Új privát üzeneted érkezett!

Judit
Örülök hoyg ilyen gyorsan már otthon is lehettek! Most is szivesen ott lennék veletek, persze tudom hogy nem hiányzom én onnan, dehát olyan jó lehet egy újszülött közelében lenni Kép

Kinga
Nem a hétfő teszi és nem olyan sok a munkám, az persze vígasztal, hogy már ezt sem sokáig kell remélhetőleg csinálni. A rosszkedv köszönhető ennek a nyamvadt félidőnek Kép A párom egész hétvégén melózott, alig láttam (már hetek óta), ráadásul csüt. elutazik, és szombaton éjjel jön haza Kép És addig sem biztos hogy tudunk akciózni annyit amennyit jó lenne... Na ennyit a félidőről, meg erről a hónapról Kép

Virág
Én is alig látom a párom Kép Marad a fotó Kép
Ha ti úgy érzitek hogy jöhet már a baba akkor a barátnőd csak ne okoskodjon, ez a ti dolgotok, és ti lesztek boldogok tőle, nem ő! HALLGASSATOK A SZIVETEKRE!

Lamika
Örülök hoyg jól vagytok Kép MAjd ha lesz UH-s meg pocis képed raksz fel nekünk? Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Akkor én is beszállok ebbe a Tündi-Virág csapatba Kép
Annamari pontosan egy hétig nem látta az apját, csak telefonon beszéltek Kép
Én valamivel szerencsésebb voltam, de nem sokkal Kép

Lamika Kép
Örülök, hogy nem vagy nagyon rosszul Kép

Lányok!
Én mára elköszönök, ha nem gond Kép Sok otthon a tenni valóm Kép
Puszi

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Stella!
Most teljesen kész vagyok. Lassan már nem bírm tovább, pedig még édes keveset szenvedtem bizonyos egyénekhez képest. De ez az állandó várakozás már sírba viszKép

Judit!Kép
Nyugodtan pihengess csak, az most fontosabb, és hidd el, most nem érzed, de nagyon szükséged lesz rá.

Virág!
Szerintem már elég idő el telt nektek is. Gyűlölöm amikor valaki ilyeneket mondd. Lényegében semmi köze hozá. Ez a ti megítéléseteken múlik. Felháborodtam rendesen.
Még azt gyűlölöm, amikor megkérdezik tőlem, hogy "nem lesz még kisbaba?". Hát szerintem semmi közük hozzá, ha nem lehet, akkor minek kérdez ilyet, ha meg lesz, akkor meg a hasamról úgyis megtudja. na mostmár teljesen kész vagyok.
Kép

Puszi: nárcisz

Kép
narco

Látom hasonló helyzetben vagyunk. Az én párom is állandóan dolgozik! Most is vissza kellett mennie... :-(
Ja, és persze hétvégén nem lesz itthon, elutazik, pedig nálunk is félidő lesz... Nem örülök neki, de nincs mit tenni!

Virág
Nálunk hasonló volt a helyzet. Én csak megemlítettem a barátnőimnek, hogy én már szeretnék babát. Az egyik részről azt kaptam, hogy még fiatalok vagyunk,a másik részről meg elkezdték ölni egymást, hogy ki legyen a leendő keresztmama.
Szóval én el sem mondtam nekik, hogy elkezdtünk próbálkozni...

Sziszka

szisszka

Narco!KépZsuzska!KépAnnácska!Kép

Köszönöm a pocidicséreteketKép
Aranyosak vagytok!Kép

Nektek meg sok sok++++++++++++++++++energiát küldök!!!!

Remélem hamarosan bezebrásodtok!!!!Kép

Mea(28+1)

Mea
mea

Sziasztok lányok!

Judit! Örülök, hogy már otthon lehettek, most már együtt a kis család! Gyönyörű kisfiad van!!

Mea! Nagyon csinos pocid van! Tényleg nagy már. Nem nehéz ebben a nagy melegben??

Juca! Én most vettem egy PG53-at, bár még nem mutatott semmit nekem. Aki ajánlotta, ennek segítségével esett teherbe, tehát valószínűleg működik.Kép

Én elkezdtem hőhérőzni, de a 4.-ik napon reggel véletlenül ráfeküdtem a hőmérőre és eltört. KépKép Úgyhogy marad a PG53 egyenlőre.
Egyébként a párom kitalálta, hogy mondjam meg mikor lesznek jó napok, és akkor elutazunk valahová. Úgyhogy most hétvégén megyünk Esztergomba hajóval, kikapcsolódunk, távol mindenkitől. Hátha ez segít majd egy kicsit... KépKépKép

Sok puszi mindenkinek!
Kép
Adriana

Kép

Kép
adriana

Adriana!
Hát ez a hőmérős story jó volt. Legalább nem stresszeled magad vele Kép

Kép
narco

Babus!
Köszi az infót! Kép

Edinka!
Sajnálom, hogy Vikivel így jártatok. Kép Most izgulhatok én is szerdáig. Remélem minden rendben lesz Vivivel. Kívánom, hogy minnél gyorsabban teljen el ez az időszak nektek!

Judit!
De jó, hogy hazajössz! Várjuk majd a további képeket! Kép

Nicol

Kép
nicol

SziasztokKép

Mea
Nagyon szép nagy már a pocidKép

Most többre nincs időm, de azért 3 ma készült nagyon édi képet mindenképp fel kell tennemKép

Kép
Kép
Kép

Babus

Kép
babus2005

És így kidőlt múltkor a játék hevében:
Kép

Kép
babus2005

Narco!

Most már én is csak röhögök rajta, de akkor nem volt vicces, amikor a higanycseppeket terelgettem össze a lepedőn, és közbe ne ébredjen fel a párom! Kép
Viszont nem stresszelem magam vele tényleg, ha nem, akkor nem. Nem attól lesz a baba! KépKépKép

Adri

Kép

Kép
adriana

Adriana!Babus!Kép

KöszikeKép

Hát elég nehezen bírom a nagy melegetKép

Babus!Kép

Hát ez a kis édi bédi Kristófka zabálnivalóKépKépKép
Imádom, annyira cuki a kis pofija meg olyan kis formásKép
És már ilyen nagy!
Úgy megy az idő.
Nemrég még a Te hozzászólásaidat olvastam, milyen pocilakóval.
Olyan mintha tegnap lett volnaKép

Mindenkinek szép estét!

Jó éjt!!!

Mea(28+1)

Mea
mea

Babus!
Tündéri aranyos kisfiad van. Kép

Jó éjt: Nárcisz

Kép
narco

-------------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:51-kor.
seszi

NárciszKép
Azt hiszem tudom min mész keresztül. Én is alig vártam, hogy végre elkezdjünk próbálkozni.
Azóta nagyon belejöttem a várakozásba, remélem neked nagyobb szerencséd lesz.
Küldök neked buksisimit, talán az segít egy kicsit:
Kép

JuditKép
Örülök, hogy hazamehettetek! nagyon tündéri a Kis Atti!!

TündiKép
Sikerült kicsit feltöltődnöd???
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Sajnos rengeteg a munkám, ezért nem tudtam tegnap sem jönni, és ma sem leszek valami aktív beszélgető partnerKép

Babus,
Nagyon aranyos KristófkaKép

Judit,
Biztos nagyon jó végre otthon, remélem Atti ilyen nyugodt is maradKép

Mea,
Nagyon szép kismami vagyKép

Évi(79),
Drukkolok, hogy most már jó vastag legyen a mnyh, és sikeres legyen ez a hónapKép

Tündi,
Remélem ma már nem látod ilyen borúsan a helyzetet! Biztosan lesz annyi időtök enymásra, hogy ne maradjatok le a repirőlKép

Vanda,
Nem kéne már szülnöd?Kép

Rólam csak annyit, hogy az inszem óta fájdogál a hasam, nem tudom, hegy ez normális-e, vagy sem, de már annira szeretném, ha letelne ez a két hét és tudnám a teszt eredményét!!!!!!

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!

Tök jók a képek Kristófról:-) Édibédi

Hogy lehet egy albumot megnézni, meg akarom csodálni Mea albumát.

Tegnap elvonták a betervezett költségvetés 2. 10%-át, na persze ilyet nem mondanak be a hírekbe. Most már csak azt nem értem, hogy mi a francnak elfogadni a költségvetést, ha végig itt játszadoznak vele. Na jó nem morgok, csak így ez a nyáron kicsit sok.

Jöhetnek A JÓ HÍREK, MEG KÉPEK, MEG ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK, MERT MÁR KEZDEK BEPUSZTULNI A SOK hülye MUNKÁTÓL.

Jöhetnének már a zebrák:-)

Na most megyek dolgozni, hátha még elvonnak pár milliót ma:-(

Juca

tjuca

Babus Kép
Hát ez a Kristófka nagyon édi Kép
És milyen kacáran nevetgél Kép

Judit Kép
Örülök, hogy máris otthon vagytok és hogy a fiad ilyen rendes Kép
Pihenj amennyit csak tudsz, az a tejcsinak is jót tesz Kép

Éva Kép
Drukkolok nagyon! Tegnap voltál dokinál?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Juca Kép
A lap tetején van egy link Fotoalbumok. Ott kiválasztod az Albumok megtekintését, utána meg az M betűt, majd megkeresed Mea albumát
Ide teszem neked a linket Kép
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4924

Annácska

annácska

Sziasztok!

Annácska Kép
Gartulálok a napi 1 kávéhoz, ez nagy előrelépés ám a napi 4-5-höz képest Kép! Ügyes vagy nagyon! Remélem, a folyadékfogyasztásra is sikerül figyelmet fordítanod, és ez jó érzéssel tölt el Kép

Nárcisz
A babaproject folyamán sok ilyennel fogsz még találkozni, hogy kérdezgetik mikor lesz, egyesek bele akarnak szólni hogy mit csináljatok és hogyan, mit egyetek és mit ne, mit szabad és mit nem. Ebbe bele kell törődni, meg kell látni hoyg ki az aki jó szándékkal teszi, ki az aki irigységből, rossz szándékúval meg remélhetőleg nem sokkal találkozol. Nagyon fontos, hogy megpróbálj ne törődni ezekkel, illetve tényleg azt nézni hogy ki mondja, ő hol tart az életében, és meglátod, sokkal könnyebben kezeled majd a dolgot! Már csak azért is rettentően fontos ez, mert ha szűröd, akkor saját magadat véded meg sok stressztől, és tudod, hogy ez kulcskérdés is lehet.
Tudom, hogy nagyon rossz várni, neked még sokkal rosszabb mint nekünkKép Azt hiszem, meg kell ennek keresni a jó oldalát, mert az biztos, hogy ennek is megvan a + oldala. Nézzük csak: van még időd felkészülni sokmindenre, mert bár teljesen nem lehet, de azért nem baj ha az ember kicsit edzi a lelkét, és nem csak arra gondolok hogy ha rövid időn belül nem jön össze, hanem arra is ha gyorsan összejön Kép Aztán szerintem neked egy kicsit meg kellene nyugodnod, nagyon sok feszültséget érzek az üzeneteidből, ne haragudj rám ezért az észrevételért! Sok kérdés és talán bizonytalanság van benned (nem a project miatt), meg kellene próbálnod letisztázni magadban a dolgokat. Meg kell tanulni függetlenné válni rengeteg külső befolyástól (családi dolgok, munka, barátok, stb.). Arra kell figyelni ami neked jó, amit a saját és párod érdekében cselekszel, előtérbe kell helyezni az érzést, hogy hamarosan anyuka lehetsz! Hidd el, hoyg ez a gondolat ha elhatalmasodik rajtad, képes leszel csupa mosolyt rakni az üzijeidbe. Miért? Azért mert ez az érzés teljesen betölt szeretettel, pozitiv gondolatokkal, a felkészülés örömeivel, és nem leszel ilyen depressziós közeli (megint csak bocs!)hangulatú. Tudod, nem csak a babánk ajándék nekünk, hanem mi is ajándék vagyunk a babáknak. Nem véletlen választanak minket, jó helyre akarnak születni, és ha ők megajándékoznak minket magukkal, akkor mi is megajándékozzuk őket azzal, hogy szereteben neveljük fel, törődünk velük, és a legjobbat akarjuk neki. AKARJÁL AJÁNDÉK LENNI, és add át magad ennek az érzésnek! Ha sikerül, akkor semmi más nem fog már számítani, képes leszel türelemmel kivárni amig eljön az ideje! Kép

Babus
Nagyon aranyos Kristófka, olyan édi amikor nevet Kép(pont ilyen csacsija van a páromnak is, meg egy nagyobb is Kép)

Seszi
Köszönöm az akksit, konnektorig még elmegyek Kép

Stella
Hááááááát, csak Szeszi akksijától Kép Ma reggel kávét ittam, már majdnem 1 éve nem kávéztam KépPersze nem fogok rá visszaszokni, de tény hoyg ma reggel nagyon gyorsan felpattantak a szemeim a kávé után. Újra felfedeztem a lötty értelmét Kép

Mea
De sokat nőtt a pocid mióta nem láttam! Kép

Elnézést a hosszúúúú üzi miatt!

Tündi
Vendég

Lamika
Tudod már hogy mikorra vagy kiírva? Kép

Kép
Kép
Vendég

Köszönöm mindenkinek az együttérző szavakat! Olyan édesek vagytok! Minek utánna a férjem is ezt mondta-a drága-hogy csak az számít, hogy mi már eldöntöttük és igen is itt az ideje, teljesen megnyugodtam.

Tündi nagyon szép gondolatokat írtál a Nárcisznak, és szerintem nagyon igaz. Remélem nem haragszik meg, én is ilyen vagyok túl gyorsan magamra veszem a sérelmeket és túl sokat stresszelek olyan dolgokon, amiken felesleges.

Nárcisz szerintem kart karba öltve fogadjuk meg Tündi tanácsait és próbáljuk meg stresszmentesebbé varázsolni életünk...

Nem mondjátok, hogy a kis Atti megszületett??????Mikor????Hol lehet képeket megnézni?????

Évi
Miért is vagyok gyanúsKép

Én meg az öcsikémről rakok fel egy képet. Tök jó a hétvégén is lehet babázni, mert megyek haza anyuékhozKép

Kép
Virag2

Évi
JaKép de az ilyen hamar még nem jelenetkezne..vagy mégis???Kép
Virag2

Tündi Kép
Köszönöm a dicsérő szavakat Kép
Jelentem a folyadékbevitel jelentősen nőtt nálam. Napi 2 liter tea és mellette az apróságok, tegnap még dinnyét is ettem Kép
Nagyon szépen írtál Nárcisznak, meghatódtam Kép

Éva Kép
Akkor holnapra szorítok, hogy jó eredményeket kapjál az uh-n Kép

Virág Kép
Édes kis lulkó az öcséd Kép Mennyi idős?
És még én aggódok a nagy kor különbség miatt Kép

Stella Kép
Hogy vannak a varrataid? Fájnak még?

Annácska

annácska

Sziasztok!

Vegre bekotottek az ADSL-t tegnap, most mar nem csak titokban jarhatok hozzatok!

Babus,
Kristof mekkora mar, ez hihetetlen! Milyen regen volt mar januar, amikor erted izgultunk...

Judit,
nagyon orulok, hogy hazamehettetek, varom a beszamolodat, hogy mi hogyan tortent. En most mar teljesen be vagyok tojva ettol az egesztol, mindenhol szulesekbe, terhessegekbe botlok es egyre szornyubb torteneteket hallok. Utalom. A Spektrumon is volt most valami dokumentumfilm, ahol azt mondtak, hogy az elso szules 18 orat tart atlagban. Marha jo!

Moni,
de bizony lassa eljott az en idom is, bar a tegnapi ctg-n sem remekeltunk. Vegre egy kissebb mehosszehuzodast tudtam produkalni, meg annyi, hogy egesz ejjel fajdogalt a hasam, de nem mensi szeruen, ahogy a konyvek irjak, hanem megint olyan volt, mintha 10-20 tuvel szurkalnak egyszerre a legkulonbozobb helyeken. Nem tudom, hogy ez mi lehet. A belek csinalnak ilyenkor valamit mashogy vagy ez lehet a szules elojele is?

Nicol, Edinka,
ne szomorkodjatok vagy izguljatok a csipo dolgok miatt. A legtobb lanybabanal ez elofordul. A kisfiuknak meg sokszor a futyijuket kell muteni. Szerintem meg mindig jobb egy terpesz pelus, mint vegignezni, ahogy megmutik a gyereket, nem? Ugyhogy nyugalom, az egyik volt kolleganom kislanyanal is vegigcsinaltak 1 honapja ezt az 5 hetes pelenkas dolgot, egyaltalan nem viselte meg a babat es most mar tokeletes a csipoje! Kép

Judyt,
veletek mi ujsag: Hogy vannak a fiuk es Te?

Vanda
vanda72

AnnácskaKép
Ügyes vagy az 1 kávéval!
Köszi, a cérnák már megtalálták a helyüket, úgyhogy nem fájnak.
Jöhet a következő kör Kép!
Addig pedig szurizom magam, mert tűkből sose elég.
Ha eze túlleszünk elmegyek fakírnak egy cirkuszba Kép!

TündiKép
Néha jó egy kis kávé, de sokkal jobb lenne, ha mindig lenne elég időnk aludni és pihenni.
Főleg ebben a melegben.
Egy hónap múlva már nagyon jó lesz nektek!!!

Évik (mindkettő)
Drukkolok nagyon nektek!
Stella

Kép
stella9

Virág
Egyem azt a szőke fürtös fejecskéjét, mosolygós arcocskáját Kép

Annácska Kép
Folyadék ügyben is nagyon ügyi vagy, remélem hoyg ez segít a fertőzésen is, jól átmossa a szervezetedet! Így tovább! Kép

Évi79
Nagyon szoritok hogy el tudjál menni holnap UH-ra, aztán meg hogy jó legyen a hártyád, aztán meg az államvizsgádhoz! Kép

Valival beszéltem az előbb telefonon. Sajnos ebben a hónapban nem volt normális a menzije megint Kép 21. napon megjött, 3 napig volt, aztán pár napig nem aztán megitn de csak barna, szóval egyenlőre a closty nem votl hatásos. Jövő hétvégén jönnek haza megint, akkro megy majd UH-ra is, reméljük, már látni lehet valami konkrétat és jót! Puszil mindenkit és persze drukkol továbbra is!

Tündi
Vendég

Annácska
A korkülönbség miatt sose aggódjKép 1 év 9 hónaposKép

Stella
Bírom hogy ilyen humorral kezeled ezt a szurkálós dolgot.

Na végre sikererült egy albumot csinálnom és feltennem egy pár képet a lakásrólKép
www.babanet.hu/album/main.php?album=6044&p=6985180
Az esküvőről még mindig nem sikerült mert túl nagyok a képekKép
Virag2

Babus! Kristóf egyszerűen gyönyörű Kép

Mea! Jók a képek, nagyon tetszenek. Nézegetném már a babás képeket is Kép Na jó, nem kell sietni, de már én is mutogatnám a babás képeket...

Annácska! A nagy korkülönbség miatt ne izgulj! Nekem van egy öcsém, aki 11 évvel fiatalabb nálam. Vele nagyon-nagyon jól kijövök! Ennek ellenére nővéremmel, aki csak másfél évvel idősebb nálam, ki nem állhatjuk egymást... Anyunak rengeteget segítettünk, amikor megszületett öcsém és ennek köszönhető, hogy egyáltalán nem félek a babáktól, mindennel tisztában vagyok, hogy mit hogyan kell csinálni. A bartánőm pedig úgy rinyál, hogy ő semmit nem tud, még azt sem hogy kell megfogni egy babát. Na, a te kislányodnak ilyen problémája már nem lesz Kép Mi mindenhova cipeltük öcsémet, nagyon szerettük! És az sem igaz, hogy akik kb. egy idősek, jól kijönnek.. Mi nővéremmel még kiskorunkban sem játszottunk együtt. Neki köszönhetem, hogy kb. 6 évesen már le kellett tennem a játékokról, mert ő mindig kigúnyolt... Persze most már tudom kezelni a dolgot, de még mindig nem jó a kapcsolatunk.... Szóval ne aggódj!!!!
pilis

Az én férjem egy zseniKép
Az esküvő képeink itt láthatóak:
http://www.farkasbalassa.atw.hu/nem mindegyik tökéletes, de mi vagyunkKép Gyönyörű időnk volt február 26.-hoz képestKép
Virag2

ÉviKép
Legjobb fehérjeforrás a husi.
Ha nem bírod a joghurtot, akkor ne eröltetsd. Egyél kefírt, túrót (körözöttet) meg ilyeneket.

VirágKép
Másképp nem lehet ezt csinálni. Jobb humorizálni, mint belegondolni, hogy mit is teszek magammal Kép!
Szép a lakás, de sajna az esküvői képeket nem zudtam megnyitni, azt írta, hogy nem található Kép!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Szerintem előbb otthon gyakorold a fakírkodást. Küldjek szögeket? Kép
Azért örülök, hogy már nem fáj a helye Kép

Tündi Kép
Már jobban vagyok fertőzés ügyileg Kép
Már csak a lelkemet kell rendbe rakni Kép, de nagyon igyekszem Kép

Virág Kép
Akkor te tényleg babázhatsz Kép
A lakás nagyon tetszik, főleg a kilátás Kép
Mi is így néztünk ki néhány hónappal ezelőtt Kép Hamar belakátok, majd meglátod Kép
Nem jön be az esküvős link Kép

Pilis Kép
Nekem sem mondható jónak a hugommal a kapcsolatom és ő is csak 1 évvel fiatalabb. A mai napig, ha 5 percnél többet töltünk együtt már marjuk egymást.
A lányom már most is nagyon várja a kistesót. Mindig mondja, hogy majd ő miben fog segíteni nekem. Pont ma reggel kérdezte meg, hogy hogy fogom megoldani a napunkat, ha már lesz tesó, mert apa sokat dolgozik és nem nagyon tud majd segíteni. Olyan előrelátó, imádom Kép
Egyébként nagyon gondoskodó! A múlt héten délután mire hazaértünk már hánytam a migréntől és ő megágyazott nekem, hozott gyógyszert meg teát, aztán ki ment a nappali halkan mesét nézni Kép
Így aztán tényleg nem aggódom a tesó ellátása miatt Kép

Tündi Kép
Mond meg Valinak, hogy nagyon sajnálom Kép, és drukkolok, hogy mielőbb rendeződjön a ciklusa.

Annácska

annácska

Virag,
nagyon szepek voltatok az eskuvon es a lakasotok is szuper lesz. En imadom a tetoteres lakasokat!

Evi,
koszi a tippet, lehet, hogy ez lenne a lejobb tenyleg! Miota vagytok egyutt a paroddal?

Vanda
vanda72

Szép napot Mindenkinek!!!

Babus
Kristóf nagyon édi! Olyan pasi lesz belőle!!! majd meglátod! :-)

Virág
A te öcséd is nagyon szép, és olyan kis édi!!! Kis fürtös! :-)

Évi79
Drukkolok az államvizsgához meg az uh-hoz!!!

Nicol, Edinka
Az unokahugomnak is volt valami gubanc a csípőjével, a kiscsaj meg balettozik, táncol, és aerobikozik, és folyamatosan díjakat nyer!!!

Sziszka

szisszka

Annacska,

hogy neked milyen aranyos kislanyod van! Annyira helyes ez a megagyazos tortenet. Olyan kis figyelmes, bar biztosan toled tanulta, mivel a gyerekek a szuleiket utanozzak! Kép

Vanda
vanda72

Annácska
Nagyon aranyos lehet a kislányod! Hány éves?

Nem tudom, nekem 5 év korkülönbség van köztem és az utánam következő öcsém között. A legfiatalabb tesóm és köztem 10 év van. Én mindegyikükkel nagyon jól kijövök. Az tök jó volt, hogy bármit tudtunk játszani, indiánosat, fogócskát, bújócskát, tárasajátékokat, mert 5en elegen voltunk mindenhez! :-) Persze ahhoz is, hogy folyamatosan a feje tetejére állítsuk a lakást! :-) De az leírhatatlan érzés volt, amikor öcsém odajött hozzám, és tőlem kért tanácsot, hogyan hódítsa meg a lányt aki tetszik neki. A tesóim között csak egy-két év korkülönbség van, de nagyon jól kijönnek egymással, és imádják egymást! :-)
Én ennek nagyon örülök!

Sziszka

szisszka

Vanda Kép
Hát nem tudom, hogy tőlem tanulta-e, de ilyenkor mindig könny szökik a szemembe, most is Kép

Mára ezt a képet hoztam nektek Kép
Kép

Annácska

annácska

Virág
Nagyon szép kis lakásotok lesz, olyan jó ez a fészekrakás, igaz? Kép
Az esküvői képeitek is tök jók! Szép menyasszony voltál, a ruhád is szép volt, az orchidea csokorról nem is beszélve Kép Még nem is láttam ilyet Kép

Annácska
Szuper kiscsaj Annamari, számíthatsz majd rá, az biztos! Kép
Valival már nem beszélek (úton vannak Ausztriába), de ha sms-ezünk akkor megírom neki amit üzentél! Kép

Vanda
Eddig olyan jól viselted az egész terhességet, most már nincs miért izguljál vagy féljél, minden rendben van és lesz is! Kép Most már Máté csak kiváncsi lesz a külvilágra Kép Gyöngyi nem írt neked mostanság? Biztos percnyi ideje sincs a lányok mellett.

Évi79
Kefir, kaukázusi is akár, tejföl, sajtok, meg fehér húsok ahogy Stella is írta, hal is.

Tündi
Vendég

Éva Kép
Akkor nálunk sem lesz semmi gond Kép
Most már tuti, hogy több lesz mint 7 év a korkülönbség Kép

Sziszka Kép
Annamari márciusban múlt 6 éves Kép

Annácska

annácska

Seszi!
Mostmár lassan megőrülök. A babaprojekt szerintem megint tolódik 1-2 hónapot. Szerencsére ma beléphettem. Eltőntem a papírrengetegben. Mindenki nagyon aranyos volt, az összes munkaügyis. Végre egy banda, ahol nem kell vaskalapos néniket győzködni arról, hogy számoljanak már gyorsabban. Szóval van munkám. Kép

Stella!
Köszi buksimuksit. Nagyon jól esett. Kép

Tündi!
Nagyon tetszett amit írtál. Nagyon igazad van. Megpróbálok változni egy kicsit. Sajnos ez a depressziós hangulat (ami nem igazán depresszió), mert nevetni tudok, csak ez a sok...
Na mindegy, lassan abbahagyom ezt a témát. Remélem mostmár annyira nem fog eszembe jutni a dolog, és a munka elveszi majd ezt az érzést.

Kép
narco

Virág!Annácska!
Tündi tényleg szépet írt, érdemes mindenkinek megfogadni Kép

Évi79!
Hajrá. Sok sikert az államvizsgához Kép

Köztem és a tesóm között 13 év van. Eddig vártak rám a szüleim. Nekem olyan volt, mintha nem is lenne tesóm, mert tanult, meg dologzott. Bár ott lakott velünk, de alig volt közös témánk. De mostár valamit kezdünk beszélgetni Kép

Puszi: nárcisz

Kép
narco

Sziasztok!

Köszi, tényleg aranyos pocakod van Mea!

Virág!
Nagyon jól festetek a képeken. Nekem is orchidea csokrom volt, meg az volt a hajamban, nem volt fátlylam. Most egy kicsit elméláztam a képeken, legyetek nagyon boldogok:-)

Annácska!

Biztosan nagyon boldogok lesznek a gyerekek, bármennyi legyen is a korkülönbség, ha szereted mindkettQt.

Évi!
Drukkolok az államvizsgádhoz, Narconál már bejött:-)))

Na most megint dolgozok egy kicsit.

Juca

tjuca

SziasztokKép

Virág
Nagyon szépek vagytokKép

Vali
Úgy sajnálom szegényt, hogy nem rendeződik már végre a ciklusaKép

Móni
Én is nagyon drukkolok nekedKép

Éva
És neked isKép

És köszönjük mindenkinek kispasim dícsérő szavaitKép

Csiáltam róla még egy sorozatot, -ha még nem unjátok-, Kristóf és az újság címmelKép:

Itt még békésen olvasgatok:
KépKép

Szeretnék lapozni, de nem sikerül:
KépKép

Kezdek bedühödni, széttépem ezt az újságotKép:
KépKép

Babus+Kristóf

Kép
babus2005

Tjuca!
Valóban bejött dolog. Úgyhogy Évinek is drukkolj erősen, hoyg neki is jó legyen. Kép

Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok.
Nem is tudom, hol kezdjem. Belevágok. Kozeleg az elsö inszemem, kellene valaki akivel beszélhetek erről.
Vendég

Babus
Imádni való a kispasi! Már kezdek tiszta irigy dög lenni!!! :-)
mennyi idős Kristóf?

szisszka

Babus!
Gyönyörű a kisfiad. Gratulálok hozzá.
Vendég

GinusKép
Itt találsz a témában beszélgetőpartnereket.
Van két inszemes a topikban, Móni és Évi (77), de azért mi is segítünk ha tudunk!
Stella

Kép
stella9

Stella!
Mesélj valamit te is magadról!
Vendég

GinuskaKép
Tudnék mesélni, de a többiek biztos hamar megunnák.
1,5 éve vagyunk a babaprojecten, októberben kiderült, hogy a lombik az egyetlen esélyünk. Volt egy stimum és 2 fagyibabás transzferem.
Most készülünk a 2. stimulált lombikra.

Nálatok mi a helyzet? Mióta küzdtök a babóért? Gondolom túlvagytok már egy csomó vizsgálaton...
Miért inszem? Megtalálták nálatok is a bibit, vagy nincs meghatározható ok?
Mikor lesz az a közelgő beavatkozás? milyen gyógyszereket kapsz elötte?

Ha mesélni nem is, kérdezni azt tudok Kép!

Kép
stella9

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?