Aloe First: én használtam! Az megint egy olyan cucc, ami mindenre jó. Jelzem nem vagyok ügynök, csak felhasználó
Mindenféle sebekre használható, baromi gyorsan begyógyul és nem fertőződik el. Lásd gátseb. Én a kórházban (és még utána is pár napi) minden vécé használat után leöblögettem, és befújtam ezzel a cuccal. Még a vérömleny is lement igen gyorsan. Az orvosom külön meg is dicsért azért, hogy használom. Viszont elég húzós az ára. Nemtom, hogy most mennyi, de 5E felett járhat. Viszont nagy, sokáig eláll, és mindenre jó később is. Nem csak vágásokra, sebekre, hanem mindenféle bőriritációkra is. Pl. leégés, begyulladt izék, ilyesmi.
Szoptatós ételek: külön szakácskövet azért nem kell használni
Ne egyél olyan kajákat, amik puffasztanak, ill. epret meg málnát.
Ennyi.
De igazából gyerekfüggő a dolog. Én pl. simán ehettem uborkát, semmi baja nem volt, az amúgy nagyon is hasfájós babámnak tőle. De pl. keménytojás egyáltalán nem ehetek még most sem - pedig 5 hónapos volt tegnap, és már nem hasfájós alapvetően - mert attól teljesen kiborul. Pár karikától is, pl. a rakottkrumpliban, vagy mondjuk tojáslevest se ehetek.
Minden baba másra érzékeny. Ismerek olyat is, aki mindent ehetett kezdettől fogva, semmi baja nem lett tőle a gyerekének.
Ki kell tapasztalni.
Az epret meg a málnát (szerintem más bogyóst se) azért nem jó enni, mert allergén.