Új privát üzeneted érkezett!

VirágKép
Hát, küldjed, de gyorsan. Én szívesen átveszem!!!!!!

SziszkaKép
Kemény az élet! Nem csodálom, hogy kiakadtál, de tejesen igazad van. Ezt a döntést nem neked kell meghoznod, de szerintem a barátnőd ezt már rég egldöntötte, csak megerősítést várt valakitől.
No, de pont tőled, aki épp a másik oldalon áll???
Stella

Kép
stella9

Stella
Küldöm márisKép
Virag2

Virág Kép
Úgy tudom Stellának szüksége van rá, talán neki elküldhetnéd a mensid Kép

Sziszka Kép
Erre nagyon nehéz mit mondani. Annó engem is rá akart beszélni az a néhány ember aki tudott a lányomról az abortuszra. Nem volt könnyű felelőségteljes döntést hozni. Biztos vagyok benne, hogy a barétnődben is most kavarognak a gondolatok. Mi lenne a jó neki és a babának. Ha megszüli, kiviseli majd a gondjukat? Mi lesz vele, az életével? Vajon a párja vele marad-e... Ha csak így váratlanul kopogtat a gólya nagyon meg tud az ember ijedni, nekem elhiheted! Én kisebb szírohamot kaptam Kép
Tudom, hogy ilyenkor neked meg pláne nehéz, mert bármit megtennél egy babáért, ő meg elakarja dobni magátólKép Szerintem inkább ne foglalj állást a dologban, ez a legbölcsebb!
Persze ez csak az én véleményem. Bocsi, hogy belekotyogtam.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Én örülök, hogy elmondjátok a véleményeteket!
Tudom, hogy a barátnőmnek nagyon nehéz!
Pont azért nem tudok állást foglalni, tanácsot adni neki, mert megértem az ő helyzetét is, de...
A barátnőm tényleg fiatal, 20 éves, (bár én is csak 22 leszek), de ő más mint én, ő habzsolja az életet, imád bulizni, ami persze normális. A másik baj a pasija. Szándékosan nem írtam, hogy a párja, mert fél éve vannak együtt, a pasi 18 évvel idősebb nála, és nős, 2 gyerkőccel.
A harmadik dolog, hogy a barátnőm anyukája kapna szívrohamot, ha ezt az egészet megtudná. Ugyanis nem tudja, h a barátnőmnek most van valakije. Ha tudna erről a pasasról tuti kitekerné a nyakukat, főleg mivel az anyuka abban a hitben él, hogy az ő kicsi lánya szent, és még szűz.

szisszka

Sziszka Kép
Így egészen már a felállás!
Hű erre nagyon nehéz okosan tanácsot adni.
Annó én is egyedül maradtam Annamarival és hidd el nagyon nehéz volt, de ez elkötelezettség. Én imádom a gyerekeket és szó sem lehett arról, hogy elvetetem. Nem irigylem a barátnődet.
Ha gondold küld egy mailt mesélek Kép
Egyébként nem sok 20 éves futkos a városban szüzen Kép

Tényleg tőled nem is kaptunk még fényképet!!! Nem tudsz felrakni legalább megismerhetnénk Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Vanda!
Nagy.-nagy gratula Kép MIcsoda nagy események voltak itt éjszaka Kép

Tündi!
Orvossá avatnak, arra készülünk, és leszünk 14-en előre láthatólag Kép

Sisszka!
Furcsa helyzetben van a barátnőd. De végülis, ahogy addig is írtam, az abortusz nem fogamzásgátlási módszer.
Vagyis, ha Õ csinálta akkor fogadja is el a helyzetet? Nem egy példát láttunk már ilyen felelőtlen emberekre, a múltkor ki is veséztük.
Mindenesetre kívánom a barátnődnek, hoyg a legjobban tudjon dönteni. Szép hogy vele vagy ilyen helyzetben is.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok Kép
Csak beugrottam, mert rohanok.
6-6 tüsző van mind a két oldalon. A bal oldalaik nagyon aprócskák még, a jobb oldaliak szépek.
Hétfőn megyek majd megint. Addig hízlalom őket főleg a baloldalra koncentrálva Kép Az endometrium viszont csak 4 mm Kép

Wish

wish

Vanda
Nagy-nagy gratula Máté babáhozKépKépKép
Kép

Babus+Kristóf

Kép
babus2005

Nárcisz
Boldog ünneplést nektek! Kép

Wish
Szerintem biztos megnő még addig a mnyhártyád (amennyiben az az endo izé Kép), a tüszőid meg tutira nőnek még Kép Repesztés mikorra várható?

Sziszka
Egyik barátnőm jó pár éve terhes lett. Egyetem, nehéz anyagi körülmények, akkor egyetemista párja volt. Nem tartotta meg. Én próbáltam menteni a babát, le akartam beszélni az abortuszról, pedig tudtam hogy úgyis az lesz. És semmi másért mint az utolsó mondatodért akartam lebeszélni: "mégiscsak egy kisbabáról, emberről van szó". Persze megértettem az ő oldalát is. Ez az ő élete, ő döntése. MOst úgy néz ki megtalálta az igazit, befejezte az egyetemet, és remélem, hogy amikor majd akarnak, összejön nekik a baba...
Ha téged nagyon bánt a dolog, akkro próbáld meg a barátnődet kicsit hanyagolni, akármennyire fáj is. Elvégre a te babád szerintem fontosabb, ő készül hozzátok, neked pedig nyugodtan, boldogan kellene fogadnod!

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Vanda!
Sok szeretettel gratulálok a babához! Legyetek nagyon boldog család!Kép

Szisszka!
Szerintem is jól döntöttél, hogy nem beszélted rá az abortuszra a barátnődet. Hány ilyen helyzet van! Szinte filmbe illő: bulizós csaj, nős pasival teherbe esik, mit csináljon...Néha nagyon bosszant, hogy hogyan lehet valaki ilyen felelőtlen. De az a szüleivel való kapcsolatát is minősíti, hogy az anyja azt hiszi, még szűz...

Annácska!
Akkor nézz meg engem jól, én bizony 20 éves koromban ismertem meg a mostani férjemet, ő volt/van az első szerelmem, úgyhogy én 20 évesen még szüzen futkostam az utcán!KépJa, és mielőtt megtörtént volna a nagy esemény, elmentem nőgyógyászhoz és kértem fogamzásgátlót! Nézett is rám, mint fehér hollóra a doki!

Henci!
Velem Petinél bent volt apa, és nagyon nagy segítség volt! Fájások idején tollal és papírral a kezében jegyezte, hány perceseknél tartok, a vajúdásnál hangosan vezényelte a légzést, szülés után nagy-nagy dícséretet kapott a szülésznőtől, amire nagyon büszke volt! De tényleg, nagyon-nagyon megnyugtató volt a jelenléte.

Babus!
Ügyes Kristóf!Kép

Képzeljétek, ma nagy öröm ért, a tanszéki titkárnő elfaxolta a szakdolgozat bírálatomat, és mindkét bírálótól az 50-ből 45 pontot, azaz jelest kaptam. És olyan rendi volt a titkárnő, hogy még a kérdéseket is elfaxolta, amit várhatóan az államvizsgán fognak kérdezni. Tök rendi, nem?

Egyébiránt a 14. napi akciózás óta lustizunk apával, én estére hulla vagyok, ő meg későig dolgozott itthon, aztán tegnap együtt hullottunk be holtfáradtan az ágyba. Úgyhogy ha akkor nem jött össze, csak magunkat okolhatjuk a lustaságért.

Egyébként az én férjem nem ilyen tájékozott, mint itt sokan, őneki fogalma sincs róla, hogy a hónapnak csak bizonyos, igen kevés napjai alkalmasak a teherbeesésre. Õ javíthatatlan romantikus, aki szerint hülyeség számolgatni, csak szeretni kell egymást és kész.Kép Lehet, hogy igaza van, csak így nekem kell terelgetni, hogy pont azokon a napokon szeretgessen...Kép

Jó hétvégét mindenkinek!

Timi
szabotimi

Sziasztok Lányok, Kép Kép

Jó újra itt köztetek!
Először is leírom rövid történetemet, mert nagyon paff vagyok és ez megmagyarázza "eltűnésem" okát is, remélem, megértitek majd.

Szóval a 20. cn volt tüszőrepim és ezt a hőmérőből meg a Billings szerint szinte órára meg is mondtam. Volt akciózás is aznap is, meg utána is. És képzeljétek, rá 2-3 napra elkezdtett puffadni a pocim és éreztem a pfészkeimet meg a méhemet, rosszul esett a kocsiban az alsó pocakot tartó része a hevedernek és minden nap olyan álmosság volt rajtam délutánra, hogy ihaj... Napi +2-3 órát kellett aludnom és nem bírtam nyitva tartani a szemem. Sőt, még szédültem, támolyogtam is. És a hőm végig 37,4 volt! (de úgy ám, hogy minden nap, mint a nyíl!)

Erre ma, 14 napra rá reggelre lement a hőm 37,2-re és elkezdtem rózsaszínezni meg picit barnázni. A pocim továbbra is ugyanolyan jeleket ad, de már nem vagyok olyan álmos.
Éreztem én tegnap előtt hogy amikor sétáltunk 10 percet du. a férjemmel, belenyilallt a méhembe valami, de aztán leültem és akkor rendeződött a dolog.

Szóval, Tündi, kérlek, javíts a táblában 1. cn!

Mivel minden nap aludtam, semmi időm nem volt írni Nektek. Kérlek, bocsássatok meg érte nekem! De szorgalmasan olvasgattalak Benneteket és mindját írok is még, csak azt most muszáj volt kiöntenem magamból.

Szóval, szerintem volt valaki bennem, én nagyon úgy éreztem és mivel végig éreztem valamicskét a méhem környékén, hát...
Viszont most hogy megjött, már nem vagyok annyira biztos. Ti mit gondoltok erről az egészről?

Pusza

Unique

KépKép
unique

Lamika Kép
Nagyon meg voltam hatódva, amikor olvastam, hogy már látni a kis kezeit és a kis lábait! Ez fantasztikus dolog lehet! És kívánom Neked, hogy csupa ilyen szép és jó dolog legyen a köv. bő félévben! És olyan jó, hogy januárban is lesz kiért (Értetek) drukkolni! Kép

TündiKép
Drága vagy, hogy úgy hiányoltál két nappal ezelőtt! Láttam ám és titkon reménykedtem, hogy csupa örömhírrel jöhetek ide hozzátok! De sajna nem így lett... Kép Nagyon jólesett!

VandaKép
Én is gratulálok! Nagyon örülök a boldogságotoknak!!! Kép

SzabotimiKép
Ilyen szempontból az én férjem is ilyen romanza típus, ő sem szereti nézegetni a napokat. De most annyira szeretné ő is (láttad volna az arcát reggel, amikor mondtam neki, hogy megjött), hogy minden reggel kérdi, hány fokos vagyok Kép Szóval hajrá a romantikus apukákért! Kép

Szisszka Kép
Nagyon büszek vagyok ám Rád amiért így kiálltál a barátnőd babója életéért! Ez nagyon nagy dolog ám, és lehet (ki tudja), hogy segít. Lehet nem rajta, de én hiszek benne, hogy talán fent valaki hallotta és érzi, hogy milyen jó helyen lenne egy babóca Nálatok! Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön!

KépKép
unique

És még valamit szeretnék hozzátenni az előzőekhez (aztán megpróbálom lezárni a dolgot magammal): az a tény, hogy akár csak egy hétig is azt hittem, hogy lakik a pocimban valaki, teljesen megváltoztatta a világnézetemet. Teljesen átértékelődött bennem minden, amit addig a földi dolgok iránt éreztem. Megnyugodtam és másképp látom a világot. És ilyen szempontból biztos hasznos volt ez az elmúlt egy hét.
És most jobban tudom, mint valaha, hogy milyen jó helye lesz nálunk a gyermekünknek.

Unique

KépKép
unique

Unique
Érdekes amiket éreztél! Nagyon sajnálom hogy végül megjött, én nagyon drukkoltam neked! Egyébként bizonyosságot már csak egy teszttel lehetne tudni, talán van még annyi HCG a szervezetedben. Azt viszont neked kell eldönteni, hoyg biztosan tudni akarod-e...
(hét elején átküldöm a táblát és megbeszéljük, jó?)

Tündi
Vendég

TündiKép

Köszönöm a biztatást. Inkább nem szeretnék tesztelni. Jó érzés volt, (bár még mindig ugyanazt érzem az alhasamban, most az 1 cn mint kb. 1,5 hete érzem folyamatosan) és most már hiszem, hogy nekünk is sikerülhet spontán és most már annyira belelkesedtem attól, hogy meg tudom állapítani a tüszőrepimet, hogy egészen másképp is állok hozzá a dolgokhoz!
Szóval fel a fejjel a spontán babóért!!! Kép
Azért júl.4-én elmegyünk a dokihoz, már csak azért is, mert irtó kíváncsi vagyok, a férjemnek mi lett a spermavizsgálatával! És vasárnap megyek hormon szurira (alaphormonokat nézik).

Mindenesetre most már azt hiszem nem is kell írnom senkinek külön, mennyire drukkolok Nektek, hogy összejöjjön!!! Úgy sírtam reggel, mint egy kisgyerek. Potyogtak a könnyeim.... Kép
Szóval hajrá lányok!!!!

Pusza

Unique

KépKép
unique

TündiKép

Várom a táblát a hét elején! Én sajna leszek... Kép Dolgozom.

Unique

KépKép
unique

Unique Kép
Nagyon sajnálom, hogy megjött Kép Nagyon reménykedtem benne Kép
Érdekes amit írsz.
Drukkolok, hogy mielőbb babátok legyen, mert tényleg jó helyen van nálatok Kép

Timi Kép
El is hiszem, hogy úgy nézett rád a doki. Sajnos ez manapság már tényleg ritkaság Kép

Annácska

annácska

AnnácskaKép
Köszönöm a meleg szavakat. Tényleg jól esik. És az is jólesik, hogy reménykedtél(tetek) benne, mert ez azt jelenti, hogy bár nem írtam, de a tábla tetején azért nem felejtettetek el... Kép És ez annyira jó érzés!

Unique

KépKép
unique

Vanda!

Gratulálok, és minden jót kívánok Nektek!
Kép

Unique!
Hát nem is tudom... Én nem hőmérőzök, de sztem nem esett annyira a hőd, hogy ... De a vasárnapi hormonvérvételből mindnen (ez is) kiderülhet...

Kriszta

mohácska

Vanda!
Nagy gratula nektek! Gondolom most majd neked sem lesz egy darabig idod irogatni.

Meg mindig nem volt idom visszaolvasni. Mindig van valami. Eddig minden pelusbol kifolyt a pisi. Mar egy csomo markat kiprobaltunk, aztan Babus felvilagositott, hogy pelenkazasnal a futyit lefele kell csomagolni Kép Hat mi ezt nem tudtuk. Most hasfajassal szenvedunk, mert hulye anyukaja uborkasalit evett tejfollel.

Babus!
Infacolt vagy espumisant lehet neki adni? Bocs, hogy mindig Teged nyaggatlak, de Te tapasztaltabb vagy.

Hat csajok, en nem is gondoltam, hogy ez ilyen nehez. Allandoan bogok. Gondolom ezek a hormonok, es a faradsag Kép Amikor olyan keservesen sir, akkor apa veszi at a terepet, mert en sirogorcsot kapok.

Mennem kell
Puszi

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit:
Mi ha Vikinek fáj a hasa simizük a pociját és a lábait nyomkodjuk a pocijához,és megindul a pukizásKép
Ettől ő is megkönnyebül!!!
Nekünk pelusból a Liberó jött beKép
Én sem tudtam hogy a fiúk fütyijét lefelé kell
be csomagolni!!!
Nem hiába lányunk vanKép

És ne sírj nekem is ilyenek voltak az első heteim
majd meglátod belejöttök mindenbeKép

Evés: Hát igen én is ettem már ilyet nálunk az eredmény
erős hasmenés lettKép
Nekem is megérzi Viki mikor mit eszek!!!!!

Kerüld az uborkát!!!!

Bocsi nem is engem kérdeztél de én is megírtam a véleményemet!!!

KITARTÁS

Kép

Kép
edinka

JAJ
VANDA: HATALMAS GRATULA
Sok boldogságot és tejcsit kívánunk
Edina és ViktóriaKép

Kép

Kép
edinka

Judit
Mi Infacolt használtunkKép

Babus

Kép
babus2005

-----------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:53-kor.
seszi

Unique!

Azért érdekes amit írsz, mert mindenhol azt olvasni, hogy a terhesség legkorábbi jelei 15-20 nappal a megtermékenyülés után jelentkeznek. Holott számtalan esetről hallok, ahol már napokkal utána tudják az anyukák, érzésre, jelekre hallgatva, hogy sikerült. Én azt gondolom, hogy a nőknek igen erős hatodik érzékük van, és ha ennyire nagy változás állt be az egész világszemléletedben, akkor az nem lehet véletlen. A hőmérőzéshez nem értek. Mindenesetre nagyon drukkolok, hogy mielőbb tényleg sikerüljön.

Nálunk nincs különösebb, várakozunk, az alhasam viszont szinte egyfolytában feszül, pedig még csak a 19. cn-en tartok. Most én sem tudom, vegyem-e ezt valamiféle jelnek, vagy egész másért van.

Jó hétvégét mindenkinek!

Timi
szabotimi

Edinka, Babus!
Koszonom!
Ti furdes elott fertotlenitettetek a kiskadat? Mivel?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit
Mi nem fertőtlenítettük.
De nem rossz ötletKép Nekem eszembe sem jutottKép

Hasfájáshoz még:
Óvatos egyél-igyál mindent, ami rostos, szénsavas, erősen fűszeres, aprómagvas és mindenféle puffasztó ételt!
Én minden ilyesmit elkerültem, persze így az "étlapom" eléggé beszűkült, de Kristófnak szinte sose fájt a pocijaKép

Seszi
Rögtön megnézem, de ma már nem tudok válaszolni. Talán holnapKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Hát orvos lettem. Illetve megkaptam azt a kis DR-t a nevem elé. Az avatás isteni volt. Tomboltunk, még a lábunkkal is doboltunk Kép.
Sokszor majdnem elsírtam magamat, de erős voltam Kép Végülis vége a sulinak. Kép
Az utána levő ebédke is nagyon jó volt.- Annyira szeretem érezni, hogy számíthatok a rokonaimra Kép

Ezvicc!
Infacolt, vagy espumisant adhatsz neki. Nem szívódik fel. A barátnőm azt mondja, hogy valamennyire használ a babának, de csodát ne várj. Jó módszer a hassimogatás az I LOVE YOU módszerrel. I = a bal bordája alól egy i betű húzása lefelé. L = l betű hózása a jobb bordaív alúl vizszintesen a bal bordaívig, és utána lefelé. U betű húzása a jobb szélső alhas falől a jobb bordaív alá, majd bal bordaív alatt, és lefelé. Nagyon ötletes és fiziológiás. Puszi a babának Kép

Unique!
Megdobbant a szívem, hogy olvastam a soraidat, de ahogy a végére értem nagyon elszomorodtam. Sajnálom...Kép

Kép
narco

Sziasztok Kép

Vanda Kép
Kicsit megkésve, de annál nagyob szerettel és örömmel gratulálok Kép

Unique Kép
Azért ha nem jön meg rendesen csak barnázol, akkor tesztelj, mert az lehet a progihiány jele is.

Nárcisz Kép
Akkor mostmár hivatalosan is te vagy a topic doktornénije Kép Gratulálok, azért nem kis eredmény doktorrá lenni Kép

Wish

wish

Seszi

Írtam e-mailt!!!Kép

Babus

Kép
babus2005

Ilyen édi haptapi-szőnyeget vettünk kis drágámnak:

Kép Kép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak úgy eltűntem pénteken. De a párom hívott, hogy nemsokára odaér hozzánk az anyukája. Úgyhogy gyorsan nekiálltam pakolni, meg főzni... Szombaton meg balcsin voltunk a párommal, nagyon jó volt! Hajnali 3kor értünk haza...
Ma viszont Nyíregyházára kellett mennie. :-(
Tettem fel képet a profilomba... Persze szokás szerint elbénáztam, de majd megoldom, csak most mennem kell vasalni!

Annácska
Akkor írok mailt, oksi? (ahogy befejeztem a vasalást! :-) )

Babus
Kristóf nagyon édi! Olyan jó, hogy mindig küldöd a képeket róla!

Sziszka

szisszka

Sziasztok Lányok!

Most tanulom a laptopkezelést, hát ez a csiklóegér:-) nem is egyszerű egyáltalán, most már értem, hogy miért is jó egy infomókus a háznál;-))))

Unique!
Sajnálom, hogy megjött. Viszont tudom, hogy mikor nagyon szeretne babát valaki, akkor olyan jeleket is erősebben érez, amik talán nem is olyan erősek. Kívánom, hogy legközelebb már sikerüljön, és tök jó, hogy megváltozott a szemléleted:-)

Virág!

Nagy nagy grtaula a kissráchoz. Nagyon sok egészséget és tejcsit kívánok nektek!!!

Most mennem kell, mert kismamesz ruhákat viszünk az uncsitesómnak, egyik barátunk kérte kölcsön tőlük. Tök jó ez a baba-mama biznisz, mert egyébként tényleg elég húzós lenne, de a környezetünkben nagy csere-bere folyik, már amiket lehet csere-berélni.

Hétfőn jelentkezem, addig is mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok:

Juca

Apropó tud valaki valamilyen alternatív gyógyódot torokfájásra? Nekem most lobosodott be a torkom, és még a fülem is fáj. Eddig volt méz, meg két szem mebucain forte, de nem akarok antibiotikumot szedni, ha egy mód van rá. Na azt hiszem, ha másért enm, hát most fuccs ennek a hónapnak:-(

tjuca

Juca Kép
Homeopatiás gyógyszerből nekem Angin heel-t ajánlották, de aztán meggyógyult magától Kép

wish

Sziasztok!

Annácska
Írtam mailt! Végre eljutotam odáig! :-)

Juca
Szerintem igyál gyógynövényteát, vagy gargalizálj vele. Nekem bevált eddig. Azt hiszem a Zsálya pont torokgyulladásra, torokfájásra van.
Most én is laptopról írok, mert végre kész az itthoni kis hálózat. nagyon gyorsan belejöttem a dolgokba! :-)

Unique
Mizujs?
Én drukkoltam, hogy az ne mensi legyen!

Nárcisz
Szívből gratulálok!

Egyébként annyiból hatásos volt az összeveszés a barátnőmmel, hogy legalább megfontolja a dolgokat, és nem azonnal a dokihoz rohant. Hétvégére elmentek vidékre a pasijával, hogy megbeszéljék a dolgot, hogy mi is legyen. Azt mondta a barátnőm, hogyha hazaérnek, felhív, hogy mire jutottak!

Én meg most épp halálra unom magam... egyedül vagyok itthon, azaz nem teljesen, mert a két kutyus itt heverészik mellettem. Tiszta lusták, órák óta meg sem moccannak, itt szunyókálnak, meg horkolnak! :-) A párom meg csak valamikor hajnalban ér majd haza.

Sziszka

szisszka

Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy forralással hogyan kell fertőtleníteni? Előre is köszi!
Vettem fertőtlenítő tablettát is, de azzal inkább spórolok. És most jó sok játékot is kaptunk, hogy ne unatkozzak Kép
pilis

Sziasztok!

Csak egy gyors tábla Kép

Kép
Kép

Szép napot mindenkinek! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Kép
Babus Kép
Nagyon szép hap-tapi lapot vettetek Kristófnak. Már nem kell hozzá sok idő és teljesen szét szedi Kép Egyébként nagyon hasznos főleg mikor majd állni, meg járni tanul Kép

Sziszka, Seszi Kép
Mindjárt válaszolok a mail-jeitekre Kép

Pilis Kép
Mit akarsz fertőtleníteni? Cumikat, meg cumisüvegeket?
Annó mi nem használtunk semmit, csak sima vizet forraltunk.

Tündi Kép
Párod haza jött szombaton? Remélem a hercegeket csatába küldtétek Kép

Stella Kép
Megkaptad a Virág mensiét?

Annácska

annácska

AnnácskaKép

Pont most ért ide KépKép!!

VirágKép
Remélem örökre búcsút mondtál a menzidnek, mert én lenyúltam Kép!

Délután hívom a dokit Kép!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Júj de jó!!!!
Éjjen-éjjen! Remélem a doki hamar ad időpontot Kép
Akkor most még az elutazása előtt sort kerít rád?

Annácska

annácska

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat gyógytea meg mnéz jót tett. Most már nem fáj.

Ahogy elnézem a táblát csupa drukk hétnek nézünk elébe:-))))

Juca

tjuca

Sziasztok!

Stella,
Akkor nagyon drukkolok, hogy hamar kapjál időpontot és ne legyen gond a doki utazásávalKép

Évi77,
Drukkolok neked nagyon holnapra, remélem megörvendeztetsz minket egy pozitív teszttelKép

Nárcisz,
Gratulálok a doktorrá avatáshozKép

Unique,
Mi a helyzet? Én nagyon drukkolokKép

Babus,
Nagyon szép szőnyeget vettetek KristófnakKép

Móni

Kép
móni23

Annácska!
Kis csörgőkre kellene. Gondoltam, hogy előtte azért lemosom flóraseptes vízben, jól lesikálom és utána forralom. De meddig kell forralni? És mikor tegyem bele? Amikor forr vagy előtte?
Előre is köszi!
pilis

Sziasztok Lányok!
Nagyon szép hetet kívánok Mindannyiotoknak!!!KépEzen a héten tényleg folyamatosan izgulhatunk egymásért, remélem Valakinek örök emlék marad ez a hét!!!Kép

Nárcisz!
Gratulálok mégegyszer, nagyon nagy dolog ez a diploma és cél, hogy mennyi- mennyi ember életén tudsz majd segíteni, felfoghatatlan!Kép

Tündi!
Remélem szombat estétQl már nagyon szép hétvégétek volt, Párod épségben hazaért!KépRemélem már sokkal jobb kedved vanKép!

Babus!
Nagyon szép a szönyeg, Fönökömék kisfiának is ilyen volt, nagyon hasznos lesz a késöbbiekben is!

Juca!
Remélem már meggyógyultál és kutya bajod!!!Kép

Évi77!
Gondolok Rád, nagyon dtukkolok!

Stella!
De jó, rögtön írj, ha beszélsz a dokival, remélem nem kell sokat várnotok!

Annácska!
Hogy érzed magad?Van valami elörelépés a fertözéssel kapcsolatban?

Unique!
Annyira sajnálom!!!

Kinga
Kinga79

Sziasztok!

Előszöris tisztelt doktornő nagyon gratulálokKép)

Ezvicc
Fel a fejjel!!Tudom, hogy nem könnyű (az öcsémnél én is tapasztaltam), de a baba mindig csak okkal sír. Valahogy rá kell jönni mi az ok és próbálni enyhíteni a gondján. Amúgy hamar vége lesz ennek az időszaknak meglátod. Addig is kitartást és gondolj arra mennyire vártátok ezt a picurt.

Tjuca
Ezt az egeret én sem szeretemKépAmi a babót illeti sajnos nem az enyém. Õ az öcsikémKép de sebaj..amúgy tejcsire sem igen van már szüksége már "nagyfiú" és nagy húsi zabálóKép

Stella
Ezek szerint a transferbe valahol hiba csúszott, de örülök, hogy legalább egy része megérkezett hozzádKép

Ami engem illett, köszönöm a szombati űzés sikeres lett. Elfelejtettem mondani, hogy a vasárnapra is, meg kb. 9 hónapra űzzétek elKép Na ez azt jelenti, hogy vasárnap volt 1cn. sajnos.

Mellesleg történt egy érdekes dolog, amit szertnék veletek megosztani, mert én már majdnem kezdtem reménykedni...
Szóval az történt, hogy a 26. napon 37, 2 volt a hőm, majd 27 napon 37-re esett majd 28 napon vissza 37,1 re, 29 napon 37-re és a 30. napon (ami végül az első lett) 37,1 re fel....????Na ehhez mit szóltok. És ekkor jött meg..Ti is úgy gondoljátok beköltözött valaki?Persze ma már normális 36,8 úgyhogy reménykedni már nem lehet erre a ciklusra.....

Virág
Virag2

Sziasztok!!!

Én is gratulálni szeretnék Vandáéknak!!!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Nálunk minden ok, bár tegnap a front miatt megint fájt a hasimKép ma meg reggel majdenm elájultam nem tudom miért.

Most már jobban vagyok.

Voltam múlt héten UH-n és minden rendben a babával, viszont rákérdeztema súlyára és a doki azt mondta nem lehet adni a mért értékre, mert ált. téves.
Erre mondja hogy 1800gramm-ot hozott ki a gép!!!

Hát ha még csal is annyit nem hogy 800 gramm lenne, tuti nagy lesz a baba érzem.

Irtó nagy a pocim is és már 11 kg-ot híztam és nem a testemre szinte csak pocak.

Meghát ugye a családomban 4kg felett volt mindenki!!!

Pároméknál meg 3,5gkg körülKép

Hát kezdek izgulni a szüléstől, az biztos!!!Kép

Olyan furi, már csak 10 hét van kb. hátra.

Ja és UH-n a legtöbb értéke 30.hetet mutatott 28.héten.

Szerintem előbb meglesz a bab, nem szept.12.

Így érzem, aztán majd melátjuk.

LányokKép

Mennek a drukkok ezerrel a zebrákhoz!!!!!
Olyan jó lenne már ha gyarapodnának megint a kismamik a táblinkbanKép

Puszi mindenkinek!

Legyen szép hetetek!!!Kép

Mea(már 29+1 !!!)

Mea
mea

Pilis Kép
Szerintem jó ötlet a flóraszept, bár énmindig csak mosogatószerrel mostam le, utána meg a forrásban lévő vízben 5-10 percet forraltam.
Egy tiszta törlőkendőn szárítsd meg. Ne töröld, mert akkor szöszös lehet!
Szerintem tuti jó lesz így Kép

Kinga Kép
Köszi, úgy néz ki a fertőzést kihevertem Kép
Most csak aggódom, hogy vajon mennyit ártottam az antibiotikummal, ha pocakos maradtam Kép
Még nem tudom, de a melleim rttenetesen fájnak, nehezemre esik hason aludni, pedig csak úgy tudok.

Annácska

annácska

Sziasztok!
MEA CULPA VIRÁG!!!

Bocs, ennyire hülye vagyok! Én Vandát akartam írni, de ha már itt tarunk NKED NEM CSAK ÖCSIKÉT, HANEM BABÓCÁT KVÁNOK!!!! Még egyszer bocs.

Eddig az agyammal nem volt baj, bár kapott egy kis szelet, meg volt flúg, erre nem tudtok valamit??
Ki csinálja ma a legjobb agyátültetést???Kép

Juca

Úr Isten, remélem ez nem öröklQdik!!!!

tjuca

Sziasztok!

Stella
Örülök, kiváncsian várom a folytatást! Drukkolok, hogy doki minél előbb fogadjon!

Mea
Biztos szép nagy babód lesz.

Juca
Jobban vagy már? Remélem igen!!!

Megy a drukk! Hozzatok zebrácskákat! Kép

Jujj, bocsi, hogy ilyen össze-vissza írogatok.
Tegnap a párom hajnali 3kor ért haza Nyíregyházáról, én meg persze megvártam. Még egy órát beszélgettünk, viszont nyolckor kelni kellett. A "legjobb " az egészben, hogy nem tudtam kávézni, mert semmi féle tej, tejszín nincs itthon, teát főztem, már megittam egy nagy kancsóval, de semmi hatás! Bármelyik percben simán vissza tudnék aludni... Legalább kipróbáltam, hogy milyen kávé nélkül ébredni. Ti hogy szoktatok le a kávéról? nekem ez így egyenlőre szörnyűbb mint a cigi!!! Ugyanis fáj a fejem, szédülök, a szomszédban két épitkezés is van, egyik helyen kopácsolnak, másik helyen fúrnak! Teljesen kivagyok!

na megpróbálok valahogy magamhoz térni!
addig is puszi nektek!!!!

Sziszka

szisszka

LányokKép
Beszéltem a dokimmal.
A telefonon keresztül is láttam, hogy fogja a fejét Kép.
Azt mondta, hogy még jópár napig kell majd kapnom a Decapeptyl-t, mivel elutazik és elötte már nem tudjuk összehozni a pungit és a transzfert.
Most egy kicsit legörbült a szám széle.
Ahogy én számolom még kb. két hét, mire el tudjuk kezdeni a stimus szurikat Kép!
De ezt majd szerdán megbeszéljük.
Addig is 1 amulla helyett, már csak 0,5 ampulla kell naponta.
Hát, most is próbára van téve a türelmem rendesen.
De azért remélem ez a hosszú macera csak jó hatással lesz a végkifejletre!
Stella

Kép
stella9

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?