Sziasztok!
Vanda!
Sok szeretettel gratulálok a babához! Legyetek nagyon boldog család!
Szisszka!
Szerintem is jól döntöttél, hogy nem beszélted rá az abortuszra a barátnődet. Hány ilyen helyzet van! Szinte filmbe illő: bulizós csaj, nős pasival teherbe esik, mit csináljon...Néha nagyon bosszant, hogy hogyan lehet valaki ilyen felelőtlen. De az a szüleivel való kapcsolatát is minősíti, hogy az anyja azt hiszi, még szűz...
Annácska!
Akkor nézz meg engem jól, én bizony 20 éves koromban ismertem meg a mostani férjemet, ő volt/van az első szerelmem, úgyhogy én 20 évesen még szüzen futkostam az utcán!
Ja, és mielőtt megtörtént volna a nagy esemény, elmentem nőgyógyászhoz és kértem fogamzásgátlót! Nézett is rám, mint fehér hollóra a doki!
Henci!
Velem Petinél bent volt apa, és nagyon nagy segítség volt! Fájások idején tollal és papírral a kezében jegyezte, hány perceseknél tartok, a vajúdásnál hangosan vezényelte a légzést, szülés után nagy-nagy dícséretet kapott a szülésznőtől, amire nagyon büszke volt! De tényleg, nagyon-nagyon megnyugtató volt a jelenléte.
Babus!
Ügyes Kristóf!
Képzeljétek, ma nagy öröm ért, a tanszéki titkárnő elfaxolta a szakdolgozat bírálatomat, és mindkét bírálótól az 50-ből 45 pontot, azaz jelest kaptam. És olyan rendi volt a titkárnő, hogy még a kérdéseket is elfaxolta, amit várhatóan az államvizsgán fognak kérdezni. Tök rendi, nem?
Egyébiránt a 14. napi akciózás óta lustizunk apával, én estére hulla vagyok, ő meg későig dolgozott itthon, aztán tegnap együtt hullottunk be holtfáradtan az ágyba. Úgyhogy ha akkor nem jött össze, csak magunkat okolhatjuk a lustaságért.
Egyébként az én férjem nem ilyen tájékozott, mint itt sokan, őneki fogalma sincs róla, hogy a hónapnak csak bizonyos, igen kevés napjai alkalmasak a teherbeesésre. Õ javíthatatlan romantikus, aki szerint hülyeség számolgatni, csak szeretni kell egymást és kész.
Lehet, hogy igaza van, csak így nekem kell terelgetni, hogy pont azokon a napokon szeretgessen...
Jó hétvégét mindenkinek!
Timi