Sziasztok Csajok!
Időnként sikerül egy-egy órát pihizni a csajszi mellett, de nem egyszerű! Nem is tudom Bannamari, hogy bírod a kettő mellett!!! Minden elismerésem
Visszaolvastalak Benneteket és szörnyű, hogy ennyi rossz történik...minden betegnek mielőbbi gyógyulást kívánok!
Lau: kitartást, valószínű most műtenek, de gondolunk Rád! Nekem is volt annak idején egy ciszta ami 5 cm, de egy hormon gyógyszerrel vissza is húzodott, szerencsémre. Megmondom az igazat teljesen beijedtem amikor a Csapó Uh képet nyomtatott róla, olyan nagynak tűnt.
Anita: szerintem ez a bedagadás nem játék, mindenképpen menj el kivizsgáltatni magad.
Ezek az allergiák egyre veszélyesebbek
A férjem parlagfűre allergiás általában augusztusban szokott elkezdődni nála, de képzeld az idén már most elkezdődött a tűsszögés, köhögés, szem égés-viszketés
A Noncsival múlt hét hétfőn voltam dokinál, mert mostanában annyit sír és nem tudok Vele mit kezdeni
A dokink nem volt, de helyette egy szimpi doki azt mondta, hogy "hasfájós" a kiscsaj. Ajánlott mindenféle szereket, hogy próbáljuk ki, hátha vmelyik használ. Most ezt tesszük! Remélem vmelyik tényleg használni fog, mert ez a velőtrázó síkitó sírás nagyon rossz és az, hogy bármit teszek semmi sem segít neki szörnyű! A múltkor már együtt sírtam Vele
Nem mintha ez is használna valamit...
Egy jó hír azért van. Nekem azt mondta a Csapó doki a kontroll vizsgálaton, hogy:
"Edina, ha nem tudnám, hogy szült meg sem mondanám!"
Így aztán teljesen megnyugodhatok.
Bannamari: gyönyörűek a fiúk! Mennyit nőttek és ezt mind anyatejen nagyon gratula!
A kislány már 3700 gr és 56 cm, ez is vmi, nem?
De sajnos Õ már kap tápszert kiegészítésként.
Nagyon Boldog Szülinapot minden kis lurkónak!!!
Köszi, hogy hiányoltatok
a jövőben megpróbálok sűrűbben jelentkezni...
Puszi
Bedi