Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, iszonyúan nincs időm, de egy fontos hírt megosztok Veletek: Viktor két nap alatt szobatiszta lett teljesen magától. Hurrá!
Jövp héten jön anyu, akkorlesz időm írni.
Anita boldog névnapot!!!
tigris
 
 


Tigris
Köszönöm

Kép

Kép
anita23
 
 


Anita!
Sok boldog névnapot, így utólag is Kép

Tigris!
Nagyon ügyes kisfiad van, gratulálok Kép

Én most annak örülök, hogy ma befizettem a nyaralásunkat Kép

Kép

Kép
csaju
 
 

 
 

Csaju: Márk 5-én lesz 19 hónapos. Halálos dumái vannak...pedig csak most kezd igazán beszélni.
Hová mentek nyaralni?
Anita:én is boldog névnapot kívánok neked,így utólag.Tegnap már eszembe volt,de persze elfelejtettem.Neked akkor közel van a Megatoys?! Néha ott is van 1-2 jó cucc a kenguruban.
Dóri: de jó nektek!!! És már éjszakára sem kell neki pelo?Nálunk 1 hónapja nem volt kaki a peloban,már nem hajlandó odarakniKép de a pisi még becsúszik.Igaz még van időnk bőven.
Lau:majd mesélj a táborról! Kíváncsi vagyok,hogy fogja bírni,hány napra mennek?
Jó éjt nektek
kismuki
 
 


Sziasztok!

Anita, tényleg, én is boldog névnapot kívánok!
Miért hittem én azt, hogy te is Újpalotán laksz??? Kép Akkor nem épp a legközelebbi kórházban szültél! Kép

Dóri: nagy gratula, ügyes Viktor! Ti hogy vagytok Marcival?

Annamari: tényleg szuper a sztori, nagy dumás a fiad, már múltkor is lenyűgözött engem! Kép

Mi most eltűnünk egy időre, hétvégén hazamegyünk szüleimhez vidékre, majd csak pénteken jövünk vissza Pestre. Persze most hallottam, hogy jön a rosszabb idő mégis, pedig eddig kánikulát jeleztek, és részben ez elől menekültünk volna... Kép

Jók legyetek, Krisz.

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Kismuki!
Akkor elég hamar elkezdett beszélni fiú létére, nem? Legalábbis ahogy hallom az ismerősöktől ez nem jellemző a férfi nemre Kép

Horvátországba megyünk majd augusztusban!

Krisz!
Jó utat, érezzétek jó magatokat!

Apa is elutazik holnap reggel, így a hétvégén nélküle leszünk Kép

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!
kösziKép
Krisz
Azért szültem az uzsokiban,mert én még akkor kezdtem el járni a Csapóhoz amikor még nem volt tervben a baba.Így jártamKép

Kismuki:
Tőlünk itt van kb 5 percre a Megatoys.Megyek is jövő héten,kell már vennünk másik autósülést.

Valami tipp hogy milyen márkájú ülést vegyünk.0-18-kg-osat szeretnénk neki venni.

Sziasztok:Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!

Csináltam egy kismamáknak szóló honlapot. Ha van kedvetek nézzetek be hozzám. www.kismamalap.gportal.hu Köszi!
moflymaci
 
 


Hát anyukám mégsem jön, tüdőgyulladással fekszik otthon. Remélem hamar felépül.
Csaju hová mentek nyaralni?
Anita, nekünk Maxi Cosi autósülésünk van, a Römer után a legbiztonságosabb, nagyon bevált.
Krisz, jól vagyunk, csak nagyon nehezen viselem a sokszoros terhelést, gyerek, háztartás, iskola, előkészületek a babához. Csak kapkodok ide-oda, és most semmi segítségem sincs.
Megírtam a fellebbezést is az oviba, remélem sikerrel járunk.
Szerdán megyek a 35. heti vizsgálatokra, majd beszámolok.
Puszi
Dóri
tigris
 
 


Sziasztok!

Dóri!
Sajnálom, hogy nem tudott jönni Anyukád, jobbulást neki!

RAb-szigetre megyünk, már nagyon várjuk Kép

Nem semmi, mennyi teher van rajtad, le a kalappal Kép

Kép

Kép
csaju
 
 


SziasztokKép

DóriKép Teljesen megértem, ahogy érzel, néha én sem tudom, hol áll a fejem, plusz még emellett iskolát is végeznék, lehet, nem bírnám úgy, mint Te!!Kép
Viktornak gratulálok!!Kép
Anyukádnak jobbulást!
Hogy elment az idő! Már a 35. heti vizsgálatok??Kép Akkor hamarosan itt a baba!Kép Előtte még jó lenne egy talit összehozni, nem lányok? Hova menjünk most akkor?

Nem beszéltünk róla, bár én is elég fáradt és nyomott vagyok mostanában, reggel elutazott Ákos is táborba...azt hittem, ő fog sírni, hogy elmegy, hát erre én bőgtem el magam, mikor elment velük a busz...úgy hiányzik, és majd csak hétfőn jönnek haza..

CsajuKép Én is azt hallottam, hogy a fiúk később kezdenek beszélni, de Ákos 17-18 hónapos volt, mikor elkezdett beszélni, egy szavas "mondatokban"Kép 2 éves korára folyékonyan beszélt. Egy ismerős házaspárnál a kislány már majdnem 4 volt, mikor hajlandó volt megszólalni szintén egyszavas mondatokbanKép
Balázs is már mondja a magáét, szerintem ő is hamar fog csivitelniKép

Tegnap végre összeraktuk a két gyerkőcöt egy szobába, végre visszakaptuk a saját szobánkatKép Tök furcsa volt nyugodtan olvasgatni, meg tévézni, eddig nem nagyon mertem, nehogy egy hangosabb jelenet miatt megijedjen Bazsi.
Remélem, hamar összeszoknakKép

Megyek ebédet rittyenteniKép

Pussz
Lau
lau
 
 


Lau!

Máté is folyamatosan dumál, kiváncsi vagyok mikor fog "érthetően" beszélni. Bár ha meglátja az apját, az Apa-apa már nagyon megy Kép

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

A talival kapcsolatban.Nektek nagyon mesze van a Margit sziget.Most voltunk ott,ugyanígy találkoztunk a babaszobás lányokkal és nagyon jó volt.Gyerekeknek nagyon tetszett hogy tudtak a füvön játszani.

Nimród is csomó mindent mond már ,sőt van hogy a pá-pát össze is kapcsolja.meg az autót is hozzátesziKép apa elment az autóval dolgozni:Apa pá-pá brrr. Kép
Olyan édes ahogy dumál


Szép napot nektek
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!

Dóri:nem irigyellek a sok melo miatt,de gondolom ha meglesz Marci azért anyukád meg a férjed is otthon lesznek egy darabig.
Én is kivagyok,pedig nálunk apa csak éjszakázott most sokat,de hogy ne kelljen fel egész délelőtt bújkáltunk itt-ott és mire hazaértünk hulla voltam.Márk annyira rossz mostanában hogy az hihetetlen.Olyan sprinteket levág,hogy alig érem utol és le se sz...a hogy nem lát már engem.
A férjem azt mondta,hogy ott kéne hagynunk egyszer valamiáruházban hátha akkor észhez tér.
Anita:nekünk jó a városliget is, ott a kicsiknek is jobb mondjuk mint egy játszón csak találjatok egy dátumot!
Márk is így indított a szavakkal,hogy pl.anya kérsz kakó,mostmár viszont a ragokat is keni-vágja.Az egyik barátja 25 hónapos és meg sem nyikkan,viszont szobatiszta.Mindenki tök más.

Mennem kell,mert a család zargat
kismuki
 
 


Sziasztok!

Anita: autósülés ügyben Tigrist tudom megerősíteni, mert nekünk is Maxi Cosi van (Priori XP) és nagyon imádja Bence. Mi is azért választottuk, mert a Römer után (ami irreálisan drága) ez a legbiztonságosabb és nem tud kevesebbet a Römernél. Egyébként a Mini-Manóban olcsóbb, mint a Megatoys-ban. (Persze, lehet, hogy neked nem éri meg onnan bejönni ezért Zuglóban, ha a Megat. ott van a közeletekben.)

Csaju, ha érdekel van néhány Rab-szigetes képem, pár éve mi is ott voltunk és szuper volt! Írjál az almadi@euroweb.hu -ra és akkor küldök neked néhány fotót!

Bence szókincse egyelőre a mammam-ra korlátozódik (értsd: kaja! kaja!), illetve felismerhető még az ana - ana (anya-anya) is.
Viszont belekakil a bilibe, mivel szeret ücsörögni rajta. Tudom, hogy ez még korai, de amikor levetköztetem, hozza a bilijét és mutogatja, hogy ültessem rá...

Mi szombaton elutazunk a Balatonhoz és csak egy hét múlva kerülünk elő, így a találkozó nekem nem jó a jövő héten, csak utána.

Torta ügyben, pedig azt hiszem rendelek egyet a közeli cukrászdából, mert annyi dolgom van az utazás előtt, hogy nem lesz időm sütögetni.

Sok puszi mindenkinek:

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy megint eltűntem, de hát nem egyszerű
az élet egy 5 hetes már most örökmozgó állandóan enni akaró kislánnyal Kép Azért bírom, csak kevés az idő másra mellette!
Szerintem mi most inkább kihagyjuk a talit, mert neki ez még túl sok lenne, de majd legközelebb.
Csaju: Nagyon jó lesz Nektek Horvátországba voltatok már? Mi tavaly a PAG szigeten voltunk, az is nagyon jó volt. Olyan gyönyörű a tenger!! Kicsit irigykedem is Kép
Dóri: egyáltalán nem irigyellek, a mamidnak jobbulást, neked meg kitartást. Ha mégis lesz egy kis időd írd meg, hogy mi volt az UH-n.
Lau: ez az első, hogy Ákos nélküled megy vhová hosszabb távra? Biztos nem lehet egyszerű megválni Tőle, de ott van Bazsi Õ majd biztos leköt Kép és olyan hamar elmúlik az a pár nap!!!

Olyan aranyosak lehetnek a srácok amikor már dumálnak. Képzeljétek tegnap pelenkázáskor olyan volt, mintha Noncsi gögicsélne annyira aranyos volt majd meg zabáltam Kép
Rakok fel egy képet, hogy lássátok mennyit fejlődött pár hét alatt!

Puszi
BediKép

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


Lányok ivott valaki közületek málnalevél teát?
Állítólag nagyon jó...
Holnap írok még a vizsgálat után.
Pusz
Dóri
Bedi, nagyon tündéri a kiscsaj!!
Én senkire sem adhatok majd ilyen édes rózsaszín cuccokat :-(((
tigris
 
 


Sziasztok!

Először is Bedi: haláli ez a fotó,tényleg nagyot nőtt a kislányod.Lassan már menned kell akkor vissza kontrollra,ugye?
Gabi:nem mondod,hogy egy évesen bilibe kakil?!
Márkra mindenki mondja,hogy milyen ügyes,hogy korán kezdi,dehát nálatok ez szuper.Azt mondják,hogy a legnehezebb az első kaki ami nem a peloba megy,aztán már a gyerek nem lesz hajlandó csak bilizni.Ti akkor az első lépésen már túl vagytok!!!
Mi is most akarunk majd nagyobb ülést venni Márknak,amit már 10 éves koráig tud majd használni,olyan 20ezer körül már láttam jókat.
Dóri:írj mindenképpen holnap,hogy mi volt,nekem még van 3 hetem a következő Uh-ig,de azért majd már megkérdezem a dokim,hogy estleg nem lát-e valamit a lába között?!

Jó éjt Nektek
Annamari
kismuki
 
 


Hali!

Dóri: én ittam málnalevél teát és mint a gyors szülésem is mutatja, elég jól sikerült tágulnom...igaz ez még nem jelenti azt, hogy ettől, de a szülésfelkészítőn többen is ittak és utólag azt mondták, hogy bevált. Ártani biztos nem ártasz vele, ha meg segít, akkor kész öröm és ráadásul nem is olyan rossz ízű Kép Igyál!
Hát igen elég furán mutatna egy kisfiún a rózsaszínű rugi Kép
Kismuki: Köszi és igen jövő hét keddre kaptam időpontot a dokihoz a 6 hetes kontrollra Kép Mi lesz ezen?

Pussz

Edina

Kép
Kép
bedi
 
 


Sziasztok!
Bedi! Nagyon édes a kislányod Kép

Tigris!
Majd a 3. baba kislány lesz... vagy nem Kép

Én nem hiszek a málnalevél teában, de ez az én véleményem...

Én ma megyek vissza még a nődokihoz a rákszűrés 2. felvonására, aztán megfenyegetem, hodgy még idén talákozunk Kép

Jaj Csajok, én sehogy se haladok a pénteki vizsgára, pedig ez a legnehezebb vizsgám Kép Fél órája letettem Mátét aludni, erre alattunk fúrtak, így annyi az alvásnak. Most csend van, de már sztem Manó szeméből ment ki az álom... nesze neked tanulás!

Kép

Kép
csaju
 
 


SziasztokKép

DóriKép Én ittam málnalevél teát a második terhességem alatt, és mint a huzat, úgy tágultam, mire beértünk a kórházba, már nem volt méhszájamKép De szerintem ez alkat kérdése is, mert az elsőnél is pikk-pakk tágult, akkor még nem ittam ilyeneket. Más meg ivott rendesen, meg gátmasszázsolajat is bevetett, mégsem tágult, csak nagyon lassan.
Szóval, szerintem ahhoz, hogy biztosan simán menjen a dolog, sokkal többet használ, ha sokat mozog a kismama és megtanul jól lazítani.

Jövő héten nekem is mennem kell majd Csapóhoz kontrollra, meg rákszűrésre, már előre rázom a lábam tőleKép

BediKép Megnézi, hogy minden rendbe jött-e a szülés utánKép Megvizsgálja a gátat is.
Meg rákszűrés.

Megyek, majd még írok
Lau
lau
 
 


Sziasztok!

Lau ,nekem is mennem kellene a Csapóhoz,rákszűrésre,de nem visz rá a lélek seKép

Úgy utálom ezt az időt.Most jöttünk haza aszomszédból,legalább oda tudunk menni játszani.Ti mit csináltok egész nap bent a szobában.Hogy bírjátok?

Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!

Hát ez az idő kész katasztrófa. Délután legalább kimentünk kocsikázni egyet,hogy ne csak a lakásban üljünk egész nap.Este pedig én kaptam kimenőt,de csak másfél órás vacsira volt energiám a barátnőimmel.
Holnap reggel rohanok az AFP-re,remélem nem kell sokat várnom.
Ez a málnalevél tea érdekes,ha majd oda jutok én is kipróbálom.
Képzeljétek ma Márk egész nap pelo nélkül volt(alsógatyábanKép )és egyszer sem pisilt be,csak bilibe.Persze alváshoz kapott pelenkát,de tök jól haladunk.Ráadásul hót büszke magára. Kép
Jó éjt mindenkinek!
Dóri:képeket azóta sem láttunk rólad!!!
kismuki
 
 


Sziasztok!
Tegnap megvolt az utolsó vizsgám is, amit este a barátnőimmel meg is ünnepeltünk Kép

Kismuki!
Tényleg ügyes Márk Kép

Én leginkább tanultam a rossz időben, Máté pedig szerencsére aludt!

Olyan édes, már egyre több szót ismétel utánunk, és már sokat magától is mond Kép

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!
Ma megveregettem a vállamKép) Megvettem a manónak az autósülést.Végre jó idő van tudunk jönni menni.
Hogy vagytok? Most pár napig nekem nem jött be ez a fórum.

Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!

Teljesen kétségbe voltam esve,hogy napokig nem tudtam írni... nálam sem jött be semmi.
Krisz: úgy látszik akkor nem csak nálam,mert szombat óta senki sem írt,pedig ilyen még nem volt.
Anita:milyen ülést vettetek végül?Mi most néztünk egyet a Coraban,mert csak 15ezer forint és elég jónak tűnik...nem tudom megvehetem-e?!
Többiek,mizu? Sus:hogy áll a lakás?
Csaju: akkor mostantól vigyázzatok milyen szavakat használtok,nekünk volt Márk 1 éves kora körül,hogy véletlenül kicsúszott ez az a szánkon,amit persze rögtön megjegyzett... azóta a kutyafáját,francba,fenébe és ilyen kaliberű szavakat használunk. Kép Még nekünk is jót tesz.

Én közben voltam AFP-n,majd 2 hét múlva megyek kontrollra,kb. 18-19.héten,majd ahogy kijön.
Tényleg Csaju:babaprojekt....alakul????
Írjatok már végre!!!
Puszi
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!

Nekem minden nap bejött a fórum, de egyedül nem aakrtam írkálni Kép

Annamari!
Igen, oda kell figyelnünk mit mondunk Kép

Babaproject alakulgat Kép

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!
Kismuki:
Én Phillippo 0-18-kg ülést vettem 10 ezerért.Most ezeket mindenhol leakciózták.Nektek biztos messze van de azért ezt érdemes megnézni
www.babaholmiolcson.hu

Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Anita!
Köszi,mindenképpen megnézem,csak nekünk már olyan kell,ami 10-36 kg-ig van.Tudod én már olyat akarok ami szétszedhető,hogy végül már csak egy ülésmagasító marad,így ezt már véglegesnek vennénk.
kismuki
 
 


Kismuki,gondolom már megnézted ezt az oldalt.Van olyan ülés is most nagyon olcson.

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!

Végre van egy pici időm írni.
Közel egy hétig vidéken voltunk, aztán meg sehogy sem jutottam az írásig. Az idő nem épp a legjobb volt, de azért az első napokban rengeteget voltunk levegőn, alig tudtam Mátét kirángatni a hintából, úgy imádja. KépVisszaolvasgattam, úgyhogy naprakész vagyok Kép.

Dóri: mizújs veletek, ugye minden rendben a vizsgálaton? Málnalevél teát én is ittam, de nem igazán vettem észre nagy hatást...

Lau: hogy vannak a fiúk a közös szobában, bírják egymást? Kép

Anita: a talival kapcs. szerintem a Margitsziget kicsit macerásabb eljutás szempontjából a többségnek, a liget azért közelebb esik pl.Zuglóhoz, Újpalotához, ahol többen lakunk. Lassan azért tényleg szervezhetnénk ezt a talit, nem?

Gabi: milyen volt a Balcsin? Merre voltatok? Mi is oda megyünk aug. elején, remélem, jó lesz. És Bence szülinapja hogy sikerült? Hová költöztök?
A bilizéshez gratulálok, ez igazán ritkaságnak számít! Kép

Annamari: nektek is gratula Márkhoz! Mennyi ügyes csemete! Kép Akkor az AFP-n minden oké?

Csaju: neked meg a vizsgákhoz gratulálok! Kép

Sus: veletek mi van, elmerültetek a költözésben? Kép Nektek is mindjárt itt az első szülinap, lesz valami buli?
És nálatok, Anita?

Mi jól vagyunk, Máté megint szopizik a változatosság kedvéért, csak nem tudtam abbahagyni. De ha jön még egy sztrájk, akkor tényleg annyi... Kép

És képzeljétek, én most annyira boldog vagyok, tegnap voltam dokinál, és a tüdőmben lévő megduzzadt nyirokcsomók tökre összementek, most már biztos nem kell gyógyszeres kezelés... Szept-ben még egy kontroll, remélem, addigra egyáltalán nem lesz nyoma a bajnak. Nem tudom, vajon a homeopátia hatott ilyen jól? Mindegy, de nagyon örülök.

Pár napja összehoztunk egy talit Bedivel, kiderült, itt lakik szinte mellettünk, úgyhogy élőben is megcsodálhattam Noémit, a gyönyörű ifjú hölgyet. Kép Egy éve még nem gondoltam volna, hogy majd egyszer így fogok ismerkedni, de tök jó dolog, nem?

Na megyek, eleget dumáltam Kép, puszi mindenkinek.
Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok Lányok!

Szült valaki a Csapó dokinál? Úgy hallottam rendes, meg tök jó doki. Mennyit szokás neki a szülés után adni? Igazából engem a havi 7000 is kissé megvisel.Kép

Salsa
salsa
 
 


Sziasztok Lányok!
Nem sikerült napokig megtalálnom a topikot :-((
Marcell teljesen ok, múlt héten volt 2400 gramm, nem lesz óriás baba. Most már hetente járok ctg-re. Már csak négy hét van hátra.
Írjatok nekem priviben telefonszámot, hogy majd valakinek tudjak sms-t küldeni. Kriszé megvolt, csak most nem találom.
Viktor csak most két és fél évesen lett szobatiszta. Annamari, próbáld meg, hogy éjjelre sem adsz rá pelust, meglátod nem lesz semmi gond! Én vettem egy egyik felén frottír, másik felén gumis lepedőt, a biztonság kedvéért azon alszik.
Hát, elkezdem inni a málnalevél teát, mert Vikóval alig tágultam, nagyon hosszadalmas volt a folyamat, csak a rakás infúzió segített. Hátha most könnyebb lesz.
Csaju, vizsgád hogy sikerült? Nekem is lesz még egy 27-én.....
Pusz mindenkinek!
tigris
 
 


Sziasztok!
Krisz! Örülök, hogy jól vagy, biztosan el is fognak múlni azok a vackok a tüdődből Kép

Salsa!
Itt többen szültek Csapónál, majd biztosan írnak neked!

Tigris!
NAgyon édes lehet Marcell-baba Kép Úgy szerettelek volna látni még szülés előtt, de jövő héten Anyuéknál leszünk, csak a következő héten érek rá, remélem ráérsz majd és még egyben lesztek Kép

Egyébként hogyan lesz egy gyerek szobatiszta? Mondod neki, hogy próbáljátok meg pelus nélkül?

Remélem most könnyebbben fogsz tágulni, sajna Mátéval én is szenvedtem és a végén még császár is lett Kép

Köszi, jól sikerültek, eddig 4-es az átlagom, még két írásbeli eredményt nem tudok, de jók lettek úgy érzem!

Puszi

Kép

Kép
csaju
 
 


Köszi Csaju!

Amúgy milyen az Uzsoki? Jó kórház? És milyen a császár? Sokáig kell benn maradni? Rendesek az ott dolgozók? Nekem is az első baba császár volt, lehet, hogy emiatt a következő is az lesz. De az nem ebben a kórházban volt.

Puszi
salsa
 
 


Sziasztok!!Kép

AnitaKép Boldog szülinapot Nimródnak, mikor is van pontosan?? Kép

Most napokig nem volt netünk, meg vidéken is voltunk, na és a fórum sem volt elérhető.

SalsaKép Én Csapónál szültem mindkét fiamat, meg vagyok vele elégedve, és remélem, még sokáig meg leszekKép
Uzsoki szerintem jó, nem egy forgalmas, felkapott kórház, mint pl. a Sote, de ez nem is hiányzikKép A szülésznők, orvosok is jók, a csecsemősök közül is vannak aranyosak, segítőkészek, ezt mondjuk tényleg ki kell fogni. Ha jól tudom, császárral minimum egy hetet töltenek bent, de az 5 nap az biztos amúgy is.
Most, hogy tavaly felújították a gyerekágyas részt is, igazán kellemes a környezet szerintem, a mosdók is szépek lettek.

CsajuKép Grat. a vizsgákhoz!!Kép ÉLjen a nyárKép

KriszKép egyelőre bírják egymást, bár Balázs felébred megintKép, szerintem Ákos forgolódására. Majd meglátjuk, hogy alakul, Áki eléggé "hangosan" tud aludni, ide-oda dobálja magát, leesik keze-lába a padlóra...Kép

Akkor a ligetben hozzunk össze talit??
Nem tudom, mikor szeretnétek, jövő héten megint megyünk ki pár napra a telekre, de feltétlenül el szeretnénk menni!!

puszi
Lau
lau
 
 


Sziasztok!

Lau: 23.-án lesz 1 éves,de úgy néz ki,hogy csak 3-an bulizunk jövő hétvégén.
Végre felállt a drágám kapaszkodás nélkül is többször,már elindulhatna végre. Most kelt fel,de már pizsiben kint van az udvaronKép

Ezt még el kell mesélnem,hogy n e essetek ilyenbe bele:
Tegnap vettem valami nagyon olcsó gyantát,gondolván,nincsen kire hagynom a gyereket legyantázom magam egyedül.Az hagyján,hogy tiszta véraláfutás lettem,de ráadásul olyan /fütty/ volt a gyanta,hogy amit nem szedett le a csík az úgy szépen rajtam marad és nem tudtam semmivel lemosni.Persze aztán megoldottam.Szóval sose többet egyedülKép


Salsa:én is a CSapónál szültem és én is meg voltam vele tökéletesen elégedve.

A gyerek közben szétpakolta az udvartKép

Szép napot !
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!

Kösz az infót. Mondjuk én a MÁV-ból császár után 4 nappal hazamentem, barátnőm a 2. csaszi után a Barosban is 4 napot töltött benn.

És Ti mennyit adtatok neki a szülésért? Minden hónapban a 7000-et is kicsit soknak érzem. Az a baj, hogy nem lehet hozzá menni a kórházba.Kép

Anita23: én is beleestem a hideggyantázás csapdájába.Kép Szintén véraláfutás, szőr maradt, meg a gyanta is.

Jó babázást!
Salsa
salsa
 
 


Sziasztok!

Salsa!
Csak ugyanazt tudom elmondani, amit Lau előttem Kép

Anita!
Én két hónapja magamnak csinálom, és se véraláfutás, se szőr Kép

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!
Ki se látok a náthából.Kellett nekem a klímát használni az autóbanKép

Salsa:
mi 60 ezret adtunk a szülésért a Csapónak és 6 ezer volt a havi vizsgálatok. Ja ésa az utolsó hetekben 2 majd 1 hetente kell menni úgy emlékszem. /remélem nem baj,hogy ide írtam/

Csaju,lehet akkor megpóbálom a gyantázást mégegyszer,hátha sikerül.Te milyen gyantát használsz?

Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!

Anyám! Akkor a végén már hetente kell 7000-et fizetni, és még a szülés 70000!
Lehet, hogy akarmilyen jó doki, mást fogok választani. Nekem pont ennyi a havi fizetésem, mint amennyi a szülés ára.

Köszi

Salsa
salsa
 
 


SziasztokKép

AnitaKép Olyan gyorsan elrepült ez az egy évKép Még emlékszem, hogy nagy pocakkal megjelentél a kórházbanKép

SalsaKép mi már nem tervezünk 3. babát, de már mi is beszéltük a férjemmel, ha esetleg mégis becsúszna, lehet, hogy kénytelen lennék másik dokit keresni, mert már nem bírnánk. Így most pont elég, hogy évente kétszer megyek kontrollra, többet nem tudnánk vállalni. De ha jól tudom, hasonló árkategóriák vannak az orvosok magánrendeléseinKép
Szerintem viszont nincs olyan, hogy szülés ára. Mindenki annyit ad, amennyit a lehetőségei engednek. Mi sem adtunk 60ezret neki, nem is volt velem igazán sok dolgaKép Sút, meg merem kockáztatni, mivel olvastam is valahol, hogy ha valaki magánrendelésen fizet X összeget, akkor már nem "várhatják" el tőle az orvosok, hogy a szülés után is fizessen. Más kérdés, hogy ez így alakult ki gyakorlatban.

Mit szólnátok, ha szerveznénk egy talit 27-ére? Az június utolsó hétfője. Ki ér rá? Ötletek esetleg, hogy hova menjünk?

Lau
lau
 
 


Hahó!

Anita: jobbulást!

Salsa: szerintem is annyit adjatok, amennyit tudtok, bármelyik orvost is választod a végén. Tényleg nem szabhatják meg, hogy mennyit kérnek, az nagyon durva lenne... Örüljenek, hogy a fizujukon, magánrendeléseken beszedett pénzeken kívül egyáltalán kapnak valamennyi pluszt, ezt nem sokan mondhatják el magukról. Ha meg egy orvos a fizetett összeg alapján ítél meg és csak az számít neki, az már rég rossz...

Lau: mi lehet, hogy vidéken leszünk azon a hétfőn, de még nem biztos. Ahogy a többségnek jó!

Képzeljétek, Máté szinte első szava a baba, mama, papa mellett a hinta... Kép Magától mondja, ha meglátja az imádott hintáját... Még ilyet??? Olyan édes! Kép

Puszi mindenkinek, Krisz

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Azt hittem ma már nem írok,mert megy a Forma-1 és én függő vagyok,de ez szörnyű,hogy 6 autó körözik és mindenki más kiállt. Na mindegy...ezt valami másik fórumon kéne megvitatnom. Kép
Nekünk jó a hétfő,aztán júli 6.-11.-ig elutazunk.
De persze ne tőlünk legyen függő a tali.
Salsa: ha gond neked a pénz,akkor a Csapón kívül még legalább 5 jó doki van az Uzsokiban.Szóval tudsz választani és tényleg nem lehet kötelező a szülés utáni pénz.Annyit adj amennyi belefér.
Krisz:tök jópofa ez...sok anyukától hallottam,hogy a hinta az első szavak között van.Akkor tényleg nagy hinta-rajongó Máté.
Képzeljétek Márki kapott egy pici Nemo-s medencét(csak ő fér bele) és egész délután abban pancsolt anyuék teraszán.Nagyon édes volt és még le is barnult.Anita,Dóri:gondolom nektek a ketben már rég ott a medence a fiúknak.
Tényleg Dóri: mizu? Mit mondd a Ctg? Kibírod még 4 hétig?
Nekem végre kezdenek alábbhagyni a rosszullétek,igaz egész nap eszem a sok gyümit meg zöldséget.Viszont még mindig csak 2 kilot híztam,Márkkal 4.hónapban ugyanígy 60 kilo voltam,de akkor 54-ről indultam,tehát gyorsban 6-ot felszedtem.Ez jó jel,talán most nem 17 kilo plusszal megyek szülni.
Puszi nektek
Annamari
kismuki
 
 


Sziasztok!
Persze,nekünk jóidőben pancsizhat a gyerek a medencében,nagyon élvezi és ermészetesen ez a szinén is meglátszik.

Képzeljétek,tegnap bedagadt az egész testem,az arcom színte felismerhetetlenségig eltorzul.Annyira megijedtem.Máskor is be szokott dagadni,de nem ennyire.Úgyhogy tegnap ügyeleten voltam,kaptam egy lóadag injekciót,amitől nem tudtam lábra állni és a manó sem szopizhatott egész nap.Jól bírta,kicsit féltem,hogy este majd nem tud elaludni,de megitta a fagyasztott tejcsit és egész éjjel aludt.5-kor kelt fel ,de már szopizhatott és most kiszorultam az ágybólKép
Szóval azért írtam ezt le,hogy nem tudtok vééletlenül valami jó allergia orvos/nem tudom hogy hívják másképpen/
Voltam én már kivizsgálásom,mert máskor is feldagad a szám meg a kezem,de nem ennyire.Az a vicces az egészben,hogy nem vagyok allergiás semmire.
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Sziasztok!

Sajnos, most egy ideig nem fogok tudni jönni...ma kiderült, hogy egy petefészekciszta alakult ki, elég nagy, és szerda reggel már megyek is a kórházba...vérvétel, nagyrutin, miegymás, lehet, hogy fel is kell nyitni majdKép
Eléggé le vagyok törve, mert féltem a gyerekeimet, mi lesz itthon, míg nem vagyok, de most ezt muszáj megejteni.
AnnamariKép Te írtad, hogy volt valamilyen ciszta? Az mekkora volt? Tudnál írni róla esetleg?
Szóval, mindenkinek jó pihenést kívánok, remélem, hamarosan talizhatok én is veletek!

Lau
lau
 
 


Hú, lányok, mindenkinél van vmi baj?
Anita, akkor nem is tudod, mire vagy ennyire nagyon allergiás? Sajnos nem tudok dokit...

Lau, az Uzsokiba mész? Nekem is volt cisztám, de gyógyszeres kezeléssel visszahúzódott, diónyi nagyságú volt, hálistennek nem kellett műtét. Járányi doktornő kezelte akkor. Biztos lesz szükség beavatkozásra? Drukkolok, hogy jól süljön el!

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!
Anita,ez nagyon komoly lehet...voltál rendes allergia vizsgálaton? Lehet hogy csak egy fűfélére reagálsz így.Mindenképpen menj el dokihoz!
Lau! Sajnálom és leírok amit csak tudok: nekem 5*6 centis volt-van a petevezeték-petefészek környékén.Amikor begyulladt akkor vettem csak észre és gyógyszerrel ugyan elmúlt a gyulladás de nem ment össze.A terhesség(ek)miatt nem műtöttek,de amúgy 3 napos laporoszkópiás műtét lett volna altatással.És akkor pont a csapó is megnézett a Tibával és ő is ezt javasolta,tehát ha nálad ez van akkor erre számíts szerintem. Persze azt mondták rutin műtét,fél óra,stb...de akkor is 3 nap bent.Persze csak 2 pont meg egy 2 cm-s hegg lesz a hasadon állítólag. Magától nem valószínű hogy elmúlik,mivel ez valami folyadékkal teli dolog ezért tűnik el a terhesség alatt-gondolom felszívódik,nincs helye vagy valami ilyesmi lehet.
Írd majd le mit fog mondani a Csapó,de sztem ha tényleg ilyen nagy neked is akkor tuti műteni fog.Nem elkeserítésképpen,csak én már tudom mi erről a véleménye.Ha kisebb a ciszta ,olyan 2-3 cm,az elvileg gyógyszerekkel eltűnhet,de az ilyen nagy az nem.Az egyik barátnőmnek sok kicsi van és semmit nem lehet velük csinálni,csak kb.2 évente leszívják,de uyganúgy visszajön neki.A Tiba azt mondta,ezért sokkal "jobb" egy nagy,mert azt ha egyszer megcsinálja,valószínűbb nem lesz többet,de a kicsik általában visszanőnek.
De fel a fejjel,mert lehet csak festem itt az ördögöt a falra és nem is lesz semmi.De én leírtam amit tudok!!! Kép

Puszi
kismuki
 
 


Sziasztok!

Sajnos, muszáj lesz műteni, mert úgy néz ki, hatalmas, kb. 85*100 mm.... szóval, lehet, hogy egy sima laporoszkópiás műtéttel nem is fogják tudni megoldani, és én már eleve úgy készülök, hogy bent tartanak és műtét. Szóval, 3 nap? Számolok kb. 1 héttel, és remélem, semmi komolyabb és tényleg egy ciszta. Mostanra már sikerült valamelyest megnyugodnom, eléggé megijedtem, itthon hagyni a családomat, a gyerekeket, ráadásul Bazsi még naponta kétszer szopizik... de ezt most tényleg muszáj meggyógyítani, most ez a legfontosabb.
Köszi, hogy leírtátok, mire számíthatokKép Ilyenkor ezt a nőgyógyász csinálja, ugye? Vagy sebész?

Anita: nem tudok allergia orvost, de ezek a fránya allergiák egyik évről a másikra kialakulhatnak. Nem lehet, hogy megcsípett valamilyen bogár és az váltott ki ilyen reakciót? Jobban vagy már?

Lau
lau
 
 


Lau!
Ez tényleg nagyon nagy akkor! Elvileg a dokid műt meg,de egy aneszteziológus is van azt hiszem.
Gondolom fejhetsz ha kell és akkor majd a férjed hazaviszi a tejcsit Bazsinak.
HOgy derült ez ki? Fájt vagy csak rutin vizsgálat volt? Szerintem 3 nap alatt rendbetesznek.Én is tuti biztos vagyok benne,hogy nekem is vissza fog jönni majd megint a szülés után és akkor már én is megyek be...
Jobb előbb túlesni rajta,remélem pikk-pakk rendbejössz majd.Segítséged lesz?
Annamari
kismuki
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?