Sziasztok!
Annácska
Gartulálok a napi 1 kávéhoz, ez nagy előrelépés ám a napi 4-5-höz képest
! Ügyes vagy nagyon! Remélem, a folyadékfogyasztásra is sikerül figyelmet fordítanod, és ez jó érzéssel tölt el
Nárcisz
A babaproject folyamán sok ilyennel fogsz még találkozni, hogy kérdezgetik mikor lesz, egyesek bele akarnak szólni hogy mit csináljatok és hogyan, mit egyetek és mit ne, mit szabad és mit nem. Ebbe bele kell törődni, meg kell látni hoyg ki az aki jó szándékkal teszi, ki az aki irigységből, rossz szándékúval meg remélhetőleg nem sokkal találkozol. Nagyon fontos, hogy megpróbálj ne törődni ezekkel, illetve tényleg azt nézni hogy ki mondja, ő hol tart az életében, és meglátod, sokkal könnyebben kezeled majd a dolgot! Már csak azért is rettentően fontos ez, mert ha szűröd, akkor saját magadat véded meg sok stressztől, és tudod, hogy ez kulcskérdés is lehet.
Tudom, hogy nagyon rossz várni, neked még sokkal rosszabb mint nekünk
Azt hiszem, meg kell ennek keresni a jó oldalát, mert az biztos, hogy ennek is megvan a + oldala. Nézzük csak: van még időd felkészülni sokmindenre, mert bár teljesen nem lehet, de azért nem baj ha az ember kicsit edzi a lelkét, és nem csak arra gondolok hogy ha rövid időn belül nem jön össze, hanem arra is ha gyorsan összejön
Aztán szerintem neked egy kicsit meg kellene nyugodnod, nagyon sok feszültséget érzek az üzeneteidből, ne haragudj rám ezért az észrevételért! Sok kérdés és talán bizonytalanság van benned (nem a project miatt), meg kellene próbálnod letisztázni magadban a dolgokat. Meg kell tanulni függetlenné válni rengeteg külső befolyástól (családi dolgok, munka, barátok, stb.). Arra kell figyelni ami neked jó, amit a saját és párod érdekében cselekszel, előtérbe kell helyezni az érzést, hogy hamarosan anyuka lehetsz! Hidd el, hoyg ez a gondolat ha elhatalmasodik rajtad, képes leszel csupa mosolyt rakni az üzijeidbe. Miért? Azért mert ez az érzés teljesen betölt szeretettel, pozitiv gondolatokkal, a felkészülés örömeivel, és nem leszel ilyen depressziós közeli (megint csak bocs!)hangulatú. Tudod, nem csak a babánk ajándék nekünk, hanem mi is ajándék vagyunk a babáknak. Nem véletlen választanak minket, jó helyre akarnak születni, és ha ők megajándékoznak minket magukkal, akkor mi is megajándékozzuk őket azzal, hogy szereteben neveljük fel, törődünk velük, és a legjobbat akarjuk neki. AKARJÁL AJÁNDÉK LENNI, és add át magad ennek az érzésnek! Ha sikerül, akkor semmi más nem fog már számítani, képes leszel türelemmel kivárni amig eljön az ideje!
Babus
Nagyon aranyos Kristófka, olyan édi amikor nevet
(pont ilyen csacsija van a páromnak is, meg egy nagyobb is
)
Seszi
Köszönöm az akksit, konnektorig még elmegyek
Stella
Hááááááát, csak Szeszi akksijától
Ma reggel kávét ittam, már majdnem 1 éve nem kávéztam
Persze nem fogok rá visszaszokni, de tény hoyg ma reggel nagyon gyorsan felpattantak a szemeim a kávé után. Újra felfedeztem a lötty értelmét
Mea
De sokat nőtt a pocid mióta nem láttam!
Elnézést a hosszúúúú üzi miatt!
Tündi