vagyok "egy hullámhosszon" - nem kell mindent csírátlanítani, hagy fejlődjön az immunrendszer Kép
Az Aloe First-öt mindenki csak dícséri, biztos jó is, nekem hál'istennek nem volt rá szükségem.
Liu!
Ne aggódj, szerintem minden elsőbabás anyuka ilyen para! Kép Én dettó! Most ott tartok, hogy biztos nem csinálok vmit jól, és azért sír Kép

Kép Kép
fricky
 
 


Origo!
nem kések a válasszal?
a szülés időpontját úgy kell kiszámítani, hogy az utolsó menses első napjához adunk 7 napot és levonunk 3 hónapot. pl: utolsó menses első napja szeptember 14. a számított időpont junius 21.
Ez a számítás akkor igaz, ha a ciklus 28 napos, ha nem, akkor annyival módosul, eleve, amennyivel a ciklus hosszabb, ha pl fenti példában a ciklus 35 nap, akkor a számított terminus +7 nap, azaz junius 28. Ilyenkor, ha tehát a ciklus nem biztos, akkor a korai (!!!) tehát az első 10 héten belüli UH is korrigálhat, akkor az az elsődleges számítási alap.

Judy68!
Fundusban tapadó lapény: azt jelenti, hogy jó helyen van, legfelül, nem lesz útban (placenta praevia - útban fekvő lepény), tehát emiatt nem kell császsárt csinálni. Sajnos akinek korábban volt, annak az esélye jóval nagyoob, az előzetes műtéti heg okozta zavar miatt. Ha nem olyan ok volt ami ismétlődik, akkor kb 50% az esély.
gyuri
Szeged
 
 


Sziasztok!

Judy!
Nekem is Jávorkai a dokim, és én is csatlakoznék Frickyhez, én is nagyon megvagyok vele elégedve. Bár én még csak most fogok nála szülni, de ha olyan, mint a rendeléseken, akkor minden ok. Nekem is 4.-én kell hozzá mennem. Akkor kezdem a 35. hetet.
Annyira megy az idő, és én is egyre jobban parázok. A babának már szinte minden megvan. 1-2 apróság hiányzik. Na, meg kimosni mindent.
Aloe First nekem is van, anyu vette, tényleg nagyon drága, de mindenre jó. Õ is sokat használja.
Egyépként babó jól van, mostanában a méhszájamat nézi puffnak, soxor kellemtlen.

Jucus

jucus1
 
 


Kedves Doktor úr!
Köszönöm a válaszát. Sejtettem, hogy esélyes leszek a császárra, de az jó hír, hogy legalább a lepény jó helyen tapad. Kép

Jucus!
Meg tudnád adni a Jávorkai doki telefonszámát?

Fricky!
Küldd majd el légyszi a Jávorkai doki "tarifáit"!
judy68@freemail.hu

Köszi!!!
Puszi mindenkinek Kép Kép Kép
judy68
 
 


Sziasztok!

Lattam, tema volt, meg tudna mondani valaki, hogy hol lehet kapni az Aloe First sprayt?

Koszi,
Dorka.
dorka34
 
 


Kedves Doktor Úr!

Köszönöm szépen a válaszát. Akkor nem kell aggódnom. Még egyben vagyunk a picúrral, de ezek szerint már nem sokáig. Kép
origo
 
 


Kedves Doktor Úr!
Későn felfedezett terhességem 23. hetében vagyok. A 22.héten voltam UH-on, majd laborban, ahol vérkép, vércukor-terhelés, Hepatitis B szűrés és vizelet vizsgálat volt. Toxoplazma szűrést nem kellett volna kérni? (a kisfiammal való várandósságom alatt ilyentájt volt az is )Természetesen a korai vizsgálatokról így
lemaradtam, az AFP-ről is. 37 éves leszek nemsokára és szeretném tudni, milyen vizsgálatokra van lehetőségem bizonyos rendellenességek kiszűrése céljából és azok mennyire veszélyesek ill. mennyire fontosak?
A vérvétel leletben néhány dolog *-gal jelölt:
Neutrofil (kicsit magasabb 73,8%, 8,46G/l); vörösvérsejt, hemoglobin alacsonyabb (3,83T/l 118g/l), valamint a süllyedés ***-os: 45mm/h. A fehérvérsejt is kicsit magasabb (11,5G/l), de úgy tudom ez terhesség alatt normális.
Csak MATERNÁT szedek, ez elegendő?

Üdvözlettel: Judit
judy68
 
 


Dorka: vannak kimondottan ügynökök, akik ezzel foglalkoznak (mint az avonnál Kép). A neten ezt találtam:
"Hogyan juthat a készítményekhez?
A Forever Living Products, készítményeit nem a hagyományos kereskedelmi forgalomban, hanem az úgynevezett network marketing (ajánlói, tanácsadói, szponzori) rendszerben terjeszti. A készítményeket már kipróbáló és jó tapasztalatokkal rendelkező ajánlók a leghitelesebbek a készítmények terjesztésében.
1. Amennyiben csak egy-egy készítményt szeretne kipróbálni, úgy írjon nekünk (thermalinfo@axelero.hu) és mi az ország bármely településébe postai utánvéttel elküldjük Önnek a kívánt terméket. A termék ára ez esetben kiskereskedelmi ár+a postai költség (amennyiben budapesti lakos, vagy Budapesten jár, akkor otthonunkban személyesen is megvásárolhatja a terméket)."
vantal
 
 


Vantal!

Koszonom szepen,
Dorka
dorka34
 
 


Sziasztok!
Jucus,akkor hétfőn összefutunk?KépMikor mész?Szerintem mi 2-fél3 körül...
Fricky, én sem fogok ám agyonfertőtleníteni mindent.Pl. meg is őrülnék,ha a mellszívót minden egyes használat előtt fertőtleníteni kéne...KépA káddal kapcsolatban úgy gondoltam,h első használat előtt és hetente egyszer.
Szép napokat!Kép
liu
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?