Új privát üzeneted érkezett!

Itt látszik, hogy mennyiben más:
Kép
Hátul különbözik a váza.
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Dodus!

Friss gyümölcsfolt
Áztassuk tejbe vagy savóba!
Vagy rácsöppentett citromlével tüntessük el a foltot a ruhából!
Ezt egy ökolapon olvastam! Én már kipróbáltam onnan egy folteltávolító módot! Bejött! Bővebb: www.okoszolgalat.hu

Betti!
Találkozunk! Most nincs keret vinni a Manókat, de a kövre! Kép

Niki!
Hozd csak közösségbe! Várlak Titeket!
Nagyon ügyik vagytok!

k
kriszta13

Sziasztok!

Neva, Laurának boldog névnapot kívánok! KépKép

Betti, Kriszta köszi a válaszokat!Kép

Nektek megjöttek már a PH-s fényképek? Mi még nem kaptun emilt róla.Kép

Jó éjt!
D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!
Menj be bátran! Szerintem már régen készen van!
Uncsitesómnak 3 nap múlva már készen is lettek!
k
kriszta13

Sziasztok!

Neva!
Laurának boldog névnapot kívánokKép!
Kép
Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

NevaKép
Laurának sok-sok boldog névnapot kívánunk.Kép

KataKép
Dancsit isten éltesse sokáig.Kép

PamacsKép
Alettának sok-sok boldog első szülinapot kívánunk.Kép

BabómanóKép
Kép kicsinyítésben szívesen segítek, csak szóljál.

ZitaKép
Hát akkor bele kell húzni a babaprojektbe.Kép És hol fogtok táborozni?

MagdiKép
Én homeoztam.Kép Arnica CH30-at szedtem a gátsebre (Szülés indulásakor 1x5, szülés után 1x5, és további 5 napig 1x5) és szerintem nagyon sokat segített. Most is vágtak meg repedtem is, meg Beninél is, de ég és föld volt a kettő. Most már másnap törökülésben ültem az ágyon, nem fájt, a nővérkék mindig csodájára jártak a sebemnek, hogy milyen szépen, gyorsan gyógyul. Beninél meg hónapokig érzékeny volt.
Igaz, nem homeo, de én még ittam a málnalevél teát, napi 1 litert a 37. héttől és mindkét szülésnél gyorsan tágultam.
Amiket még anno felírtam, de nem próbáltam:
- Caulophyllum D12 36. héttől másnaponta 1x5 (gyorsabb, könnyebb méhszájtágulás)
- Hypericum Perforatum CH15 Szülés után két hétig napi 1x5. (Izomlazításra, gyors méhvisszahúzódásra, idegszövet regenerálására.)
- Urtica Urens D6 3-4 napig 2x5 (tejserkentésre)
- Alfalfa D6 20 perccel szoptatás előtt, mert azonnal hat (tejserkentésre)

DodusKép
Úgy látszik Lóri Benivel egy húron pendül.Kép Beni sem ette meg azt az almát, amit én reszeltem neki, csak a hipp almát. Szerencsére most már nagyon szereti. Nekem eddig minden féle gyümölcs és egyéb foltot sikerült kiszednem a vanish mosószappanával. A hordozóra én vettem egy jó nagy törölközőt és azzal terítettem le kajcsizáshoz, így az lett koszos nem a hordozó, egyszerűbb volt kimosni.Kép
Rajtam nincs semmi különös.Kép
Azért már elég sok minden érik most is.Kép Már raktam el epret, cseresznyét, sóskát, spárgát, kaprot. Meg Mollinak is készülnek a kis adagok, mert nov-ben lesz 6 hós, akkor meg már nem sok semmi lesz.
PH-s fotókról én sem kaptam értesítőt, de készen vannak.

GyöngyöskeKép
Lányok új frizujáról fotó?

DittaKép
Neked mindjárt írok egy mailt.Kép

BúzaszemKép
Jó, hogy jelentkeztél.Kép Gratu az első fogacskához. Fotód nincs Hannáról?

BettiKép
De ugye semmi komoly gond? A meghívás még mindig áll.Kép
Hipp almában nincs cukor, én sem értettem, hogy azt miért eszi meb Beni, a frisset meg miért nem.

MarikaKép
Nagyon régen írtál, jól vagytok?Kép

LányokKép
Mit szólnátok egy babás-mamás-papás kerti talihoz nálunk? Júl. 10 után nekünk szinte bármikor jó.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Jajj, de figyelmesek vagytok, köszönjük szépen a köszöntést.Kép
Laura "mosolygós tortát" kért. Kép De volt meglepi is, egy mágneses játék amiből mókás arcokat lehet kirakni.Kép Nagyon örült neki.
Ma ballagás volt megint. Most pedig megyünk motoros talira - motor nélkül. Kép
Lesz viszont koncert (Beatrice) ami Laurának a legszebb ajándék.Hiába, már megfertőződött a rockzenétől és menthetetlen Kép
Éva
neva

Sziasztok!

Megrendeltük az autót.Kép Skoda Octavia Tour. 2-3 hét múlva mehetünk érte. Már alig várjuk. Kép

Dodus!
A kenyérreceptnél én mindig a liszt mennyiségét nézem. A Tescos 500-800 g-hoz elég, úgyhogy a 75 dkg liszthez egy csomaggal teszek.
A többifajtából ami 1 kg-hoz elég abból egy fél csomaggal.
A széklettel kapcsolatban sajnos mi szűk 3 évig kinlódtunk. Próbálj kezdetben paradicsomlevet, meggylevet, narancslevet. Kerüld az almát, banánt mindeféle formában. Azok nagyon meg tudják ám fogni. Ha tudol valahonnan szerezni házi szilvalekvárt, amiben tuti semmilyen tartósító nincs, akkor abból egy kávéskanálnyi naponta. Attól már Lórinak sem lesz semmi baja.

Gyöngyöske!
Nekünk is több autó volt a kosárban. Fő szempont volt, hogy a 3 lány elférjen hátul kényelmesen.
Kezdtük a Skoda Octaviával, de jött az Opel akciója. Nem volt meggyőző autó, úgyhogy maradt tervnek a Skoda. Aztán jött a Toyota Corolla, de annak kicsit húzós az ára, maradt a Skoda.
Aztán most jött a Peugeot. Ma már meg is rendeltük volna, de akit csak megkérdeztem mind azt mondta, hogy nehogy megvegyük. Szép, mi több csodálatos, viszont ez az az autó amivel mostanában a legtöbb gond van. Úton útfélen leáll. Úgyhogy újra visszakanyarodtunk a Skodához. Úgy döntöttünk nem várunk tovább, ha már ennyiszer visszakanyarodtunk hozzá, ma megrendeltük.
Ajánlom figyelmedbe a www.totalcar.hu/nepitelet oldalt.
Tudod gépjárműves részen dolgoztam a GYES előtt, úgyhogy vannak kapcsolataim akik egyik márkával sem elfogultak. Õszintén elmondták ők mit vennének.

Francia autót soha. A gatyád rámegy az alkatrészre.
Olaszt szintén nem.
A német kopog, fapados.
A Daewoo (Chevrolet) pedig maradjon a tv és hártartási gép gyártásnál inkább. Szépek amíg újak...
És ezeket olyanok mondták akik gépjármű javítással foglalkoznak. Az egy dolog, hogy amíg garanciális addig nincs gond, de mi van utána?

Ditta!
Nekünk is nagyon tetszik, de sajnos akinek ilyen van, nagyon rossz róla a tapasztalat.

Panka!
Drága vagy!KépKépKépKépKép
Köszöni szépen az én 10 évesem!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Neva!

Kicsit lemaradva, de mi is NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK LAURÁNAK!

Kép

Marcika, Niki és Viktor
Vendég

SziasztokKép
Utólagosan szeretnék én is minden kis és nagy ünnepeltnek sok puszit küldeni és gratulálniKép

NikiKép
Hogy van Marci? Meggyógyult már?

PankaKép
Ahogy már jeleztem, én benne vagyok a talibanKép Nagyon várom már!

BettiKép
Gerda jól van az esés után?? Gondolom mekkora lehetett, ha még te is így megijedtél. Maradt valami látható jele?

BúzaszemKép
Örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagytokKép Remélem jösztök a talira!

Találkoztam Anitával és a két fiúval. Nagyon jól vannak, a fiúk aranyosak. Fagyiztunk a főutcán így együtt. Látnotok kellett volna a fiúkatKép
Én csak Marcit tudom megmutatni, miután már az apja letörölgette:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/4299/141063.jpg

http://www.babanet.hu/album/albumimages/4299/141066.jpg

Itt pedig segített nekem borsót fejteni:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/4299/141065.jpg

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Laurának és Dancsinak sok boldog névnapot kívánunk,így utólag is!

Itthon vagyunk,jól vagyunk,csak nehéz visszaszokni 2 hét után a régi kerékvágásba!
Nagyon jól éreztük magunkat,tényleg felért egy második nászúttal a nyaralás.Inkább telelés,mert eléggé hideg volt.A pulcsi+faridzseki néha kevésnek bizonyult.Az esőt elég jól megúsztuk,de a hideg szelet nem.A rövid ruhadarabjaim 3-4 nap kivételével a táska alján maradtak.
http://www.gportal.hu/portal/demjen itt meg tudjátok nézni a képeket,a Családi fotókon belül vannak.Még most kezdtem feltölteni a dolgokat,de igyekszem!

Koda!
Marci sem volt semmi!KépNekem jobban tetszett,amikor az orrától az álláig fagyis volt!

Panka!
Jó ötlet a tali,mi benne vagyunk!
Ezeket a szülést segítő dolgokat szívesen veszem,mert Máté keresztmamája decemberben fog szülni.

Most megyek ebédeltetni!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Koda

Marci már alakul. Szerintem ha jövőhéten ráértek megbeszélhetjük a talit!

Használt már valaki önbarnítót? Én most próbáltam ki a lábamon, de olyan csíkos lett, nem egyenletes, hiába próbáltam rendesen szétkenni.
Szerintetek ez most hogy jön le a bőrömről?

Niki
Vendég

NikiKép
Nem akarlak elkeseríteni, de lejönni nem fog, csak majd szép lassan lekopik. Nagyon nehéz jól felvinni. Azt mondják, hogy kell előtte egy alapos bőrradírozás.

Panka

panka

Sziasztok!
Betti
Neked is köszi a babakocsis linket Kép
Már megvan az új szerzemény, és ráadásul, déditől megkapja Rebeka, úgyhogy occcsón megúsztam Kép
Dobok majd képet!

Kata
Jó ez az ítéletes oldal! Kép
Viszont van valami az írásodban, amivel nem értek egyet.
"A német kopog, fapados.! MICSODA??Ki mondta ezt? Mondjuk lehet, hogy még a régebbi időkből valaki, és a jó öreg Wartburgra, vagy Trabira gondolt... ?? (Drága Nagyapámnak is volt Wartburgja, hát mit mondjak , nem egy BMW..)
Node nézzük csak: Mercedes, BMW, Audi, Volswagen... Amelyikkel konkrét "kapcsolatom " volt/van , az Audit kivéve a többi! Rosszat nem nagyon mondanék róluk. De azt, hogy fapadosak? Soha.
Még a Ford-ra sem....
Annyira felháborodtam ezen, hogy még a férjemnek is elmondtam, pedig itteni témákról nem szoktunk beszélgetni.

Neva
Kép Laurának Boldog Névnapot Kívánunk mi is! Kép

Kacajka
Jó a honlapotok Kép Majd még belemélyedek , ha lesz kicsit több időm..

Niki
Az nem jön le. Úgy van, ahogy Panka írja, idővel szépen lekopik. Én pont ezért csak arcra szoktam használni. Mert nagyobb felületen képtelen vagyok egyenletesen szétkenni.
És igen, igen, börracsa is kell előtte Kép

Koda
Milyen dolgos a kis legény !! Kép

Ági

delice

Sziasztok!

Tegnap átruccantunk Kassára, még mindig szép a sétálóutca, láttunk kb. 8 ifjúpárt fényképezkedni a csodálatos szökőkútnál. Kép
Fotót a lányokról később teszek majd fel.

Pamacs!
Alettának nagyon boldog 1. szülinapot kívánok! Majd jövő héten jelentkezem. Kép

Kata!
Dancsinak nagyon boldog 10. szülinapot!
Új autóhoz gratulálok! Párom szerint jó választás volt. Mi még nem döntöttünk, de szűkül a kör. Kép Az linket köszi, ismerte a párom, szokta is olvasgatni.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Kacajka, csodálatos lehetett ez a két hét! Nagyon szép fotókat csináltatok, sok helyen járhattatok. De gondolom a fiúk nagyon hiányoztak.
Szerintem a viaszból készült hírességek közül a férfiakat sokkal jobban fel lehet ismerni, mint a nőket. A szőke hölgy kivételével bizony gondolkodnom kellett kicsit, hogy ki is lehet. Többiek, szerintetek is?

Neva, Beatrice koncert, meg ilyenek?Kép

Niki, én is vettem egy tubus ilyen krémet, de nem volt bátorságom felkenni. Ha esetleg kell Neked, szívesen adom...Kép

Koda, hát így könnyű!Kép Akinek ilyen segítsége van.

Panka, most már tudom, miket raksz el. De hogy van rá időd, még azt áruld el!Kép

Kata, gratulálok, sok-sok balesetmentes kilométert kívánok vele! Nekem is egy Skoda az álomautóm, a Superb, amelyiknek az első ülésében le lehet hajtani egy részt és akkor hátulról oda lehet tenni a lábat, pihentetni.Kép A párom viszont BMW-s, de nem gond, hogy nem vagyunk egy véleményen, mert úgysem tudnánk megvenni egyiket sem.Kép Marad a "fapados" Ford.Kép

Érdekes dolgot figyeltem meg. Kacajka, Kriszta13 és én is ugyanazt a felületstílust választottuk ki a gportalon (a miénk még nagyon-nagyon sivár, úgyhogy még nem is reklámozomKép) és mindhárman ugyanazt az órát választottuk hozzá. KépKépKép Pedig szerintem nagyon különbözőek vagyunk. És mégis.

További szép estét!
Puszi, D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Szép jó estét!
Nézitek a Forma 1-t? Hihetetlen!

Dodus!
Jómagam nagy kék rajongó vagyok! Mégis a sárgát válaszottam, mert abban a pillanatban olyan nyári hangulatom volt!
Van egy kedves ismerősöm aki színterápiával foglalkozik. Minden színnek meg van a maga jelentése! Azt hiszem el fogok menni!

Kacajka!
Nagyon szépek a képek! Esz az írigység! Kép Édesek vagytok apával!
Jómagam is gondolkodtam a csajokon! Kép
Az jutott az eszembe, hogy tipikus csajszi vagy! Kép Csak pasikkal vannak képek! Kép

Gyöngyöske!
Mikor mentek úszni?
Útlevelet kell vigyél? Nézik?

Niki!
Holnap?

Ági!
Magánban ment a mail!
Kép Kép Kép

Koda!
Milyen ismerősek ezek a maszatos képek! Kép Honnan is? Ja! Van egy mindenlében kanál gyerkőcöm! Kép
Borsó! Kép Bence is szívesen segít, csak a pocakjában pakolja!!!Kép

Tegnap Bence emberére talált! Meghúzta egy csajszi haját, aki válaszul ellöktek! Jó nagy sírás lett a vége!

Szép estét!
k
kriszta13

Mindenkinek aki a héten ünnepelte névnapját, születésnapját!

Kép
kriszta13

A lényeg lemaradt!
Nagyon sok boldogságot, egészséget!
k
kriszta13

Sziasztok!
Elnézést, hogy csak így bejövök, de
egy nagyon fontos felmérést végzek a Szoptatásért Magyar Egyesület megbízásából, az anyatejet helyettesítő termékek marketingjét szabályozó WHO-kódex betartásának magyarországi helyzetéről.
Lenne egy pár kérdésem a 6 hónapnál fiatalabb babák anyukáihoz:
-a csecsemő életkora?
-táplálja-e csecsemőjét valamilyen gyári élelmiszerrel?
-ha igen, milyen márkájú tápszert, teát, tejpépet, gabonakészítményt vagy egyéb élelmiszert használ, és miért?
-miért?:-A: az orvos javasolta B:a védőnő javasolta C: a dietetikus javasolta D: más egészségügyi dolgozó javasolta E: saját, előző gyermekével szerzett tapasztalata alapján F: reklám alapján választotta G: rokon vagy barát javasolta H: egyéb:....
- kapott-e ingyenes mintát csecsemőélelmiszert (és cumit?) gyártó cégtől? (Nestlé, Milupa, Hipp, Kecskeméti, Humana, Mildi, Avent, Chicco, Mam stb.)
-hol?:A: egészségügyi intézményben B: gyógyszertárban C: otthon D: üzletben E: postai úton F: egyéb:...
-ki adta?: A: a cég üzletkötője B: egészségügyi dolgozó C: egyéb:...
- kapott-e bármiféle tájékoztató vagy reklámfüzetet, ajándékot?
- ajándékfajta: A: cumi- cumisüveg B: előke C: pelenka D: játék E: dísztárgy F: pelenka és cumisüveg együtt G: ajándékcsomag H: egyéb:...

Bármit amit kaptatok szülésnél, vásárlásnál, postán, bárhol, kérlek írjátok meg nekem, azt is amiben nem vagytok biztosak, hogy ide tartozik.
Ja és melyik kórházban született a bébi?

Köszönöm, hogy ídőt szakítottatok rám és elolvastátok.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Sziasztok, Petra
anyatigris2

Sziasztok!

Kriszta!
Most csak gyorsan, hátha benézel még! Tegnap igen későn feküdtek le a gyerekek és Matyi mától nem megy oviba. Ha nem ébred fel, nem ébreszteném és nem megyünk! Ugye nem haragszol? (Szerdán meg lesz még egy utolsó vizsgám, sajnos.)

Most megjött Gábor és a gépet követeli.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!
Benéztem!
Vettem! Sajnálom! Kép Ha mégis felébrednétek, várlak! Kép
k
kriszta13

Kacajka!
Próbáltam már kétszer is elküldeni a képeket , de tele volt a postafiókod!Ha még mindig tele van , akkor csinálj egy kis helyet!
bencze

Kriszta!

Megyünk!

Niki
Vendég

Sziasztok!
Képzeljétek ma egy minitali volt MM-n!
Jót beszélgettünk, bár mindenki rohant! Kép
Hi-hi-hi!
Niki sem ismerte meg Ágit! Kép Tök más a pofija élőben mint a képeken! Azt javaslom, hogy Rebekát nézzétek! Kép
Egyébként nem ragyás, nem csúnya, nem pufi és semmi negatív csak más a fényképarca mint az igazi!
Ma még nem voltak készen a Rossmanos fotók!Kép
Szép napot!
k
kriszta13

Kriszta 13!
Küldtem mailt. Átment?

Melinda
adnilem

Melinda Drága!
Nem! De nagyon jó, hogy itt vagy! Kép
k
kriszta13

Panka, Betti!
Végre jött válasz az Ökoszolgálattól.
LEhet rendelni! Ára: 460 Ft/2 kg (+postai rendelés esetén a postaköltség).
Címünk: Ökoszolgálat Alapítvány 1051 Bp., Nádor u. 34. fsz.2. (a
kapucsengőn be kell csengetni). Telefonszámunk: 06/80/269-446.
Nyitvatartási idő: Hétfő: 8-17, Kedd-Csütörtök: 8-16, Péntek: 8-14 óráig.
Mi legyen???
Rendeljünk? Panka barátnéd, jár az 5. ker. környékén?
Rögvest megnézem a tarifát!
addig amíg keresi: tegnap sütöttem megint zsömlét. Ez most finomabb lett! Igaz jól kifelejtettem a sót és a vajat! Kép Elvette az eszemet a Forma 1. Már jól megkelt amikor belekevertem! Kép
A recept: http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=4867
Én kihagytam a magot! Nagyon fini!
NEm bírom megnézni az árakat a postán!
k
kriszta13

Sziasztok!

24-én 20 db fotókidolgozás ingyen az alábbi oldalon:
http://asp01.photoprintit.de/microsite/index.php?activex=1&customerid=5747

Gyöngyöske
gyöngyöske

MelindaKép

Végre!!
Nagyon köszönöm a gyönyörű szalvétát!
Jól vagytok??

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztik!
Olyan jó, hogy hiányoztam!!! Kép Kép Kép
Jól vagyunk, minden oké.Nyár van (márha a fűtési "szezont"leszámítjuk).Tamara már nem jár oviba, majd szeptembertől megy Olivérrel együtt.Hogy fogom én ezt kibírni????Szóval nyüzsgünk ezerrel, jövünk megyünk (persze kocsival Kép ), barátkozunk, mellette intézem a lottózó dolgait....és persze olvaslak Titeket.

Sok puszi mindenkinek:Melinda
adnilem

Sziasztok!

Delice!
Idézlek:"MICSODA??Ki mondta ezt?"
Idézem magam:
"Tudod gépjárműves részen dolgoztam a GYES előtt, úgyhogy vannak kapcsolataim akik egyik márkával sem elfogultak. Õszintén elmondták ők mit vennének. "
Nekem sincs ebben tapasztalatom, csak azt tudtam írni amit nekem is mondtak.
Nem a Mercedes, BMW, Audi-ra gondoltam, mert ha ismernél tudnád, hogy ez a mi pénztárcánktól messze van.
A Volkswagen és Ford-ból pedig van bőven ott ahol dolgozom, tehát a szerelők tapasztalatait írtam le csak. Ha visszaolvasol, akkor ott van, hogy ez nem az én véleményem, nekem is mondták. Szerintem értékelhetőbb a véleménye annak aki nap mint nap ezeket az autókat javítja, mint azé akinek volt 1-2-3 ilyen a tulajdonában.

Gyöngyöske!
Köszönöm a Dancsi nevében is!Kép
Az új autóhoz gratulát szintén köszi!Kép
Ti mikorra tervezitek?

Dodus!
Igazad van. Ezek nálunk is csak vágyak. Szépek, megcsodáltuk a Superb-t is, de ennyi.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Ági!
Beigazolódni látszik amiről írtam, beszéltem!
Husssss tovább! Kép
Nagyon várom a köv. hétfőt! Kép
Hogy tetszett a mai?

Gyöngyöske!
Köszi az infót! kedvencek között az elérhetőség!
Elkezdtétek az úszást?
Milyen?
Mikor?

Melinda!
Milyen programokat találtál ki?
küldtem mailt! Megkaptad?

Az előbb írtam jó soakt, csak elszállt! Most nincs kedvem!
K
kriszta13

A válaszokat erre a címre küldjétek: munkacsi.petra@freemail.hu
A matrica, tea, kiskanál stb. is ide tartozik.
anyatigris2

Sziasztok!
Elterveztük, hogy ma Sárospatakra megyünk, é s akkor utazunk, amikor Rebekának eludni kell. Erre mi történt, elaludt kb egy órával előtte, észrevétlenül. Csak tartottam a karomban Kép Aranyos Kép

Kriszta Kép
Minitali Kép
Nekem a zsömlék a múltkor olyan kicsik lettek. nem kellett volna nagyobbaknak lenniük? Majd mutatok képeket róluk. A tészta szépen feljött, de lágynak tünt és a sütőben már nem nőtt tovább Kép

Melinda Kép
De jó, hogy megjöttél Kép

Gyöngyöske Kép
Köszi a linket!! Kép

Kata Kép
Természetesen elolvastam amit írtál, nemcsak úgy vaktában írogatok Kép Ez csak amolyan "mondás" volt, ha írhatom így, felháborodásom jele. Én ilyenkor ezt szoktam mondani, még akkor is, ha tudom, hogy történetesen "ki mondta" Kép
Viszont a VW-autók lebecsmérelése sajnos engem személyesen rosszul érint, nekünk eddig SOHA nem volt gondunk ezekkel az autókkal..... Úgyhogy igazán meglep, hogy egy szerelő egy VW-t negativ jelzővel illet... (persze tudom kivételek mindenhol vannak)

ui: Tudtad, hogy a Skoda azóta olyan jó, amióta a NÉMET Volkswagen csoporthoz tartozik? Kép

Niki Kép
Kiraktam az oldalamra a verset, amit beraktál a Babanetre, ugye nem baj?

Felébredt a Drágaságom, megyek!
Pusszantás Lányok Kép

Ági

delice

Ági!
Ez egy másik recept! Nagyon megklet és nagyon fini! Nem olyan mint a bóti, de nagyon finom!
k
kriszta13

Tanács önbarnítóhoz: spray-t ne használjatok, megfolyik ott sokkal sötétebb lesz, foltos boka, foltos lábszár és csak a természetes kopás segít. 2-3 hét. Tavaly próbáltam, remek volt 30 fokban hosszú nadrágban járni.
Amarla

Amarla
amarla

Sziasztok!

Én még új vagyok itt, remélem nem bánjátok ha néha benézek. Most vagyok a 35.hétben és a Semmelweisben fogok szülni. Mit tudtok a szülésfelkészítő tanfolyamról? Kötelező? Vagy feltétele a papás szülésnek? Kösz a segítséget.
Viki
grainne

VikiKép

Üdv itt!
Én is ott szültem és még sokan másokKép Nincs semmi előzetes feltétele a papás szülésnek, nem kell járnotok sehováKép A szülés előtt, mikor már bent vagytok a kórházban, megkérdezik, hogy a kispapa be akar-e menni. Ennyi az egészKép
Jó babavárást, gyere máskor is!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Köszi szépen. Most megnyugodtam, mert féltem, hogy már késő lesz ilyenkor rohangálni.

Viki
grainne

Sziasztok Lányok!
Bocs,hogy ide írok de az encsi topik nem nyílik meg Ági neked sem sikerül megnyitni?Ja és tényleg csak 24 éves vagy?
zlotika

Szióóó Ivett Kép Most nekem se akar megnyílni Kép
Igen! Vagyis nem! Kép Ma este 8tól már 25!! Kép Kép Kép
Közben megnyilt, csak nagyon lassan.
Ági

delice

Ivett -- írtam Neked a másikba Kép

delice

Sziasztok!

Kisebb vita kerekedett ki itt a kocsikból, hát ez olyan, hogy kinek a pap, kinek a papné...!
Bárki bármit is mond a Daewoo/Chevrolet-ról, nekünk a Lanosunk lassan 7 éves, de még nem nagyon látta szerelő! Megy, mint a golyó, tágas a csomagtere,utastere, és szerintem külsőleg is jól néz ki!Kép

PankaKép
Azóta is várom a mailt...
Taliban mi is benne vagyunk!

AnitaKép
Irigyellek!Kép Látszik a képeken, hogy nagyon jól éreztétek magatokat! James Bond mellett nagyon feszítettél!KépKép Férjed is Lopez mellett!Kép
Nagy vágyam nekem is a panoptikumot megnézni!

ÁgiKép
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ági!

Sok boldog szülinapot kívánunk!
Kép

A verssel kapcsolatban, csak nyugodtan!Miért haragudnék. Nagyon tetszik nekem is!

Niki
Vendég

Koda!
Hol tudlak elérni? Lenne pár kérdésem és örülnék ha tudnál segíteni. Előre is kösz.

Viki
grainne

Sziasztok!
Marika, Niki!
Találkoztam a képeitekkel a Rossmannban. A Széchenyin. A pénztár mellett van egy oszlopnál, egy bevásárlókosárban. Nekem még nem volt kész mindegyik!
MEgy valaki arra a héten? Elhozná az enyémet? Magánban megadom a számot és a nevet!
Pusza!
k
kriszta13

Sziasztok!

Panka!
Köszi a meghívástKép, fejben tartom, csak annyi minden összejött mostanában! Befejeztem a vizsgaidőszakot egy órával ezelőtt!Kép Remélem most már el tudunk menni hozzátok valamikor!
A tali jó ötlet, mi is benne vagyunk. Kellene keresni egy jó időpontot, gondolom ez nem lesz egyszerű. Nekünk előreláthatólag nem jó a júl. 16,17. (Bár ez még nem biztos, sajnos.)
Mosószóda: Krisztának már írtam, hogy jövő héten megyünk Bp-re, akkor megpróbálhatok venni. Én azért adtam fel, mert a Matyi pelenkáihoz kellett volnam, de ha Ti kértek, akkor veszek magamnak is és kipróbálom.
A szódabikarbónát hol veszed, milyen tételben. Mennyit teszel a mosógépbe?

Lányok!
Valakit érdekel még mosószóda?

Koda!
Azért is ijedtem meg, mert furcsa hangja volt (nem koppant, hanem olyan volt, mintha betört volna) és mintha egy kis horpadás lett volna a homlokán. Nagyon megnézni nem hagyta és pillanatok alatt pukli nőtt, ami aztán bekékült. Most már sárgásbarna, de alig látszik. Ilyenkor mindig az jár a fejemben, hogy kaptam egy hibátlan babát és nem tudok rá vigyázni... Meg se érdemeltem. (Tudom, hogy ez ostobaság, csak sajnos maximalista vagyok.)

Viki!
Üdvözöllek ittKép! Gyere gyakran! Gratulálok a babához!

Kata!
Dancsinak sok boldogságot kívánokKép! Gratulálok az autóhozKép! Megvan már?
És akkor beleszólok én is, bár nem értek az autókhozKép! Én nem hiszem, hogy van olyan, aki teljesen elfogulatlan. Mindenkit befolyásolnak a személyes érzelmei meg az irdatlan mennyiségű reklám, személyes kötődés, régebbi élmélnyek stb.! Ez az egyik.
A másik: most mitől valamilyen nemzetiségű egy autó? Más országban rakják össze a motort, máshol a sebességváltót stb., az alapanyagok további különböző országokból származnak! A tulajdonosról fogalmunk sincs! Az autógyártók össze-vissza fuzionálnak egymással! Egymás kutatási eredményeit felhasználják! És így tovább...
Összeségében szerintem egy autó híre inkább a marketingtől függ és nem a valóságtól.
Én úgy gondolok, hogy az azonos kategóriába tartozó autók között olyan nagy különbség nem nagyon van.
De mondom: nem értek hozzáKép!

Melinda!
Jó, hogy itt vagyKép! Akkor legalább olvasgatsz!

Dodus!
Én elfelejtettem a múltkor: a hordozóba pelenkát terítettem, így nem lett a baja. Hogy vagytok? Javul már a helyzet?

Anita!
Biztos nagyon jól éreztétek MagatokatKép! Már csak a képek alapján is!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Ági!

Boldog szülinapot kívánokKép!
Kép

Betti!

Betti
KépKép
KépKép