Sziasztok!
Végre van egy pici időm írni.
Közel egy hétig vidéken voltunk, aztán meg sehogy sem jutottam az írásig. Az idő nem épp a legjobb volt, de azért az első napokban rengeteget voltunk levegőn, alig tudtam Mátét kirángatni a hintából, úgy imádja.
Visszaolvasgattam, úgyhogy naprakész vagyok
.
Dóri: mizújs veletek, ugye minden rendben a vizsgálaton? Málnalevél teát én is ittam, de nem igazán vettem észre nagy hatást...
Lau: hogy vannak a fiúk a közös szobában, bírják egymást?
Anita: a talival kapcs. szerintem a Margitsziget kicsit macerásabb eljutás szempontjából a többségnek, a liget azért közelebb esik pl.Zuglóhoz, Újpalotához, ahol többen lakunk. Lassan azért tényleg szervezhetnénk ezt a talit, nem?
Gabi: milyen volt a Balcsin? Merre voltatok? Mi is oda megyünk aug. elején, remélem, jó lesz. És Bence szülinapja hogy sikerült? Hová költöztök?
A bilizéshez gratulálok, ez igazán ritkaságnak számít!
Annamari: nektek is gratula Márkhoz! Mennyi ügyes csemete!
Akkor az AFP-n minden oké?
Csaju: neked meg a vizsgákhoz gratulálok!
Sus: veletek mi van, elmerültetek a költözésben?
Nektek is mindjárt itt az első szülinap, lesz valami buli?
És nálatok, Anita?
Mi jól vagyunk, Máté megint szopizik a változatosság kedvéért, csak nem tudtam abbahagyni. De ha jön még egy sztrájk, akkor tényleg annyi...
És képzeljétek, én most annyira boldog vagyok, tegnap voltam dokinál, és a tüdőmben lévő megduzzadt nyirokcsomók tökre összementek, most már biztos nem kell gyógyszeres kezelés... Szept-ben még egy kontroll, remélem, addigra egyáltalán nem lesz nyoma a bajnak. Nem tudom, vajon a homeopátia hatott ilyen jól? Mindegy, de nagyon örülök.
Pár napja összehoztunk egy talit Bedivel, kiderült, itt lakik szinte mellettünk, úgyhogy élőben is megcsodálhattam Noémit, a gyönyörű ifjú hölgyet.
Egy éve még nem gondoltam volna, hogy majd egyszer így fogok ismerkedni, de tök jó dolog, nem?
Na megyek, eleget dumáltam
, puszi mindenkinek.
Krisz