Laga
Ha most elutazott a férjed, akkor nem látunk még most sem képeket Teusról.
Kár, hogy lakótelepi lakás eladó nem pedig egy kertes. Anyu költözni akar, de csakis kertesbe!
Boglárka
Szerintem is megpróbálhatnád, hogy nem ébreszted Fannit. Be fog állni és éhen tényleg nem fog halni!
Cas meg mindenki más, aki jár kikapcsolódni
Nagyon irigykedek, mi ha megyünk valahova az többnyire anyósék. Ha nem megyünk sehova, akkor pedig a párom mindig csinál valamit.
Most hétvégén a korlátot csinálta meg az erkélyajtók előtt, hogy akkor talán nem lesz olyan melegünk napközben. De olyan távol van, hogy ugyan úgy besüt a nap, és az üvegházhatás nagyon jól működik!
Zsófi
De jó, hogy írtál! Teljesen igazad van, ez nem verseny, most döbbentem rá én is! Kérlek ne tedd ezt velem, feljelentés. 2 hete így is felnyomott minket valaki,
nem is meséltem. Ugye az építkezés nincs kész, rendeltünk konténert, itt állt már tán 4. hete, amikoris kijöttek a közterületesek. Először azt hittem rendőrök, aztán kérik a (köz)terület foglalási micsodát. Mondtam nincs olyan, de kellene ugye tudom?! Mondták, hogy ha feljelentenek, akkor az 30.000,- De végülis 10.000,--ből megúszhatom egy csekkel, akkor inkább ezt választanám. Vigyem oda a személyim, feljövök, Kori épp kicsit forgolódott nyügizett, gyorsan felkaptam és vittem le magammal (1 nehogy sírjon itt magába, mert nem szoktam hagyni, 2. talán megkönyörülnek). Jó volt, mert így végül csak 5.000,-t kellett fizetnem, ja és nem én voltam korrupt, ők ajánlották fel jó mi?! Ja és mi volt a poén még? Mondtam, hogy nem igazán van nálam itthon pénz, mivel nem megyek a pici miatt sehova, erre feljövök és egy tízezressel mentem le, de visszaadott. Hát nem nevetséges? A szomszédnak is volt konténere, és őt 10-zel húzta le, utána vissza is csöngettek és mondták, hogy ha kérdezi a szomszéd, akkor mondjam, hogy én is 10-et fizettem.
Nem, csak a kötelező oltásokat kapja, én a kullancsosra kérdezetem rá, de azt mondta a doki nem kell még. Na akkor majd erre az agyhártyásra rákérdezek! Jó lenne, ha nyaralás után mesélnél, hogy milyen volt a bababarát hotelben?!
Cas
A nagy cucc nyaraláshoz. Én már a babapartykra is úgy megyek, mintha egy hétre mennénk (ezt Hmmc alá is támasztja), mi lesz, ha mi is megyünk nyaralni?
Hogy vagy cici ügyileg? Nem akarom elkiabálni, de már egy ideje nem fáj, sőt tegnap óta a normális fekvő pózba is megy. Csak maradna így, épp elég volt ez a majd’ 4 hónap szenvedés.
Képek: Nagyon jók! Bence tényleg mekkorát nőt?!