Sziasztok!
Neva
Laurának sok-sok boldog névnapot kívánunk.
Kata
Dancsit isten éltesse sokáig.
Pamacs
Alettának sok-sok boldog első szülinapot kívánunk.
Babómanó
Kép kicsinyítésben szívesen segítek, csak szóljál.
Zita
Hát akkor bele kell húzni a babaprojektbe.
És hol fogtok táborozni?
Magdi
Én homeoztam.
Arnica CH30-at szedtem a gátsebre (Szülés indulásakor 1x5, szülés után 1x5, és további 5 napig 1x5) és szerintem nagyon sokat segített. Most is vágtak meg repedtem is, meg Beninél is, de ég és föld volt a kettő. Most már másnap törökülésben ültem az ágyon, nem fájt, a nővérkék mindig csodájára jártak a sebemnek, hogy milyen szépen, gyorsan gyógyul. Beninél meg hónapokig érzékeny volt.
Igaz, nem homeo, de én még ittam a málnalevél teát, napi 1 litert a 37. héttől és mindkét szülésnél gyorsan tágultam.
Amiket még anno felírtam, de nem próbáltam:
- Caulophyllum D12 36. héttől másnaponta 1x5 (gyorsabb, könnyebb méhszájtágulás)
- Hypericum Perforatum CH15 Szülés után két hétig napi 1x5. (Izomlazításra, gyors méhvisszahúzódásra, idegszövet regenerálására.)
- Urtica Urens D6 3-4 napig 2x5 (tejserkentésre)
- Alfalfa D6 20 perccel szoptatás előtt, mert azonnal hat (tejserkentésre)
Dodus
Úgy látszik Lóri Benivel egy húron pendül.
Beni sem ette meg azt az almát, amit én reszeltem neki, csak a hipp almát. Szerencsére most már nagyon szereti. Nekem eddig minden féle gyümölcs és egyéb foltot sikerült kiszednem a vanish mosószappanával. A hordozóra én vettem egy jó nagy törölközőt és azzal terítettem le kajcsizáshoz, így az lett koszos nem a hordozó, egyszerűbb volt kimosni.
Rajtam nincs semmi különös.
Azért már elég sok minden érik most is.
Már raktam el epret, cseresznyét, sóskát, spárgát, kaprot. Meg Mollinak is készülnek a kis adagok, mert nov-ben lesz 6 hós, akkor meg már nem sok semmi lesz.
PH-s fotókról én sem kaptam értesítőt, de készen vannak.
Gyöngyöske
Lányok új frizujáról fotó?
Ditta
Neked mindjárt írok egy mailt.
Búzaszem
Jó, hogy jelentkeztél.
Gratu az első fogacskához. Fotód nincs Hannáról?
Betti
De ugye semmi komoly gond? A meghívás még mindig áll.
Hipp almában nincs cukor, én sem értettem, hogy azt miért eszi meb Beni, a frisset meg miért nem.
Marika
Nagyon régen írtál, jól vagytok?
Lányok
Mit szólnátok egy babás-mamás-papás kerti talihoz nálunk? Júl. 10 után nekünk szinte bármikor jó.
Puszi mindenkinek, Panka